Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sobotę 3 psiaki opuszczą zamojskie schronisko i kochana Dziewczyna Aska7 zawiezie towarzystwo do hotelu Amok koło Krakowa. Agresor Misiu już jest zarezerwowany, a malutką rudaskę i zębatka Martusia zarezerwuje jutro. Zbyt długo trwały uzgodnienia i dzisiaj było już za późno, żeby zarezerwować.
Misiu zostaje w Hotelu Amok, a rudaska i zębatek 25.12. pojadą na DT w Bieszczady.

Kciuki i dobre fluidy potrzebne 🙂  

• Like 6
Posted
Dnia 15.12.2021 o 23:52, Poker napisał:

Czy jest sens wieźć psy z Zamościa do Krakowa, by potem jechały w Bieszczady ? Nie da rady zabrać ich ze schroniska ?

Da radę, tylko brakuje kogoś kto zawiezie je z Zamościa w Bieszczady. Płatny transport może by się znalazł, ale kasy brak, a ten, dzięki Aska7, jest całkowicie bezpłatny. Psiaki będą miały cały tydzień na odpoczynek przed  drogą z Krakowa w Bieszczady.

Posted

Jesteśmy umówieni z Aska7 jutro o 10.00, mam nadzieję, ze wszystko pójdzie sprawnie.

Tz był dzisiaj w schronisku - Misiek zamknięty i czeka na wyjazd.

Razem z nim (pod opiekę elik) jedzie mały Śmieszek (tak go nazywali w schronisku)

1633949335629.jpg

1633949342213.jpg

1633949350798.jpg

1633949364951.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 17.12.2021 o 18:40, Jaaga napisał:

to może być rozszczep. Ma przodozgryz, a przy jednej wadzie często występują też inne.

Też o tym pomyślałam:(

Pokazywałam go parę razy tutaj na wątku i dopiero  Aska7 to zauważyła...

Posted

Ładny skubaniec 🙂

Wiecie coś o kosmaczu?

Jak do innych psów, ludzi? 

Nie chcę krakać ale postawa zawadiaki, okiem łypie ..., nos przecięty - albo usiłował wydostać się z zamknięcia i zahaczył albo "rozmawiał z kolegą" Miejmy nadzieję że otwierał puszkę...

1633949364951.jpg

Posted
Dnia 17.12.2021 o 18:54, Moli@ napisał:

Ładny skubaniec 🙂

Wiecie coś o kosmaczu?

Jak do innych psów, ludzi? 

Nie chcę krakać ale postawa zawadiaki, okiem łypie ..., nos przecięty - albo usiłował wydostać się z zamknięcia i zahaczył albo "rozmawiał z kolegą" Miejmy nadzieję że otwierał puszkę...

1633949364951.jpg

W sobotę pytałam o niego, pracownik powiedział, że to przyjazny psiaczek

Posted
Dnia 17.12.2021 o 19:25, Tola napisał:

W sobotę pytałam o niego, pracownik powiedział, że to przyjazny psiaczek

Dobrze, że przyjazny..., śliczny jest. 

Trzymam kciuki za  domek.

Posted
Dnia 18.12.2021 o 10:59, Aska7 napisał:

Jedzie ze mną

Dnia 18.12.2021 o 11:43, wiolhelm170 napisał:

Jedzie z Tobą? Yuuupii

Niespodzianka😉 Wczoraj jak okazało się, że ruda szorstka nie jedzie, to pomyślałam, że szkoda miejsca w aucie. Ty jesteś  chora, nie wiadomo jak będzie z zabraniem go, a piesio tyle już pokazywany na tym zamojskim wątku, tyle czeka. Jedzie do Jagny na miejsce Brawurki, do powrotu Jagny do domu będzie na  razie  z Suvi. Wieczorem wrzucę zdjęcia. Trzymaj miejsce dla innej biedy. 

• Like 2
Posted
Dnia 18.12.2021 o 12:01, Tola napisał:

Niespodzianka😉 Wczoraj jak okazało się, że ruda szorstka nie jedzie, to pomyślałam, że szkoda miejsca w aucie. Ty jesteś  chora, nie wiadomo jak będzie z zabraniem go, a piesio tyle już pokazywany na tym zamojskim wątku, tyle czeka. Jedzie do Jagny na miejsce Brawurki, do powrotu Jagny do domu będzie na  razie  z Suvi. Wieczorem wrzucę zdjęcia. Trzymaj miejsce dla innej biedy. 

Prawdziwa niespodzianka 😍 Pomogę z ogłaszaniem Misia.

• Like 2