Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Klony atakują mnie ze wszech stron ;) Jakoś tak widzę wszędzie niufy...Czy Wy też ??:haha:

Pysia, zajrzyj do lodówki! Jak zobaczysz tam niufa, to.... :shock:

Posted

[quote name='Maga100']Pysia, zajrzyj do lodówki! Jak zobaczysz tam niufa, to.... :shock:
Postanowiłam popatrzeć ;) Otworzyłam lodówkę i patrzę z góry na dół na półki i nagle :eek2: mój wzrok na dolnej półce natrafia na morde niufa !!!!:shock:
Czy to coś znaczy ?? :jumpie:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Łeeeee a ja myślałam że na dwie mordy :jumpie: :jumpie: :lol: .

Na tą drugą natrafiłabym od razu ...na górnej półce ;) Na szczęście Zmorka2 nie jest tak łakoma :eating: bo chybabym musiała lodówke na suficie umieścic :jumpie:
Wczoraj pojechaliśmy po kryjomu do sklepu po prezenty. Nic nie mówiliśmy ze jedziemy bo obawiałabym się że Zmorka1 przeszukanie zrobi ;) Teraz zerkam przez ramie czy nie podgląda jak piszę :lol: Ona jest zdolna do wszystkiego :lookarou: Jej łakomstwo jest niemozliwe :eek2: Zmorka2 owszem - lubi jesć ale tylko dobre rzeczy ;-) Byle psie ciastko jej nie skusi :nonono2: I nie żebra!!!:shock: I nie sterczy nad człowiekiem z glutem do podłogi :jumpie: Aż dziw bierze :robot: :eek2:

Posted

[quote name='Pysia']Postanowiłam popatrzeć ;) Otworzyłam lodówkę i patrzę z góry na dół na półki i nagle :eek2: mój wzrok na dolnej półce natrafia na morde niufa !!!!:shock:
Czy to coś znaczy ?? :jumpie:

Tak, Pysiu, przykro mi, ale to oznacza tylko jedno.... BLACK OBSESSION! :grins:

Posted

W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości.
Aga, Gom i Dabli
:x-mas:

Posted

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie
no i radość będzie wszędzie!

:x-mas: Wszystkim ludziom życzymy Wesołych Świąt Bożego Narodzenia a zwierzakom aby zawsze miały swój ciepły wspaniały dom. Dla wszystkich : Szczęśliwego Nowego roku !!
Pysia i dwie najukofańsze czarne Zmorki :x-mas:

Posted

Dziękujemy wszystkim za takie piękne zyczenia :-D Aż sie zrobiło tutaj kolorowo i wesoło:)
Specjalnie dla Was zdjęcia 5 miesięczne ;)
Smarkacz w śniegu ....

Dziwnie biało wkoło

A jak sie zapada pod nogami grunt :nonono2:

Skąd to się wszystko bierze :niewiem:

Muszę pomyśleć...

Powąchać trzeba

W śniegowej scenerii

Z profilu

Zaczyna mi się to naprawde podobać :)

Skąd to cos leci?

To ja teraz :) Zmorkowy smarkacz ;)

Jeszcze raz z bliska :)

Ukradłem rękawiczke :jumpie:

Super zabawka ;)

I znowu " czarno" widzę ;):x-mas:

Posted

Wszystkim jeszcze raz dziękujemy za zyczenia. Są piękne:multi:
Jak tylko odsapnę po obżarstwie to natychmiast wstawiam nowe zdjęcia Zmorek :) Obie przytyły przez te kilka dni. Zwłaszcza wiecznie zagłodzona Zmorka1....Po schrupaniu 1 kg pieczonego karczku dogorywa teraz...Dla nieobeznanych - karczek był nasz:baddevil: A dla tych co myślą ze Zmorka 1 jest chuda...:roflt: no teraz to juz jej bardzo do modelki duzo brakuje :crazyeye: