LAZY Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 anetta napisał(a):Atak klonow!! :scared: Pysia, Ty odwazna babo 8) Podziwiam :Rose: ;) A ja zazdroszcze! Quote
Pysia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 LAZY napisał(a):A ja zazdroszcze! Klony atakują mnie ze wszech stron ;) Jakoś tak widzę wszędzie niufy...Czy Wy też ??:haha: Quote
Maga100 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Pysia']Klony atakują mnie ze wszech stron ;) Jakoś tak widzę wszędzie niufy...Czy Wy też ??:haha: Pysia, zajrzyj do lodówki! Jak zobaczysz tam niufa, to.... :shock: Quote
Pysia Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Maga100']Pysia, zajrzyj do lodówki! Jak zobaczysz tam niufa, to.... :shock: Postanowiłam popatrzeć ;) Otworzyłam lodówkę i patrzę z góry na dół na półki i nagle :eek2: mój wzrok na dolnej półce natrafia na morde niufa !!!!:shock: Czy to coś znaczy ?? :jumpie: Quote
sylwiaskalska Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Łeeeee a ja myślałam że na dwie mordy :jumpie: :jumpie: :lol: . Quote
Pysia Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Łeeeee a ja myślałam że na dwie mordy :jumpie: :jumpie: :lol: . Na tą drugą natrafiłabym od razu ...na górnej półce ;) Na szczęście Zmorka2 nie jest tak łakoma :eating: bo chybabym musiała lodówke na suficie umieścic :jumpie: Wczoraj pojechaliśmy po kryjomu do sklepu po prezenty. Nic nie mówiliśmy ze jedziemy bo obawiałabym się że Zmorka1 przeszukanie zrobi ;) Teraz zerkam przez ramie czy nie podgląda jak piszę :lol: Ona jest zdolna do wszystkiego :lookarou: Jej łakomstwo jest niemozliwe :eek2: Zmorka2 owszem - lubi jesć ale tylko dobre rzeczy ;-) Byle psie ciastko jej nie skusi :nonono2: I nie żebra!!!:shock: I nie sterczy nad człowiekiem z glutem do podłogi :jumpie: Aż dziw bierze :robot: :eek2: Quote
ewelinabuck Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Serdeczne życzonka uśmiechu i słonka... Śniegu po pas białego pod choinką dużo dobrego, a Sylwestra z Nowym Roczkiem powitaj chwiejnym kroczkiem. :x-mas: Quote
Maga100 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='Pysia']Postanowiłam popatrzeć ;) Otworzyłam lodówkę i patrzę z góry na dół na półki i nagle :eek2: mój wzrok na dolnej półce natrafia na morde niufa !!!!:shock: Czy to coś znaczy ?? :jumpie: Tak, Pysiu, przykro mi, ale to oznacza tylko jedno.... BLACK OBSESSION! :grins: Quote
sylwiaskalska Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mój to niestety jak Zmorka 1 patrzy jak jem i ślina cieknie na dywan. I ten wzrok :cool2: :lol: Ale Pysia prosze jak mi powiesz że masz trzecią zmorkę to chyba :laugh2_2: - archiwum X :cool2: :cool2: :jumpie: Quote
agabass Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości. Aga, Gom i Dabli :x-mas: Quote
Pysia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! :x-mas: Wszystkim ludziom życzymy Wesołych Świąt Bożego Narodzenia a zwierzakom aby zawsze miały swój ciepły wspaniały dom. Dla wszystkich : Szczęśliwego Nowego roku !! Pysia i dwie najukofańsze czarne Zmorki :x-mas: Quote
Pysia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Dziękujemy wszystkim za takie piękne zyczenia :-D Aż sie zrobiło tutaj kolorowo i wesoło:) Specjalnie dla Was zdjęcia 5 miesięczne ;) Smarkacz w śniegu .... Dziwnie biało wkoło A jak sie zapada pod nogami grunt :nonono2: Skąd to się wszystko bierze :niewiem: Muszę pomyśleć... Powąchać trzeba W śniegowej scenerii Z profilu Zaczyna mi się to naprawde podobać :) Skąd to cos leci? To ja teraz :) Zmorkowy smarkacz ;) Jeszcze raz z bliska :) Ukradłem rękawiczke :jumpie: Super zabawka ;) I znowu " czarno" widzę ;):x-mas: Quote
bellatriks Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 jejku jaki wielki czarny niedźwiedź!!!! Quote
Maga100 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Pysia, świetne, świetne, ŚWIETNE! :klacz: Quote
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
Pysia Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Wszystkim jeszcze raz dziękujemy za zyczenia. Są piękne:multi: Jak tylko odsapnę po obżarstwie to natychmiast wstawiam nowe zdjęcia Zmorek :) Obie przytyły przez te kilka dni. Zwłaszcza wiecznie zagłodzona Zmorka1....Po schrupaniu 1 kg pieczonego karczku dogorywa teraz...Dla nieobeznanych - karczek był nasz:baddevil: A dla tych co myślą ze Zmorka 1 jest chuda...:roflt: no teraz to juz jej bardzo do modelki duzo brakuje :crazyeye: Quote
Recommended Posts