Ola la Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ale niespodzianka!:loveu: super hruper ,ze ma spacerki chłopinka :loveu: Quote
martka1982 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 To co na co dzień czyli smutna szarość schroniskowej egzystencji... Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 martka1982 napisał(a):To co na co dzień czyli smutna szarość schroniskowej egzystencji... :-( kurcze, gdybym miała więcej czasu to bym mu ogłoszenia porozwieszała... No ale co się dziwić, że ludzie nie dzwonią jak Janeczka też ich nie interesuje, a młoda i zdrowa :placz: normalnie nie wytrzymam tego :angryy: Quote
Onaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nikt Kajetanka nie odwiedza :(. A on tak biedaczek domku potrzebuje !!! Hop. hop, domku , gdzie jesteś, pokaż się !!! A może jakieś nowe zdjątka tego miłego psiaczka. Quote
Onaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Czy Kajetanek ma alegratke? Może ktoś może zrobić bo ja nie mam tam konta. I filmik z piesiem jeszcze tam dodać. Może akurat na żywo Kajetanek kogoś za serce złapie ? Quote
martka1982 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Porobię mu nowe zdjęcia ale u nas ostatnio nic tylko leje:( Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kajetanku, ja Cię odwiedzam :( Ciotki, a ja mam miejsce w hotelu u wiosny, może by się pozbierać na pobyt tam Kajetanka? Quote
martka1982 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wiem,że wiosna ma ładne kojce ale czy ma też miejsca w domu? Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Martka, a jak Kajetanek radzi sobie w schronie? Bo myślę jeszcze o innym psiaku, czy by go nie umieścić, suczka sobie w ogóle nie radzi w schronie... ale Kajetanek też mi leży na sercu :( Quote
martka1982 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jak sobie radzi Kajetanek - Kajetanek mieszka w kociarni - właściwie cały czas przebywa w jednym miejscu (nie wiem czy boi się przemieszczać, czy też po prostu tak lubi). Siedzi tam pod takim małym stoliczkiem. Nie mogę powiedzieć,że sobie nie radzi ale i nie mogę powiedzieć,że sobie dobrze radzi. Jakiś czas po tym jak trafił do kociarni okazało się,że jest chudy jak patyk, bo on po prostu nie potrafi podejść do miski z jedzeniem:crazyeye: może węch też ma już przez wiek przytępiony. Dlatego też osoba, która głównie kotami zajmuje się w schronisku stara się dopilnować Kajetanka podczas jedzenia tzn podsunąć mu miskę pod sam nosek i dopilnować aby zjadł. Kajetanek nie szczeka, nie piszczy, czyli wnioskuję z tego,że nie przeżywa tak bardzo pobytu w schronisku, a przynajmniej nie okazuje swoim zachowaniem tęsknoty za człowiekiem, głaskaniem itp, co nie zmienia faktu,że taki kontakt jest mu potrzebny. Kajetan żyje całkowicie na uboczu schroniskowego życia. Ja również ponawiam swoje pytanie z poprzedniego wpisu. Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 martka1982 napisał(a):Jak sobie radzi Kajetanek - Kajetanek mieszka w kociarni - właściwie cały czas przebywa w jednym miejscu (nie wiem czy boi się przemieszczać, czy też po prostu tak lubi). Siedzi tam pod takim małym stoliczkiem. Nie mogę powiedzieć,że sobie nie radzi ale i nie mogę powiedzieć,że sobie dobrze radzi. Jakiś czas po tym jak trafił do kociarni okazało się,że jest chudy jak patyk, bo on po prostu nie potrafi podejść do miski z jedzeniem:crazyeye: może węch też ma już przez wiek przytępiony. Dlatego też osoba, która głównie kotami zajmuje się w schronisku stara się dopilnować Kajetanka podczas jedzenia tzn podsunąć mu miskę pod sam nosek i dopilnować aby zjadł. Kajetanek nie szczeka, nie piszczy, czyli wnioskuję z tego,że nie przeżywa tak bardzo pobytu w schronisku, a przynajmniej nie okazuje swoim zachowaniem tęsknoty za człowiekiem, głaskaniem itp, co nie zmienia faktu,że taki kontakt jest mu potrzebny. Kajetan żyje całkowicie na uboczu schroniskowego życia. Ja również ponawiam swoje pytanie z poprzedniego wpisu. Tego to nie wiem martko czy ma miejsce w domu, pewnie to miejsce w kojcu :-( tak mi go żal :( narazie jednak na to miejsce u wiosny pójdzie albo Elzunia albo jeszcze inny psiak, bo poprostu nie mamy w ogóle finansów, a bez tego to klapa :( Kurcze, jak mu jeszcze pomóc... zaraz będę robić allegro, może przynajmniej je pogrubię albo podświetlę? najwyżej się coś dorzucę finansowo do tego allegro. Trzeba by więcej ciotek na ten wątek sprowadzić... Gdybym go tylko mogła wziąć do siebie, takiego biedaka :( Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Allegro Kajetanka: Kto się nade mną zlituje? Może TY??? pies psy (654637302) - Aukcje internetowe Allegro Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Kajetanku, kochana kruszynko, może akurat do Ciebie los się uśmiechnie i ciotka gonia umieści Cię w hotelu u Wioli? oby... :( Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 __Lara napisał(a):Kajetanku, kochana kruszynko, może akurat do Ciebie los się uśmiechnie i ciotka gonia umieści Cię w hotelu u Wioli? oby... :( No tak tak oczywiscie ze moga zaczac starania do Morii- ale potzrebne deklaracje...myśle, ze to bedzie 250 zł conajmniej za pobyt miesiecznie..nie sa to duze pieniadze- a miejsce w domku- bo Kladeczka jedzie na 98% do Niemiec za tydzien- a byla u Wioli w domku.... CZy Kajtuś nie widzi wcale czy troszkę jednak widzi???ZAdzwonie do Wioli i zapytam- a Wy tymczasem myście nad deklaracjami- ja oferuję 10 zł miesięcznie(w zamian za Kladeczkę).... Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 gonia66 napisał(a):No tak tak oczywiscie ze moga zaczac starania do Morii- ale potzrebne deklaracje...myśle, ze to bedzie 250 zł conajmniej za pobyt miesiecznie..nie sa to duze pieniadze- a miejsce w domku- bo Kladeczka jedzie na 98% do Niemiec za tydzien- a byla u Wioli w domku.... CZy Kajtuś nie widzi wcale czy troszkę jednak widzi???ZAdzwonie do Wioli i zapytam- a Wy tymczasem myście nad deklaracjami- ja oferuję 10 zł miesięcznie(w zamian za Kladeczkę).... Ja mam nadzieję, że więcej ciotek tu wejdzie... gonia:loveu: Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Coś cioteczka Moria nie odbiera telefonu- pewnie wekenduje albo ma zaryp przy sobocie. Na pewno do Niej zadzwonie- już nie dzis, zeby nie po nocy- ale trzeba zapraszać na watek jak najwiecej osob zeby zorientować sie w deklaracjach. Na watku Elzy ktos tam jeszcze napisal, ze sie dolozy....:loveu: Quote
Recommended Posts