Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
bernulka napisał(a):
tylko rodzice mnie nie puszczą bo o 16:00 się ciemni :cry: :cry: :cry: a bym musiała wracac z Gołonoga sama...

paździoszki

Paździoszku - zadzwoń do Waszki to moze Cie zabierze a potem zawiezie i rodzice martwić się nie będa :)

Kurcze ale dzis i tak nie dałabym rady bo jade z rodzicami na wies :/ a może jutro? :D

paździoszki

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam ale tyle miałam na głowie ze nie wstawiałam nic :drinking:
Teraz nowe nowiny :) Jedna niufka to mało ;) No to mam już dwie Zmorki :lol: Koniec świata....
Dwie Zmorry :angel:

W psiej kuchni jest super :wink:

Mozna zebrac do woli :evilbat:

Zmorka 1 robi to po mistrzowsku ;)

Zmorka 2 z daleka...

Już jesteśmy w przyjaźni ;)
zyjaźni ;)

Żebramy wszędzie gdzie się da :evilbat:

Zorka2 też :wink:

Leżące Zmorki :D

Zmorka1

Obie

A tu spacerek ;)

A tu nastepna miłość :evilbat:
Szkoda ze nie do mnie :evilbat:

To na tyle....

Posted

malawaszka napisał(a):
iihaaaaaa nareszcie :angel: :angel: :angel: powiedzieć Wam coś??? JUŻ NIEDŁUGO BĘDĘ MIZIAĆ OBIE :evilbat: :roflt:

Wiedziałam, ze tak to sie skończy! :evilbat:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Pysia specjalnie dla Ciebie :) reszta zdjęć tutaj tutaj

Łał!! Superowe te fotki!!! Dzieki wielkie za nie :) Zaraz je sobie zapiszę ;)
Co do córci to cholera teraz to juz pozamiatane...Z jednej strony az mi się chce plakać ale z drugiej...Mój facet jakoś nie mógł przezyć ze mały pies będzie w domu ;)
Jak to się stało? No poprostu. Własciciele nie mogli się niufą juz zajmowac i szukali dobrego domku. I ja jakos tak niechcący sie trafiłam...Zmorka2 to KISS ME KITTY King of Helluland domowo Kissi albo Kisiel. Jest powycinana na wariata, ma wyciete piora do zera i w ogóle trzeba o nia zadbać. No i nauczyc współżyć ze Zmorka1 i kotem Tommy. Zobaczymy jak to będzie. Ale tak czy siak nie oddam jej :wink: Gdyby miała problem z aklimatyzacja w bloku to bedzie mieszkać w naszym domku z nasza mam. Choć jest tak słodka dla ludzi ze byloby mi przykro jakby nie potrafiła sie znaleźć przy Seti. Jest to dorosła suka o dosć twardym charakterze wiec martwie sie czy nie stłamsi Zmorki1. Tak czy siak jest moja i juz ją kocham ;)

Posted

:o :o no proszę jak to los potrafi nam spłatać figla!!!! :angel: :angel: tojest chyba miłość do molosów :angel: ,super :lol: i nic nie zdradziłaś wcześniej,istna Zmorka z ciebie :lol: :evilbat:

Posted

Pysia napisał(a):
Łał!! Superowe te fotki!!! Dzieki wielkie za nie :) Zaraz je sobie zapiszę ;)
Co do córci to cholera teraz to juz pozamiatane...Z jednej strony az mi się chce plakać ale z drugiej...Mój facet jakoś nie mógł przezyć ze mały pies będzie w domu ;)
Jak to się stało? No poprostu. Własciciele nie mogli się niufą juz zajmowac i szukali dobrego domku. I ja jakos tak niechcący sie trafiłam...Zmorka2 to KISS ME KITTY King of Helluland domowo Kissi albo Kisiel. Jest powycinana na wariata, ma wyciete piora do zera i w ogóle trzeba o nia zadbać. No i nauczyc współżyć ze Zmorka1 i kotem Tommy. Zobaczymy jak to będzie. Ale tak czy siak nie oddam jej :wink: Gdyby miała problem z aklimatyzacja w bloku to bedzie mieszkać w naszym domku z nasza mam. Choć jest tak słodka dla ludzi ze byloby mi przykro jakby nie potrafiła sie znaleźć przy Seti. Jest to dorosła suka o dosć twardym charakterze wiec martwie sie czy nie stłamsi Zmorki1. Tak czy siak jest moja i juz ją kocham ;)

Ale mnie zaskoczyłaś łał :D :D :D No prosze dwie Zmorki :) GRATULACJE
No cóż i tak wyszło na twoje że druga tez czarnulka :) 8) :lol: Co do stłamsienia Zmorki moze potrzebują troche czasu :) Trzymam kciuki :)

Posted

Bo ja wczesniej nic nie wiedziałam....Dowiedziałam sie o niej w czwartek i to stało sie bardzo szybko. Jak usłyszałam ze już ktoś ja wział i potem oddał to mnie krew zalała!! To nie walizka przecież i wiadomo ze z dorosłą suka musza byc problemy. Ja ja przyjełam z całą przeszłoscia i przyszłościa ;)

Posted

Zmorka2 ma 4 lata. Do fotek nie nadaje się i jeszcze dłuuuuuuugo nie będzie...Najpierw się nia zajmę i odchucham i wyprowadzę na niufa :wink:
sylwiaskalska skad Ty bierzesz takie cuda ?? :o
Jak myślicie? Które ze zdjęć nadaje sie na pocztówkę świateczną ?

Posted

To Zmorka2

Wpatrzona w talerz ;)

Bardzo zmęczona nowymi wrazeniami

Zmorka1 ze Zmorką2

Bezpieczna po spacerku

Na spacerku przeszukujaca kąty

Zmorka1 z utęsknieniem czeka na spacer poza plac

Zabaweczki tu sa wszędzie ;)

Pięknie aportuje :angel:

Zasłuzone obgryzanko :wink:

Teraz trzeba się napic