LadyS Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Myślę, że najpierw zapytaj, jakich informacji potrzebują, bo opis zachowania psa ze schroniska zwykle nijak nie ma się do zachowania psa w DT. Quote
malagos Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 A co to znaczy , ze "daję je na drugi zamojski" - o zdjęciach? Quote
IVV Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 tutaj Malagos http://www.dogomania.pl/threads/202292-Zamojszczaki-w-potrzebie-wątek-informacyjny Quote
malagos Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Wstyd się przyznać, ale tamten watek mam w subskrypcjach i już go odwiedzałam.... Quote
Żunia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 W szpitaliku jest jeszcze jeden dalmatyńczyk. Pochodzi prawdopodobnie z pseudohodowli, bo został znaleziony z innym pieskiem cierpiącym na to samo schorzenie. Są odizolowane od reszty psów, ale wet mówi, że po zakończeniu leczenia będą " jak nowe ". Quote
_Goldenek2 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Błagam o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/2062...e-u%C5%9Bpiony Quote
IVV Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='IVV']Tolu napisalam wczoraj na FB o tej dalmatynce do Fundacji SOS dalmatynczykom i tak mi dziewczyna odpisala [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Tahoma]Justyna Lewandowska-Niedziółka[/FONT] [FONT=Tahoma]witaj[/FONT] [FONT=Tahoma]czy masz może więcej informacji o tej dalmatynce ze schroniska w zamościu?,widziałam,że zamieściłaś link na stronie "na pomoc dalmatyńczykom",chciałabym zacząć ją ogłaszać ale musze mieć więcej info na temat tej suńki.pozdrawiam - wolontariuszka Fundacji Sos Dalmatyńczyki[/FONT] [FONT=Tahoma]nie orientuje sie czy tutaj bywa ,wiec nie wiem jakie namiary do kontaktu mam jej podac ? prosze o szybka odpowiedz ,nim sunia trafi na jakis lancuch ...lub do kogos kto bedzie chcial szybko zarobic na szczenietach[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Times New Roman] [FONT=Tahoma][/FONT] [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] prosze o odpowiedz ,bo dziewczyna czeka na kontakt Quote
zadra Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 bianka0 napisał(a):Zadra, czy mogę Cię prosić o jak najwięcej wiadomości o tej małej naburmuszonej szorstkiej suni ? Wydaje się łagodna, ale jest taka smutna, a może taka jej uroda. Od Toli wiem, że jest młoda, ma 3 lata. Od pracowników uciekała .Do mnie podchodziła. Quote
zadra Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 IVV napisał(a):prosze o odpowiedz ,bo dziewczyna czeka na kontakt Mialam być w poniedziałek po Grację,ale nie dam rady.Kolega pojedzie sam.Poproszę,żeby o nią popytał. Quote
roma_121 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dzień dobry, jestem z Fundacji SOS Dalmatyńczyki.. proszę o wiecej informacji o obydwóch psinach... i także o kontakt telefoniczny do schroniska... proszę o odpowiedz na PW, maila [email protected] albo telefon 508170766 ... każda informacja o tych dwóch dalmatyńczykach jest na wagę złota... postaramy się je zabrać z tamtą.... Z poważaniem : Katarzyna Kowalczyk Fundacja SOS Dalmatyńczyki Quote
handzia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dziewczyny znacie może kogoś z Krakowa do sprawdzenia domu?Szykuje się nam BDT w Krakowie dla Jowity zamojskiej :) Trzeba by było szybko sprawdzić... Quote
Żunia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Mamy tam silną ekipę, na pewno któraś cioteczka podjedzie.My czyli Szansa.Psiakom trzeba przecież pomagać. Zaraz się kontaktuję. Quote
Tola Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 handzia napisał(a):Dziewczyny znacie może kogoś z Krakowa do sprawdzenia domu?Szykuje się nam BDT w Krakowie dla Jowity zamojskiej :) Trzeba by było szybko sprawdzić... Z Krakowa jest wojtuś; doswiadczony w wizytach przedadopcyjnych Quote
handzia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Tola napisał(a):Z Krakowa jest wojtuś; doswiadczony w wizytach przedadopcyjnych Bardzo dziękuję :) Quote
Tola Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 IVV napisał(a):prosze o odpowiedz ,bo dziewczyna czeka na kontakt Jestem w stałym kontakcie z Fundacją SOS dalmatynczykom, jutro napiszę więcej. Quote
malagos Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Tola napisał(a):Z Krakowa jest wojtuś; doswiadczony w wizytach przedadopcyjnych Dla mnie dom w Krakowie sprawdziła karusiap :) Tola, a to będą dobre wieści? Quote
Tola Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 malagos napisał(a):Dla mnie dom w Krakowie sprawdziła karusiap :) Tola, a to będą dobre wieści? Mam nadzieję, ze tak... Quote
handzia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Są dobre wieści.:) Jowitka jedzie do Nanhoo do Krakowa. Asior potwierdziła, że można jej zaufać. Tylko teraz szukamy transportu do Krakowa...Ktoś może pomóc? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 dziewczyny, zdaje się, żę jutro szczebrzeszyńska Emi jedzie do Krakowa jeśli nic nie pomieszałam. Skontaktujcie się z Ala123 albo DORA (pełnego nicku nie pamięam), może koszty podzielicie Quote
Żunia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dziewczyny od dalmatyńczyków już skontaktowały się z kierownikiem schronu i wetem. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 widzę, że wojtuś dał cynk dziewczynom szczebrzeszyńskim o Waszych poszukiwaniach. Fajnie byłoby, gdyby Wam się udało połączyć. Ale mało czasu zostało... Jakby ktoś chciał nr tel do Ali, która z kolei ma do Dory, to piszcie do mnie sms, podam nawet raniutko o 6:00 Quote
handzia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):dziewczyny, zdaje się, żę jutro szczebrzeszyńska Emi jedzie do Krakowa jeśli nic nie pomieszałam. Skontaktujcie się z Ala123 albo DORA (pełnego nicku nie pamięam), może koszty podzielicie O kurcze już jutro? O której? Quote
wojtuś Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):widzę, że wojtuś dał cynk dziewczynom szczebrzeszyńskim o Waszych poszukiwaniach. Fajnie byłoby, gdyby Wam się udało połączyć. Ale mało czasu zostało... Jakby ktoś chciał nr tel do Ali, która z kolei ma do Dory, to piszcie do mnie sms, podam nawet raniutko o 6:00 Tak tak, bo nie wiem czy Emi dziś pojechała czy jedzie jutro, zapytałem na Szczebrzeszyńskim:) handzia napisał(a):O kurcze już jutro? O której? Handzia juz wysyłam tel. na PW do ala123 i Dora1020 Quote
handzia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ale byłby pech gdyby pojechały dzisiaj....:shake: Quote
wojtuś Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 handzia napisał(a):Ale byłby pech gdyby pojechały dzisiaj....:shake: Handziu, pojechały dzisiaj, Sunia Emi juz w Krakowie, odpisała mi sms DORA1020 Quote
Recommended Posts