Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich po długiej nieobecności :D

Co się tu wyprawia ?? Pysia decyduje się na nowego domownika, a Malawaszka mizia kochane urwisy !!
Muszę koniecznie wszystkie zaległe posty poczytać dokładnie bo widzę, że sporo mnie ominęło :(
Pysia, czy to ostateczna decyzja z tą nową psinką ?? Znając Twoje niezdecydowanie chciałbym znać końcową ostateczną odpowiedź :lol: :lol:
Pozdrawiam Wszystkich :D

Posted

Pysiu, no to zaś ze spokojnym sumieniem mogę Ci powiedzieć a raczej napisać,że wiesz kto ja już sie zgodził na coś innego to na to maleństwo też się zgodzi :lol: :lol:

Posted

Ale miałam nosa że ją dziś zobaczysz :lol: :lol:
Szkoda tylko, że nie wiedziałam o której godzinie :P
Ale wiesz...jak nie dziś to jutro znów się pewnie zobaczycie :D

Posted

LAZY napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Pysia nie ma netu :-?

Jak to? A kto sie nie bał i odłączył??? :evil:

Nikt...albo jakiś terrorysta :evil: Operator miał awarie gigant i zostalismy na 24 godz. bez telewizji i netu.... :evil: WIECIE JAK JA SIĘ CZUŁAM ????

Posted

Jurto jak Malawaszka nie spije sie dzisiaj za bardzo porobimy zdjęcia na spacerku :lol:
Teraz jakoś brak mi czasu. Staram sie pomóc schronisku pani Bozeny Wahl www.schronisko.alpha.pl i zajmuje mi to cały wolny czas. Pamietajcie o 1% podatku który mozna przeznaczyć na jakis cel - dlaczego nie schronisko??

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
LAZY napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Pysia nie ma netu :-?

Jak to? A kto sie nie bał i odłączył??? :evil:

Nikt...albo jakiś terrorysta :evil: Operator miał awarie gigant i zostalismy na 24 godz. bez telewizji i netu.... :evil: WIECIE JAK JA SIĘ CZUŁAM ????

TELPOL PYSIA, co? Jestem wsciekła :evil: miałąm to samo :evil:

paździoszki

Posted

Pysia napisał(a):
Jurto jak Malawaszka nie spije sie dzisiaj za bardzo porobimy zdjęcia na spacerku :lol:
Teraz jakoś brak mi czasu. Staram sie pomóc schronisku pani Bozeny Wahl www.schronisko.alpha.pl i zajmuje mi to cały wolny czas. Pamietajcie o 1% podatku który mozna przeznaczyć na jakis cel - dlaczego nie schronisko??
no właśnie chciałam kogoś spytać , to spytam Ciebie , czy ten 1% wpłacam na konto danej fundacji już po nowym roku kiedy będę miała rozliczenie z pracy i obliczę podatek ? bo jeszcze nie wpłacałam nigdy darowizny :-?

Posted

malawaszka napisał(a):
no niestety Pysia muszę Cię zasmucić, ale jutro do południa i gdzieś do około 15 będę w schronisku w Olkuszu więc nici ze spacerku

Ale po 15-tej tez jest jeszcze widno :evilbat:

Guest bernulka
Posted

tylko rodzice mnie nie puszczą bo o 16:00 się ciemni :cry: :cry: :cry: a bym musiała wracac z Gołonoga sama...

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
tylko rodzice mnie nie puszczą bo o 16:00 się ciemni :cry: :cry: :cry: a bym musiała wracac z Gołonoga sama...

paździoszki

Paździoszku - zadzwoń do Waszki to moze Cie zabierze a potem zawiezie i rodzice martwić się nie będa :)