sylwiaskalska Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Pysia czy ty chcesz o niufkach info - dzisiaj skanuje z Encyklopedii mojej :) kliknij Tam jest o Dogach, Bokserach i Chow Chow zaraz wstawie o Gryfonikach :) Quote
sylwiaskalska Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jutro ci prześle na mailika :) Dzisiaj juz nie dam rady :) Quote
Pysia Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jesteś strasznie kofffana :-D Prawie jak moje Zmorki :) Quote
r_2005 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Pysia, co z tą śliczną kupką nieszczęścia? Znalazł dom??? Quote
sylwiaskalska Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Dziękuje :-D :-D :-D :flasings: Uściskaj ode mnie te dwie Zomorki - ale mój Tekila by miał raj - z takimi babkami się poznać :) :iloveyou: :iloveyou: Pysia cosik ci wysłalam :) Quote
Pysia Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='r_2005']Pysia, co z tą śliczną kupką nieszczęścia? Znalazł dom??? Nie znalazł :( Ta kupka nieszczęścia jest śliczna. Na razie będzie na przechowaniu u dobrych ludzi ale trzeba mu szybciutko znaleźć dom. Powinien chyba się nazywać " Świąteczny prezent".... sylwiasklalska - dziękuję :) Będę teraz rozszyfrowywać tekst ;) Quote
r_2005 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Pysia']Nie znalazł :( Ta kupka nieszczęścia jest śliczna. Trzymam kciuki za kupkę szczęścia!!! Quote
Pysia Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Pssssss ale chyba cośsięruszyło i pieseczek może będzie miał domek na stałe....A tych co go wywalili tobym :mad: . A wszystkich tych co mówiąże suczka musi mieć raz małe a pies sobie powinien raz ulżyć dla dobrej psychiki to...:angryy: No i że sterylizacja to okaleczanie:mad: I inne takie bzdety ciemnoty !!! Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 O to ja cicho się cieszę :) :multi: Quote
r_2005 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Pysia napisał(a):Pssssss ale chyba cośsięruszyło i pieseczek może będzie miał domek na stałe.... No to trzymam kciuki, mocno:kciuki: Quote
Pysia Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 "Idź już Nowy Roku" - tak mówi Rok Stary i znika... z łzą w oku. Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdz w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi sie na najwspanialszy bal swiata. Samych cudownych chwil w Nowym Roku życzy Black Obsession ze Zmorkami na czele :) Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
Pysia Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 No i mamy rok 2006 :) Z nową nadzieją na uśmiech wkraczamy w niego :) A to kilka fotek jeszcze zeszłorocznych :) Tommy z Karolem Tommy kocha dziwne pozycje Mam piękne oczy Wstydzę się Choinkowa Zmorka Słodziutka Zmorka :) Położyć się albo nie ? Oto jest pytanie Mój wieczny adorator - Raptor Razem z Raptorem Daj buzi - ciągle mówi Raptor Mam już dość tego całowania ! Raptor w całej krasie Pozdrawiam z Nowym Rokiem :) Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Cudowny! :multi: (kotek oczywiście :lol: :lol: :lol: ) Och, co ty jej uczyniłaś? :shake: ;) ;) Quote
Pysia Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Tommego czyli kota bardzo fotograficznie zaniedbuję ...A to dlatego że skubaniec przeważnie zwiewa przed aparatem ;) A szkoda bo ma cudowny kolor sierści i przepiękne bursztynowe oczy :) Jest to w 100% spsiały kot :lol: Nawet obrażaćsie nie potrafi ;) A na cicici w ogóle nie reaguje za to przychodzi do nas na gwizdanie :lol: Mój facet jakoś za kotami nie przepada więc Tommy się dostosował i oprócz mruczenia nie ma żadnych kocich objawów :evil_lol: A jak do nas przychodzi jakis obcy pies to zwiewa zaszokowany ( pies oczywiscie ) że na przywitanie wychodzi do niego kot z ogonem w górze i idzie na niego zupełnie bez strachu :evil_lol: Jeden doberman toby się o drzwi roztrzasł...A podobno niejednego kota zamordował :mad: Po przyjściu do nas podobno koty omija szerokim łukiem :evil_lol: Quote
r_2005 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Pysia']Tommego czyli kota bardzo fotograficznie zaniedbuję To poważny błąd:p Po przyjściu do nas podobno koty omija szerokim łukiem :evil_lol: No i właściciele kotów powinni Ci być dozgonnie wdzięczni:lol: Quote
Recommended Posts