IVV Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 dziekuje Funiu :) ta sunia troszeczke jest jak wyrosniety Yoreczek Quote
zadra Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 funia napisał(a):Założe zaraz ,ale tylko tyle mogę .Wiecie jak mało mam czasu aby porzadnie poprowadzic wątek . Jak będziemy w tym tygodniu z Tolą w schronie wypytamy się o suczkę i zrobimy fajne zdjęcia. Quote
zadra Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 sonia71 napisał(a):ja z prosbą -piszę tu bo nie wiem konkretnie do kogo (a też dotyczy to suń zamojszczanek) -jak zapłacić za wyróżnienie na gumtree jak nie mam karty a mam paypal-na PW żeby nie zaśmiecać wątku -plissss może to da Polly i Pati dom . Soniu ! nie mam pojecia o czym piszesz.W "te klocki" jestem kiepska. Quote
zadra Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dziewczyny, może wiecie do kiedy można zbierać podpisy pod nowelizacją Ustawy o Ochronie Zwierzat? Quote
Tola Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Zrobiła się tutaj taka atmosfera, ze coraz trudniej wchodzi mi się na własny wątek. Rozumiem te dogomaniaczki z Polski, które wolą wysyłac PV, niz wpisywac się tutaj. Chęć klótni jest widac silniejsza niz czas spędzony miło i z pozytkiem dla psów. Dzisiaj zebrało mnie na wspomnienia; przeczytałam wątek prawie od początku i smutno mi, ze gdzies uleciała ta dawna radość, wspólne wielogodzinne rozmowy o wszystkim, a głównie o psach. Ciągle mam nadzieje, ze cos jednak zostało z tych nie tak dawnych chwil i że radość z wspólnego przebywania i ratowania psów sprawi, ze powolutku na zamojskim wątku zagości dobra atmosfera. Quote
Tola Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Moje wiejskie, juz nie bezdomne kocice. Agada - poznajesz w nich te dawne szkieletory:cool3: Luiza ma głowę jak kocur Luiza Telma i obie siostrzyczki w ozcekiwaniu na obiad Quote
wtatara Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 sonia71 napisał(a):ja z prosbą -piszę tu bo nie wiem konkretnie do kogo (a też dotyczy to suń zamojszczanek) -jak zapłacić za wyróżnienie na gumtree jak nie mam karty a mam paypal-na PW żeby nie zaśmiecać wątku -plissss może to da Polly i Pati dom . ja chyba wysyłałam SMS Quote
wtatara Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 oto moje pieski Ta mała ma 11 lat i miała iść do schronu Quote
zadra Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Piękne,szczęsliwe zwierzaki.Jak miło popatrzeć. Quote
sonia71 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 wtatara napisał(a):ja chyba wysyłałam SMS dzięki wtatara :) zmusilam wczoraj moje szare komórki do intensywnego myślenia ;) i ....doczytalam że można wlaśnie przez komorkę :) .. Quote
beka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jak bedziecie w schronisku zróbcie prosze tez zdjecia tej suni co siedzi z Jovitą Taka ładna, moze komus skradnie serce Quote
Jo37 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Tyle fajnych malizn siedzi w schronie . Na ostatnich zdjęciach była też piękna On-ka. Quote
LadyS Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 beka, z tego co zrozumiałam, ta sunia będzie miała niedługo domek. Quote
Żunia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Tą sunią , która siedzi z Jowitą zajmę się ja. Prawdopodobnie trafi pod opiekę Szansy , a jeżeli nie, będę szukała jej domku. Quote
agusiazet Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ile wcześniej przed wyciągnięciem ze schronu należy suczkę zgłaszać do sterylki darmowej w schronisku? Quote
LadyS Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 agusiazet napisał(a):Ile wcześniej przed wyciągnięciem ze schronu należy suczkę zgłaszać do sterylki darmowej w schronisku? Najlepiej 10-14 dni. Quote
agusiazet Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dzięki, zobaczę co z ew. transportem i wtedy poproszę o pomoc w sterylizacji! Quote
Tola Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 agusiazet napisał(a):Dzięki, zobaczę co z ew. transportem i wtedy poproszę o pomoc w sterylizacji! Aaga - to czekamy na info od Ciebie. W czwaretk lub piątek ktos od nas będzie w schronie - są jakies prosby o zdjęcia konkretnych psów? O suni dla Bianki0 pamiętam. Quote
Żunia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 I dobra wiadomość. Biszkoptowa sunieczka po sterylce zostanie u mnie w DT. Jestem umówiona na sterylkę malutkiej po kwarantannie. Na Szansie odezwała się osoba, która zasponsoruje suni 7 kg. acany pacifiki ( karmy dla dorosłych , wycieńczonych psów ) i już od jutra suczka będzie miała pełnowartościową michę ( witaminki, to już będzie moja działka ). Mam nadzieję, że wzmocni się trochę przed zabiegiem i sterylka będzie bezproblemowa. Quote
funia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Biszkoptowa czyli ta co z JOwita jest na zdjęciach ? Quote
LadyS Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 funia napisał(a):Biszkoptowa czyli ta co z JOwita jest na zdjęciach ? Tak, ta sama sunia. Quote
malagos Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 to super wiadmośc :) a co z tą małą jasną sunią, która miała jechac do Madalleny? Quote
LadyS Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 malagos napisał(a): a co z tą małą jasną sunią, która miała jechac do Madalleny? Na razie nic, ja nawet nie wiem, czy ona nadal jest w schronisku, bo siedzę w Lublinie. Trzeba nam transportu dla niej najpierw, potem można załatwiać sterylkę. Quote
terra Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Wstawiłam sunie goldenkową do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/206015-M%C5%82ody-w-typie-goldena Quote
Recommended Posts