coronaaj Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jasza napisał(a):Laro, czekamy na wieści co z tym potencjalnym domkiem! Na wsi, to nie znaczy, że do budy!:lol: O budzie była mowa we wcześniejszym poście... Verter , trzymamy kciuki, zeby to byl wlasnie TEN DOMEK . No jak pani sie pyta czy lubi jezdzic samochodem to wyglada nie tak zle... Lara nie bojcie sie przeswietli ten domek na 100%. Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ciotki, spokojnie, nie chcę żeby Verter był tylko psem podwórkowym :) tak jak napisała Leyla, jest prawie dobermanem, i lubi sobie zabawkę przytachać :evil_lol: ale narazie mam jakieś nadzieje, bo Pani napisała, z tego co mi skopiowała Lidan, że chce pieska też dla dzieci, żeby jedne mogły go wygłaskać, inne pospacerować ;) więc byłoby super :) spytałam się o wizytę przedadopc. maciaszku, a jak to będzie z kastracją? Rozumiem, że Verter jest niewykastrowany, ale bon na bezpłatną kastrację jest? Quote
marysia55 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jasza napisał(a):Trzymam kciuki! Na wsi, to nie znaczy w budzie a tym bardziej w klatce, prawda?;) zgadzam sie w zupełności to, że pani mieszka na wsi wcale nie oznacza, że chce Verterka do budy. Dzisiaj ta polska wieś jest taka nowoczesna ( czasami:evil_lol:) że psy mają lepiej niż w mieście. Moja koleżanka ma dom pod Krakowem ( na wsi :diabloti: jak mawiamy) a 2 psy i dwa koty mają do dyspozycji cały dom i taras. Budy czy kojca tak nie uświadczysz:shake: i właśnie taki dom mi sie marzy dla Vertera :loveu::loveu: Quote
Jasza Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No i co Pani powiedziała na wizytę przedadopcyjną Laro? Nie wiem, nie chcę zapeszać, ale to brzmi dobrze, może to nawet już Jego przyszły dom?:cool3: Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jasza napisał(a):No i co Pani powiedziała na wizytę przedadopcyjną Laro? Nie wiem, nie chcę zapeszać, ale to brzmi dobrze, może to nawet już Jego przyszły dom?:cool3: Narazie się nie odezwała :shake: dajmy jej trochę czasu :) Quote
zuzia63 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 __Lara napisał(a):Narazie się nie odezwała :shake: dajmy jej trochę czasu :) Oby się odezwała, bo my tu wszyscy w nerwach:roll: a jak kciuki zaciśnięte, to trudno pisać... Quote
Jasza Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dajemy jej trochę czasu, dajemy, ale i tak się niecierpliwimy ;) Quote
maciaszek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 __Lara napisał(a):maciaszku, a jak to będzie z kastracją? Rozumiem, że Verter jest niewykastrowany, ale bon na bezpłatną kastrację jest?Nawet jeśli mąż megii przy odbiorze Vertera nie dostał umowy adopcyjnej (przy której jest kupon na bezpł. kastrację) to da się to załatwić. Tyle tylko, że kastracja musiałaby być w brynowskiej lecznicy w Katowicach. A nie wszystkim jest do niej blisko... Quote
Leyla Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 maciaszek napisał(a):Nawet jeśli mąż megii przy odbiorze Vertera nie dostał umowy adopcyjnej (przy której jest kupon na bezpł. kastrację) to da się to załatwić. Tyle tylko, że kastracja musiałaby być w brynowskiej lecznicy w Katowicach. A nie wszystkim jest do niej blisko... hmmm..ale to bez sensu, bo koszty podróży mogą być takie jak koszty kastracji...i daleka droga do pokonania:niewiem: Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Leyla napisał(a):hmmm..ale to bez sensu, bo koszty podróży mogą być takie jak koszty kastracji...i daleka droga do pokonania:niewiem: Masz rację Leyla. Wydaje mi się, że Vertera wykastrujemy z tej kasy co mamy. Pani nie odpisuje :roll: Quote
zuzia63 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 __Lara napisał(a):Pani nie odpisuje :roll: :-( bo to będzie decyzja nie pod wpływem chwili, tylko taka raz na całe życie (mam nadzieję) Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 zuzia63 napisał(a)::-( bo to będzie decyzja nie pod wpływem chwili, tylko taka raz na całe życie (mam nadzieję) oby tak było.... :roll: Quote
Negri_2008 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 nic nie piszę ale zaglądam tu i czekam ;) a tu cisza, Pani nie pisze a my czekamy :placz: Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Negri_2008 napisał(a):nic nie piszę ale zaglądam tu i czekam ;) a tu cisza, Pani nie pisze a my czekamy :placz: No cisza :( Quote
Lidan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Szkoda, że pani więcej się nie odezwała :roll: Odpisałam na jej maila prawie natychmiast... Może czekając na więcej informacji szukała dalej i znalazła innego psiaka :niewiem: A może jeszcze zadzwoni... Są jakieś nowe wiadomości o Verterku? Jak się psisko miewa? Jeśli możecie to zaglądnijcie na wątek suni, dla której dziewczyny probują zebrać pieniązki na sterylkę i kojec: [SIZE="4"]ll V POTRZEBNE DEKLARACJE NA KOJEC I STERYLKĘ Quote
megii1 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Verterek miewa się swietnie - jak zawsze uśmiechnięty:) Dziś dostał kolejną kośc do gryzienia bo jak nic nie ma obok siebie to zabiera się za bude:( Ciocia Leyla dziś go odwiedziła i próbowała robić zdjęcia na wybiegu - ale nie wiem czy coś jej się udało zrobić bo stwierdziła że wszystkie psy mają ADHD:evil_lol: Quote
Lidan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Adhd :turn-l: Coraz więcej psów na to cierpi...Ludzi zresztą też ;) Miejmy nadzieję, że jednak zobaczymy choć jedno zdjęcie ślicznego Verterka :loveu: Psiaku, zostaw tą budę w spokoju :mad: bo jak ją zjesz to będziesz spał pod gołym niebem :evil: Quote
marysia55 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dlaczego pierwszy post nie jest uaktualniany o wpłaty. Prawie w strachu ( że jestem nie rzetelna ) chciałam zrobic wpłatę na Verterka ale zapobiegawczo przeglądnęłam historie rachunku i co...... okazało sie że przelew juz dawno poszedł a nie ma go na pierwszej stronie :shake: nie ładnie :nono::nono: Quote
maciaszek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ponieważ MartynaP rzadko jest teraz przy kompie, to może napisz _Laro do moda, żeby usunął kilka pierwszych postów, wtedy wątek przejdzie w Twoje ręce :). Quote
coronaaj Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 maciaszek napisał(a):Ponieważ MartynaP rzadko jest teraz przy kompie, to może napisz _Laro do moda, żeby usunął kilka pierwszych postów, wtedy wątek przejdzie w Twoje ręce :). Dobry pomysl i te wplaty z pierwszej strony...ciotki niech widza deklaracje i wplaty jednorazowe. Trzeba kasy dla verterka pilnowac..bo jest potrzebna.. Quote
MartynaP Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 no tak w sumie troche juz nie ogarniam :oops: juz sie pogubiłam co mam wkleic do pierwszego postu :oops: ale watek sledze ;) Quote
MartynaP Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 moderator napisal ze nie mozna usunac pierwszych postow bo usunie sie caly watek. Jesli chcecie zeby Lara mogła edytowac pierwszy post to musi zalozyc nowy watek a ten bedzie usuniety Quote
maciaszek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 MartynoP, a Ty byś nie mogła aktualizować pierwszego postu? Quote
zuzia63 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 MartynaP napisał(a):no tak w sumie troche juz nie ogarniam :oops: juz sie pogubiłam co mam wkleic do pierwszego postu :oops: ale watek sledze ;) może już nie wyrabia czasowo Quote
Recommended Posts