Pysia Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 malawaszka napisał(a):a gdzie zimowe Zmorki???? :mad: Łojezu....Zaczynam się bać....:-o Odprawiamy fajne spacery do lasu codzienne bez względu na porę dnia bo jest nawet o późnej porze jasno. Ale Twoje potworki trzebaby było nieść wiec Cię nie zapraszam :evil_lol: Zdjęcia przecieżporobiłam i wstawiłam Waszko jedna :p Przeca nie będęzamiast luzacko na spacer to z aparatem latać wieczorową porą po lasach gdzie grasują przestępcy !! Narobiłabym zdjęć i ukradliby mi aparat z takim cennym ładunkiem :cool3: Co to to nie :mad: Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 nosz chyba się nie boisz z taką obstawą, że Ci aparat ukradną HĘ?? :p a jest nas dwie, więc Luna na moich rękach a Boluś grubas na Twoich i spacerek jak znalazł :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 malawaszka napisał(a):nosz chyba się nie boisz z taką obstawą, że Ci aparat ukradną HĘ?? :p a jest nas dwie, więc Luna na moich rękach a Boluś grubas na Twoich i spacerek jak znalazł :evil_lol: Pewnie !!Jak grubasa to mnie - chudzince !!Chcesz żeby mnie przeważył ????:cool3: Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 no przecież ja nie mogę się przemeczać bo jeszcze, nie daj boże schudnę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 malawaszka napisał(a):no przecież ja nie mogę się przemeczać bo jeszcze, nie daj boże schudnę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja widzę taki scenariusz : Pysia chudzinka dźwiga grubasa Bolusia a Waszka idzie sobie langsam langsam aber mit wetter . W pewnym momencie Pysia pada pod naporem ciężaru. Padając przygniata Bolusia ( bo tak czy siak Boluś mniejszy od Pysi) i Boluś zapada w śpiaczke. Wtedy Waszka zabija Pysie a Zmorka2 zagryzaq Lunete :diabloti: Morał? Zmorka1 jak zaqwsze pozostaje przyjacielsko nastawiona... Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 zwariowała i napisała serial brazylijski :stupid: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 malawaszka napisał(a):zwariowała i napisała serial brazylijski :stupid: :evil_lol: To wpływ kontaktów z Lunetką :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A owszem :evil_lol: Jesteśmy po spacerku z Lunetką i Bolusiem :) Lunetka wcale juz nie reaguje na duze psy :) A Boluś ciągle depta mi po piętach....Aparatu nie zabrałam bo leje jak z cebra :-( Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Pysia napisał(a):Lunetka wcale juz nie reaguje na duze psy nie na duże psy a na Zmorki :lol: niestety na inne nadal pyskuje :shake: Quote
anushka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 knock knock:crazyeye: :crazyeye: Pysia zasypało ci w domu kompa czy jak??;) gdzie się podziewasz kobieto....:multi: Quote
Pysia Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Ania-k']knock knock:crazyeye: :crazyeye: Pysia zasypało ci w domu kompa czy jak??;) gdzie się podziewasz kobieto....:multi: No jestem :) Co się stało? Quote
Pysia Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Jeszcze kilka fotek z zakochanym Raptorkiem :) Kilka słów Nos w nos Znowu tajemnice :p Raptor ma CAłY różowy język :evil_lol: Padła z miłości;) A może jednak dostanę coś do jedzenia Do zdjęcia Raptor Oglądamy petardy A oto one :p Quote
LAZY Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Rotek jest niesamowity. A Zmorka jak cierpliwie znosi lizanie po uchu...:p Quote
sylwiaskalska Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Extra zdjęcia - :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: No prosze jakie to ma Zmorka powodzenie :) Quote
Pysia Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Extra zdjęcia - :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: No prosze jakie to ma Zmorka powodzenie :) Oj ma ;) Zmorki zabrały mi już wszystko w zyciu :evil_lol: Moi faceci kochają je bardziej niż mnie ;) Przytulają częściej niz mnie...Całuja tez :razz: Nie mówiac już o tym że na nie idzie więcej pieniędzy niż na mnie :evil_lol: Chodzą częściej do fryzjera, mają drozsze kosmetyki, jedzą witaminki i częściej są badane ;) I ch dieta też jest zdrowsza i lepiej zbilansowana :evil_lol: Znajomi też juz chyba wolą je niz mnie :evil_lol: Nie wiem dlaczego ja nadal je tak mocno kocham :shake: :evil_lol: ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Pysia napisał(a):Oj ma ;) Zmorki zabrały mi już wszystko w zyciu :evil_lol: Moi faceci kochają je bardziej niż mnie ;) Przytulają częściej niz mnie...Całuja tez :razz: Nie mówiac już o tym że na nie idzie więcej pieniędzy niż na mnie :evil_lol: Chodzą częściej do fryzjera, mają drozsze kosmetyki, jedzą witaminki i częściej są badane ;) I ch dieta też jest zdrowsza i lepiej zbilansowana :evil_lol: Znajomi też juz chyba wolą je niz mnie :evil_lol: Nie wiem dlaczego ja nadal je tak mocno kocham :shake: :evil_lol: ;) Dobre :lol: :lol: Mój też lepiej je ode mnie u lekarza nie pamiętam kiedy byłam a ten mój urwis boziu nie zlicze tego , już nie wspomne kto zajmuje najwięcej miejsca na łózku. Wczoraj Mój Tz powiedział ze jak będzie drugi pies kupuje większe łózko bo i tak ma teraz mało miejsca :diabloti: :cool1: ostatnio spadł z materaca :evil_lol: :lol: Tekila lekko się rozciagnął po jego stronie :lol: - chciałabym mieć takie przysłowiowe "pieskie życie " :) Quote
Pysia Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Tak to bywa :evil_lol: Kobiety!! Kupujcie psy!! Hihihihi:) Znalazłam Zmorkowe zdjęcia fajowe :p Wstawie jutro :) Mam nadzieje że ich nie ma gdzieś w naszej galerii ;) Quote
LAZY Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Pysia napisał(a):Tak to bywa :evil_lol: Kobiety!! Kupujcie psy!! Hihihihi:) Znalazłam Zmorkowe zdjęcia fajowe :p Wstawie jutro :) Mam nadzieje że ich nie ma gdzieś w naszej galerii ;) Czekam na te zdjęcia...do jutra juz tylko pół godzinki:lol: Quote
anushka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 a może ktoś już pytał i przeoczyłam,ale chyba raczej nieee,co się stało temu Rottkowi na głowie???:crazyeye: a zdjęcia klasa..jak zawsze mniam ZMoreczka;) Quote
Pysia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ania-k napisał(a):a może ktoś już pytał i przeoczyłam,ale chyba raczej nieee,co się stało temu Rottkowi na głowie???:crazyeye: a zdjęcia klasa..jak zawsze mniam ZMoreczka;) Raptor ma odwieczne alerigie. Jak zlikwiduja jeden alergen to pojawia sie drugi. Powiedzieli im weci alergolodzy ze to częste u krótkowłosych psów. Zdjęcia wstawię potem bo teraz obiadek muszę zrobić :) Spacerek zrobiony. Szkoda ze aparatu zsapomniałam bo była zabawa z bardzo malutkim szczeniaczkiem :) Takim jak pyszczek niufa :) Quote
sylwiaskalska Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Pysia napisał(a):. Szkoda ze aparatu zsapomniałam bo była zabawa z bardzo malutkim szczeniaczkiem :) Takim jak pyszczek niufa :) Ano szkoda :mad: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 A bo w ogóle do kitu!!Jak biorę aparat to psy są grzeczniutki i chodzą spokojnie - nudy na 102!! A jak nie biorę to odchodzi szaleństwo na całego!! I wtedy płaczę nad nie spełnionymi fotkami :-( Quote
sylwiaskalska Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Pysia napisał(a):A bo w ogóle do kitu!!Jak biorę aparat to psy są grzeczniutki i chodzą spokojnie - nudy na 102!! A jak nie biorę to odchodzi szaleństwo na całego!! I wtedy płaczę nad nie spełnionymi fotkami :-( :lol: :lol: :lol: To może bierz aparacik po kryjomu- będzie szpieg Pysia :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Recommended Posts