Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 19.11.2023 o 13:12, Aska7 napisał:

Łaciatka jest w okolicach kolana. Na zdjęciach wygląda na większą. 

Tak, ta jasna też taka jest, obie na zdjęciach wyglądają na duże 

Posted
Dnia 19.11.2023 o 14:02, Onaa napisał:

Napisałam do Fundacji Rottka z prośbą o pomoc dla tej suni w typie rasy, czy mogę wysłać im jeszcze info i zdjęcie tej suni ?

Dziękuję bardzo Reniu♥️ Ja też do nich pisałam i wysłałam zdjęcia. 

Posted

Bardzo dziękujemy Aska7 za cudne posłanka dla naszych kotów i Nesiowatej za smyczki, obroże i szeleczki❤️🌹❤️ Nie ma mnie w Zamościu, jak wrócę to jutro  zrobię zdjęcia i pokażę tutaj 🙂

Posted
Dnia 19.11.2023 o 14:49, rozi napisał:

Boże jaka cudna ta jasna. Jak duch...

image.jpeg.a1dfe8e3009c4983db1cf35ba11ae179.jpeg

Bierz ją, skoro nie jest wielka. Na łapie już ma ranę lub bliznę, a zobacz jaka chuda; wklęśnięta za żebrami. 

Posted
Dnia 19.11.2023 o 14:53, Aska7 napisał:

Przywieźć ? 😜

Dnia 19.11.2023 o 15:09, Jaaga napisał:

Bierz ją, skoro nie jest wielka. Na łapie już ma ranę lub bliznę, a zobacz jaka chuda; wklęśnięta za żebrami. 

Dnia 19.11.2023 o 15:37, rozi napisał:

Jagna, daj spokój. Nie wpieprzę mojego psa i całego ogrodu w robaki i grzybicę i grom wie co. są priorytety.

A po wyleczeniu ? Perełka się ucieszy 😏

Posted
Dnia 19.11.2023 o 15:42, Aska7 napisał:

A po wyleczeniu ? Perełka się ucieszy 😏

Po wyleczeniu mam dla niej (może) miejsce. Perełka by ją zniszczyła psychicznie, to harpagan jest, tylko maluchy szanuje.

Kwestia tylko ile sunia ma lat i inne informacje. Tolu, poproszę.

Posted
Dnia 19.11.2023 o 14:02, Onaa napisał:

Napisałam do Fundacji Rottka z prośbą o pomoc dla tej suni w typie rasy, czy mogę wysłać im jeszcze info i zdjęcie tej suni ?

Trzymam mocno kciuki żeby się udało. Ona wygląda zdecydowanie najgorzej. Dramatycznie 😔

Posted

Wreszcie znowu mogę wejść na dogo.
Już drugi raz mam taki przypadek, że po nawisaniu wiadomości chcę ją wysłać, ale zamiast informacji, że wiadomość została wysłana, pojawia mi się taki komunikat

bdserweradogo.png.75ec1d4b6f8cb3aee5f7fe690c4dc83e.png

Dostaje na maila informacje i nowych postach na subskrybowanych wątkach, ale na dogo nie mogę wejść. Za każdym razem, gdy próbuję, pojawia się ten komunikat. Poprzednio trwało to kilka dni. Tym razem tylko kilka godzin.
Może się mylę, ale kojarzę to z odmową zgody na udostępnianie mojego adresu e-mail dla przysyłania reklam.

Czy ktoś miał też takie przypadki? 

Posted
Dnia 19.11.2023 o 15:45, Grażka123 napisał:

Ja bym wsparła tą łaciatą, jeśli byłaby decyzja.

Dnia 19.11.2023 o 16:05, Nesiowata napisał:

Dycha dla Łaciatki.

Jest początek, a początek najważniejszy  🙂  Ogromnie Wam dziękuję     ❤️   🌺   🌼           

Bardzo proszę o podawanie kwoty, jeśli nie tu, to na PW. Trzeba wiedzieć jaką kwotą kwotą dysponujemy, czy pozwoli to zamawiać miejsce w hotelu. 

50,00 zł  -  Grażka123                   na łaciatą

10,00 zł  -  Nesiowata                   na łaciatą

20,00 zł  -  Pani Irena z Katowic    na łaciatą

20,00 zł  -  seramarias                   na rotkę

Posted

Może w ciągu tyg. uda mi się podjechać do schroniska i zapytać o wiek rottki i jasnej suni, a jak nie to dopiero w piątek TZ będzie przy wydawaniu Lucynki.

O wiek suni i inne zdjęcia pyta Fundacja Rottka, na razie nie mają miejsca, ale będą szukać.

Posted
Dnia 19.11.2023 o 21:54, seramarias napisał:

A ja inaczej, 20 dychy dla rotki, choć mam nadzieję, że zabierze ją fundacja i będzie można pomóc łaciatej...

Dzięki za chęci  🙂

Jeśli fundacja nie zabierze rotki, a większość będzie za łaciatą, to sunia może liczyć na Twoją deklarację?