Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Nie mów, że dziadeczka nie było :( Napisałam, że nie widziałyśmy... Quote
Bogusik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Czy wiadomo coś o Pekinku? Nie ma żadnych info.... Quote
b-b Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Na tym zdjęciu jest Teoś....To chyba nie w piątek pan robił.... To raczej nie było zrobione w dniu trójki odbioru. 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: No i tego dziadeczka ostatnio nie widziałyśmy w schronisku...... ...moze biedak nie miął już sił wyjść...bo chyba nie...? Quote
Bgra Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 3 godziny temu, Bogusik napisał: Czy wiadomo coś o Pekinku? Nie ma żadnych info.... Pekinek jedzie jutro do Plaskatego Azylu, miejsce odbicia znamy,wieczorem będzie na miejscu. Quote
Alaskan malamutte Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Miałam przyjemność poznać pekińczyka, nazwanego przez panią Olo. cudny!!!! Mega przyjazny, spokojny, chciał koniecznie zapoznać się z Tosią. Wyczesany, pachnący, śliczny!!! 1 Quote
Tyśka) Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Cudownie, że otrzymał pomoc! :) Cudny! 1 Quote
Figunia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Olo, jestes cudny! Obys zycie mial tez juz tylko takie! 1 Quote
Anula Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Bardzo szkoda,że nie udało się dla Olo znaleźć domku w Zamościu.Musiał jechać do Fundacji.Mam nadzieję,że szybko znajdzie dom. Quote
Bgra Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 godzinę temu, Anula napisał: Bardzo szkoda,że nie udało się dla Olo znaleźć domku w Zamościu.Musiał jechać do Fundacji.Mam nadzieję,że szybko znajdzie dom. Aniu malec wymaga konsultacji okulistycznej,podejrzewam,że jedną z najlepszych ten ślepy chłopczyk znajdzie właśnie w Warszawie :) Na dzień dzisiejszy azyl Strzeleckiej to najlepsze co mogło mu się trafić :) Kto podjąłby się dać psu dom w takim stanie ? Quote
Anula Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 godzinę temu, Bgra napisał: Aniu malec wymaga konsultacji okulistycznej,podejrzewam,że jedną z najlepszych ten ślepy chłopczyk znajdzie właśnie w Warszawie :) Na dzień dzisiejszy azyl Strzeleckiej to najlepsze co mogło mu się trafić :) Kto podjąłby się dać psu dom w takim stanie ? Olo wymaga konsultacji okulistycznej?Tola napisała,że oko zostało usunięte.Może nie fachowo ale usunięte.Rozumiem,że nikt już nie przywróci jemu oka,a więc..... Quote
Alaskan malamutte Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 8 minut temu, Anula napisał: Olo wymaga konsultacji okulistycznej?Tola napisała,że oko zostało usunięte.Może nie fachowo ale usunięte.Rozumiem,że nikt już nie przywróci jemu oka,a więc..... Anulko, Olo ma jedno oko usunięte. Na drugie widzi albo i nie...weci tutaj nie umieli stwierdzić, dlatego wymaga specjalistycznej konsultacji okulistycznej...Mam zdjęcie tego drugiego oka, ono jest takie dziwne, .. 1 Quote
Bgra Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 24 minuty temu, Anula napisał: Olo wymaga konsultacji okulistycznej?Tola napisała,że oko zostało usunięte.Może nie fachowo ale usunięte.Rozumiem,że nikt już nie przywróci jemu oka,a więc..... Aniu P.Kasia ,która wiozła psy pisała do mnie,że z oczodołu wypływa duża ilość zielonej wydzieliny,powieki nie są zszyte,nie wiedział nawet wet w Zamościu czy ktoś nieudolnie usunął gałkę,czy nie wiadomo co.Mam nadzieję dowiedzieć się więcej jak porozmawiam z Katarzyną Strzelecką,więcej po konsultacji okulistycznej. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Tak bardzo się cieszę, że Olo dostał szansę. To cudny psiak..On na pewno cierpi, pewnie to oko go boli, ale mimo to jest mega przyjazny, przytulaśny i ufny!!! Bgra, jesteś wielka!!!! Quote
Poker Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Wygląda jakby miał wytrzeszcz albo gałka wręcz wypada. Na pewno go boli. Quote
Bgra Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Tak bardzo się cieszę, że Olo dostał szansę. To cudny psiak..On na pewno cierpi, pewnie to oko go boli, ale mimo to jest mega przyjazny, przytulaśny i ufny!!! Bgra, jesteś wielka!!!! Oj tam wielka ;) raptem 174 cm wzrostu ;) Plaskate takie są właśnie,cudowne,mimo,że ktoś je bardzo skrzywdził potrafią na nowo zaufać i pokochać całym sobą ,Będzie dobrze,Kaśka ilekroć ma swoje sprawdzone dt ,to psy trafiają do nich. Przed chwilą, Poker napisał: Wygląda jakby miał wytrzeszcz albo gałka wręcz wypada. Na pewno go boli. Wygląda na nieumiejętnie ponownie osadzoną w oczodole ? cierpi niestety :( Quote
Alaskan malamutte Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 5 minut temu, Bgra napisał: Oj tam wielka ;) raptem 174 cm wzrostu ;) To witaj w klubie!! Ja też mam 174 cm wzrostu! 2 Quote
Poker Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ale WIELKIE kobiety.Ja mam AŻ 160 cm w kapeluszu. Quote
Bgra Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: To witaj w klubie!! Ja też mam 174 cm wzrostu! hahaha 3 minuty temu, Poker napisał: Ale WIELKIE kobiety.Ja mam AŻ 160 cm w kapeluszu. Jedna z moich przyjaciółek ma 149 cm ,druga 195 cm,no nie trzeba się odzywać,wystarczy ,że razem idziemy i już jest kabaret haha 1 Quote
Anula Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 59 minut temu, Bgra napisał: Aniu P.Kasia ,która wiozła psy pisała do mnie,że z oczodołu wypływa duża ilość zielonej wydzieliny,powieki nie są zszyte,nie wiedział nawet wet w Zamościu czy ktoś nieudolnie usunął gałkę,czy nie wiadomo co.Mam nadzieję dowiedzieć się więcej jak porozmawiam z Katarzyną Strzelecką,więcej po konsultacji okulistycznej. No widzisz,nie wiedziałam o tym.Bardzo proszę pisz o Olo.Tak mi bardzo Olo zapadł w serce. Quote
helli Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Mam nadzieję, że wizyta wet. będzie szybko i zacznie być leczony Quote
Bgra Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 8 minut temu, Anula napisał: No widzisz,nie wiedziałam o tym.Bardzo proszę pisz o Olo.Tak mi bardzo Olo zapadł w serce. Oczywiście :) na razie przywitał wszystkich radośnie ,to bardzo pogodny psiak,cudowny ,uśmiechnięty. 7 minut temu, helli napisał: Mam nadzieję, że wizyta wet. będzie szybko i zacznie być leczony Okulista jak tylko to będzie możliwe.Jest w najlepszych rękach :) Quote
elik Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 godzinę temu, Bgra napisał: . . . Wygląda na nieumiejętnie ponownie osadzoną w oczodole ? cierpi niestety :( To jakiś koszmar Quote
Recommended Posts