asl Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 __Lara napisał(a):Dzięki ciotce Jaszy Verterek będzie w sobotę w Dzienniku Zachodnim :loveu: Trzymajcie kciuki :) Super :) W takim razie już trzymam kciuki. Quote
Jasza Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Co ja z tym imieniem....coś mi się pomieszało całkiem.... Ogłaszam go jeszcze raz na sobotę w Dzienniku, bo tam w ogłoszeniach drobnych można tylko 75 znaków....takie lakoniczne, krótkie i jeszcze mi napisali, że je zmodyfikują zgodnie z regulaminem...:cool3: Ale kciuki trzymajcie, i ja też...trzymam... Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Odnowiłam allegro Vertera, wpisałam w tytule: "doberman mix" żeby bardziej przyciągnął uwagę ;) Quote
Jasza Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A ja dałam ogłoszenie na alegratce, wyróżnione, a nie spojrzałam, że on już tam ma swoje miejsce...:oops: No, cóż... A może wpisywac tez, ratlerek-mix ? Jakiej on w ogóle jest wielkości, Verterek? (Verterek-ratlerek)... Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jasza napisał(a):A ja dałam ogłoszenie na alegratce, wyróżnione, a nie spojrzałam, że on już tam ma swoje miejsce...:oops: No, cóż... A może wpisywac tez, ratlerek-mix ? Jakiej on w ogóle jest wielkości, Verterek? (Verterek-ratlerek)... O nie Jaszo, on jest psem średnich rozmiarów, znacznie większy od ratlerka :) to jego pierwsze zdjęcie może mylić jeśli chodzi o jego rozmiary. Quote
Jasza Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Odwiedzamy... Nikt nie chce takiego pięknego psa? Quote
Marinka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Verter :loveu: 864 wejścia na alegratkę i żadnego odzewu? Czy ci ludzie oczu i serc nie mają :crazyeye: Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Marinka']Verter :loveu: 864 wejścia na alegratkę i żadnego odzewu? Czy ci ludzie oczu i serc nie mają :crazyeye: :angryy: "doberman" w tytule allegro też jakoś nie przyciąga... ludzie wola teraz "mikro" psy :angryy: Quote
Lidan Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ludzie w ogóle jacyś dziwni są :p Tu jest taki mini => :painting: i też go nikt nie chce :placz: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dziś miałam jeden, a właściwie dwa telefony. Ale ludzie, tzn. Panowie obydwoje chcą zdecydowanie mniejszego psa... Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Verterku... troszkę mnie tu nie było, ale u Ciebie chyba bez zmian... :-( Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Verterku... troszkę mnie tu nie było, ale u Ciebie chyba bez zmian... :-( Niestety bez zmian... ludzie chcą tylko małe pieski :angryy: Quote
Lidan Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 __Lara napisał(a):Dziś miałam jeden, a właściwie dwa telefony. Ale ludzie, tzn. Panowie obydwoje chcą zdecydowanie mniejszego psa... Ach ci dzisiejsi panowie :shake: Yoreczki, jamniczki, pekińczyki im się marzą? A kto ma się zająć prawdziwymi psami :-o Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Lidan napisał(a):Ach ci dzisiejsi panowie :shake: Yoreczki, jamniczki, pekińczyki im się marzą? A kto ma się zająć prawdziwymi psami :-o Właśnie też tego nie wiem :roll: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 __Lara napisał(a):Niestety bez zmian... ludzie chcą tylko małe pieski :angryy: Tak... Yorki wciąż w modzie :cool1: Quote
MartynaP Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 no to hooooooop bo dziś napewno ktoś zadzwoni :cool3: Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Verterku, piesku, tam bym Cię chciała stamtąd zabrać, ale nie mam jak :-( Quote
Lidan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Marzeniem chyba wszystkich dogomaniaków jest mieć kawałek ogrodzonego terenu i domku, w którym mógłby umieścić bezkarnie i bez problemu tych najbardziej potrzebujących. Quote
Recommended Posts