Pysia Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Kilka fotek Zmorek ( na razie ) :bday: Jeszcze na " roboczo" ;) A tutaj czekamy na Wigilie :) Zwiedziało się więcej osób...:multi: Uffffff...Juz po ;) Mozna nareszcie wrzucić trochę luzu :roflt: Jeszcze więcej ;) Wyznać sobie miłość... W końcu tego nigdy nie za wiele ;) Jeszcze jak obie strony to lubią... Teraz trochę opowieści biblijnych :) Mężczyźni też wyluzowali ale dlaczego uwiazali Zmorke2 ?? Trochę odpoczynku w " psim pokoju" Chyba za duzo zjadł...Potrzebna reanimacja ;) A z tą to już całkiem źle... Pozycja " na wariata" Ja na myśl o jedzeniu też mam dość Trochę rozrywki :) Na razie tyle . Zmorki są w wielkiej przyjaźni. Chodzą razem, robia to samo i w ogóle chyba obie są szczęśliwe :multi: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ale fajna sterta czarnej miłości i futra / w niektórych momentach nie widać gdzie kończy się Z1 a zaczyna Z2/:great: Quote
malawaszka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 jaaaaaa CUDNIE!!!! Pysiu - czy aby Kissi nie dostaje więcej przytulańców?? :nono: Quote
Pysia Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Głupie miny ;) Na " nietoperza" Moze jak odetchnę po jedzeniu to dam radę więcej :) Pozdrawiamy - szczęśliwe dziewczyny 3 ;) Quote
Pysia Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 malawaszka napisał(a):jaaaaaa CUDNIE!!!! Pysiu - czy aby Kissi nie dostaje więcej przytulańców?? :nono: Dostaje :kiss_2: ale Zmorka1 jest przepieszczona i ma całusów dosć :) Jest trochę kocia i jak chce być przytulana to wtedy przychodzi:) A Zmorka2 to wielki pluszowy niedźwiedź nastawiony na ciągły kontakt :) Zmorka 1 jej pomaga czasem ale wtedy nie ma nikogo kto zrobiłby zdjęcie..... Nie martw sie:) Dziele je sprawiedliwie :) Każda dostaje w/g tego co lubi ;) Quote
ewelinabuck Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 zmorki cudasne tez bym chciala miec takie kudly w domu:ylsuper: Quote
malawaszka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 ewelinabuck napisał(a):zmorki cudasne tez bym chciala miec takie kudly w domu:ylsuper: Zmorki owszem - kudły niekoniecznie :scramble: :great: cudne są ahhhhh Quote
Koma Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 malawaszka napisał(a):Zmorki owszem - kudły niekoniecznie :scramble: :great: dokładnie tak samo pomyślałam :lol: Zmorki są prześliczne :angel: Takie wielkie czarne pieszczochy :loveu: jest co przytulać ;) Quote
bellatriks Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 jejuniu ale fajne grizzli!!!:great: Quote
agabass Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 ale fotoski wigilijne cudniaste super swiątecznie Quote
Pysia Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Udało mi się wyrwać do kompa :) Wstawiam następne fotki :) Głowa do góry ! Jestem nieśmiała ;) Kochanego ciała nigdy nie za wiele ;) Zasypiam od tego objedzenia... To jest napad !! Nie wywiniesz się :) Chyba się zapomniał umyć - trzeba mu pomóc ;) Z charakterem ;) Jeszcze większym :roflt: Dajcie jeszcze !! Sfinks Zaraz będzie jeszcze kilka :) Quote
Pysia Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Następne :) Kiedyś " schroniskowa" a od 3 lat " rodzicowa" Perełka :) Kompletna histeryczka z wielkim sercem i odwagą ;) Chciała zjeść dwie Zmorki.... Ze swoimi opiekunami Perełka chciała nas zjeść ...W sypialni bezpiecznie ;) I teraz oglądajcie sobie telewizor ...:baddevil: Na dworze mokro Wszędzie razem Po jednym śladzie Łapa w łapę ;) Quote
malawaszka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 aaaahaha i Perełka była :klacz: super!! a jak Kissi na Perełkę histeryczke reagowała? Quote
Pysia Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 malawaszka napisał(a):aaaahaha i Perełka była :klacz: super!! a jak Kissi na Perełkę histeryczke reagowała? No cóż.... Raczej wszyscy uciekali ;) Nokt nie lubi jak styropian po szkle jeździ ;) A ta wydawała z siebie identyczne dźwięki :motz: Tylko jej opiekunowi byli w stanie to wytrzymać ;) Obie Zmorki z nami na czele zwiewały jak najdalej :ices_bla: Perełka salon miała cały dla siebie :crazyeye: A my biedni w " psim pokoju" w pięć osób gnieździlismy sie bo on jest na dole i też ma telewizor ;) Quote
Pysia Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Gęsiego?? Obchód " śmieci" Ciekawe co dobrego z karmnika wypadła...( Taaaaaaa...Wypadło...Ta Zmora2 wywaliła maupa jedna) Aportowanie :) I tak wyciągnę tą piszczałke ;) Namawianie do zabawy A gdzie Zmorka 2 ?? O jest!! Niebezpieczeństwo!! W naszym ogrodzie grasuja niedźwiedzie!!!!:crazyeye: ( But rozmiar 45) Biegiem bo podobno niedźwiedź gdzieś jest!! W nogi!! Oszaleli? Nie widzę zadnego niedźwiedzia ! Ja też nie... Sielanka Ech...To jest obrazek mówiący wszystko :) Dobra :) Muszę teraz odpocząć bo nie znaleźlismy tajemniczego niedźwiedzia w ogrodzie...Ale poszukiwania nie są jeszcze zakonczone... Quote
malawaszka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 ooo dżizes :-o ale łapeńka :ylsuper: ahh cudna ta sielanka :Dog_run: i pijąz jednej miski aaaaa marzenia :multi: Quote
LAZY Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ale wspaniałe zdjecia! Cudny relaks po obzarstwie...:) Cudnownie, ze Zmoreczka i Kissi tak sie dogaduja. Kto by pomyslal, ze w tak krótkim czasie dwie csuczki beda w sobei zakochane! Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Świetnie, że Zmorki sie tak zaprzyjaźniły, i to w tak krótkim czasie 8) Bardzo podobają mi się zdjęcia, gdy w świątecznych strojach tarzacie się z psami po podłodze :lol: Tak właśnie powinno być 8) Quote
Pysia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']Świetnie, że Zmorki sie tak zaprzyjaźniły, i to w tak krótkim czasie 8) Bardzo podobają mi się zdjęcia, gdy w świątecznych strojach tarzacie się z psami po podłodze :lol: Tak właśnie powinno być 8) Innej opcji nie ma :) Odzież rzecz nabyta a psiej miłosci kupić sie nie da :) Co do zycia w zgodzie Zmorek - Zmorka1 jest tak przyjacielsko nastawiona do świata ze z każdym psem, kotem, chomikiem, królikiem i innymi zwierzętami się zgodzi :) Dzięki braku wojowniczości ma bardzo wielu przyjaciół. Uwazam ze wiele osób powinno się od niej uczyć.... Quote
Pysia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Wstawiam to na razie u mnie. Dostałam taka wiadomość. POMÓŻCIE !!! Błagam...U mnie wszyscy juz zapsieni... 25 grudnia nasi sąsiedzi znaleźli w lesie psiaka.... Na mrozie, śniegu, zmarzniętego i głodnego. Nie mogli go zostawić w święta samego . Zabrali go ze sobą do domu, nakarmili, ale mają już dwa psy, w tym szczeniaka, który boi się nowego przybysza. My mamy 3 psy i 6 kotów, więc niestety nie jesteśmy w stanie przyjąć kolejnego. SZUKAMY DLA NIEGO DOMU!!! Zdjęcia w załączniku. Piesek jest młodziutki, ma jeszcze wszystkie zęby mleczne. Jest bardzo przymilny, garnie się do ludzi. Wygląda na to, że wyrośnie duży. W tej chwili mieszka w garażu u naszych sąsiadów, ale jak nie znajdzie się dla niego jakiś domek i dobrzy ludzie, to niestety będzie musiał trafić do schroniska. Chcielibyśmy tego uniknąć, bo wiadomo, że szczeniak może tam sobie nie poradzić, zarazić się wieloma chorobami wirusowymi, na które z pewnością nie został szczepiony. Podejrzewamy po umaszczeniu, że jego tatusiem może być rodowodowy seter angielski, który biega tu luzem po wsiach i przesiaduje pod płotami wszystkich suczek...Mamusi niestety nie znamy. Dajemy ogłoszenia gdzie się da, może ktoś z Waszych znajomych zechciałby przygarnąć szczeniaka niekoniecznie rasowego. Bardzo prosimy o przekazanie tej wiadomości gdzie się da, może uda się go uchronić przed schroniskiem. Szczeniak jest z Ligoty Pięknej pod Wrocławiem. Numery tel. 0506 097 250. 071 312 40 01 Magda i Jurek Dzido Tutaj fotki malucha: Jestem jeszcze malutki. Pomóżcie mi znaleźć rodzine Mam bardzo ciekawe umaszczenie - będe piękny Jestem nieśmiały bo przez te kilka chwil mojego jestestwa zycie mnie nie oszczędzało... Quote
LAZY Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 No i tacy sa włąśnie ludzie..jedniw świeta wywala psiaka jak niepotrzebna rzecz a inni z dobroci serca przygarna go do siebie. Oby znaazła dobry domek. Ja niestety nie moge go przygarnac, ale kciuki bede mocno za niego trzymac! Quote
Pysia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Mnie właśnie zastanowiło jak to jest..Magia świąt i malutki piesek samotny. Czy my - ludzie mamy w ogóle serca czy w tych świętach chodzi tylko o jedzenie? O RZECZY a nie o uczucia???? Mam nadzieje ze dla tego pieska będa to pierwsze i ostatnie święta bez rodziny. Szkoda że w telewizji zamiast pokazywac wywiady i suche fakty to juz przed świetami nie przypomina się otwarcie ludziom o co tak naprawdę chodzi. Na wsiach w psich budach było zimno i mokro a po wigilii psy zamiast dostać coś ciepłego to połykały osci i skóry z ryb...Bezmyślność i brak serca. Z kolei u mnie na osiedlu ktoś " o dobrym sercu" postawił garnek pod śmietnikiem z resztkami a w nich też masę ości - mniejszych i większych - aby bezdomne pieski się posiliły.....Totalna bezmyślnosc...Na dodatek jakos nikt nie zauwaza ze od dawna tutaj zaden bezdomny pies się nie kręcił.... I bardzo dobrze bo lepiej zeby tych ości nie jadł. Jak wywalałam zawartosć garnka do reklamówki i wrzucałam do smietnika to sąsiad sie oburzył ze ktoś dał dla biednych zwierzat a ja to sprzątam!! Na szczęście temu dało się wytłumaczyc dlaczego to robie...A ilu jest takich co nie dociera do nich? Ciagle wywalam szkło, jakieś kosci. W sumie to UM powinien mi płacić pensje za oczyszczanie trawników ;) A moje psy powinny miec pozwolenie robienia kupek na trawnikach dozywotnie ;) Zawsze mam w kieszeni reklamówkę na takie bezmyslne odpady. Pseudo zarcie moze zaszkodzic psom i kotom ale szkło...Pomyslcie- bawiace sie na trawnikach dzieci !! Człowiek to nie brzmi dumnie. Nawet w świeta jestem o tym przekonana. Choc nie powiem - lubię ludzi ;) Quote
sylwiaskalska Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Zdjęcia Zmorek extra - no prosze jak do siebie się przyzwyczaiły :) a co szczeniorka to piękny - trzymam kciuki aby znalazł domek- może wstawić go na Allegro ? Quote
Pysia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Zdjęcia Zmorek extra - no prosze jak do siebie się przyzwyczaiły :) a co szczeniorka to piękny - trzymam kciuki aby znalazł domek- może wstawić go na Allegro ? Teraz czekam na wieści od znajomych czy znalazł dom czy jeszcze nie. Dam znać jak będzie dalej potrzeba szukania domu. :calus: Dzięki za chęci :) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 zdjęcia psiaków sa super :):) a znalezionemu szczeniaczkowi zyczymy dużo szczęścia :cry: Quote
Recommended Posts