Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słodka staruszeczka   Fotolia_983807_Sa.jpg.f6bf93332d72a657ed62f465cce6e162.jpg  

Więcej srebra wokół oczek, ale błysk w oczkach nadal ten sam, choć nieco zmętniony upływem czasu.

Kolejnych, szczęśliwych lat ioby jak najwięcej :)

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Tianku napisał:

zrobiłam przelew z zakończonego bazarku dla szczeniaczków proszę o potwierdzenie na wątku bazarku  jak wpłyną na konto

Pieniążki w kwocie 145,50zł już sa na koncie szczeniakow z parwo. Z całego serca dziękujemy!!!!Podobny obraz

Posted
Dnia 21.02.2019 o 12:29, elik napisał:

Słodka staruszeczka   Fotolia_983807_Sa.jpg.f6bf93332d72a657ed62f465cce6e162.jpg  

Więcej srebra wokół oczek, ale błysk w oczkach nadal ten sam, choć nieco zmętniony upływem czasu.

Kolejnych, szczęśliwych lat ioby jak najwięcej :)

Pięknie dziękujemy, niech się spełnią!:)

Zulcia jak to staruszka - bardzo słabo słyszy, wzrok też już szwankuje, pojawiają się kolejne schorzenia, ale cieszymy się  każdym wspólnym dniem!

Posted

Udane adopcje dodają sił do dalszej pomocy.

Zuleczka to śliczna staruszka. Porządna dziewczynka, przez tyle lat nie zniszczyła swojego łóżeczka.

Mam nadzieję ,że nie ma uciążliwej demencji jak nasz Dolarek.

• Like 1
Posted
Dnia 21.02.2019 o 11:50, Tola napisał:

Wczoraj mieliśmy rocznicę - 12 lat temu TZ przywiózł ze schroniska Zulcię, która teraz ma ok. 17 lat.

Zulka dzisiaj

IMGP7642.jpg

Zulka 5 lat temu

P1160904.JPG 

Wszystkiego naj naj dla Zulci!  Niech łapinki niosą na spacerki ,bo psio-kocią pocztę trzeba na bieżąco podbijać :), uszki i oczki nie psuły się bardziej, a nosio zawsze znalazł drogę do domku i kochających ludzi. Z całego serca życzymy :*

• Like 1
Posted

Dzisiejsza wizyta... pokażę, mimo że to nie mój wątek, Tolu wybacz... ale jak nie pokażę to coś we mnie pęknie :(... na CITO pomocy szuka ten rudy malutki samiec. Jest ślepy... nie radzi sobie.

zam6.jpg.5b1179934cf2369eef65fd22c1660bff.jpg

zam2.jpg.84cd11f12b16ae8463c089c5525ab8b1.jpg

A tu mikropskopijna suczka.... będzie cuuudna...

zam1.jpg.ea67ce8971072ee670c7a5704166b85b.jpg

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Tysiu to są zdjęcia z zamojskiego schronu?

Tak. Dziewczyny dzisiaj zabierały teriera.

Pokazuję, bo może jednak ktoś... :( Zwłaszcza ten ślepaczek...

Więcej zdjęć nie mam.

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Dzisiejsza wizyta... pokażę, chyba że Tola zażyczy sobie to usunę... ale jak nie pokażę to coś we mnie pęknie :(... na CITO pomocy szuka ten malutki samiec. Jest ślepy... nie radzi sobie.

zam6.jpg.5b1179934cf2369eef65fd22c1660bff.jpg

zam2.jpg.84cd11f12b16ae8463c089c5525ab8b1.jpg

A tu mikropskopijna suczka.... będzie cuuudna...

zam1.jpg.ea67ce8971072ee670c7a5704166b85b.jpg

Nie wiem, skąd pomysł, że mogę sobie tego nie życzyć:(

Od lat jeżdżę do schronu, robię zdjęcia i pokazuję tutaj te wszystkie biedy,  bo to dla nich często ostatnia szansa na godne życie.

Jeśli znalazły się kolejne osoby, które chcą w ten sposób pomóc psom z zamojskiego schroniska to bardzo się cieszę, być może więcej tych nieszczęśników będzie miało szansę na odmianę losu.

Po to jest jest ten wątek - dla zamojskich bezdomniaków...

Posted

Serce mi pęka, jak patrzę na nie wszystkie, ile z nich zostanie tam na zawsze:(

Niewidzący piesek - dramat:(

Tyśka - jak możesz, pokaż go na wątkach, na których jesteś, to dla niego szansa....

Teraz na forum sporo nowych wątków, psów potrzebujacych pomocy, ale może znajdzie się ktoś, kogo szczególnie wzruszy ten biedak:(

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Który to ten niewidomy piesek?  Na zdjęciu nie bardzo mogę się zorientować.

Posted
Dnia 22.02.2019 o 22:37, Poker napisał:

Udane adopcje dodają sił do dalszej pomocy.

Zuleczka to śliczna staruszka. Porządna dziewczynka, przez tyle lat nie zniszczyła swojego łóżeczka.

Mam nadzieję ,że nie ma uciążliwej demencji jak nasz Dolarek.

6 godzin temu, nulka07 napisał:

Wszystkiego naj naj dla Zulci!  Niech łapinki niosą na spacerki ,bo psio-kocią pocztę trzeba na bieżąco podbijać :), uszki i oczki nie psuły się bardziej, a nosio zawsze znalazł drogę do domku i kochających ludzi. Z całego serca życzymy :*

Dziękujemy za życzenia, niech się Zulince spełniają!

Gdyby nie siwy pyszczek,  lekkie spowolnienie  i  kochana demencja to byłoby jak dawniej;)

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Ten chudy rudy chyba, tak zrozumiałam..

image.png.17385cef7889b6ab7cdce48f2e5413a1.png

Posted
9 minut temu, Tola napisał:

Nie wiem, skąd pomysł, że mogę sobie tego nie życzyć:(

Od lat jeżdżę do schronu, robię zdjęcia i pokazuję tutaj te wszystkie biedy,  bo to dla nich często ostatnia szansa na godne życie.

Jeśli znalazły się kolejne osoby, które chcą w ten sposób pomóc psom z zamojskiego schroniska to bardzo się cieszę, być może więcej tych nieszczęśników będzie miało szansę na odmianę losu.

Po to jest jest ten wątek - dla zamojskich bezdomniaków...

Przepraszam, źle ujęłam. Chodzi o to, że po prostu bądź co bądź ja jedynie robię to z doskoku, nie jest to "mój" wątek, nie chciałam urazić. 
Teraz wiem jeszcze bardziej, jakie trudne są odwiedziny w takich miejsach jak to...
Szacun. Po prostu podziw i szacun.

6 minut temu, Tola napisał:

Serce mi pęka, jak patrzę na nie wszystkie, ile z nich zostanie tam na zawsze:(

Tyśka - jak możesz, pokaż go na wątkach, na których jesteś, to dla niego szansa....

Teraz na forum sporo nowych wątków,a le może znajdzie się ktoś, kogo szczególnie wzruszy ten biedak:(

Pokażę go oczywiście :(.
Dramat ogromny... nie wiem skąd czerpać miejsca, pieniądze i wszystko inne... nie wiadomo komu tak naprawdę pomagać najpierw.

4 minuty temu, elik napisał:

Ten rudy, krótkowłosy, wychudzony lisek.

Posted
Przed chwilą, Tola napisał:

Ten chudy rudy chyba, tak zrozumiałam..

Zgadza się - shoto mówi, że psiak nie może dopchać się do miski. Zawsze ostatni.
Dziewczyny na Adopcje-zamość pokazały psiaka... może uda się mu pomóc...