Pysia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Maga100']Pysia, super! :klacz: Ale mnie interesuje scena zjadania Czerwonego Kapturka i babci przez wilka.... :diabloti: Horror to wystawiamy nocami :diabloti: Tym raze były dzieci więc...Sceny były okrojone ;) Quote
Pysia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Następne fotki :) Raptorobabcia ( Raptor= drapieżnik :lol: ) Kawałek gajowego. Zresztą jak to jamnik - bardzo bojowego :diabloti: Czerwony czarny Kapturek :evil_lol: Staruszek gajowy Jeszcze raz I jeszcze Babcia " spokojnie" leżąca;) Kapturek wącha " kwiatki" :evil_lol: Kolejka do zjadania :diabloti: Scena zjadania Kapturka Wilk szybko się za babcie przebiera Gajowy coś podejrzewa Wydało sie !! Dawaj babcie i Kapturka !! Wyplute :evil_lol: Szczęśliwe ;) Wilk gwałtownie schudł:diabloti: Czerwonemu Kapturkowi ubranko siewykrzywiło i pomięło :lol: A tu dziekujemy wszystkim za świetną zabawe :) Quote
LAZY Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Super!! jak ja bym chciała takie przedstawienie zoabczyc!:multi: Quote
Pysia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Zorganizuj :) Zobaczysz nawet od środka:) Tekst Ci podeśle. Znajdź psiaki i jazda :) Quote
LAZY Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Pysia napisał(a):Zorganizuj :) Zobaczysz nawet od środka:) Tekst Ci podeśle. Znajdź psiaki i jazda :) To zes mnie załatwiła...ja nawet nie wiem, gdzie takie cos sie zgłasza, ze sie chce zrobic...:oops: Quote
Pysia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Łomatko :) Przecieżto nie musi być WOŚP :) Na początek możecie w jakimś przedszkolu zorganizowac :) A z tym wystarzy do dyrektorki przedszkola lub znajomej przedszkolanki :) Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :multi: :multi: :multi: hahah superrrrrr - ahh jak ja bym chciała, żeby Luna była na tyle zsocjalizowana, żeby chciała w czymś takim występować :shake: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='malawaszka']ahh jak ja bym chciała, żeby Luna była na tyle zsocjalizowana, żeby chciała w czymś takim występować :shake:No wiesz, na złego wilka to może by się nadała? :lol: Pysia, super pomysł i świetne wykonanie!!! A nikt nie nagrywał? Nawet fragmenty występu by nas ucieszyły... Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 asher napisał(a):No wiesz, na złego wilka to może by się nadała? :lol: no to na pewno, tylko że ten wilk musi potem wypluś towarzystwo, a z tym moglibyśmy mieć pewne problemy :shake: :mad: Quote
sylwiaskalska Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ale extra Czerwony kapturek :) no boska dziewczynka :) i ten języczek :) Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='asher']No wiesz, na złego wilka to może by się nadała? :lol: Pysia, super pomysł i świetne wykonanie!!! A nikt nie nagrywał? Nawet fragmenty występu by nas ucieszyły... Pewnie ktoś nagrywał ...Ale licho wie kto:-( A ja nie licho ;) Też bym chciała zobaczyć :) Malawaszka - wilkiem była smarkata malutka haszczaczka i wierz mi że jakoś z wypluciem problemów nie miała :diabloti: Nawet z połknięciem Babci - rottka Raptora i Kapturka - niufki Zmorki :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Czerwony Kapturek widzę zr to przeszłość. Za karę ze nie chcecie oglądać to teraz Tommy :diabloti: Tommy przyczajka Drapieżca zaraz zaatakuje ;) Mam was gdzieś... No dobra...Chwile posiedzę ;) Przewracanko Wystarczy juz Nieśmiały :evil_lol: Bazpieczne schronienie Quote
malawaszka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :loveu: ojj Pysia Pysia :loveu: taką karę to mogłabym kilka razy dziennie dostawać :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 To masz :) Specjalnie dla Ciebie kiedyśmiziany i przytulany przez ciocię Malawaszkę ALL MY LIFE czyli Askarys :lol: Jestem słodki :) Mam 5,5 miesiąca a prawie ze mnie kawaler ;) Quote
malawaszka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ahhhhhhhhhhhhhhh :loveu: :loveu: :loveu: CUDNY!!!!!!!! już się nie mogę doczekać jak go zobaczę na ringu :multi: :multi: :multi: noo mam nadzieję, że kiedyś zobaczę :roll: :lol: ahh a największe marzenie to zobaczyć całą gromadkę razem :cool1: :multi: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 malawaszka napisał(a): ahh a największe marzenie to zobaczyć całą gromadkę razem :cool1: :multi: Moje też ;) Quote
malawaszka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 to kiedy organizujemy zlot Black Obsession?? :multi: :loveu: Quote
agabass Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 super fotki i wielki szok sunia w sukni wieczorowej na balu:crazyeye: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ech...Nie wiem :( Myślisz że to takie proste zgonić je z Polski ?? Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 agabass napisał(a):super fotki i wielki szok sunia w sukni wieczorowej na balu:crazyeye: :evil_lol: Czerwony Kapturek na bal za młody podobno :) Pomyślimy nad Kopciuszkiem to będzie wesoło :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Pysia napisał(a):Ech...Nie wiem :( Myślisz że to takie proste zgonić je z Polski ?? zrobimy latem gdzieś w centralnym punkcie, żeby każdy miał tak samo blisko :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Czerwony Kapturek miodzio, taki do całowania :loveu: :loveu: za to kotek, ach jakie ma śliczne futerko i te zielone, świecące oczka :loveu: :loveu: Quote
asher Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Pysiu, Tommy jest przepiękny!!! :loveu: Czy on jest rasowy? Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :evil_lol: ciekawe jak Kopciuszek będzie gubił pantofelka :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 asher napisał(a):Pysiu, Tommy jest przepiękny!!! :loveu: Czy on jest rasowy? :hmmmm: jako znawca kotów powiem, że :hmmmm: syberyjski? :hmmmm: norweski leśny - jakoś tak to było :oops: :lol: Quote
Recommended Posts