Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

10385288_673701619425323_913715786290137

...Dzeki nadal nie znalazl domu Emotikon frown a chcialby miec juz swojego pana, z ktorym chodzilby na spacery- bo Dzekus bardzo lubi spacerowac, a na smyczy idzie bardzo dumny. Naprawde! Pomozcie mi znalezc dla niego dom!!!...

Posted

Bardzo się cieszę, że Maurycy i Franka mają domek.

Aż dziw bierze, że ta mała kudłatka siedzi w schronie, przecież jest w modnej obecnie, typie rasy.

Posted

Tak, to miniaturkowa sunieczka, zadbana byłaby pięknością.

to może warto ją ogłosić osobno, może ktoś weźmie do dt chociażby? Jest śliczna, to moze komuś serce skradnie.

Ja ma na dt Amisię, nie ma o nią zapytań, bo nie jest urodziwa, delikatnie mówiąc....

Posted

to może warto ją ogłosić osobno, może ktoś weźmie do dt chociażby? Jest śliczna, to moze komuś serce skradnie.

Ja ma na dt Amisię, nie ma o nią zapytań, bo nie jest urodziwa, delikatnie mówiąc....

Bardzo się cieszę, że Maurycy i Franka mają domek.

Aż dziw bierze, że ta mała kudłatka siedzi w schronie, przecież jest w modnej obecnie, typie rasy.

Nie wiem, gdzie ja pokazać, na razie napisałam do Poker...

Posted

Tolu napisz coś o tej suni tutaj ,są bazarki ogłoszeniowe możemy spróbować ją poogłaszać

Jolu - mam tylko jedno zdjęcie suni i to  nie widać jej pysia...

47603e9487818bf0med.jpg

Posted

A szkoda,że więcej zdjęć nie masz suni kudłatej.Takie psiaki dość szybko znajdują dom.Szkoda tej suni,zresztą jak wszystkich psiaków ale ona męczy się w tej brudnej,raczej skołtunionej sierści.Gdybym miała wolne BDT zaraz bym ją wzięła.

Posted

A szkoda,że więcej zdjęć nie masz suni kudłatej.Takie psiaki dość szybko znajdują dom.Szkoda tej suni,zresztą jak wszystkich psiaków ale ona męczy się w tej brudnej,raczej skołtunionej sierści.Gdybym miała wolne BDT zarz bym ją wzięła.

Postaram się podjechać w najbliższym czasie i zrobić więcej zdjęć. Wiem tylko, ze mała ma ok. 2,5 roku.

Posted

Postaram się podjechać w najbliższym czasie i zrobić więcej zdjęć. Wiem tylko, ze mała ma ok. 2,5 roku.

Pomogę w ogłoszeniach suczki. Jest mała, kudłata i na dodatek młoda. Nie powinna długo czekać na dom.
Posted

Pomogę w ogłoszeniach suczki. Jest mała, kudłata i na dodatek młoda. Nie powinna długo czekać na dom.

Bardzo dziękuję. Może uda mi się podjechać w niedzielę...

Posted

Też myślę, że powinna szybciutko znaleźć domek.

Posted

Czy wiadomo coś o rudej suni z czarną maską , na ostatnim zdjeciu, stoi po lewej. 

Jakiej jest wielkości /ONka czy większa/  , coś o wieku , czy jest łagodna ?

Posted

Czy wiadomo coś o rudej suni z czarną maską , na ostatnim zdjeciu, stoi po lewej. 

O ile pamięam, to chyba mniejsza...Jak będę w niedzielę to wszystkiego się dowiem.

W schronie jest tez pies ON

Posted

24.06. do Murki pojechały 2 suczki:

Mysia - znaleziona na ulicy w Zamościu; ma ok. 2 lat, waży 9 kg.,b. ładnie chodzi na smyczy (na razie tylko tyle informacji).

4aebf94c67766dacgen.jpg

e08b7a19fb695b95gen.jpg

2e746d2de620be88gen.jpg

cd8855b2f114ab8cgen.jpg

aeadcd8ba0f219f3gen.jpg

Posted

fb22f4886af9b1ebgen.jpg

Druga suczka do Tusia zabrana z zamojskiego schroniska

Jak to zwykle bywa jak coś wybędzie to zaraz nam coś przybędzie :)

Mamy od dzisiaj dwie lokatorki z Zamościa:

Tusia zabrana ze schroniska w Zamościu, okazało się, że ma paprzącą się ranę po sterylizacji, stąd kołnierz.

Tusia waży ok. 10 kg, jest troszkę wystraszona, ale bardzo przyjazna i lgnie do człowieka. Ma ok. 3 lat.

8db89b9f01c72779gen.jpg

ebab1d8028c865d3gen.jpg

54eb96211ef74aacgen.jpg

d848704172ce2baegen.jpg

fa35b43b3e320611gen.jpg

Posted

Terra - bardzo proszę, jak możesz, o pomoc w ogłaszaniu Amelki - mamy czas do końca lipca na znalezienie domu, bo nasz DT wyjeżdża na stałe z Zamościa :(

Podrzucę ci na maila nowe zdjęcia.

Posted

Terra - bardzo proszę, jak możesz, o pomoc w ogłaszaniu Amelki - mamy czas do końca lipca na znalezienie domu, bo nasz DT wyjeżdża na stałe z Zamościa :(

Podrzucę ci na maila nowe zdjęcia.

Mysia z wyglądu przypomina charcika. Bardzo ładna suńka.

Oczywiście dorobię Amelce ogłoszeń, w poniedziałek, teraz opiekuję się wnuczkiem.

Tolu, ślij zdjęcia na maila.

Posted

Zagladam, czy moze są zdjecia tej małej kremówki?

W schronie byłyśmy dopiero dzisiaj;  kremówka ma ok. 3 - 3,5 lat, potrafi chodzić na smyczy, bardzo delikatnie bierze smakołyki.

To miniaturowa sunieczka, waży nie więcej jak 5 kg (w schronie nie ma wagi).

Suczka miała jechać do mazowszanki, ale nie ma transportu :(

d13866fdf9e37e6fmed.jpg

5dd137a206241390med.jpg

993b0b7db4a400cdmed.jpg

1b6300e0d0b19444med.jpg

8f8864e10c798e66med.jpg

Posted

Sunia jest mniejsza od owczarka, łagodna, wysterylizowana, ma ok. roku.

zaczepia inne suki w boksie, chce się bawić.

9be20e1ab0ff4030med.jpg

b5a93ffed8f7c9dfmed.jpg

ea5925dc07e6d436med.jpg

9cebd051bcb658d7med.jpg

b11a58d18573de1cmed.jpg

Posted

A nie da się suni przewieźć pociągiem? Popytam się o transport.

Nie mam na razie nikogo, kto chciałby jechać. TZ Murki może jechać do Warszawy, ale potrzeba 350 zł...