szachrajka14 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 zapraszam na wątek Zbirka. Zbirek jest w schronisku któremu grozi likwidacja i życie zwierząt jest poważnie zagrożone. Wątek Zbirka:http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-sytuacja-krytyczna-133054/ Quote
zerduszko Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 __Lara napisał(a):To chodzi o tego drugiego psiaka. Ja sie już pogubiłam, o którego psa chodzi, na obu wątkach piszecie o tym samym, teraz już o 3 psach :p Quote
Jasza Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zapraszam na bazarek na katowickie psiaki: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pan-kurczak-dla-psa-ciuchy-drewniany-kot-ksiazki-na-katowickie-psiaki-do-18-10-a-147955/#post13085122 Quote
megii1 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Verterek dzis:loveu: z koleżankami - Rusti i Kluską:razz: Quote
maciaszek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dodałam tu Vertera, chociaż domu jeszcze nie znalazł. Ale metamorfozę przeszedł! YouTube - Katowickie metamorfozy 1 Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 zerduszko napisał(a):Ja sie już pogubiłam, o którego psa chodzi, na obu wątkach piszecie o tym samym, teraz już o 3 psach :p :-o:-o:-o ale my nie mamy domu dla Vertera :razz: przynajmniej mi o takowym nic nie wiadomo :razz: Oj Verterku, piękne zdjęcia :lol: Quote
zerduszko Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 __Lara napisał(a)::-o:-o:-o ale my nie mamy domu dla Vertera :razz: przynajmniej mi o takowym nic nie wiadomo :razz: Wiem, szukany był ktoś do przeprowadzenia wizyty w Tarnowie dla jakiegos psa :oops: który ew. zwolniłby miejsce Floydowi, stąd to co Monday wkleiła tu pisałam na wątku Floyda - nie wiem o którego 3 psa chodzi. Ale poplątanie ;) Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 zerduszko napisał(a):Wiem, szukany był ktoś do przeprowadzenia wizyty w Tarnowie dla jakiegos psa :oops: który ew. zwolniłby miejsce Floydowi, stąd to co Monday wkleiła tu pisałam na wątku Floyda - nie wiem o którego 3 psa chodzi. Ale poplątanie ;) A megii1 chyba będzie najlepiej wiedziała o jakiego psa chodzi? ;) Quote
Monday Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Może i trochę zamieszałam :oops:, ale chciałam szybko przekazać wiadomość, że są dogomaniacy, którzy mieszkają blisko Tarnowa, a tam miał być jakiś dom. Tylko nie wiedziałam czy dla Vertera, czy tego drugiego psa od Megii, po którym Floyd ma dostać miejsce. A Floyd, to z kolei pies z Radomia z chorymi oczami, który czeka na miejsce u Megii. I on MUSI JAK NAJSZYBCIEJ ZNALEŹĆ SIĘ W HOTELU. Błagam dziewczyny, wykorzystajcie te kontakty od zerduszko do sprawdzenia domu. Naprawdę miejsce Floydowi potrzebne. Verterku szybko po domek wędruj !!!! Quote
coronaaj Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 zerduszko napisał(a):Wiem, szukany był ktoś do przeprowadzenia wizyty w Tarnowie dla jakiegos psa :oops: który ew. zwolniłby miejsce Floydowi, stąd to co Monday wkleiła tu pisałam na wątku Floyda - nie wiem o którego 3 psa chodzi. Ale poplątanie ;) Czy jakas cioteczke znalazlyscie z okolic Tarnowa?:shake::shake: Quote
__Lara Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Monday, ja też bym chciała żeby Verter znalazł dom, ale niestety albo nikt nie dzwoni, albo dzwonią... no wiecie :angryy: Quote
Marinka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 dla Vertera :loveu: jeszcze adopcje.org - czeka na akceptację...mam nadzieję, ze nie odrzucą :roll: Quote
Lidan Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Oj Verterku... Gdzie ten domek dla ciebie, gdzie :hmmmm: Quote
__Lara Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Nowe allegro: Młody, łagodny, lubi dzieci,dobry stróż, pies! (766130519) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lidan Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ładne allegro :bigok: Oby przyniosło Verterowi domek :kciuki: Quote
mysza 1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Monday napisał(a):Może i trochę zamieszałam :oops:, ale chciałam szybko przekazać wiadomość, że są dogomaniacy, którzy mieszkają blisko Tarnowa, a tam miał być jakiś dom. Tylko nie wiedziałam czy dla Vertera, czy tego drugiego psa od Megii, po którym Floyd ma dostać miejsce. A Floyd, to z kolei pies z Radomia z chorymi oczami, który czeka na miejsce u Megii. I on MUSI JAK NAJSZYBCIEJ ZNALEŹĆ SIĘ W HOTELU. Błagam dziewczyny, wykorzystajcie te kontakty od zerduszko do sprawdzenia domu. Naprawdę miejsce Floydowi potrzebne. Verterku szybko po domek wędruj !!!! Do Tarnowa byc może pojedzie mój podopieczny, Brutus, mieszka w kojcu z suczką- Kluską. Dom ma być sprawdzany na dniach. Brutus jest jednym z młodszych stażem hotelowiczów, to 3 mój pies w hotelu od czasu kiedy Verter jest u megii. Verter nie ma szczęścia do domu.:shake: Monday a podasz mi nicki tych dogomaniaków z Tarnowa? Quote
__Lara Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Lidan napisał(a):Ładne allegro :bigok: Oby przyniosło Verterowi domek :kciuki: Dzięki :lol: ja też mam nadzieję, że pomoże w znalezieniu domu... Quote
Monday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='mysza 1'] Monday a podasz mi nicki tych dogomaniaków z Tarnowa? Marlena Ona meiszka 25 km od Tarnowa zdaje się. Ew. do Ulka18 - Dębica już trochę dalej, ale może kogos poleci. " Quote
zerduszko Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Monday']Marlena Ona meiszka 25 km od Tarnowa zdaje się. Ew. do Ulka18 - Dębica już trochę dalej, ale może kogos poleci. " Marlena ma być z buźką :) Dogomania Forum - Zobacz Profil: Marlena:) Quote
Marinka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 adopcja - adopcje - psy - Verter - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Quote
Negri_2008 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przelałam dla Verterka swoja deklarację za październik Wolałabym, żeby już mu nie była potrzebna. :razz: Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Verter ma jednego obserwatora na allegro :loveu: Quote
Piromanka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 __Lara napisał(a):Verter ma jednego obserwatora na allegro :loveu: :mdrmed: no to trzymamy kciuki! Quote
Recommended Posts