Pysia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Chyba jednak te zdjęcia co znalazłam jużsa... Oto jedno z nich Są czy nie ? Czy ktoś wie ? Jeszcze jedno I dekadencja Quote
sylwiaskalska Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 No te zdjęcie mnie powaliło :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No te zdjęcie mnie powaliło :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mój facet przez takie właśnie spojrzenie Zmorki zrobił z niej dziada śliniącego sieprzy stole, kradnącego wszystko co nadaje sie do jedzenia i łomitującego na dworzekażde pseudopapu....No bo: " Jak ja mam jej nie dać skoro ona tak na mnie patrzy..." ciagle gada i pokazuje mi oczy z wywalonymi białkami...:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Pysia napisał(a):Mój facet przez takie właśnie spojrzenie Zmorki zrobił z niej dziada śliniącego sieprzy stole, kradnącego wszystko co nadaje sie do jedzenia i łomitującego na dworzekażde pseudopapu....No bo: " Jak ja mam jej nie dać skoro ona tak na mnie patrzy..." ciagle gada i pokazuje mi oczy z wywalonymi białkami...:evil_lol::evil_lol: cfaniara :loveu: ale i tak cudo:loveu: Quote
malawaszka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 jejjjj cudne :klacz: nie było ich :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Jak nie ma to jeszcze mam takie :) I piękny nochalek :) Puszek Kłębuszek Głowa musi być wysoko ;) Co mi tu dali? Jak pies z kotem Quote
Baha Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Pysia, ale fajowe fotki:-) (Musze mojej porobic takie na luzie) Quote
LAZY Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 O matko! Znowu sie zakoffałam! Buuu...czemu nie moge pomiziac takiego cudnego czarnulka?:shake: Quote
Pysia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Baha napisał(a):Pysia, ale fajowe fotki:-) (Musze mojej porobic takie na luzie) To Ty nie wiedziałaśze takie z pełnym looooooozem są najlepsze????:crazyeye: A ileż można robić wystawowych fotek ? W końcu żyjemy z tymi naszymi pupilkami jak z córciami ( i synkami inni ;) ) więc za rok to te looozackie fotki będą wywoływały nasz usmiech :) A pomysl co będzie za 20 lat!!!!! Jakie piękne wspomnienia :) Polecam Ci pstrykanie w każdej chwili i łapanie każdego cudacznego momenty :) Tak jak robią tutaj wszyscy " galernicy" :lol: Quote
malawaszka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 noo pewnie :multi: takie są najlepsze bo wystawowe nie pokazują jaki pies jest naprawdę :shake: tylko takie super domowe ,spacerowe i szalone pokazują :multi: :loveu: Quote
Baha Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 I macie racje:) Takie foty na luzie sa super. Pysia, moj mąz tez rozkleil sie na Zmorki oczka...:-) Nasza takich nie robi, buu Quote
Pysia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Baha napisał(a):I macie racje:) Takie foty na luzie sa super. Pysia, moj mąz tez rozkleil sie na Zmorki oczka...:-) Nasza takich nie robi, buu Zmorka2 też takich nie robi ;) Za to przytula się do nas obłędnie :) W każdym naszym psiaku jest coś wyjątkowego i te foty wystawowe nigdy tego nie pokażą :) Quote
Pysia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Dzisiaj będą fotki z występów Zmorki1 ;) Gra Czerwonego Kapturka :lol: Wilkiem będzie smarkata husky, babcią rottek a gajowym jamnik :) Obsada iście " gwieździsta" :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Zabawa była przednia :evil_lol: Tak się smiałam że czytać tekstu nie mogłam :lol: Łzy mi soczyste ciekły ze śmiechu :) Psy były CUDOWNE !!!! Oczywiscie Ci którzy je prowadzili też ;) Dzieciaki i dorosli co chwilęwybuchali śmiechem :) Psiaki były wesołe i ciagle4 czymś nas zaskakiwały. Ale właśnie o to chodziło - o wolną improwizacje :evil_lol: Udało się świetnie:multi: Najpierw kilka fotek z przygotowań i oczekiwania na zapleczu na naszą kolej. Babcia - Raptor ;) Ubieramy Czerwonego Kapturka :lol: Wiązanie pod broda nie takie proste ;) Teraz gajowy - Kubuś Kubuś ubrany ale zakochany w Czerwonym Kapturku...Wymagało interwencji jego zachowanie :evil_lol: Czerwony Kapturek ;) Poprawimy troszkę koronkę na kapturku :lol: Jednooka babcia ;) Czerwony Kapturek rwie sie do gry :multi: Quote
Pysia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Dalszy ciąg przygotowań A to wilk - czeka cierpliwie ( i tak sie doczeka ;) ) Czekanie się przedłuża- artyści usypiaja Innym się zebrało na miłość... Inni wolą patrzeć z góry... A wilk padł.. Czerwony Kapturek obudziła się ;) Babcia jak zwykle cierpliwa ;) Całe " psie" towarzystwo Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 hahaha PYsia ale ekstra :klacz: hahahahha Czerwony Kapturek największy hahhaha, a ja na wsi siedziałam i nigdzie nie byłam buuuuuuu :shake: Quote
Pysia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Następne. Podczas występu fotek nie robiłam z wiadomych względów. Musiałam liczyć na innych a inni.... Zmorka myśliciel Jęzorek Zmoreczka Kaptureczka Gramy :evil_lol: Fotki jakie są takie są ale są :lol: hihihi :) Ktośmiał krzywe oko ;) Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Pysia']Zmoreczka Kaptureczka aaa jaka słodycz :loveu: :loveu: :loveu: to przedstawienie w pomieszczeniu było??? w zeszłym roku było na dworze nie?? Quote
Pysia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Zgadza się. W zeszłym roku było n dworze ale tym razem ze względu na zimno odbyło sie w pomieszczeniu. Było sporo małych dzieci i przedszkole zapożyczyło nam sale Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Pysia, super! :klacz: Ale mnie interesuje scena zjadania Czerwonego Kapturka i babci przez wilka.... :diabloti: Quote
Recommended Posts