Guest bernulka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Pysia napisał(a):bernulka napisał(a):tylko rodzice mnie nie puszczą bo o 16:00 się ciemni :cry: :cry: :cry: a bym musiała wracac z Gołonoga sama... paździoszki Paździoszku - zadzwoń do Waszki to moze Cie zabierze a potem zawiezie i rodzice martwić się nie będa :) Kurcze ale dzis i tak nie dałabym rady bo jade z rodzicami na wies :/ a może jutro? :D paździoszki Quote
Pysia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Przepraszam ale tyle miałam na głowie ze nie wstawiałam nic :drinking: Teraz nowe nowiny :) Jedna niufka to mało ;) No to mam już dwie Zmorki :lol: Koniec świata.... Dwie Zmorry :angel: W psiej kuchni jest super :wink: Mozna zebrac do woli :evilbat: Zmorka 1 robi to po mistrzowsku ;) Zmorka 2 z daleka... Już jesteśmy w przyjaźni ;) zyjaźni ;) Żebramy wszędzie gdzie się da :evilbat: Zorka2 też :wink: Leżące Zmorki :D Zmorka1 Obie A tu spacerek ;) A tu nastepna miłość :evilbat: Szkoda ze nie do mnie :evilbat: To na tyle.... Quote
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 iihaaaaaa nareszcie :angel: :angel: :angel: powiedzieć Wam coś??? JUŻ NIEDŁUGO BĘDĘ MIZIAĆ OBIE :evilbat: :roflt: Quote
Pysia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Waszka !! zrób mi pocztówke !!! Z moimi Zmorkami w takich czappeczkach !! PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :drinking: Quote
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 :-? ja nie umiem - poproś Tajdzi - Ona mi zrobiła i robi to suuperrr :angel: Quote
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Tajdzi :lol: znajdziesz Jej posty na mojej galerii m.in i stamtąd wyślij pw 8) Quote
Pysia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Głupio tak bo jej nie znam ;( Pomóż !! ;( Quote
LAZY Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 malawaszka napisał(a):iihaaaaaa nareszcie :angel: :angel: :angel: powiedzieć Wam coś??? JUŻ NIEDŁUGO BĘDĘ MIZIAĆ OBIE :evilbat: :roflt: Wiedziałam, ze tak to sie skończy! :evilbat: Quote
daga10011 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 dwoi mi sie w oczach :o .Co to za sunia?Na stale zostanie u Ciebie czy tylko przechowujesz ja???????? Quote
anushka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ale śliczne dwa niedźwiadki :o :o ,no własnie kim jest Zmorka number 2 ??? :hmmmm: :crazyeye: Quote
Maga100 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 właśnie, ja też nic nie rozumiem :-? Pysia, czy możesz kilka słów wyjaśnień? 8) Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 A ja bym się chciała dowiedzieć jak tam nowa córcia Pysi :) A Pysia a kiedy ty nową córcie odbierasz ? Quote
Selena Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Alez cudowne zmorki :o :lol: tez chcę takie! :lol: Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Pysia specjalnie dla Ciebie :) reszta zdjęć tutaj tutaj Quote
Pysia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='sylwiaskalska']Pysia specjalnie dla Ciebie :) reszta zdjęć tutaj tutaj Łał!! Superowe te fotki!!! Dzieki wielkie za nie :) Zaraz je sobie zapiszę ;) Co do córci to cholera teraz to juz pozamiatane...Z jednej strony az mi się chce plakać ale z drugiej...Mój facet jakoś nie mógł przezyć ze mały pies będzie w domu ;) Jak to się stało? No poprostu. Własciciele nie mogli się niufą juz zajmowac i szukali dobrego domku. I ja jakos tak niechcący sie trafiłam...Zmorka2 to KISS ME KITTY King of Helluland domowo Kissi albo Kisiel. Jest powycinana na wariata, ma wyciete piora do zera i w ogóle trzeba o nia zadbać. No i nauczyc współżyć ze Zmorka1 i kotem Tommy. Zobaczymy jak to będzie. Ale tak czy siak nie oddam jej :wink: Gdyby miała problem z aklimatyzacja w bloku to bedzie mieszkać w naszym domku z nasza mam. Choć jest tak słodka dla ludzi ze byloby mi przykro jakby nie potrafiła sie znaleźć przy Seti. Jest to dorosła suka o dosć twardym charakterze wiec martwie sie czy nie stłamsi Zmorki1. Tak czy siak jest moja i juz ją kocham ;) Quote
anushka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :o :o no proszę jak to los potrafi nam spłatać figla!!!! :angel: :angel: tojest chyba miłość do molosów :angel: ,super :lol: i nic nie zdradziłaś wcześniej,istna Zmorka z ciebie :lol: :evilbat: Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Pysia napisał(a):Łał!! Superowe te fotki!!! Dzieki wielkie za nie :) Zaraz je sobie zapiszę ;) Co do córci to cholera teraz to juz pozamiatane...Z jednej strony az mi się chce plakać ale z drugiej...Mój facet jakoś nie mógł przezyć ze mały pies będzie w domu ;) Jak to się stało? No poprostu. Własciciele nie mogli się niufą juz zajmowac i szukali dobrego domku. I ja jakos tak niechcący sie trafiłam...Zmorka2 to KISS ME KITTY King of Helluland domowo Kissi albo Kisiel. Jest powycinana na wariata, ma wyciete piora do zera i w ogóle trzeba o nia zadbać. No i nauczyc współżyć ze Zmorka1 i kotem Tommy. Zobaczymy jak to będzie. Ale tak czy siak nie oddam jej :wink: Gdyby miała problem z aklimatyzacja w bloku to bedzie mieszkać w naszym domku z nasza mam. Choć jest tak słodka dla ludzi ze byloby mi przykro jakby nie potrafiła sie znaleźć przy Seti. Jest to dorosła suka o dosć twardym charakterze wiec martwie sie czy nie stłamsi Zmorki1. Tak czy siak jest moja i juz ją kocham ;) Ale mnie zaskoczyłaś łał :D :D :D No prosze dwie Zmorki :) GRATULACJE No cóż i tak wyszło na twoje że druga tez czarnulka :) 8) :lol: Co do stłamsienia Zmorki moze potrzebują troche czasu :) Trzymam kciuki :) Quote
Pysia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Bo ja wczesniej nic nie wiedziałam....Dowiedziałam sie o niej w czwartek i to stało sie bardzo szybko. Jak usłyszałam ze już ktoś ja wział i potem oddał to mnie krew zalała!! To nie walizka przecież i wiadomo ze z dorosłą suka musza byc problemy. Ja ja przyjełam z całą przeszłoscia i przyszłościa ;) Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No fakt niektórzy ludzie to ach szkoda gadać :) Przecież to takie przytulanki Quote
Maga100 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Pysia, to świetnie, moje gratulacje :D W jakim jest wieku Zmorka Nr 2? No i czekam na mnóstwo fotek 8) Quote
Pysia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Zmorka2 ma 4 lata. Do fotek nie nadaje się i jeszcze dłuuuuuuugo nie będzie...Najpierw się nia zajmę i odchucham i wyprowadzę na niufa :wink: sylwiaskalska skad Ty bierzesz takie cuda ?? :o Jak myślicie? Które ze zdjęć nadaje sie na pocztówkę świateczną ? Quote
Pysia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 To Zmorka2 Wpatrzona w talerz ;) Bardzo zmęczona nowymi wrazeniami Zmorka1 ze Zmorką2 Bezpieczna po spacerku Na spacerku przeszukujaca kąty Zmorka1 z utęsknieniem czeka na spacer poza plac Zabaweczki tu sa wszędzie ;) Pięknie aportuje :angel: Zasłuzone obgryzanko :wink: Teraz trzeba się napic Zmora2! Gdzie jesteś??!! Quote
LAZY Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :o :o :o :o :o :o :o I nic wiecej nie jestem w stanie powiedziec.... Quote
Recommended Posts