Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

24174358_1501818573270488_4649989442063904030_n.jpg?oh=800c0eab8278ae816337190c70bfe4ea&oe=5A9E8A71

Na tym zdjęciu jest Teoś....To chyba nie w piątek pan robił....

To raczej nie było zrobione w dniu trójki odbioru.

1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

No i tego dziadeczka ostatnio nie widziałyśmy w schronisku......

...moze biedak nie miął już sił wyjść...bo chyba nie...?

Posted
3 godziny temu, Bogusik napisał:

Czy wiadomo coś o Pekinku? Nie ma żadnych info....

Pekinek jedzie jutro do Plaskatego Azylu, miejsce odbicia znamy,wieczorem będzie na miejscu.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Bardzo szkoda,że nie udało się dla Olo znaleźć domku w Zamościu.Musiał jechać do Fundacji.Mam nadzieję,że szybko znajdzie dom.

Aniu malec wymaga konsultacji okulistycznej,podejrzewam,że jedną z najlepszych ten ślepy chłopczyk znajdzie właśnie w Warszawie :) Na dzień dzisiejszy azyl Strzeleckiej  to najlepsze co mogło mu się trafić :) Kto podjąłby się dać  psu dom w takim stanie ?

Posted
1 godzinę temu, Bgra napisał:

Aniu malec wymaga konsultacji okulistycznej,podejrzewam,że jedną z najlepszych ten ślepy chłopczyk znajdzie właśnie w Warszawie :) Na dzień dzisiejszy azyl Strzeleckiej  to najlepsze co mogło mu się trafić :) Kto podjąłby się dać  psu dom w takim stanie ?

Olo wymaga konsultacji okulistycznej?Tola napisała,że oko zostało usunięte.Może nie fachowo ale usunięte.Rozumiem,że nikt już nie przywróci jemu oka,a więc.....

Posted
8 minut temu, Anula napisał:

Olo wymaga konsultacji okulistycznej?Tola napisała,że oko zostało usunięte.Może nie fachowo ale usunięte.Rozumiem,że nikt już nie przywróci jemu oka,a więc.....

Anulko, Olo ma jedno oko usunięte. Na drugie widzi albo i nie...weci tutaj nie umieli stwierdzić, dlatego wymaga specjalistycznej konsultacji okulistycznej...Mam zdjęcie tego drugiego oka, ono jest takie dziwne, ..

IMG_20171203_131556.jpg

• Upvote 1
Posted
24 minuty temu, Anula napisał:

Aniu P.Kasia ,która wiozła psy pisała do mnie,że z oczodołu wypływa duża ilość zielonej wydzieliny,powieki nie są zszyte,nie wiedział  nawet wet w Zamościu czy ktoś nieudolnie usunął gałkę,czy nie wiadomo co.Mam nadzieję dowiedzieć się więcej jak porozmawiam z Katarzyną Strzelecką,więcej po konsultacji okulistycznej.

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Tak bardzo się cieszę, że Olo dostał szansę. To cudny psiak..On na pewno cierpi, pewnie to oko go boli, ale mimo to jest mega przyjazny, przytulaśny i ufny!!! 

Bgra, jesteś wielka!!!!

Oj tam wielka ;) raptem 174 cm wzrostu ;)  Plaskate takie są właśnie,cudowne,mimo,że ktoś je bardzo skrzywdził potrafią na nowo zaufać i pokochać całym sobą ,Będzie dobrze,Kaśka ilekroć ma swoje sprawdzone dt ,to psy trafiają do nich.

Przed chwilą, Poker napisał:

Wygląda jakby miał wytrzeszcz albo gałka wręcz wypada. Na pewno go boli.

Wygląda na nieumiejętnie ponownie osadzoną w oczodole ? cierpi niestety :(

Posted
4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

To witaj w klubie!! Ja też mam 174 cm wzrostu! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig

hahaha

3 minuty temu, Poker napisał:

Ale WIELKIE kobiety.Ja mam AŻ 160 cm w kapeluszu.

Jedna z moich przyjaciółek ma 149 cm ,druga 195 cm,no nie trzeba się odzywać,wystarczy ,że razem idziemy i już jest kabaret haha

• Upvote 1
Posted
59 minut temu, Bgra napisał:

Aniu P.Kasia ,która wiozła psy pisała do mnie,że z oczodołu wypływa duża ilość zielonej wydzieliny,powieki nie są zszyte,nie wiedział  nawet wet w Zamościu czy ktoś nieudolnie usunął gałkę,czy nie wiadomo co.Mam nadzieję dowiedzieć się więcej jak porozmawiam z Katarzyną Strzelecką,więcej po konsultacji okulistycznej.

No widzisz,nie wiedziałam o tym.Bardzo proszę pisz o Olo.Tak mi bardzo Olo zapadł w serce.

Posted
8 minut temu, Anula napisał:

No widzisz,nie wiedziałam o tym.Bardzo proszę pisz o Olo.Tak mi bardzo Olo zapadł w serce.

Oczywiście :)  na razie przywitał wszystkich radośnie ,to bardzo pogodny psiak,cudowny ,uśmiechnięty.

7 minut temu, helli napisał:

Mam nadzieję, że wizyta wet. będzie szybko i zacznie być leczony

Okulista jak tylko to będzie możliwe.Jest w najlepszych rękach :)

Posted
1 godzinę temu, Bgra napisał:

. . .

Wygląda na nieumiejętnie ponownie osadzoną w oczodole ? cierpi niestety :(

To jakiś koszmar  przestraszony2.gif.3412d53b44bc4d78cb598c145fda26a2.gif