Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

No fakt. Zmorka1 jest jakby ciagle usmiechnięta i zadowolona. Ludzie na ulicy też reaguja na nia uśmiechem. To taka radosna dziewczyneczka. Zmorka2 jest inna w wyrazie. Bardziej smutna i myśląca. Na spacerze też ludzie wola ją raczej omijac z daleka. Jak do tej pory nikt nie raczył się do niej usmiechnać. Wstrętni ludzie!! A ona jest taka przytulanka :angel: A jak pięknie aportuje!! I ślicznie potrafi się zabawkami bawic. Jest wtedy taka zabawna bo ogromny pies skacze z zabawką w pysku jak szczeniaczek malutki :angel: Zmorka1 sama nie umie sie bawic. Potrzebuje do tego nas albo drugiego psa. Ale woli jednak nas....
Za to chrapia obie tak samo....Koniec świata w nocy...

Posted

Pysia napisał(a):

No własnie jak wy to wytrzymujecie? :), ja swojego to czasami budze w nocy bo jest nie do wytrzymania. No normalnie czołg. :roll:

No i czekam teraz z niecierpliwością na fotki nowe :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Pysia napisał(a):

No własnie jak wy to wytrzymujecie? :), ja swojego to czasami budze w nocy bo jest nie do wytrzymania. No normalnie czołg. :roll:

No i czekam teraz z niecierpliwością na fotki nowe :)

Hmmmmmmm..... Ciekawe czemu dzisiaj mi sie same oczy zamykaja ...Hmmmmm ;)
Zmorka2 teraz spokojnie spi rozwalona na całego. Zmorka1 robi to samo tylko ze ona na łóżku....Zmorka2 ma zakaz wchodzenia bo to "charakterek" i lepiej nie pozwalac jej na taka dekadencje. Nie mysl sobie ze ona jest agresywna do ludzi!! Nie!! Ile ja i mama juz sie ja naszarpałysmy aby kołtuny wyczesać!! Czyszczenie zębów też było!! I badania u weta...Wyciagnęłam jej też z pyska kosć. Tak jest ok ale znajac psy wiem ze nie wolno jej dać podstaw do myslenia ze ma prawo zostac alfa. Nie poradzilibysmy sobie z nia na spacerach. Ona ma siły jak kon.... Na razie walczymy przepychankami kto pierwszy wchodzi i wychodzi. Juz zaczyna rozumiec ze trzeba czekać az człowiek pierwszy to zrobi :) Uczy sie rewelacyjnie szybko :) Aż sie serca raduje :angel:

Posted

Domowe zdjęcia Zmorki2
Z piłeczka - jeżykiem

A może poczytam sobie ?

Spacerek przed szkołą jest super :)

Tylko nie zapomnij o smyczy...

Od tyłu...Zmorki wolą od tej strony miec zdjęcia :evilbat:

Jestem coraz lepiej wyczesana ;)

Czyż nie jestem słodka ? :angel:

Dostałam zabaweczke :D

Strasznie mi się ona podoba ;)

No dobrze ..potrzymaj sobie :)

Wiedziałam ze mi oddasz :)

Jestem w niebie ;)

Trochę toalety łapy ;)

Mów do mnie!! Ja to bardzo lubię :)

Na razie tyle. Naspacerku zobaczymy czy nam się uda...Zmorka1 chodzi bez smyczy ale Zmorka2 nie moze. Na razie jest na nia skazana. Trudno tak robić zdjęcia w pojedynke...

Posted

Och, takie grubiutkie fafelki pomiziac ahhhhhh, rozmarzylam sie :ekmm:
A jak na nie wolasz? :lol: "Zmorka1 do mnie" :lol:
Troszke czasu i bedzie miec piekna szate 8)

Posted

Zmorka2 to Kissi :)
Co do włosa to juz dostaje witaminki stosowne :) Zaliczyła juz weta i badania:) Oraz wszystko co trzeba ;) Będą z niej " ludzie" :angel: Juz cała nasza rodzina o to zadba :) Serca nasze juz ma a po jakimś czasie pokażemy wszystkim ze ten pies jest swietny z zachowania :) Zobaczycie ;)

Posted

Nastepne zdjęcia. Na spacerze niemozliwe bo tak leje ze az zaspiewałysmy Deszczowa Piosenkę....Ciekawe która z nas najbardziej fałszowała....
I tak mi zdjęcia nie zrobisz ( Zmorka1)

Nudno tak...

Co ona robi??

Ma zabawkę...

A moze przyjzę się blizej ?

Nic ciekawego...Ta pogoda taka senna...

Trochę naszych porzadków ludziom nie zaszkodzi ;)

Kładź sie i nie przeszkadzaj!

Co mówiłaś ?

Powiem Ci coś do ucha ;)

Rzeczywiscie chce się dzisiaj spać...

To tyle na razie o dwóch czarnych Zmorkach :wink:

Posted

yhyyyy :evilbat: szkoda, że taka WSTRĘTNA pogoda - zimno i wieje i pada :x i nie da się iść na psacer - moje psiury tylko na szybkie siku i qpa i do domuuu lecąąą :lol: ja zresztą też bom wymarzła w tej Wiśle :evil: super wielki ośrodek, miałyśmy z siostrą super wielki apartament z 3 pokojami i łazienką to ciepło było TYLKO w łazience :evil: i Oliwkowa ma katar :-?

Posted

Malawaszka juz miziała Zmorke2 :) Taka pogoda ze o zdjęciach w plenerze nie ma co marzyc :evil: Ciekawe kiedy będzie normalna pogoda :(
Ciagle nie potrafie sie nadziwić jaki ten pies jest cudowny:) Och mówie Wam!! Obłędna !! Przytulaczka a jak błyyskawicznie sie uczy!! Myziadło na 102 :angel: Mam kilka fotek znowu w domu...Nudy :(

Posted

MIZIAŁAM :grins: co prawda w mega wichurze i śnieżycy, Lunę musiałam w pewnym momencie na smyczy mieć bo mi ją zwiać chciało :lol:

a wogóle to jestm dumna z mojej córeczki bo nie bała się Kissi :angel: :angel: :angel: jednak sesje dogoterapeutyczne z Seti duuużo nam dały :D :angel:

Kissi jest cudna :-) milusia i taaaakaaaa wielkaaaa :D

Posted

Jest i to jak ;)
Trochę fotek domowych ...Tylko z powodu aury ;) Dobrze że dwie Zmorki mnie wyprowadzają na spacery bo przynajmniej mam dwie kotwice przy takiej wichurze ;) Zwianie mi nie grozi :lol:
Słodki sen

Podwójne widzenie ;)

Ręka mi zmalała :)

Zmorka1 żebraczka

Zmorka2 przytulanka :) Potrafi sobie zaskarbić miłość wszystkich...

Oczekiwanie na film ;)

Dwie Zmorki..te które niedługo doprowadzą do tego ze rodzina mnie do wariatkowa wysle ;)

Czyż to nie cudny widok??

Słoneczko :angel:

Zaczyna jej sie podobać pozowanie ;)

Pysieńka moja kochana :)

A to moje dwa ulubione zdjęcia :)

Wyznanie miłości :)

Niech przestanie jutro lac zebym mogła zrobic extra zdjęcie z dwiema Zmorkami na jednej smyczy ;)

Posted

[quote name='asher']No nie mogę, dwie Zmorki :angel: :angel: :angel:

Pysia, ale czmu ty piszesz, że Zmorka2 nie znosi suk? :-o Ze zdjęć to wprost nie wynika :lol:
no właśnie :question: na zdjęciach widać, że kofają się jak siostry syjamskie :-D