Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name="Tola" post="16292858" timestamp="1436467798"]Znalazłam tez takiego parokilogramowego maluszka (waży chyba nie więcej niż 4 kg)

[url=http://www.fotosik.pl]9223217ed437db21med.jpg[/url

Moze dac na mikropsy do adopcji.......

Posted

[quote name="Tola" post="16292858" timestamp="1436467798"]Znalazłam tez takiego parokilogramowego maluszka (waży chyba nie więcej niż 4 kg)

[url=http://www.fotosik.pl][/url

Mikropsy  teraz mają chyba profil tylko na FB, a ja nie mam tam konta...

Posted

Niestety, znowu zatrzęsienie kociąt.

Wierzę, że i Horacy znajdzie domek, ale strasznie mi żal starszych kotów, którym teraz szanse spadły prawie do zera.

Ten maluszek to piesek?

Havanko, Ty masz rękę do ogłoszeń piesków, 0kiss3.gif

Właśnie miałam tel, oto 4 maluszki :(

c909b579f961199emed.jpg

Posted

Mikropsy  teraz mają chyba profil tylko na FB, a ja nie mam tam konta...

Przy pomocy z FB Link suni zostal wyslany Do mikropsy w potrzebie....
Posted

O matko! Ale kocie cudeńka.

Powinny szybciutko znaleźć domki.

Skąd się wzięły takie, te jasne mają umaszczenie jak syjamy, czyżby jakiś dorosły taki się gdzieś włóczył ?

Będzie więcej foto?

Dobre wieści o sznaucerku :)

Posted

http://images66.fotosik.pl/1032/8e0e6fe3965b8369med.jpg Czy na tym zdjęciu powyzej taka jakaś kupka daleko w tle to piesek :(? Czy to może ten ? http://images67.fotosik.pl/1033/9223217ed437db21med.jpg ? I czy ten maluszek to piesek czy suczka ?

Kupka daleko w tle to ten skudłaczony psiak (wiecej zdjęć post 11662)

d53513448be6d4e9med.jpg

A ten maluszek to ok. 3 letni piesek

O matko! Ale kocie cudeńka.

Powinny szybciutko znaleźć domki.

Skąd się wzięły takie, te jasne mają umaszczenie jak syjamy, czyżby jakiś dorosły taki się gdzieś włóczył ?

Będzie więcej foto?

Dobre wieści o sznaucerku :)

Kociaki są śliczne, ale dzikie, próbuję zorganizować klatkę łapkę...

Więcej o ludzkiej bezduszności i dzielnej kociej mamusi jutro, bo miałam ciężki wyjazdowy dzień i dopiero wróciłam.

Posted

Ależ się cieszę, ze bezimienny sznaucerek też ma szansę na opuszczenie tego miejsca ! Kicie śliczne. Może da się jeszcze zmienić ich dzikie zachowania.

Posted

Kociaki są śliczne, ale dzikie, próbuję zorganizować klatkę łapkę...
Więcej o ludzkiej bezduszności i dzielnej kociej mamusi jutro, bo miałam ciężki wyjazdowy dzień i dopiero wróciłam.

a jak jest ich mama, strasznie jestem ciekawa umaszczenia?...
Posted

a jak jest ich mama, strasznie jestem ciekawa umaszczenia?...

Coś mi się zdaje, że mamuśka syjamopodobna a tatuś rudzielec, ale poczekajmy na Tolę.

Też jestem ciekawa tej rodzinki.

Takie maluchy powinny szybko się oswoić, tylko trzeba je złapać.

Tolu, masz skąd pożyczyć klatkę łapkę?

Posted

[quote name="wieso" post="16293720" timestamp="1436536090"][quote name="Tola" post="16292858" timestamp="1436467798"]Znalazłam tez takiego parokilogramowego maluszka (waży chyba nie więcej niż 4 kg)

[url=]9223217ed437db21med.jpg[/url

Ja jeszcze raz w sprawie mikrosuni, mikropsy przyslaly ankiete Do wypelnienia i chca sunie oglaszac, ja niestety nic o niej nie wiem. Ile mA lat, Jak dlugo w schronisku, czy jest wysterylizowana itp ?Moge przeslac Ten link dalej.

Posted

Kotka wygląda jak szkielecik, straszna bida :(

Ktoś ja przywiózł ciężarną na osiedle i  wyrzucił.

Koteczka trochę się błąkała, potem zniknęła.

Teraz wróciła z maluchami; podobno urodziła na placu budowy po drugiej stronie ulicy, przenosiła te małe po kolei w pyszczku przez ruchliwą trasę!

Wróciła do miejsca, gdzie wcześniej dostawała jedzenie. (budka dla kotów)  

Oczywiście komuś z mieszkańców przeszkadzała kotka z małymi i spółdzielnia kazała zlikwidować budkę - dzięki zaangażowaniu starszej pani ustawiono ją na posesji samotnego faceta (posesja bardzo zaniedbana); kobieta sama wstawiła cześć siatki, żeby zagrodzić maluchy.

Byłam tam wczoraj z TZ, zanieśliśmy jedzenie, dzisiaj również.

Kotka daje się brać na ręce tylko pani, która dokarmia koty, maluchy są dzikie, czmychają jak tylko ktoś się zbliży.

Kotkę na pewno zabierzemy na sterylkę, ale najpierw trzeba zaopiekować się maluchami.

Dzisiaj nie widziałam ich, siedziały gdzieś na tej posesji w tym bałaganie.

Tam nawet nie ma gdzie postawić klatki - łapki...

O kotach zawiadomił mnie mąż koleżanki z pracy - ktoś o nich opowiadał w sklepie...

Posted

Przecudna mamuśka, niebieska z rudym.

Biedula sama nie dojadała a karmić musiała maluchy.

Może na tej dalszej budce udałoby się ustawić klatkę łapkę?

Posted

Przecudna mamuśka, niebieska z rudym.

Biedula sama nie dojadała a karmić musiała maluchy.

Może na tej dalszej budce udałoby się ustawić klatkę łapkę?

Nie bardzo, bo każdy może do niej dostać...

Posted

Nie bardzo, bo każdy może do niej dostać...

Chyba nie będzie wyjścia, jak tylko poświęcić nockę i pobiwakować z kawą i klatką łapką na tej posesji.

Zapewne nie złapią się wszystkie na raz.

Może jest ktoś w okolicy kto mógłby pomóc w łapaniu?

Posted

O jakiej mikrosuni wspomina wieso ?

Szkoda że te dwa biedne kudłaczki to pieski a nie suczki.

Nastapila pomylka, to nie sunia to piesek......chcialabym mu pomoc, moge miesiecznie dac 200 zl na hotelik, wiecej niemoge, gdyby sie ktos dolozyl to moglby pojechac ze sznupkiem Anuli.....
Posted

Nastapila pomylka, to nie sunia to piesek......chcialabym mu pomoc, moge miesiecznie dac 200 zl na hotelik, wiecej niemoge, gdyby sie ktos dolozyl to moglby pojechac ze sznupkiem Anuli.....

U Murki dla tak małego psiaka nie trzeba byłoby wiele dokładać... Może rozważyć hotelowanie bliźej?