Tola Posted June 4, 2020 Author Posted June 4, 2020 18 godzin temu, Aldrumka napisał: Na początek dla Stasia bazarek cegiełkowy https://www.dogomania.com/forum/topic/352025-dla-kocurka-stasia-żeby-mógł-pohasać-do-10-czerwca-godz-2100/ Bardzo Ci dziękuję i wszystkim, którzy wpłacają Dług niestety pozostał:(. Wieczorem postaram się wejść i wrzucić wszystkie wpłaty z FB. Quote
Tyśka) Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 :( Jaki ten świat jest niesprawiedliwy... :( Biegaj bez bólu po trawach Krainy Wiecznych Łowów, Stasiu! Quote
Tola Posted June 4, 2020 Author Posted June 4, 2020 Wczoraj TZ znalazł białą, młodą szczurkę pod naszym blokiem, ktoś po raz kolejny wyrzucił domowe zwierzę . Zawiózł szczurka do wetki, ale niestety było już za pózno na pomoc:(. Małe zwierzątko, ale szkoda życia, szczurka cierpiała, niech chociaż tutaj będzie po niej ślad:( 1 1 Quote
Jolanta08 Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Biedne kociątka ,płakać się chce z bezsilności :((( Stasiu [*] , Marcysiu [*] niech aniołowie was utulą i biegajcie szczęśliwe i zdrowe za TM 1 Quote
Aldrumka Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 O matko, biedny Staś (*) ..... Toku współczuję Wam Muszę zmienić tytuł bazarku 1 Quote
Jaaga Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 1 godzinę temu, Tola napisał: Wczoraj TZ znalazł białą, młodą szczurkę pod naszym blokiem, ktoś po raz kolejny wyrzucił domowe zwierzę . Zawiózł szczurka do wetki, ale niestety było już za pózno na pomoc:(. Małe zwierzątko, ale szkoda życia, szczurka cierpiała, niech chociaż tutaj będzie po niej ślad:( Ludzie sa kretynami bez serca. Wystarczyło dać ogłoszenie, a nie wyrzucać i skazać na śmieć w cierpieniu, jest wielu chętnych na szczurki. Zresztą sama bez problemu wziełabym ja do siebie. Tych schroniskowych bardzo mi żal, jak napisała tez Anula. Inne mają szansę i jest efekt. gdyby tam był normalny wolontariat, a nie dla kilku psów z pokazowego boksu (jak mniemam), to tez z chęcią ogłaszałabym psiaki, bo widze ile jest adopcji psiaków, które ogłaszam z M. Udostepniłam psiaczka i kolezanka, która jest wirtualną opiekunką Tyci tez już coś wpłaciła, inne znajome równiez udostepniły. 1 Quote
elik Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 8 godzin temu, Tola napisał: Staszek nie żyje Prawdopodobnie nastąpił zator, jestem w ogromnym szoku, to jakiś straszny ciąg śmierci Jest mi bardzo smutno, nie tak miało być Nie mogę sobie znalezc miejsca. 8 godzin temu, Tola napisał: Wczoraj odszedł tez nasz fundacyjny białaczkowy Marcyś, którego ponad zabraliśmy rok temu z lecznicy z Izbicy Biedactwa [*] [*] Stasieńku kochany, tak mi przykro, smutno, żal, że odszedłeś w chwili, gdy mogło być dobrze Współczuję Wam Martusiu :( Takie momenty są najtrudniejsze w naszej działalności, ale niestety są jej nieodłącznym elementem :( 1 Quote
Bogusik Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 20 godzin temu, elik napisał: Biedactwa [*] [*] Stasieńku kochany, tak mi przykro, smutno, żal, że odszedłeś w chwili, gdy mogło być dobrze Współczuję Wam Martusiu :( Takie momenty są najtrudniejsze w naszej działalności, ale niestety są jej nieodłącznym elementem :( Nic dodać i nic ując w tym co Elu napisałaś....:( Bardzo smutne wiadomości :( 2 Quote
b-b Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 Każdego życia szkoda. Tym bardziej tego ,któremu chciało się pomóc. 1 Quote
Aldrumka Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 teraz ciuszki https://www.dogomania.com/forum/topic/352047-na-wesele-do-ogródka-pomóż-spłacić-dług-kocurka-do-15-czerwa-godz-2100/ 1 Quote
Tola Posted June 7, 2020 Author Posted June 7, 2020 2 godziny temu, Aldrumka napisał: teraz ciuszki https://www.dogomania.com/forum/topic/352047-na-wesele-do-ogródka-pomóż-spłacić-dług-kocurka-do-15-czerwa-godz-2100/ Pęknie dziękuję, zajrzę na oba bazarki, tylko muszę ogarnąć wątki, bo nie było mnie trochę. Quote
Tola Posted June 7, 2020 Author Posted June 7, 2020 Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa, za pożegnanie kociaków. Oby jak najmniej było takich bezsensownych odejść zwierzaków, ich wielkiego cierpienia, a naszego potem bezradności i smutku. Quote
Tola Posted June 7, 2020 Author Posted June 7, 2020 Szafirka przysłała mi zdjęcia koteczki, która została podrzucona do nas na wieś. Hania zaproponowała mi pomoc i Blue pojechał do hoteliku do Nowej Soli razem z Reszką i jej synkiem. Blue jest już po sterylizacji, było podejrzenie, ze koteczka nie słyszy, ale Hania zaprzeczyła; powolutku chyba trzeba jej zacząć szukać domciu. Na razie Hania leczy chore oko. Blue ma ok. 2 lat. Quote
Aldrumka Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Tolu zaproponuje osobom, które zadeklarowały większe niż 10 zł cegiełki także wpłatę bezpośrednio na konto Fundacji. Mam nadzieje, ze nie będzie to zbyt duże obciążenie dla Ciebie 1 Quote
Tola Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 6 godzin temu, Aldrumka napisał: Tolu zaproponuje osobom, które zadeklarowały większe niż 10 zł cegiełki także wpłatę bezpośrednio na konto Fundacji. Mam nadzieje, ze nie będzie to zbyt duże obciążenie dla Ciebie Nie ma żadnego problemu, już odpisałam też na PV. Bardzo Ci dziękuję Quote
Tola Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 Mamy kolejną kocia dziewczynkę - Lusi. Malutka została znaleziona na przystanku autobusowym przy głównej ulicy w Zamościu:( To chyba cud, że żyje. Jutro wizyta u wetki, będziemy mieli więcej informacji. No i malutka ma tymczasowe lokum - małą zgodziła się przetrzymać p. Małgosia, u której są dwa czarne dzikuski. Lusi 1 Quote
jankamałpa Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Ale Cudo :) Takie maluchy są rozbrajające. Jest identyczna jak mój 15 letni Smerfik. 1 Quote
Tola Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 Pierwsza faktura za Staszka opłacona (wizyta, TK, badania krwi) FV fundacja.pdf Quote
Tola Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 7 minut temu, jankamałpa napisał: Ale Cudo :) Takie maluchy są rozbrajające. Jest identyczna jak mój 15 letni Smerfik. Cudna jest, bardzo garnie się do człowieka, chce być przytulana. Mam nadzieję, ze szybko znajdzie dom. Quote
Tola Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 Proszę, wspierajcie nas, kupując przez FaniMani.pl Quote
elik Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Lusi jest prześliczna. Ma piękne wielkie oczka i imię bardzo ładne :) Gdy pojawia się logo FaniMani, zawsze go uaktywniam. Co miesiąc dostaję meldunki ile uzbierało się dla ZEA :) 1 Quote
Recommended Posts