Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W szpitaliku jest jeszcze jeden dalmatyńczyk. Pochodzi prawdopodobnie z pseudohodowli, bo został znaleziony z innym pieskiem cierpiącym na to samo schorzenie.
Są odizolowane od reszty psów, ale wet mówi, że po zakończeniu leczenia będą " jak nowe ".

Posted

[quote name='IVV']Tolu napisalam wczoraj na FB o tej dalmatynce do Fundacji SOS dalmatynczykom i tak mi dziewczyna odpisala

[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Tahoma]Justyna Lewandowska-Niedziółka[/FONT]
[FONT=Tahoma]witaj[/FONT]
[FONT=Tahoma]czy masz może więcej informacji o tej dalmatynce ze schroniska w zamościu?,widziałam,że zamieściłaś link na stronie "na pomoc dalmatyńczykom",chciałabym zacząć ją ogłaszać ale musze mieć więcej info na temat tej suńki.pozdrawiam - wolontariuszka Fundacji Sos Dalmatyńczyki[/FONT]

[FONT=Tahoma]nie orientuje sie czy tutaj bywa ,wiec nie wiem jakie namiary do kontaktu mam jej podac ? prosze o szybka odpowiedz ,nim sunia trafi na jakis lancuch ...lub do kogos kto bedzie chcial szybko zarobic na szczenietach[/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Times New Roman]

[FONT=Tahoma][/FONT] [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

prosze o odpowiedz ,bo dziewczyna czeka na kontakt

Posted

bianka0 napisał(a):
Zadra, czy mogę Cię prosić o jak najwięcej wiadomości o tej małej naburmuszonej szorstkiej suni ? Wydaje się łagodna, ale jest taka smutna, a może taka jej uroda. Od Toli wiem, że jest młoda, ma 3 lata.

Od pracowników uciekała .Do mnie podchodziła.

Posted

IVV napisał(a):

Mialam być w poniedziałek po Grację,ale nie dam rady.Kolega pojedzie sam.Poproszę,żeby o nią popytał.

Posted

Dzień dobry, jestem z Fundacji SOS Dalmatyńczyki.. proszę o wiecej informacji o obydwóch psinach... i także o kontakt telefoniczny do schroniska... proszę o odpowiedz na PW, maila [email protected] albo telefon 508170766 ... każda informacja o tych dwóch dalmatyńczykach jest na wagę złota... postaramy się je zabrać z tamtą....

Z poważaniem :

Katarzyna Kowalczyk Fundacja SOS Dalmatyńczyki

Posted

handzia napisał(a):
Dziewczyny znacie może kogoś z Krakowa do sprawdzenia domu?Szykuje się nam BDT w Krakowie dla Jowity zamojskiej :) Trzeba by było szybko sprawdzić...

Z Krakowa jest wojtuś; doswiadczony w wizytach przedadopcyjnych

Posted

IVV napisał(a):

Jestem w stałym kontakcie z Fundacją SOS dalmatynczykom, jutro napiszę więcej.

Posted

Tola napisał(a):
Z Krakowa jest wojtuś; doswiadczony w wizytach przedadopcyjnych

Dla mnie dom w Krakowie sprawdziła karusiap :)

Tola, a to będą dobre wieści?

Posted

widzę, że wojtuś dał cynk dziewczynom szczebrzeszyńskim o Waszych poszukiwaniach. Fajnie byłoby, gdyby Wam się udało połączyć. Ale mało czasu zostało... Jakby ktoś chciał nr tel do Ali, która z kolei ma do Dory, to piszcie do mnie sms, podam nawet raniutko o 6:00

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
dziewczyny, zdaje się, żę jutro szczebrzeszyńska Emi jedzie do Krakowa jeśli nic nie pomieszałam. Skontaktujcie się z Ala123 albo DORA (pełnego nicku nie pamięam), może koszty podzielicie

O kurcze już jutro? O której?

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
widzę, że wojtuś dał cynk dziewczynom szczebrzeszyńskim o Waszych poszukiwaniach. Fajnie byłoby, gdyby Wam się udało połączyć. Ale mało czasu zostało... Jakby ktoś chciał nr tel do Ali, która z kolei ma do Dory, to piszcie do mnie sms, podam nawet raniutko o 6:00

Tak tak, bo nie wiem czy Emi dziś pojechała czy jedzie jutro, zapytałem na Szczebrzeszyńskim:)

handzia napisał(a):
O kurcze już jutro? O której?

Handzia juz wysyłam tel. na PW do ala123 i Dora1020