Jasza Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Postaram się dzisiaj wydrukować ogłoszenia z Verterem w roli głównej. Pokseruję i jutro zaczynam rozwieszać u nas w Świętochłowicach i w drodze do pracy w Katowicach. Na przystankach, u weta i w bibliotece. I może jeszcze koło naszego marketu osiedlowego.. Może to coś da. Oby mu się udało.. Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jasza napisał(a):Postaram się dzisiaj wydrukować ogłoszenia z Verterem w roli głównej. Pokseruję i jutro zaczynam rozwieszać u nas w Świętochłowicach i w drodze do pracy w Katowicach. Na przystankach, u weta i w bibliotece. I może jeszcze koło naszego marketu osiedlowego.. Może to coś da. Oby mu się udało.. :loveu: Jasza, tylko wykreśl proszę numer do schroniska, wolę skontrolować potencjalny dom. Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dziewczyny, mam dobre wieści :) rozmawiałam dziś z domkiem, który jest zainteresowany Verterem :D Pani wydaje się bardzo fajna, kochają zwierzęta, jej rodzice i dzieci też. Jest tylko jeden problem do rozwiązania. Pani ma dwoje dzieci, w tym jedno bardzo malutkie, bo 4 - miesięczne. Chciałaby wiedzieć jaki Verter ma stosunek do dzieci... wiem, że w warunkach schroniska bardzo trudno to sprawdzić, ale może poprosić kogoś z dzieckiem, żeby podjechał do schronu i sprawdzić reakcję Vertera? bo nic innego mi nie przychodzi do głowy :roll: pomóżcie ciotki. Coś czuję, że to byłby bardzo fajny domek. Quote
maciaszek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Boję się, że domek z małymi dziećmi to nie jest najlepsze miejsce dla Vertera :shake:. On nie jest do końca równy w swoim zachowaniu. Niby wyprowadzony z boksu się nie ciska, nie szczeka, nie warczy, ale 100% pewności bym nie dała, że jak go dziecko zdenerwuje/przestraszy/męczyć będzie to nie chapnie... Może jednak zaproponować państwu innego psiaka z Katowic? Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 maciaszek napisał(a):Boję się, że domek z małymi dziećmi to nie jest najlepsze miejsce dla Vertera :shake:. On nie jest do końca równy w swoim zachowaniu. Niby wyprowadzony z boksu się nie ciska, nie szczeka, nie warczy, ale 100% pewności bym nie dała, że jak go dziecko zdenerwuje/przestraszy/męczyć będzie to nie chapnie... Może jednak zaproponować państwu innego psiaka z Katowic? Jeżeli tak mówisz maciaszek to masz rację, nie ma co ryzykować. Właśnie napisałam do Pani maila czy zgodziliby się na innego psiaka :) a wiemy o jakichś sprawdzonych do dzieci? np. z dt? Quote
maciaszek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 __Lara napisał(a): a wiemy o jakichś sprawdzonych do dzieci? np. z dt?Może Maksiu adopcja - adopcje - psy - 41/09 - Schronisko Dla Zwierząt (tylko nie wiem jak Maks do takich małych dzieci... ale większe akceptuje)? A może któryś z tymczasowiczów Bounty i Ani (trzeba by ich pytać)? Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 maciaszek napisał(a):Może Maksiu adopcja - adopcje - psy - 41/09 - Schronisko Dla Zwierząt (tylko nie wiem jak Maks do takich małych dzieci... ale większe akceptuje)? A może któryś z tymczasowiczów Bounty i Ani (trzeba by ich pytać)? Z opisu wydaje się bardzo spokojnym psem :) zaproponuję go Państwu :) a do Bounty jeszcze napiszę :) Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Verterrrrrrrr, spodobaj się jeszcze komuś, plis! Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Lidan napisał(a):Jak się dzisiaj miewa psisko? Nie wiadomo, czy maciaszek była dziś w schronie, pewnie nie, bo wczoraj była. A nie wiem czy wczoraj zaglądała do Vertera, czy miała czas. Quote
maciaszek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Będę w schronie we wtorek, ale raczej nie zajrzę do Vertera... Przyjeżdżam tam robić zdjęcia nowym psiakom i kociakom oraz zebrać dane do aktualizacji strony i nie bardzo mam już czas na inne rzeczy, zwłaszcza, że na ogół jestem tam przed pracą. Quote
Marinka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Podnoszę na dzień dobry... :-( Agatko, alegratka Vertera wyróżniona :lol: Quote
MyrkurDagur Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 agata51 napisał(a):Tak pusto u ciebie? Dlaczego? Ja jestem ;) Quote
Jasza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dzwońcie, dzwońcie.... Trzymaj się Malutki. A ma on już chociaż imię? Quote
Marinka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Verter, tyle wejść na ale-gratce i żadnego odzewu ? Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jasza napisał(a):Dzwońcie, dzwońcie.... Trzymaj się Malutki. A ma on już chociaż imię? Dzięki ciotce Jaszy Verterek będzie w sobotę w Dzienniku Zachodnim :loveu: Trzymajcie kciuki :) Quote
Recommended Posts