Pysia Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='tajdzi']:grins: JESTES WIELKA !!!!! ALE CUDNIE :-D Quote
Guest bernulka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Dawno mnie nie było... HALO HALO - czegoś tu nie rozumiem... Skąd się wzieły 2 Zmorki? paździoszki Quote
Pysia Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Camara']no właśnie :question: na zdjęciach widać, że kofają się jak siostry syjamskie :-D Bo Zmorka1 to jakoś tak działa i na ludzi i na psy i na suki :niewiem: Zmorka2 jakos tylko ją toleruje.... A moze to dlatego że jak ktos ;-) ;-) u mnie w domu powiedział: " U nas to tylko Ty ustalasz hierarchie...nikt inny nie ma szans " :haha: Paździoszku - poczytaj posty :) Quote
Camara Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Pysia - czyli jest super: ty rządzisz, Zmorka1 słucha bo cię kocha, Zmorka2 - jeszcze chwilka i będzie taka sama jak nr 1 :-D A ja ci troszke zazdraszczam (ale tylko troszeczkę) tych czarnulek :razz: Quote
Pysia Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Nowe zdjęcia Zmorki2 Czasami trzeba przerwac prace aby się poprzytulać ;) Kocham zabaweczki :) Trochę juz obgryziona ale co mi tam ;) Bardzo fajnie ;-) Kolejne buzi - a co mi tam :-D Uwaga zdjęcie ... Ciekawe z czego oni się śmieją? Zmyła w lewo :-D Znowu błyski... Ech :) Ten facet to się lubi kurcze całowac :haha: Sami zobaczcie Może juz wystarczy ? To na dzis :) Quote
Pysia Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Camara napisał(a):Pysia - czyli jest super: ty rządzisz, Zmorka1 słucha bo cię kocha, Zmorka2 - jeszcze chwilka i będzie taka sama jak nr 1 :-D A ja ci troszke zazdraszczam (ale tylko troszeczkę) tych czarnulek :razz: Te dwie czarne mordy zawojowały sobie nas kompletnie :) Teraz muszę uwazac zeby zdrowy rozsądek byl góra i nie pozwolił mi na następną.... Quote
Camara Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Pysia napisał(a):Te dwie czarne mordy zawojowały sobie nas kompletnie :) Teraz muszę uwazac zeby zdrowy rozsądek byl góra i nie pozwolił mi na następną.... zdrowy rozsądek??? ja tam twierdzę, że jak sie ma dwie mordy (nie ważne białe czy czarne) to ta trzecia... no... nawet się nie zauważy, że coś przybyło :wink::cunao: Quote
LAZY Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Camara napisał(a):zdrowy rozsądek??? ja tam twierdzę, że jak sie ma dwie mordy (nie ważne białe czy czarne) to ta trzecia... no... nawet się nie zauważy, że coś przybyło :wink::cunao: No własnie..co z suczka cavaliery???? Black Obsession w końcu!;-) Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 LAZY napisał(a):No własnie..co z suczka cavaliery???? Black Obsession w końcu!;-)No i z kontynuacją hodowli? Przeciez musisz sobie jakiegoś zmorkowego potomka zostawić! 8) Quote
Guest bernulka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Pysia poczytałam i nie będe dużo mówic - jestem pod olbrzymim wrażeniem. Zmorcia 2 jest słodka (jak Zmorcia 1 :P ) :) Koffane sunie, i koffana Edytka nasha :) paździoszki Quote
Pysia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 asher napisał(a):No i z kontynuacją hodowli? Przeciez musisz sobie jakiegoś zmorkowego potomka zostawić! 8) Uważam że majac dwie ręce dwie smycze w nich wystarczą :-D Zmorkowatego potomka? Zmorka1 raczej juz nie bedzie miała dzieci. Nawet nie wiecie jak ja się wtedy o nią bałam....Koszmar...Zmorka2 ? Zobaczymy....A w najblizszej przyszłości to na razie mam Black Obsession w dosłownym słowa tego znaczeniu ;) Quote
Guest bernulka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 A czemu Zmorka1 już nie bedzie miała dziecioff?:puppydog: paździoszki Quote
Pysia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 bernulka napisał(a):A czemu Zmorka1 już nie bedzie miała dziecioff?:puppydog: paździoszki Bo chyba macieżyństwo jej się nie bardzo podobało ;) Odkąd dzieci poszły w swiat to ona jest bardzo radosna ;) A tak na serio to ja jestem wciąż zestresowana jak tam maluchy. Na dodatek wciaż słychać o niufach poszukujacych domu...Ja wiem ze gro takich to niunie bez papierów ale...Zmorka2 ma papiery! I co ?? Ona na pewno dalej bardzo tęskni :( Quote
Guest bernulka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Pysia napisał(a):Bo chyba macieżyństwo jej się nie bardzo podobało ;) Odkąd dzieci poszły w swiat to ona jest bardzo radosna ;) A tak na serio to ja jestem wciąż zestresowana jak tam maluchy. Na dodatek wciaż słychać o niufach poszukujacych domu...Ja wiem ze gro takich to niunie bez papierów ale...Zmorka2 ma papiery! I co ?? Ona na pewno dalej bardzo tęskni :( Aha już rozumiem. Wiesz Pysiu, jesteś naprawde wspaniałą bardzo odpowiedzialną hodowczynią, nie wszyscy hodowcy są aż tak odpowiedzialni. A mam pytanka - ile Zmorki mają latkoff? Kochane z niej "dziołchy" jak to mówi mój tata :haha: paździoszki Quote
Pysia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Zmorka1 urodziła się 19.08.2002 r a Zmorka2 21.02.2001 r. Czyli Zmoorka1 ma 3 lata a Zmorka2 - 4 :) Niedługo beda rok starsze ;) Quote
Patka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Moze jakieś urodzinowe fotki w takim razie ;) Dziewczynki sa sliczne "nasZ" osiedlowy niufek odszedł rok temu Lilith go bardzo Lubiła tyle futra ... Quote
Guest bernulka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Nio to podobnie ma zmorcioffka 2 jak Herka. Jest od Herki o nie cały rok starsza :P Bo Hera jest 17 luty 2002 :P Cyylii nie cały rok bo aż bez 4 dni :lol: paździoszki Quote
Pysia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Patka napisał(a):Moze jakieś urodzinowe fotki w takim razie ;) Dziewczynki sa sliczne "nasZ" osiedlowy niufek odszedł rok temu Lilith go bardzo Lubiła tyle futra ... Będa 21 lutego urodzinowe fotki :) Zmorka2 będzie miała super urodzinki :) To taki przytulacz ze az straszne :-D Niufek osiedlowy? Jak miał na imie i ile miał lat? To takie smutne jak jakiś psiak odchodzi :( A niufki tak szybko odchodzą ...Straciłam juz jednego psa. Była z nami 13 lat...Nigdy jej nie zapomnę. Teraz przy Zmorce wiem ze czysta podłoga i brak kudłów wcale nie sa ważne!! Wazna jest ta morda wpatrzona w nas tymi swoimi ślepiami:-D A niech se dziołchy brudzą - posprzątam. Warto dla tej przyjaźni i miłosci...To niewielka cena ;) Quote
Pysia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Dwa zdjęcia ;) Z serii: " Połykana przez potwora " Cz. I Cz.II Części III z wiadomych względów nie ma ;) Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 :-o łomatko ale w ślimaka poszli :-o hahaha Pysia w nocy też tak namiętnie było??? a Ty gdzie spałaś?? :haha: :bigok: Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Pysia']Dwa zdjęcia ;) Z serii: " Połykana przez potwora " Cz. I Cz.II Części III z wiadomych względów nie ma ;) aaaaa aż czuję jak mi wychodzi wysypka od takich buziaków :flasings: Quote
Pysia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 malawaszka napisał(a)::-o łomatko ale w ślimaka poszli :-o hahaha Pysia w nocy też tak namiętnie było??? a Ty gdzie spałaś?? :haha: :bigok: Babo!! Przecież to ona MNIE połyka !! Co do uczulenia ;) A wiesz że to najprzyjemniejsza część posiadanie psa ? :haha: Quote
malawaszka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Pysia napisał(a):Babo!! Przecież to ona MNIE połyka !! Co do uczulenia ;) A wiesz że to najprzyjemniejsza część posiadanie psa ? :haha: no na tych poprzednich to nie TY :bigok: a jak ja pisałam to tych ostatnich jeszcze nie było 8-) i wskoczyły tak bez sensu haha a z uczuleniem sięnie zgadzam - nienawidzę jak mnie coś swędzi zwłaszcza na buzi :nonono2: Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ale buziak :) extra a soczysty był ten buziak ?:) ;) Quote
anetta Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Atak klonow!! :scared: Pysia, Ty odwazna babo 8) Podziwiam :Rose: ;) Quote
Recommended Posts