Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='r_2005']Pysia, co z tą śliczną kupką nieszczęścia? Znalazł dom???
Nie znalazł :( Ta kupka nieszczęścia jest śliczna. Na razie będzie na przechowaniu u dobrych ludzi ale trzeba mu szybciutko znaleźć dom. Powinien chyba się nazywać " Świąteczny prezent"....
sylwiasklalska - dziękuję :) Będę teraz rozszyfrowywać tekst ;)

Posted

Pssssss ale chyba cośsięruszyło i pieseczek może będzie miał domek na stałe....A tych co go wywalili tobym :mad: . A wszystkich tych co mówiąże suczka musi mieć raz małe a pies sobie powinien raz ulżyć dla dobrej psychiki to...:angryy: No i że sterylizacja to okaleczanie:mad: I inne takie bzdety ciemnoty !!!

Posted

"Idź już Nowy Roku" - tak mówi Rok Stary i znika... z łzą w oku. Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdz w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi sie na najwspanialszy bal swiata.

Samych cudownych chwil w Nowym Roku życzy Black Obsession ze Zmorkami na czele :)

Posted

No i mamy rok 2006 :) Z nową nadzieją na uśmiech wkraczamy w niego :)
A to kilka fotek jeszcze zeszłorocznych :)
Tommy z Karolem

Tommy kocha dziwne pozycje

Mam piękne oczy

Wstydzę się

Choinkowa Zmorka

Słodziutka Zmorka :)

Położyć się albo nie ? Oto jest pytanie

Mój wieczny adorator - Raptor

Razem z Raptorem

Daj buzi - ciągle mówi Raptor

Mam już dość tego całowania !

Raptor w całej krasie

Pozdrawiam z Nowym Rokiem :)

Posted

Tommego czyli kota bardzo fotograficznie zaniedbuję ...A to dlatego że skubaniec przeważnie zwiewa przed aparatem ;) A szkoda bo ma cudowny kolor sierści i przepiękne bursztynowe oczy :) Jest to w 100% spsiały kot :lol: Nawet obrażaćsie nie potrafi ;) A na cicici w ogóle nie reaguje za to przychodzi do nas na gwizdanie :lol: Mój facet jakoś za kotami nie przepada więc Tommy się dostosował i oprócz mruczenia nie ma żadnych kocich objawów :evil_lol: A jak do nas przychodzi jakis obcy pies to zwiewa zaszokowany ( pies oczywiscie ) że na przywitanie wychodzi do niego kot z ogonem w górze i idzie na niego zupełnie bez strachu :evil_lol: Jeden doberman toby się o drzwi roztrzasł...A podobno niejednego kota zamordował :mad: Po przyjściu do nas podobno koty omija szerokim łukiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Tommego czyli kota bardzo fotograficznie zaniedbuję To poważny błąd:p

Po przyjściu do nas podobno koty omija szerokim łukiem :evil_lol:

No i właściciele kotów powinni Ci być dozgonnie wdzięczni:lol: