Pysia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Uwazaj bo Cie psem sąsiada poszczuje !! :wink: :lol: Quote
Pysia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Czy ktoś mi powie czy mój pies tu jest tyłem czy przodem :o :-? Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Pysia napisał(a):Zjadło mi zdjęcie !!!! :o Jeszcze raz widze nosio :angel: Quote
Gabcia26 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Witam Wszystkich po długiej nieobecności :D Co się tu wyprawia ?? Pysia decyduje się na nowego domownika, a Malawaszka mizia kochane urwisy !! Muszę koniecznie wszystkie zaległe posty poczytać dokładnie bo widzę, że sporo mnie ominęło :( Pysia, czy to ostateczna decyzja z tą nową psinką ?? Znając Twoje niezdecydowanie chciałbym znać końcową ostateczną odpowiedź :lol: :lol: Pozdrawiam Wszystkich :D Quote
Pysia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Ja jestem zdecydowana tylko gorzej z moim...wiesz ;) On jest zdecydowany ale PRZECIW !!! ALU !! Gdzie ten nos :o ? Quote
Gabcia26 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Pysiu, no to zaś ze spokojnym sumieniem mogę Ci powiedzieć a raczej napisać,że wiesz kto ja już sie zgodził na coś innego to na to maleństwo też się zgodzi :lol: :lol: Quote
LAZY Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 malawaszka napisał(a):Pysia nie ma netu :-? Jak to? A kto sie nie bał i odłączył??? :evil: Quote
Gabcia26 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 No to pięknie !! Ja powracam a Pysi net ucieło :cry: :cry: Oj nie dobrze, nie dobrze :cry: Malawaszka....pozdrów Pysie ode mnie jak ją zobaczysz :D Quote
malawaszka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 :lol: za późno Gabi :lol: właśnie wróciłam ze współnego spacerku :wink: Quote
Gabcia26 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Ale miałam nosa że ją dziś zobaczysz :lol: :lol: Szkoda tylko, że nie wiedziałam o której godzinie :P Ale wiesz...jak nie dziś to jutro znów się pewnie zobaczycie :D Quote
Pysia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):Pysia nie ma netu :-? Jak to? A kto sie nie bał i odłączył??? :evil: Nikt...albo jakiś terrorysta :evil: Operator miał awarie gigant i zostalismy na 24 godz. bez telewizji i netu.... :evil: WIECIE JAK JA SIĘ CZUŁAM ???? Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Pysia napisał(a): WIECIE JAK JA SIĘ CZUŁAM ???? Pysia, rozumiem cię jak nikt :lol: U mnie w zeszła sobote nie było netu przez pare godzin 8) Quote
Pysia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Jurto jak Malawaszka nie spije sie dzisiaj za bardzo porobimy zdjęcia na spacerku :lol: Teraz jakoś brak mi czasu. Staram sie pomóc schronisku pani Bozeny Wahl www.schronisko.alpha.pl i zajmuje mi to cały wolny czas. Pamietajcie o 1% podatku który mozna przeznaczyć na jakis cel - dlaczego nie schronisko?? Quote
Guest bernulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Pysia napisał(a):LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):Pysia nie ma netu :-? Jak to? A kto sie nie bał i odłączył??? :evil: Nikt...albo jakiś terrorysta :evil: Operator miał awarie gigant i zostalismy na 24 godz. bez telewizji i netu.... :evil: WIECIE JAK JA SIĘ CZUŁAM ???? TELPOL PYSIA, co? Jestem wsciekła :evil: miałąm to samo :evil: paździoszki Quote
Pysia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 TAK !! TELPOL !! Paździoszku...A może jutro do południa spacerek z wariatkami ? Moze Waszka nie upije sie na amen ;) Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Pysia napisał(a):Jurto jak Malawaszka nie spije sie dzisiaj za bardzo porobimy zdjęcia na spacerku :lol: Teraz jakoś brak mi czasu. Staram sie pomóc schronisku pani Bozeny Wahl www.schronisko.alpha.pl i zajmuje mi to cały wolny czas. Pamietajcie o 1% podatku który mozna przeznaczyć na jakis cel - dlaczego nie schronisko??no właśnie chciałam kogoś spytać , to spytam Ciebie , czy ten 1% wpłacam na konto danej fundacji już po nowym roku kiedy będę miała rozliczenie z pracy i obliczę podatek ? bo jeszcze nie wpłacałam nigdy darowizny :-? Quote
Pysia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Tu masz wszystko na ten temat :) Nie będę powtarzać czegoś co ktos tak dobrze wytłumaczył ;) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20011 Quote
malawaszka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 no niestety Pysia muszę Cię zasmucić, ale jutro do południa i gdzieś do około 15 będę w schronisku w Olkuszu więc nici ze spacerku Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Pysia napisał(a):Tu masz wszystko na ten temat :) Nie będę powtarzać czegoś co ktos tak dobrze wytłumaczył ;) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20011ok bardzo dziękuję :wink: Quote
Pysia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 malawaszka napisał(a):no niestety Pysia muszę Cię zasmucić, ale jutro do południa i gdzieś do około 15 będę w schronisku w Olkuszu więc nici ze spacerku Ale po 15-tej tez jest jeszcze widno :evilbat: Quote
Guest bernulka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 tylko rodzice mnie nie puszczą bo o 16:00 się ciemni :cry: :cry: :cry: a bym musiała wracac z Gołonoga sama... paździoszki Quote
Pysia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 bernulka napisał(a):tylko rodzice mnie nie puszczą bo o 16:00 się ciemni :cry: :cry: :cry: a bym musiała wracac z Gołonoga sama... paździoszki Paździoszku - zadzwoń do Waszki to moze Cie zabierze a potem zawiezie i rodzice martwić się nie będa :) Quote
Recommended Posts