Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
niee no coś Ty Lara, nie śmiałybyśmy:eviltong::evil_lol::evil_lol:

NO! :diabloti:

Jaki piękny :loveu::loveu::loveu: jejku... jestem w szoku... to zupełnie inny pies niż na zdjęciach ze schroniska! :loveu: odżył natychmiastowo :loveu:

Cioteczki, ja mu zrobię super fajne allegro :) jutro :) i ma być mnóstwo chętnych domków, bo jak nie :mad: NO! :diabloti:

Od dziś będę niebezpieczna :diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Lara bo mu podkabluje, że SE podśmiechujki z chłopaka robisz :diabloti: a niby gdzie się miał nauczyć jak faceci to zaałatwiają:roll::roll::roll:

Marysia jest już chyba po kilku :drinking::drinking::drinking::drinking:, bo jej się Leyla z Larą miesza :evil_lol::laugh2_2: (wybaczam Ci :diabloti:).

Posted

Leyla napisał(a):
a żebyście widziały jak on sika :eek2::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:jak dziewczynka:mdleje:

Lara bo mu podkabluje, że SE podśmiechujki z chłopaka robisz :diabloti: a niby gdzie się miał nauczyć jak faceci to zaałatwiają:roll::roll::roll:

Posted

Aby wszystko było jasne:

Stałe deklaracje:

agata51 10zł
Leyla 50zł
supergoga 20zł
Negri_2008 10zł
bico 10zł
coronaaj 60zł
mysza_1 30zł
zuzia63 30zł
Isiak 10zł

--------------

230zł :loveu:

jednorazowo:

Maszaberla 30zł
Lu Gosiak - 30 zl
Iwona213 - 10 zl
Spinca 20zł
kuba123 ?
Coronaaj 300zł :loveu:
wilczek007 10zł
Marinka ?
Jasza 30zł
Leyla - odrobaczenie i preparat przeciwkleszczowy

-----------------

430zł :loveu:

Wpłacone:

20.06.2009:

1. Maszaberla : 30zł
2. Lu_Gosiak: 30zł
3. iwona213: 10zł
4. Leyla: 50zł

-------------

:multi:120zł

Posted

Ja deklarowałam sie na wpłatę stałą i jednorazową, więc za jednorazową kupię mu jutro zakupy. Będzie to: preparat przeciw kleszczowy i odrobaczenie. OK?? Jadę do nich jutro ,to zawiozę:p

Posted

Wczoraj nie miałam dostępu na dogo (jakiś błąd serwera), a dzisiaj takie wieści czytam! :loveu: i fotki cudne oglądam, i ryczę z radochy, że Verter (a może Bingo?) już szczęśliwy! Teraz tylko domek stały potrzebny.
Zrobiłam przelew - jak bank rano się obudzi, to będzie zaksięgowany :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']:crazyeye::crazyeye: kurcze faktycznie, bo też musicie mieć takie podobne nicki :evil_lol::evil_lol: a poza tym to ja w niedzielę nie pijam, bo w poniedziałek muszę mieć trzeźwy umysł w pracy. To mniej więcej działa tak jak to powiedzenie;

"Kierowco, piłeś nie jedź. Księgowo piłaś, nie księguj ":roflt:

:evil_lol: no tak, bo potem cyferki się zaczną mnożyć w oczętach :evil_lol: ja tam wierzę z męskość Vertera, jeszcze pokaże na co go stać, na wolności, poza kratami :evil_lol: :roflt: nie będą się z niego śmiali, że ma zachowania typowo dziewczęce :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='__Lara']Marysia jest już chyba po kilku :drinking::drinking::drinking::drinking:, bo jej się Leyla z Larą miesza :evil_lol::laugh2_2: (wybaczam Ci :diabloti:).
:crazyeye::crazyeye: kurcze faktycznie, bo też musicie mieć takie podobne nicki :evil_lol::evil_lol: a poza tym to ja w niedzielę nie pijam, bo w poniedziałek muszę mieć trzeźwy umysł w pracy. To mniej więcej działa tak jak to powiedzenie;

"Kierowco, piłeś nie jedź. Księgowo piłaś, nie księguj ":roflt:

Posted

Leyla napisał(a):
Ja deklarowałam sie na wpłatę stałą i jednorazową, więc za jednorazową kupię mu jutro zakupy. Będzie to: preparat przeciw kleszczowy i odrobaczenie. OK?? Jadę do nich jutro ,to zawiozę:p

Leyla :loveu: kochana, cóż za pytanie :loveu: OK OK :loveu::multi: to słuchaj, masz wymiziać i mocno przytulić od nas Bingo! :loveu: i o piękne nowe zdjęcia prosimy (możemy? :cool3: czy będzie ciężko? jesteśmy zachłanni :diabloti:).

Posted

__Lara napisał(a):
Leyla :loveu: kochana, cóż za pytanie :loveu: OK OK :loveu::multi: to słuchaj, masz wymiziać i mocno przytulić od nas Bingo! :loveu: i o piękne nowe zdjęcia prosimy (możemy? :cool3: czy będzie ciężko? jesteśmy zachłanni :diabloti:).

Załatwione!!:smokin:

Jutro foty będą:drinking:zakupy też :huh: i mizianko...jasne,że będzie..

Posted

O matko, TO NIE TEN SAM PIES! Gdybyście widziały go w schronisku za tymi kratami, jak się wściekał i ciskał. A tu? Proszę :multi: :multi: Jestem pod wrażeniem :-o. Pięknie wygląda.

Posted

[quote name='Isiak']Wczoraj nie miałam dostępu na dogo (jakiś błąd serwera), a dzisiaj takie wieści czytam! :loveu: i fotki cudne oglądam, i ryczę z radochy, że Verter (a może Bingo?) już szczęśliwy! Teraz tylko domek stały potrzebny.
Zrobiłam przelew - jak bank rano się obudzi, to będzie zaksięgowany :evil_lol:

Ciotko, witaj na pokładzie Verter vel Bingo :loveu: świętujemy (bezalkoholowo :evil_lol::diabloti:) już od wczoraj późnego wieczora :loveu: zapraszamy :loveu: i za wpłatę dziękujemy :loveu:

Jutro pewnie dojdą nowe pieniążki to syćko napiszę na wątku :loveu:

Leyla, a Ty już masz taki pół-etacik od nas u Vertera :evil_lol: mizianko, zdjęcia i głask na futro się należy :evil_lol: w ramach zadań na stanowisku :razz:

maciaszek, masz rację, to zupełnie inny pies! :crazyeye: i wiemy już, że nic nie ma do małych dzieci :loveu:

Posted

Dla Verterka vel Bingo (zadecydujcie bo mi sie myli) i innych bidulek

[FONT=Times New Roman]Pieski do adopcji:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
"Pokaż mi świat,ten daleki od zła,
Pokaż mi dom,w którym byłabym ja,
Podaruj swe serce,a w nim dla mnie miejsce,
A ja dam Ci swoje,jeśli tylko zechcesz.

Pokochaj mnie takim, jakim jestem i będę,
Pokochaj i bądź ze mną zawsze i wszędzie,
Przerwij nić tęsknoty i łańcuch nadziei,
Wycierając deszcz,dając garść promieni.

Bo serce me wciąż czeka na jeden gest i słowo,
gdy ktoś mnie przygarnie i da szczęście na nowo"

z watku Pipi moze ona jest autorem...

Posted

Ależ zaskakujące wieści! :crazyeye: :loveu: (zaległości miałam i nie spodziewałam się, że Verterek już w hoteliku :oops:)

Ależ wspaniała metamorfoza Verterka! :crazyeye: :loveu:

Czy Verterek ma wystarczające wsparcie finansowe, czy jeszcze brakuje?

Posted

[quote name='MartynaP']jestem,co trzeba zmienic-/dopisac??

Martyno, trzeba zmienić tytuł, że Verter vel Bingo jest w hotelu, narazie potrzebujemy jeszcze 70zł stałych deklaracji, więc trzeba w tytule zaznaczyć, że brakuje jeszcze stałych deklaracji. Po drugie wklej proszę do pierwszego postu wykaz deklaracji (jest na poprzedniej stronie, ale zaraz go tu przekleję) i jakbyś mogła regularnie wpisywać wpłaty ;) zaraz podam co dziś przyszło.

MyrkurDagur :loveu:

hovomaniaczka, dziękujemy :loveu:

Stałe deklaracje:

agata51 10zł
Leyla 50zł
supergoga 20zł
Negri_2008 10zł
bico 10zł
coronaaj 60zł
mysza_1 30zł
zuzia63 50zł
Isiak 10zł

--------------

250zł :loveu:

jednorazowo:

Maszaberla 30zł
Lu Gosiak - 30 zl
Iwona213 - 10 zl
Spinca 20zł
kuba123 ?
Coronaaj 300zł :loveu:
wilczek007 10zł
Marinka ?
Jasza 30zł
Leyla - odrobaczenie i preparat przeciwkleszczowy

-----------------

430zł :loveu:

Wpłacone:

20.06.2009:

1. Maszaberla : 30zł
2. Lu_Gosiak: 30zł
3. iwona213: 10zł
4. Leyla: 50zł

-------------

:multi:120zł

Wpłaty z dzisiaj -22.06.2009:

[SIZE=2]Isiak 10zł
coronaaj - jednorazowo i za 2 miesiące: 420zł
bico 10zł
kuba123 20zł

---------------
580zł :loveu::multi:

Dziękuję Wam kochani :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Lara - z tych pieniędzy co dzisiaj do Ciebie wysłałam to dopisz do mojej stałej deklaracji 20zł (razem będzie 50); 21zł za allegro dla Saruni, a co zostanie to może będzie w przyszłości na allegro dla Vertera albo innej bidusi?

Posted

[quote name='zuzia63']Lara - z tych pieniędzy co dzisiaj do Ciebie wysłałam to dopisz do mojej stałej deklaracji 20zł (razem będzie 50); 21zł za allegro dla Saruni, a co zostanie to może będzie w przyszłości na allegro dla Vertera albo innej bidusi?

Jasne, dziękuję Ci bardzo kochana cioteczko :loveu: dla Verterka na allegro się przyda :multi::loveu: