Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja sie już pogubiłam, o którego psa chodzi, na obu wątkach piszecie o tym samym, teraz już o 3 psach :p

:-o:-o:-o ale my nie mamy domu dla Vertera :razz: przynajmniej mi o takowym nic nie wiadomo :razz:

Oj Verterku, piękne zdjęcia :lol:

Posted

__Lara napisał(a):
:-o:-o:-o ale my nie mamy domu dla Vertera :razz: przynajmniej mi o takowym nic nie wiadomo :razz:

Wiem, szukany był ktoś do przeprowadzenia wizyty w Tarnowie dla jakiegos psa :oops: który ew. zwolniłby miejsce Floydowi, stąd to co Monday wkleiła tu pisałam na wątku Floyda - nie wiem o którego 3 psa chodzi.
Ale poplątanie ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Wiem, szukany był ktoś do przeprowadzenia wizyty w Tarnowie dla jakiegos psa :oops: który ew. zwolniłby miejsce Floydowi, stąd to co Monday wkleiła tu pisałam na wątku Floyda - nie wiem o którego 3 psa chodzi.
Ale poplątanie ;)

A megii1 chyba będzie najlepiej wiedziała o jakiego psa chodzi? ;)

Posted

Może i trochę zamieszałam :oops:, ale chciałam szybko przekazać wiadomość, że są dogomaniacy, którzy mieszkają blisko Tarnowa, a tam miał być jakiś dom. Tylko nie wiedziałam czy dla Vertera, czy tego drugiego psa od Megii, po którym Floyd ma dostać miejsce. A Floyd, to z kolei pies z Radomia z chorymi oczami, który czeka na miejsce u Megii. I on MUSI JAK NAJSZYBCIEJ ZNALEŹĆ SIĘ W HOTELU.

Błagam dziewczyny, wykorzystajcie te kontakty od zerduszko do sprawdzenia domu. Naprawdę miejsce Floydowi potrzebne.

Verterku szybko po domek wędruj !!!!

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale poplątanie ;)

Czy jakas cioteczke znalazlyscie z okolic Tarnowa?:shake::shake:

Posted

Monday napisał(a):
Może i trochę zamieszałam :oops:, ale chciałam szybko przekazać wiadomość, że są dogomaniacy, którzy mieszkają blisko Tarnowa, a tam miał być jakiś dom. Tylko nie wiedziałam czy dla Vertera, czy tego drugiego psa od Megii, po którym Floyd ma dostać miejsce. A Floyd, to z kolei pies z Radomia z chorymi oczami, który czeka na miejsce u Megii. I on MUSI JAK NAJSZYBCIEJ ZNALEŹĆ SIĘ W HOTELU.

Błagam dziewczyny, wykorzystajcie te kontakty od zerduszko do sprawdzenia domu. Naprawdę miejsce Floydowi potrzebne.

Verterku szybko po domek wędruj !!!!

Do Tarnowa byc może pojedzie mój podopieczny, Brutus, mieszka w kojcu z suczką- Kluską. Dom ma być sprawdzany na dniach.
Brutus jest jednym z młodszych stażem hotelowiczów, to 3 mój pies w hotelu od czasu kiedy Verter jest u megii.
Verter nie ma szczęścia do domu.:shake:

Monday a podasz mi nicki tych dogomaniaków z Tarnowa?

Posted

[quote name='mysza 1']

Monday a podasz mi nicki tych dogomaniaków z Tarnowa?

Marlena Ona meiszka 25 km od Tarnowa zdaje się.
Ew. do Ulka18 - Dębica już trochę dalej, ale może kogos poleci. "