Lidan Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Zrobiłam kilka ogłoszeń, ale chyba nie powinnam się za to brać o tej porze. Nie we wszystkich udało mi się wkleić zdjęcia, nie wszystkie mogę edytować, więc nie wiem co z tego wyszło: Radosny choć bezdomny Bingo czeka na domek - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Troche wystraszony, bezdomny ale weso�y pies czeka na dom. Radosny bezdomniaczek szuka domku / Psy > Pozosta�e - Krak�w Bingo - energiczny pies szuka nowego domu. - Og�oszenia Internetowe. Darmowe. Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies czarny podpalany Katowice Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenia Sprzedam - Bingo, radosny młody pies szuka nowego domku Bingo, radosny pies szuka nowego domku. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Bingo, energiczny m�ody pies szuka nowego domu | Neeon.pl Darmowe og�oszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomo�ci, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Na koniec zdałam sobie sprawę, że już nie wiem nawet w jakiej miejscowości przebywa pies :niewiem: Pójdę jednak spać :sleep2: Quote
agata51 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Lara, nie bij! Pomyliło mi się! Nawet już mój kajecik nie pomaga! :oops: W poniedziałek doślę! Jeśli wybaczycie, wyróżnię mu alegratkę! Quote
Lidan Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Przeglądnęłam ogłoszenia, które wczoraj produkowałam korzystając z gotowca :oops: Tam gdzie nie udało się wstawić zdjęcia (w złym formacie mi się zapisało i nie potrafię tego zmienić) bez dokładnego opisu psa niewiele osób się tym zainteresuje. Prosiłabym, żeby w pierwszym poście wpisać najważniejsze dane psa, żeby robiąc w przyszłości ogłoszenia można było szybko je znaleźć. Chodzi o podanie miejscowości, w jakiej psiak przebywa, kontaktu do osoby najbardziej zorientowanej, informacji o wzroście, wadze, szczepieniach, czipie itp. Quote
Marinka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='__Lara']Już wszystko wiem :mad: Ze stałych deklaracji nie zapłacił/a: agata51 - 20zł (narazie wpłacone 10zł) mysza_1 30zł majka50 10zł Marinka 5zł A z jednorazowych nie zapłacił/a: Spinca 20zł wilczek 10zł Marysiu, czy Dogorra może zająć się ściągalnością tych wpłat? :razz::diabloti: Jeszcze gwoli podsumowania: ze stałych deklaracji na czerwiec/lipiec mamy: 235zł ze stałych deklaracji na lipiec/sierpień mamy: 110zł z jednorazowych wpłat mamy: 440zł ------------------- 785zł ;) no właśnie...ale ja oferowałam wpłatę od lipca (to już niedaleko) w tym miesiącu nie wyda :shake: niestety Quote
__Lara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Marinka, ok, sorki, już Cię wykreślam za czerwiec ;) Agato51, nic nie szkodzi! :loveu: Lidan, dzięki Ci cioteczko :loveu: Trzeba MartynęP poprosić żeby takie dane uzupełniła w 1 poście, potrzebne do ogłoszeń. Quote
__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Doszły nowe wpłaty :loveu: Dogorra działa :razz: [B]od mysza_1 [U]30zł ze stałych deklaracji[/U] Julie [U]30zł z jednorazowych[/U] [/B] :loveu: dziękujemy :loveu::multi: Quote
__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 mysza 1 napisał(a):Dobrze, bo juz lania się bałam:evil_lol: :diabloti: Dogorra najpierw używa zastraszania, z tego co wiem :evil_lol: Quote
Leyla Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 __Lara napisał(a)::diabloti: Dogorra najpierw używa zastraszania, z tego co wiem :evil_lol: ...a potem lichwiarski procencik:diabloti::evil_lol: Quote
Lidan Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dzięki [SIZE="5"]agata51 Verter/ Bingo ma wyróżnioną alegratkę :multi: Dzięki :loveu: Quote
marysia55 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 __Lara napisał(a)::diabloti: Dogorra najpierw używa zastraszania, z tego co wiem :evil_lol: zgadza się :evil_lol: najpierw grzecznie prosimy :mad: Leyla napisał(a):...a potem lichwiarski procencik:diabloti::evil_lol: a potem dajemy do zrozumienia, że jakaś grzywna mile widziana ;););) Quote
zuzia63 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czytałam dzisiaj dogo, tyle kolejnych bidulek doszło, wiadomo-wakcje:-( cieszę się, że chociaż bingo, chociaż jeszcze bez domku, ale za to bezpieczny żeby jeszcze tak ktoś się w nim zakochał i zabrał do domku Quote
Leyla Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tymczasowy jego opiekun powiedział,e to wspaniały pies do wszystkiego...Do pilnowania ,bo jest bardzo czujny:cool3:do dzieci, na długie spacery.Jest bardzo młody, ja uważam ,że ma rok. Quote
mysza 1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Też mi wygląda na młodego. Bardzo przepraszam, ale musze prosić o pomoc. Młody Onek ma miejsce u Megii, chcemy go zabrac z umieralni w Pile, na wątku pusto, nikt nie zagląda a ja jestem jedynym sponsorem. Nie mam na to srodków. Moze ktoś zechciałby go wesprzeć? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ml...l#post12543994 Quote
Leyla Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja myślę,że tak:p Tu jest dużo zdjęć i dużo informacji:cool3: Tylko nasz VErter nie będzie mieszkał w budzie cały rok?? bo on z dobków to nie da rady zimą:razz: Quote
Lidan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [SIZE="4"]Uwaga! Pani odpowiedziała na ogloszenie w sprawie Vertera/Bingo. Przesyłam tego maila w tej sprawie na adres podany w ogłoszeniu. Tyle, że to jest na wsi i jest tam pięcioro dzieci w różnym wieku. Pani pyta czy pies jest wykastrowany, czy lubi jeździć samochodem i prosi o więcej zdjęć. Podać pani link do tego wątku? Quote
Lidan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Właśnie o tym samym sobie pomyslałam, ale... zobaczymy. Kto tu pilotuje sprawe Vertera? Nawet nie wiem czyjego maila podałam tej pani :oops: ale to jest ten, który był podawany we wszystkich ogłoszeniach. Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Lidan napisał(a):Właśnie o tym samym sobie pomyslałam, ale... zobaczymy. Kto tu pilotuje sprawe Vertera? Nawet nie wiem czyjego maila podałam tej pani :oops: ale to jest ten, który był podawany we wszystkich ogłoszeniach. Lidan, ja pilotuję jego adopcję - moje namiary: 506-493-005 mail: [email protected] masz może nr telefonu tej Pani? maila? No właśnie nie wiem czy ja oddam do budy Vertera, raczej nie, nie chcę, widać, że jest pełen energii, dla niego buda to kolejne schronisko, klatka... Doszło od agaty51 brakujące 20,00zł :D dziękujemy :D Quote
Negri_2008 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Kurcze dziewczyny slepne na starość :roll: Skąd ta informacja, że Verter byłby w budzie? Nigdzie tego doczytać nie mogę :oops: poza tym, ze Pani mieszka na wsi... Quote
agata51 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 __Lara napisał(a):Lidan, ja pilotuję jego adopcję - moje namiary: 506-493-005 mail: [email protected] masz może nr telefonu tej Pani? maila? No właśnie nie wiem czy ja oddam do budy Vertera, raczej nie, nie chcę, widać, że jest pełen energii, dla niego buda to kolejne schronisko, klatka... Doszło od agaty51 brakujące 20,00zł :D dziękujemy :D Dzięki Bogu! Mogę się wyluzować. Quote
Jasza Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Laro, czekamy na wieści co z tym potencjalnym domkiem! Na wsi, to nie znaczy, że do budy!:lol: O budzie była mowa we wcześniejszym poście... Quote
Lu_Gosiak Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 __Lara napisał(a): No właśnie nie wiem czy ja oddam do budy Vertera, raczej nie, nie chcę, widać, że jest pełen energii, dla niego buda to kolejne schronisko, klatka... jaka klatka??? przeciez do budy to nie oznacza, że bedzie zamkniety Quote
Leyla Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):jaka klatka??? przeciez do budy to nie oznacza, że bedzie zamkniety Moim zdaniem Verter nie może spać zimą na dworze, bo on jest prawie doberman i za słaby jest...energia go rozpiera i potrzebuje dużo zabawek, bo lubi coś sobie poglumać w pyszczku:evil_lol::evil_lol::mad: Quote
Lidan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Wysłałam do __Lara na maila i na pw całą wiadomość od zainteresowanej Verteram pani, a panią poinformowałam, że przesłałam jej wiadomość na podany w ogłoszeniu adres mailowy i dałam link do tego wątku. Ciekawa jestem czy coś z tego domku wyjdzie :roll: Quote
Jasza Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Trzymam kciuki! Na wsi, to nie znaczy w budzie a tym bardziej w klatce, prawda?;) Quote
Recommended Posts