Tola Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 14 godzin temu, Tyś napisał: Ten kot uderzająco podobny jest do mojego Kurzyka. Niesamowite... z takim wyjątkiem, że mój to pan niedotykalski :)) Będę mu szczególnie kibicować, bo mam słabość do tak umaszczonych kotów - im więcej w kocie mojego Kurzyka, tym szybciej mi serce bije :) :)Asiu, kotek jest u Ciebie, rozumiem? Kocurek był u znajomej Alaskan - niestety jutro wraca do gabinetu :( Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano obeszliśmy z TZ całe osiedle - nikt nie szuka małego kociego cuda :( Quote
Tyśka) Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Biedne kocię :(. Choć ze swoją urodą, ludzie pewnie się będą o niego dobijać. Quote
Tola Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Dzisiaj do swojego nowego domu w Warszawie pojechała mała Stokrotka - jej młodzi Państwo przyjechali po koteczkę osobiście, bo nie mogli się doczekać :) Quote
Tola Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 A ja dzisiaj odwiedziłam Różyczkę w domu tymczasowym - mała rośnie, a domu wciąż brak :( Rożyczka jest pięknie umaszczona, chociaż nie na wszystkich zdjęciach udało się to uchwycić. Quote
Tola Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 i jeszcze Olinka zabrana z zamojskiego schroniska do hoteliku Murki w 2012 roku - obecnie koleżanka Różyczki ;) 1 Quote
Havanka Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Olinka wygląda wspaniale ! Gdyby to ostatnie zdjęcie było bardziej wyraźne, na pewno zrobiłoby furorę w ogłoszeniach Różyczki ! Powiedzenie "jak pies z kotem" ma w tym wypadku zupełnie odwrotne znaczenie . Nowe zdjęcia kici, dodałam już do jej ogłoszeń. Oby się w końcu udało ! Quote
Alaskan malamutte Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 O 2.10.2016 o 12:16, Tola napisał: Kocurek był u znajomej Alaskan - niestety jutro wraca do gabinetu :( Na razie nie wrócił, nadal jest u znajomej. Kciuki bardzo potrzebne. Quote
Bogusik Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Piękne,wspaniałe i niesamowite cudeńka! :) Quote
Bogusik Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Na razie nie wrócił, nadal jest u znajomej. Kciuki bardzo potrzebne. Mocno zaciskam i mam nadzieję,że będzie dobrze.... Quote
Alaskan malamutte Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Alpinka jak zwykle na wysokościach!! Quote
elik Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Alpinka jak zwykle na wysokościach!! Ależ ona ma piękny pyszczek :) I jakie OCZY :) Czy możesz zdradzić tajemnicę kiedy wybieracie się z Tolą do schronu ? Quote
Tola Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 Alpinka - cud dziewczynka :) Uaktualniam - kolejne zamojskie psiaki, które znalazły nowe domy dzięki pomocy dogomniaczek: 1 Quote
Tola Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 ........................................ Quote
Tola Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 Jutro do swojego nowego domu w Warszawie jedzie jeden z burych kocurków, jest już po kastarcji Jest też chętny nowy dom w Krakowie dla Tabaki, która u weta okazala się Teosiem ;) Jeszcze tylko wizyta, ale mam nadzieję, ze wszystko będzie ok Quote
Tola Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 Niestety na ich miejsce mamy już kolejne 2 kotki, w tym jedna ciężarna :( Quote
Tola Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Wróciłyśmy z Alaskan ze schronu - smutne, podłamane widokiem starości, kalectwa, beznadziei :(:(:( Dziękuje Asiu, ze mogłam ten ból dzielić z Tobą, ze nie byłam tam znowu sama. Zębatki nie ma w schronisku, ale na jej miejsce są już kolejne malizny. Psy Quote
Tola Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Suczki (od strony pola) Piękna, bardzo przyjazna suczka w typie gończego Quote
Tola Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Suczki (od strony pola) Po lewej starsza, zrezygnowana suczka - za każdym razem podchodzi do siatki i patrzy błagalnie :( Po prawej suczka z obciętymi uszami i ogonkiem :( Ta sunia najpierw skakała na siatkę, potem odeszła :( Quote
Tola Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Starsza suczka bez oka, w schronisku od wielu lat :( Quote
elik Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Tolu, po napisaniu postu i posłaniu do na wątek, popatrz na następne (poniżej) okno dialogowe i wykasuj to, co tam się znajduje. Teraz możesz usunąć podwójne, potrójne zdjęcia edytując poprzednie posty i kasując niepotrzebne zdjęcia. Quote
Recommended Posts