Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Tola napisał:

Mam bardzo dobre wieści od Pańci trójłapka Jasia - dostała pracę w Opolu i wróciła  do swojego rodzinnego miasta, od początku adopcji Jasia starała się o ten powrót:)

Jaś w Opolu:)

Kontrola zakupów - proszę pokazać, co macie w siatkach;)

Czy ja coś pokręciłam, czy Jaś mieszkał w towarzystwie malamuta ? 

Cytat

U mnie na werandzie ptaszek uwił sobie gniazdko :) 

U mnie pod wiatą są 3 gniazdka. Jak mogę sobie na to czasowo pozwolić, z chęcią podglądam jak rodzice znoszą jedzonko do gniazdek :)

Posted
11 godzin temu, elik napisał:

Czy ja coś pokręciłam, czy Jaś mieszkał w towarzystwie malamuta ? 

U mnie pod wiatą są 3 gniazdka. Jak mogę sobie na to czasowo pozwolić, z chęcią podglądam jak rodzice znoszą jedzonko do gniazdek :)

Elu - nic nie pokręciłaś, bardzo dobrze pamiętasz - Jasia wyadoptowałam do Kudowy - do domku, w którym mieszkał już malamut Szaman:)

Kotka, która tak pięknie pokazuje się z Jasiem to zwierzak mamy p. Ani i mieszka w Opolu.

Teraz p.Ania przenosi się do swojego rodzinnego miasta i zwierzaki będę się częściej widziały:)

Posted

Mały Pucek stał się sporym Puckiem i jest bardzo szczęśliwy w swoim domu w Kobyłce pod Warszawą.

Pucek jako mały kiciuś znalazł nowy dom w Legionowie, ale po miesiącu wrócił z adopcji z powodu alergii dziecka. Zamieszkał znowu w naszym dt dla kotów u p. Alicji, ale już wkrótce ponownie znalazł dom właśnie w   Kobyłce, tym razem na zawsze:)

V__2F28.jpg

V__17B6.jpg

• Like 4
Posted
Dnia 4.06.2018 o 21:33, Nesiowata napisał:

Zrobione.

20 godzin temu, Bogusik napisał:

Maxia udostępniam a zdjęcia z kocio - psie powalające! :)

Pięknie dziękuję :)

Posted

Mam bardzo dobre wieści  z domu sharpeiki Belli:)

Suczka świetnie odnalazła się w DS - uwielbia wychodzić z pańcią i pańciem i bardzo radośnie reaguje na smycz, zawarła już przyjażń z suczką sąsiadów i wspólnie chadzają sobie na spacerki, pozwala sobie bez problemu podawać krople do oczu, szczotkować:)

Rodzina była już wspólnie na wyjeździe nad jezioro i ku  radości właścicieli Bella nie boi się wody, spaceruje blisko brzegu (poprzednia sharpeika panicznie bała się wody).

Bogusik - jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc w zorganizowaniu wizyty!

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Niesamowite i zadziwiające są te psio-kocie przyjaźnie. Pucek wyraźnie "wniebowzięty", gdy może przytulić sie do swego, psiego przyjaciela. Psiaczek widać, też nie gardzi tą przyjaźnią. Długiego i szczęśliwego życia ogonki !

Kiedy zaś zobaczyłam "naszą biedną sharpeikę", nie mogłam uwierzyć, że to ona ! Przecież nie minęło jeszcze dużo czasu, a ona oprócz imienia, dostała nowy image. Miała wyjątkowe szczęście, że Tola wrzuciła ją tu, na dogo. Potem już był tylko szczęśliwy traf, jak w totku !

• Like 1
Posted

Mam bardzo dobrą wiadomość dotyczącą porzuconej szorstkiej suni, którą pokazywałam tutaj jakiś czas temu - mała ma własny dom!

Wczoraj do TZ dzwoniła kobieta, która zgłaszała bezdomność suczki i która zaopiekowała się nią tymczasowo - sunia została zaakceptowana przez rezydentkę i zostaje w tym domu na stałe.

Chodzi o tą dziewczynkę

V__C914.jpg

V__89AC.jpg

V__FE45.jpg

• Like 5
  • Upvote 3