Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postaram się dzisiaj wydrukować ogłoszenia z Verterem w roli głównej.
Pokseruję i jutro zaczynam rozwieszać u nas w Świętochłowicach i w drodze do pracy w Katowicach. Na przystankach, u weta i w bibliotece. I może jeszcze koło naszego marketu osiedlowego..
Może to coś da. Oby mu się udało..

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Postaram się dzisiaj wydrukować ogłoszenia z Verterem w roli głównej.
Pokseruję i jutro zaczynam rozwieszać u nas w Świętochłowicach i w drodze do pracy w Katowicach. Na przystankach, u weta i w bibliotece. I może jeszcze koło naszego marketu osiedlowego..
Może to coś da. Oby mu się udało..

:loveu: Jasza, tylko wykreśl proszę numer do schroniska, wolę skontrolować potencjalny dom.

Posted

Dziewczyny, mam dobre wieści :) rozmawiałam dziś z domkiem, który jest zainteresowany Verterem :D Pani wydaje się bardzo fajna, kochają zwierzęta, jej rodzice i dzieci też. Jest tylko jeden problem do rozwiązania. Pani ma dwoje dzieci, w tym jedno bardzo malutkie, bo 4 - miesięczne. Chciałaby wiedzieć jaki Verter ma stosunek do dzieci... wiem, że w warunkach schroniska bardzo trudno to sprawdzić, ale może poprosić kogoś z dzieckiem, żeby podjechał do schronu i sprawdzić reakcję Vertera? bo nic innego mi nie przychodzi do głowy :roll: pomóżcie ciotki. Coś czuję, że to byłby bardzo fajny domek.

Posted

Boję się, że domek z małymi dziećmi to nie jest najlepsze miejsce dla Vertera :shake:. On nie jest do końca równy w swoim zachowaniu. Niby wyprowadzony z boksu się nie ciska, nie szczeka, nie warczy, ale 100% pewności bym nie dała, że jak go dziecko zdenerwuje/przestraszy/męczyć będzie to nie chapnie...
Może jednak zaproponować państwu innego psiaka z Katowic?

Posted

maciaszek napisał(a):
Boję się, że domek z małymi dziećmi to nie jest najlepsze miejsce dla Vertera :shake:. On nie jest do końca równy w swoim zachowaniu. Niby wyprowadzony z boksu się nie ciska, nie szczeka, nie warczy, ale 100% pewności bym nie dała, że jak go dziecko zdenerwuje/przestraszy/męczyć będzie to nie chapnie...
Może jednak zaproponować państwu innego psiaka z Katowic?

Jeżeli tak mówisz maciaszek to masz rację, nie ma co ryzykować. Właśnie napisałam do Pani maila czy zgodziliby się na innego psiaka :) a wiemy o jakichś sprawdzonych do dzieci? np. z dt?

Posted

Lidan napisał(a):
Jak się dzisiaj miewa psisko?

Nie wiadomo, czy maciaszek była dziś w schronie, pewnie nie, bo wczoraj była. A nie wiem czy wczoraj zaglądała do Vertera, czy miała czas.

Posted

Będę w schronie we wtorek, ale raczej nie zajrzę do Vertera... Przyjeżdżam tam robić zdjęcia nowym psiakom i kociakom oraz zebrać dane do aktualizacji strony i nie bardzo mam już czas na inne rzeczy, zwłaszcza, że na ogół jestem tam przed pracą.

Posted

Jasza napisał(a):
Dzwońcie, dzwońcie....
Trzymaj się Malutki.
A ma on już chociaż imię?

Dzięki ciotce Jaszy Verterek będzie w sobotę w Dzienniku Zachodnim :loveu: Trzymajcie kciuki :)