Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
Założe zaraz ,ale tylko tyle mogę .Wiecie jak mało mam czasu aby porzadnie poprowadzic wątek .

Jak będziemy w tym tygodniu z Tolą w schronie wypytamy się o suczkę i zrobimy fajne zdjęcia.

Posted

sonia71 napisał(a):
ja z prosbą -piszę tu bo nie wiem konkretnie do kogo (a też dotyczy to suń zamojszczanek) -jak zapłacić za wyróżnienie na gumtree jak nie mam karty a mam paypal-na PW żeby nie zaśmiecać wątku -plissss może to da Polly i Pati dom .

Soniu ! nie mam pojecia o czym piszesz.W "te klocki" jestem kiepska.

Posted

Zrobiła się tutaj taka atmosfera, ze coraz trudniej wchodzi mi się na własny wątek.
Rozumiem te dogomaniaczki z Polski, które wolą wysyłac PV, niz wpisywac się tutaj.
Chęć klótni jest widac silniejsza niz czas spędzony miło i z pozytkiem dla psów.

Dzisiaj zebrało mnie na wspomnienia; przeczytałam wątek prawie od początku i smutno mi, ze gdzies uleciała ta dawna radość, wspólne wielogodzinne rozmowy o wszystkim, a głównie o psach.
Ciągle mam nadzieje, ze cos jednak zostało z tych nie tak dawnych chwil i że radość z wspólnego przebywania i ratowania psów sprawi, ze powolutku na zamojskim wątku zagości dobra atmosfera.

Posted

Moje wiejskie, juz nie bezdomne kocice.
Agada - poznajesz w nich te dawne szkieletory:cool3:
Luiza ma głowę jak kocur
Luiza

Telma

i obie siostrzyczki w ozcekiwaniu na obiad

Posted

sonia71 napisał(a):
ja z prosbą -piszę tu bo nie wiem konkretnie do kogo (a też dotyczy to suń zamojszczanek) -jak zapłacić za wyróżnienie na gumtree jak nie mam karty a mam paypal-na PW żeby nie zaśmiecać wątku -plissss może to da Polly i Pati dom .

ja chyba wysyłałam SMS

Posted

wtatara napisał(a):
ja chyba wysyłałam SMS

dzięki wtatara :) zmusilam wczoraj moje szare komórki do intensywnego myślenia ;) i ....doczytalam że można wlaśnie przez komorkę :) ..

Posted

agusiazet napisał(a):
Ile wcześniej przed wyciągnięciem ze schronu należy suczkę zgłaszać do sterylki darmowej w schronisku?

Najlepiej 10-14 dni.

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzięki, zobaczę co z ew. transportem i wtedy poproszę o pomoc w sterylizacji!

Aaga - to czekamy na info od Ciebie.
W czwaretk lub piątek ktos od nas będzie w schronie - są jakies prosby o zdjęcia konkretnych psów?
O suni dla Bianki0 pamiętam.

Posted

I dobra wiadomość.
Biszkoptowa sunieczka po sterylce zostanie u mnie w DT.
Jestem umówiona na sterylkę malutkiej po kwarantannie.
Na Szansie odezwała się osoba, która zasponsoruje suni 7 kg. acany pacifiki ( karmy dla dorosłych , wycieńczonych psów ) i już od jutra suczka będzie miała pełnowartościową michę ( witaminki, to już będzie moja działka ).
Mam nadzieję, że wzmocni się trochę przed zabiegiem i sterylka będzie bezproblemowa.

Posted

malagos napisał(a):

a co z tą małą jasną sunią, która miała jechac do Madalleny?

Na razie nic, ja nawet nie wiem, czy ona nadal jest w schronisku, bo siedzę w Lublinie. Trzeba nam transportu dla niej najpierw, potem można załatwiać sterylkę.