Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No te zdjęcie mnie powaliło :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Mój facet przez takie właśnie spojrzenie Zmorki zrobił z niej dziada śliniącego sieprzy stole, kradnącego wszystko co nadaje sie do jedzenia i łomitującego na dworzekażde pseudopapu....No bo: " Jak ja mam jej nie dać skoro ona tak na mnie patrzy..." ciagle gada i pokazuje mi oczy z wywalonymi białkami...:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Mój facet przez takie właśnie spojrzenie Zmorki zrobił z niej dziada śliniącego sieprzy stole, kradnącego wszystko co nadaje sie do jedzenia i łomitującego na dworzekażde pseudopapu....No bo: " Jak ja mam jej nie dać skoro ona tak na mnie patrzy..." ciagle gada i pokazuje mi oczy z wywalonymi białkami...:evil_lol:
:evil_lol: cfaniara :loveu: ale i tak cudo:loveu:

Posted

Baha napisał(a):
Pysia, ale fajowe fotki:-)

(Musze mojej porobic takie na luzie)

To Ty nie wiedziałaśze takie z pełnym looooooozem są najlepsze????:crazyeye: A ileż można robić wystawowych fotek ? W końcu żyjemy z tymi naszymi pupilkami jak z córciami ( i synkami inni ;) ) więc za rok to te looozackie fotki będą wywoływały nasz usmiech :) A pomysl co będzie za 20 lat!!!!! Jakie piękne wspomnienia :) Polecam Ci pstrykanie w każdej chwili i łapanie każdego cudacznego momenty :) Tak jak robią tutaj wszyscy " galernicy" :lol:

Posted

Baha napisał(a):
I macie racje:) Takie foty na luzie sa super.
Pysia, moj mąz tez rozkleil sie na Zmorki oczka...:-) Nasza takich nie robi, buu

Zmorka2 też takich nie robi ;) Za to przytula się do nas obłędnie :) W każdym naszym psiaku jest coś wyjątkowego i te foty wystawowe nigdy tego nie pokażą :)

Posted

Dzisiaj będą fotki z występów Zmorki1 ;) Gra Czerwonego Kapturka :lol: Wilkiem będzie smarkata husky, babcią rottek a gajowym jamnik :) Obsada iście " gwieździsta" :evil_lol:

Posted

Zabawa była przednia :evil_lol: Tak się smiałam że czytać tekstu nie mogłam :lol: Łzy mi soczyste ciekły ze śmiechu :) Psy były CUDOWNE !!!! Oczywiscie Ci którzy je prowadzili też ;) Dzieciaki i dorosli co chwilęwybuchali śmiechem :) Psiaki były wesołe i ciagle4 czymś nas zaskakiwały. Ale właśnie o to chodziło - o wolną improwizacje :evil_lol: Udało się świetnie:multi:
Najpierw kilka fotek z przygotowań i oczekiwania na zapleczu na naszą kolej.
Babcia - Raptor ;)

Ubieramy Czerwonego Kapturka :lol:

Wiązanie pod broda nie takie proste ;)

Teraz gajowy - Kubuś

Kubuś ubrany ale zakochany w Czerwonym Kapturku...Wymagało interwencji jego zachowanie :evil_lol:

Czerwony Kapturek ;)

Poprawimy troszkę koronkę na kapturku :lol:

Jednooka babcia ;)

Czerwony Kapturek rwie sie do gry :multi:

Posted

Dalszy ciąg przygotowań
A to wilk - czeka cierpliwie ( i tak sie doczeka ;) )

Czekanie się przedłuża- artyści usypiaja

Innym się zebrało na miłość...

Inni wolą patrzeć z góry...

A wilk padł..

Czerwony Kapturek obudziła się ;)

Babcia jak zwykle cierpliwa ;)

Całe " psie" towarzystwo

Posted

Następne. Podczas występu fotek nie robiłam z wiadomych względów. Musiałam liczyć na innych a inni....
Zmorka myśliciel

Jęzorek

Zmoreczka Kaptureczka

Gramy :evil_lol:

Fotki jakie są takie są ale są :lol:

hihihi :) Ktośmiał krzywe oko ;)

Posted

Zgadza się. W zeszłym roku było n dworze ale tym razem ze względu na zimno odbyło sie w pomieszczeniu. Było sporo małych dzieci i przedszkole zapożyczyło nam sale