Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żuniu, masz fotki może jakieś ze schronu? Mam dla Ciebie ubranko posterylizacyjne do pożyczenia, mam dać jutro Agnieszce, jak będzie wracała z Lublina do Zamościa?

Posted

Oj tak, daj.
Zrobiłam zdjęcie Raaji, Buce i szczeniakom. Ponieważ u mnie kabelka dalej nie stwierdzono wysłałam Lidce.
Mówili mi, że przede mną była w schronie Zadra i myślałam, że Ona porobiła zdjęcia.

" Moja " Buka też jakaś grubawa jest i boję się czy to nie ciąża.
Na razie są z Jowitą w jednym boksie, tak że przy okazji i Wasz kudłacz też podje Acany.

Posted

Jak to dobrze,że przez przypadek Kropka została oddzielona od innych suk.Musiałaby rodzić w boksie ogólnym.Chyba nie ma nic gorszego.

Czarusia juz nie ma w schronie.Trzy dni wczesniej został sprzedany.

Posted

Do do schroniska trafiły 3 szczeniaki, znalezione w pudełku przy centrum handlowym; są przestraszone, tulą się do siebie.
Malenstwa spały, trudno było zrobic zdjęcia...

Suczki

Posted

[quote name='agusiazet']Śliczna czekoladka:

Piesek jest rzeczywiscie śliczny, pare stron dalej jest jego portrecik.
A to suka, która zauroczyła TZ ( trochę w typie psa faraona, tylko brunetka)
Jest podobno piękna.
Dostała imię Ida (od Izydy)
Wrzucam ją na drugi zamojski

Posted

agusiazet napisał(a):
Dalmatynka śliczna, trzeba by ją ogłaszać, może a nuż coś się dla niej trafi!

Jak w poniedziałek bedę w schronie po Grację wypytam się o nią.

Posted

Mojego Czarusia już nie ma? Jesteście pewne? Tak szybko znalazł dom, niesłychane...Te szczeniaki znalezione w pudełku, już miałam zemścić na tego co podłożył ale może to lepsze niż wyrzucenie w lesie albo utopienie? Tu przynajmniej ktoś je od razu zauważył...Załamać się można oglądając te zdjęcia. Ta dalmatynka taka wystraszona i zdezorientowana :(

Posted

zadra napisał(a):
Jak w poniedziałek bedę w schronie po Grację wypytam się o nią.

Zadra, czy mogę Cię prosić o jak najwięcej wiadomości o tej małej naburmuszonej szorstkiej suni ? Wydaje się łagodna, ale jest taka smutna, a może taka jej uroda. Od Toli wiem, że jest młoda, ma 3 lata.

Posted

[quote name='handzia']Mojego Czarusia już nie ma? Jesteście pewne? Tak szybko znalazł dom, niesłychane...Te szczeniaki znalezione w pudełku, już miałam zemścić na tego co podłożył ale może to lepsze niż wyrzucenie w lesie albo utopienie? Tu przynajmniej ktoś je od razu zauważył...Załamać się można oglądając te zdjęcia. Ta dalmatynka taka wystraszona i zdezorientowana :(

Możesz mi wierzyć, że nie - do nas merdała i darła na nas ryja jak opętana ;)

Posted

Tolu napisalam wczoraj na FB o tej dalmatynce do Fundacji SOS dalmatynczykom i tak mi dziewczyna odpisala

[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Tahoma]Justyna Lewandowska-Niedziółka[/FONT]
[FONT=Tahoma]witaj[/FONT]
[FONT=Tahoma]czy masz może więcej informacji o tej dalmatynce ze schroniska w zamościu?,widziałam,że zamieściłaś link na stronie "na pomoc dalmatyńczykom",chciałabym zacząć ją ogłaszać ale musze mieć więcej info na temat tej suńki.pozdrawiam - wolontariuszka Fundacji Sos Dalmatyńczyki[/FONT]

[FONT=Tahoma]nie orientuje sie czy tutaj bywa ,wiec nie wiem jakie namiary do kontaktu mam jej podac ? prosze o szybka odpowiedz ,nim sunia trafi na jakis lancuch ...lub do kogos kto bedzie chcial szybko zarobic na szczenietach[/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Times New Roman]

[FONT=Tahoma][/FONT] [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]