Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matulu jaki boroczek:placz::placz::placz::placz:
Dziewczyny jemu KONIECZNIE musimy domek znalezc :placz:

Ja juz na ten tychmiast robie fajnego cafeanimala i bede odnawiac codziennie az do skutku .

Kajtenku wspaniały jesteś :-(

Posted

Ola la napisał(a):
O matulu jaki boroczek:placz::placz::placz::placz:
Dziewczyny jemu KONIECZNIE musimy domek znalezc :placz:

Ja juz na ten tychmiast robie fajnego cafeanimala i bede odnawiac codziennie az do skutku .

Kajtenku wspaniały jesteś :-(

Oleńko, super, że tu jesteś :loveu: dziekujemy za cafeanimala :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Oleńko, super, że tu jesteś :loveu: dziekujemy za cafeanimala :loveu:

Nie ma za co dziewczynki :loveu::loveu:to ja dziekuje za zalozenie watku Kajtenkowi i za to ,że tu u niego jesteście :loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
Nie ma za co dziewczynki :loveu::loveu:to ja dziekuje za zalozenie watku Kajtenkowi i za to ,że tu u niego jesteście :loveu:

:lol: Kajetanku, mocno trzymamy kciuki żebyś się komuś spodobał :lol:

Posted

Kajtenku dzis oblepilam pieknymi plakatami z Twoja podobizna i pieknym tekstem cala swoja okolice;)
a towarzyszyla mi niezmordowana Bounty;) Kajtek przy biedronkach.,Lidlu ...ba Kajtek na drzewie i latarniach ;)

Posted

Ola la napisał(a):
Kajtenku dzis oblepilam pieknymi plakatami z Twoja podobizna i pieknym tekstem cala swoja okolice;)
a towarzyszyla mi niezmordowana Bounty;) Kajtek przy biedronkach.,Lidlu ...ba Kajtek na drzewie i latarniach ;)

O jaaaa, super Oleńko :loveu: ja może pójdę w Twoje ślady i zrobię podobnie w mojej okolicy :cool3:

Posted

__Lara napisał(a):
O jaaaa, super Oleńko :loveu: ja może pójdę w Twoje ślady i zrobię podobnie w mojej okolicy :cool3:

Wiekszosc ogloszen pozrywana juz :angry:

co za ludzie no.

Ale Larus nie przejmuj sie tym i tez porozwieszaj bejbe;)

Posted

Ola la napisał(a):
Wiekszosc ogloszen pozrywana juz :angry:

co za ludzie no.

Ale Larus nie przejmuj sie tym i tez porozwieszaj bejbe;)

:angryy::angryy::mad::mad::mad:

U mnie przedwczoraj podobnie - rozwieszałam plakaty innego psa i o akcji w SCC, i jak TZ wracał do domu to zauważył, że już ktoś je zakleił jakimiś innymi plakatami :mad: idzie się wściec... ale próbować zawsze trzeba ;)

Kajetanku, trzymaj się piesku!!!

Posted

Kajetan od jakiegoś czasu mieszka w kociarni i bez problemów się tam zaaklimatyzował. Maluszek jest drobniutki i chudziutki - przy jedzeniu trzeba go dopilnować - miseczka musi być pod samym pyszczkiem,żeby czuł jedzonko.
Natussiaa zadała mi kilka ciekawych pytań na pw np czy Kajetan jest bojaźliwy - nie jest. Nie boi się wychodzenia na spacer, tego,że jest w nowym miejscu, nie ma nic przeciwko braniu na ręce itp - jest bardzo łagodny i spokojny.
Gdy się go bierze na ręce, to sobie na nich spokojnie siedzi i wydaje się, jakby był naprawdę przyzwyczajony do bliskiego kontaktu z człowiekiem. Trzymam kciuki za maluszka!

To są pełne namiary na schronisko, w którym przebywa Kajetan:

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul.Gajowa 7A
62- 510 Konin
tel. 63 243 80 38
p. Marta 513 252 632
p.Ania 513 434 407
mail: [email protected]

Posted

W schronisku w Koninie nie usypia się zwierząt:)
Napisałabym wcześniej ale nie miałam pojęcia,że Kajetan ma tutaj swój wątek. Trafiłam tutaj, bo zobaczyłam u kogoś banerek - zupełny przypadek.
Dodam jeszcze,że Kajetanek w ogóle nie szczeka - jest bardzo cichutki i naprawdę nikomu nie wadzi.
Nagram filmik ze spaceru, to go poznacie trochę bliżej:)

Posted

nio dzieki martka za nowe info!:loveu:ciagle mysle o Kajtku/Kajetanku.Jutro wywiesze jego plakacik na tablicy na akcji w SIlesii;)

Jak to dobrze,ze ktoś sie o niego troszczy tam.....ja sie balam ,ze on tam ledwo zyje i ,ze jeszcze może go uśpią bo niemłody i niewidomy:shake:

także super wieści:loveu: