Tola Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Tam dom twój i miłość, gdzie pozwalają spać na stole;) 1 3 Quote
Tola Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 U mnie na werandzie ptaszek uwił sobie gniazdko :) 2 4 Quote
elik Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 12 godzin temu, Tola napisał: Mam bardzo dobre wieści od Pańci trójłapka Jasia - dostała pracę w Opolu i wróciła do swojego rodzinnego miasta, od początku adopcji Jasia starała się o ten powrót:) Jaś w Opolu:) Kontrola zakupów - proszę pokazać, co macie w siatkach;) Czy ja coś pokręciłam, czy Jaś mieszkał w towarzystwie malamuta ? Cytat U mnie na werandzie ptaszek uwił sobie gniazdko :) U mnie pod wiatą są 3 gniazdka. Jak mogę sobie na to czasowo pozwolić, z chęcią podglądam jak rodzice znoszą jedzonko do gniazdek :) Quote
Tola Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 11 godzin temu, elik napisał: Czy ja coś pokręciłam, czy Jaś mieszkał w towarzystwie malamuta ? U mnie pod wiatą są 3 gniazdka. Jak mogę sobie na to czasowo pozwolić, z chęcią podglądam jak rodzice znoszą jedzonko do gniazdek :) Elu - nic nie pokręciłaś, bardzo dobrze pamiętasz - Jasia wyadoptowałam do Kudowy - do domku, w którym mieszkał już malamut Szaman:) Kotka, która tak pięknie pokazuje się z Jasiem to zwierzak mamy p. Ani i mieszka w Opolu. Teraz p.Ania przenosi się do swojego rodzinnego miasta i zwierzaki będę się częściej widziały:) Quote
Tola Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 Jasio i Szaman - wciąż zachwyca mnie ich przyjaźń:) 5 1 Quote
elik Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Bardzo wzrusza mnie ich przyjaźń i sposób w jaki ją sobie okazują. Niesamowite :) 1 Quote
Tola Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Mały Pucek stał się sporym Puckiem i jest bardzo szczęśliwy w swoim domu w Kobyłce pod Warszawą. Pucek jako mały kiciuś znalazł nowy dom w Legionowie, ale po miesiącu wrócił z adopcji z powodu alergii dziecka. Zamieszkał znowu w naszym dt dla kotów u p. Alicji, ale już wkrótce ponownie znalazł dom właśnie w Kobyłce, tym razem na zawsze:) 4 Quote
b-b Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 i Jaś i Pucek są przeciwieństwami przysłowia - Jak pies z kotem :) 1 Quote
Tola Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Max prosi o udostępnianie na FB https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Quote
Tyśka) Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Podmienię zdjęcia Funcika... może ktoś się zakocha... cudny jest, gdybym tylko mogła... Quote
Moli@ Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 12 godzin temu, Tola napisał: Śliczne zwierzaki :) Zdjęcie roku! 1 Quote
Bogusik Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Maxia udostępniam a zdjęcia z kocio - psie powalające! :) 1 Quote
Tola Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 Dnia 4.06.2018 o 21:33, Nesiowata napisał: Zrobione. 20 godzin temu, Bogusik napisał: Maxia udostępniam a zdjęcia z kocio - psie powalające! :) Pięknie dziękuję :) Quote
Tola Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 Mam bardzo dobre wieści z domu sharpeiki Belli:) Suczka świetnie odnalazła się w DS - uwielbia wychodzić z pańcią i pańciem i bardzo radośnie reaguje na smycz, zawarła już przyjażń z suczką sąsiadów i wspólnie chadzają sobie na spacerki, pozwala sobie bez problemu podawać krople do oczu, szczotkować:) Rodzina była już wspólnie na wyjeździe nad jezioro i ku radości właścicieli Bella nie boi się wody, spaceruje blisko brzegu (poprzednia sharpeika panicznie bała się wody). Bogusik - jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc w zorganizowaniu wizyty! 1 1 Quote
Tola Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 Tak wygląda szczęśliwa Bella we własnym domciu z wnusią właścicieli 1 Quote
Bogusik Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Bardzo,bardzo się cieszę,że Belcia ma taki super domek i okazała się wspaniała towarzyszką :) 1 Quote
Havanka Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Niesamowite i zadziwiające są te psio-kocie przyjaźnie. Pucek wyraźnie "wniebowzięty", gdy może przytulić sie do swego, psiego przyjaciela. Psiaczek widać, też nie gardzi tą przyjaźnią. Długiego i szczęśliwego życia ogonki ! Kiedy zaś zobaczyłam "naszą biedną sharpeikę", nie mogłam uwierzyć, że to ona ! Przecież nie minęło jeszcze dużo czasu, a ona oprócz imienia, dostała nowy image. Miała wyjątkowe szczęście, że Tola wrzuciła ją tu, na dogo. Potem już był tylko szczęśliwy traf, jak w totku ! 1 Quote
Anula Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Tak,zadziwiające są przyjaźnie zwierzaków.Popatrzcie na zamojskiego Elfika.jest więcej zdjęć na wątku,wstawiam jedno: http://www.dogomania.com/forum/topic/340484-majka-i-elfik-zamojskie-psiaki-już-w-hoteliku-czekają-na-domelfik-w-dsmajka-także-w-ds/?page=9&tab=comments#comment-17296857 Quote
Tola Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 Mam bardzo dobrą wiadomość dotyczącą porzuconej szorstkiej suni, którą pokazywałam tutaj jakiś czas temu - mała ma własny dom! Wczoraj do TZ dzwoniła kobieta, która zgłaszała bezdomność suczki i która zaopiekowała się nią tymczasowo - sunia została zaakceptowana przez rezydentkę i zostaje w tym domu na stałe. Chodzi o tą dziewczynkę 5 3 Quote
Jo37 Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 To świetna wiadomość. Niech się dobrze wiedzie suni. Zapraszam na bazarek dla Gucia, Klary i Sagi http://www.dogomania.com/forum/topic/345577-książkiksiążki-cz-ii-antykwariat-czynny-do-210618-do-godz2100/ Quote
Tola Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 28 minut temu, Jo37 napisał: To świetna wiadomość. Niech się dobrze wiedzie suni. Zapraszam na bazarek dla Gucia, Klary i Sagi http://www.dogomania.com/forum/topic/345577-książkiksiążki-cz-ii-antykwariat-czynny-do-210618-do-godz2100/ Bardzo dziękuję Joasiu za bazarek Quote
Recommended Posts