handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 zadra napisał(a):Fotki z dzisiejszej wizyty w schronie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zadra, czyżby to Tania była na tym zdjęciu? Tą mordkę zawsze poznam. Widzę, że dobrze wygląda i dobrze się czuje.:loveu::loveu::loveu:Jak fajnie, że pojechałyście:loveu::loveu::loveu: W następnym tygodniu zabieram ją już :loveu: normalnie dzika radość mnie ogarnęła.:cunao: Quote
zadra Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tak Handziu to Tania.Wrzuciłam też fotkę na jej wątek. Quote
bianka0 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Co to jest, to małe naburmuszone ? Chłopczyk czy dziewczynka ? Niskopodwoziowe ? Quote
handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Śliczne, prawda? Coś jakby z jamnika szorstkowłosego miało?:cool3: Quote
handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 zadra napisał(a):Tak Handziu to Tania.Wrzuciłam też fotkę na jej wątek. Dzięki:Rose:, bardzo wyraźne zdjęcia, macie jakiś fajny aparat, super :multi: Quote
Tola Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 bianka0 napisał(a):Co to jest, to małe naburmuszone ? Chłopczyk czy dziewczynka ? Niskopodwoziowe ? To dziewczynka - śliczna:loveu: Tutaj jeszcze malutka A tutaj Tania:loveu: Mała czarna suczka po lewej stronie to mamusia tego białego szczeniaka Quote
Tola Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 A to sunia cudo z oryginalnym umaszczeniem - grzbiet popielaty Dwie sunie z kwarantanny Mała sunia - koleżanka z kwarantanny tej małej biało rudej, która ma już DT w Warszawie. Trzymały się razem - z dala od innych suk. Duże czarne cudo o smutnych oczach - sunia Quote
bianka0 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tola napisał(a):To dziewczynka - śliczna:loveu: Tutaj jeszcze malutka Śliczna, czyli ona jest młodziutka, do schronu trafiła jako szczenię ? Czy ktoś ,kto ją widział na żywo, może mi powiedzieć, czy jest niskopodwoziowa ? Quote
Tola Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 bianka0 napisał(a):Śliczna, czyli ona jest młodziutka, do schronu trafiła jako szczenię ? Czy ktoś ,kto ją widział na żywo, może mi powiedzieć, czy jest niskopodwoziowa ? Jest mała, ma krótkie łapki, ale nie tak krótkie jak jamnik. Nie wiem jak trafiła do schronu i w jakim jest wieku, ale wszystkiego mozna się dowiedziec:) Bedę z zadra odbierała Grację w nastepnym tyg - to popytamy. Quote
bianka0 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tola napisał(a):Jest mała, ma krótkie łapki, ale nie tak krótkie jak jamnik. Nie wiem jak trafiła do schronu i w jakim jest wieku, ale wszystkiego mozna się dowiedziec:) Bedę z zadra odbierała Grację w nastepnym tyg - to popytamy. Jakby można było prosić, może mi się coś zwolni. Quote
Tola Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Pies - o ile dobrze pamiętam dawno temu oddany przez właściciela, bo stary Sunia w boksach od strony wjazdu Suczki z 1 boksu od strony pola Quote
handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Boże a to biedactwo jeszcze tam?:( była razem z sunią Ritopodobną, ta już w nowym domu a to biedactwo jeszcze tu.... Quote
Tola Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Kolejny smutas - sunia :( Mała sliczna Lorka - bardzo długo w schronisku; wrzucam ją na drugi zamojski wątek Bardzo przyjazna sunia średniej wielkości Quote
handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jak tak śliczna "lisiczka" może tak długo przebywać w schronie, nie rozumiem...:roll: Jest przecudna i taka troszkę "rasowa"...... Quote
Tola Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Suczka z ostatniego boksu - bardzo długo w schronisku Quote
handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Też prześliczna, nieduża... Załamać się już można... ile tam pięknych psów siedzi :roll: Quote
handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Powiedzcie, która to Gracja, którą zabieracie? :) jestem ciekawa? :) Quote
Tola Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 handzia napisał(a):Powiedzcie, która to Gracja, którą zabieracie? :) jestem ciekawa? :) Gacja siedzie obok Tani:cool3: Gracja jeszcze w boksie ogólnym Quote
handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ach, to ta sunia :loveu: Można zapytać gdzie jedzie? Do DT czy DS? Quote
funia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 sunie po sterylkach są w boksie ze szczeniakami ?Mam nadzieje .ze niczego tam nie złapia ....No ,ale w sumie dobrze ze chociaż świata kawałek widza . Quote
funia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Chce załozyc mu wątek .Czy cos więcej moge o nim napisac ? Quote
Recommended Posts