LadyS Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Żuniu, masz fotki może jakieś ze schronu? Mam dla Ciebie ubranko posterylizacyjne do pożyczenia, mam dać jutro Agnieszce, jak będzie wracała z Lublina do Zamościa? Quote
Żunia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Oj tak, daj. Zrobiłam zdjęcie Raaji, Buce i szczeniakom. Ponieważ u mnie kabelka dalej nie stwierdzono wysłałam Lidce. Mówili mi, że przede mną była w schronie Zadra i myślałam, że Ona porobiła zdjęcia. " Moja " Buka też jakaś grubawa jest i boję się czy to nie ciąża. Na razie są z Jowitą w jednym boksie, tak że przy okazji i Wasz kudłacz też podje Acany. Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Jak to dobrze,że przez przypadek Kropka została oddzielona od innych suk.Musiałaby rodzić w boksie ogólnym.Chyba nie ma nic gorszego. Czarusia juz nie ma w schronie.Trzy dni wczesniej został sprzedany. Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Suczka z uszkodzonym uchem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Zdjęcia z dzisiaj, które robił TZ; fotki pozostałych psów na ich wątkach Małe pieski Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Kremowa,smutna sunieczka Uploaded with ImageShack.us Suczka,ktora zainteresowana jest Bianka ma ok 3 lat. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Do do schroniska trafiły 3 szczeniaki, znalezione w pudełku przy centrum handlowym; są przestraszone, tulą się do siebie. Malenstwa spały, trudno było zrobic zdjęcia... Suczki Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Suczka,która jest na kwarantannie z Jowitą Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 To są te trzy szczeniaki znalezione w pudełku pod Castoramą Uploaded with ImageShack.us Bardzo malutki szczeniak Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='agusiazet']Śliczna czekoladka: Piesek jest rzeczywiscie śliczny, pare stron dalej jest jego portrecik. A to suka, która zauroczyła TZ ( trochę w typie psa faraona, tylko brunetka) Jest podobno piękna. Dostała imię Ida (od Izydy) Wrzucam ją na drugi zamojski Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Suczka z wybiegu otwartego Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Przemiła suczka.Tak bardzo zabiega o zainteresowanie czlowieka,że aż serce ściska Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wystraszona,czekoladowa duża suka Uploaded with ImageShack.us Quote
agusiazet Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Tyle pięknych psów, których nikt nie chce. Martuś, czarne pieski nie mają brania, niestety. Moja Bisia nie doczekała się nawet jednego, głupiego zapytania:( Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Suczka w typie dalmatyńczyka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 A to sunia dalmatynka (przeniesiona z kwarantanny, straszna bidulka) Quote
Tola Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 zadra napisał(a):Suczka,która jest na kwarantannie z Jowitą To o niej pisalam, ze trochę w typie jamnika, ale teraz widac wszystko Quote
agusiazet Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dalmatynka śliczna, trzeba by ją ogłaszać, może a nuż coś się dla niej trafi! Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 agusiazet napisał(a):Dalmatynka śliczna, trzeba by ją ogłaszać, może a nuż coś się dla niej trafi! Jak w poniedziałek bedę w schronie po Grację wypytam się o nią. Quote
handzia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Mojego Czarusia już nie ma? Jesteście pewne? Tak szybko znalazł dom, niesłychane...Te szczeniaki znalezione w pudełku, już miałam zemścić na tego co podłożył ale może to lepsze niż wyrzucenie w lesie albo utopienie? Tu przynajmniej ktoś je od razu zauważył...Załamać się można oglądając te zdjęcia. Ta dalmatynka taka wystraszona i zdezorientowana :( Quote
bianka0 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 zadra napisał(a):Jak w poniedziałek bedę w schronie po Grację wypytam się o nią. Zadra, czy mogę Cię prosić o jak najwięcej wiadomości o tej małej naburmuszonej szorstkiej suni ? Wydaje się łagodna, ale jest taka smutna, a może taka jej uroda. Od Toli wiem, że jest młoda, ma 3 lata. Quote
IVV Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 pisalyscie o tej dalmatynce do dziewczyn od dalmatynczykow ? moze trzeba jej zrobic oddzielny watek i oglaszac na FB ? Quote
LadyS Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='handzia']Mojego Czarusia już nie ma? Jesteście pewne? Tak szybko znalazł dom, niesłychane...Te szczeniaki znalezione w pudełku, już miałam zemścić na tego co podłożył ale może to lepsze niż wyrzucenie w lesie albo utopienie? Tu przynajmniej ktoś je od razu zauważył...Załamać się można oglądając te zdjęcia. Ta dalmatynka taka wystraszona i zdezorientowana :( Możesz mi wierzyć, że nie - do nas merdała i darła na nas ryja jak opętana ;) Quote
LadyS Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Raaja vel Sura pojechała do hotelu do Krakowa. Quote
IVV Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Tolu napisalam wczoraj na FB o tej dalmatynce do Fundacji SOS dalmatynczykom i tak mi dziewczyna odpisala [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Tahoma]Justyna Lewandowska-Niedziółka[/FONT] [FONT=Tahoma]witaj[/FONT] [FONT=Tahoma]czy masz może więcej informacji o tej dalmatynce ze schroniska w zamościu?,widziałam,że zamieściłaś link na stronie "na pomoc dalmatyńczykom",chciałabym zacząć ją ogłaszać ale musze mieć więcej info na temat tej suńki.pozdrawiam - wolontariuszka Fundacji Sos Dalmatyńczyki[/FONT] [FONT=Tahoma]nie orientuje sie czy tutaj bywa ,wiec nie wiem jakie namiary do kontaktu mam jej podac ? prosze o szybka odpowiedz ,nim sunia trafi na jakis lancuch ...lub do kogos kto bedzie chcial szybko zarobic na szczenietach[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Times New Roman] [FONT=Tahoma][/FONT] [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] Quote
Recommended Posts