nika100 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 o jaki cudny ! i troszkę mi przypomina lubliniecko-radomskiego Ernisia :lol: domku Kajetanek czeka na Ciebie! Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 O matulu jaki boroczek:placz::placz::placz::placz: Dziewczyny jemu KONIECZNIE musimy domek znalezc :placz: Ja juz na ten tychmiast robie fajnego cafeanimala i bede odnawiac codziennie az do skutku . Kajtenku wspaniały jesteś :-( Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 cafeanimal dla Kajtusia: Kajtek - widzi tylko ciemność....bądź jego oczami - Zwierzaki - cafeanimal.pl teks pisalam megaszybko pozniej cos moze pozmieniam/dodam;) Quote
__Lara Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ola la napisał(a):O matulu jaki boroczek:placz::placz::placz::placz: Dziewczyny jemu KONIECZNIE musimy domek znalezc :placz: Ja juz na ten tychmiast robie fajnego cafeanimala i bede odnawiac codziennie az do skutku . Kajtenku wspaniały jesteś :-( Oleńko, super, że tu jesteś :loveu: dziekujemy za cafeanimala :loveu: Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 __Lara napisał(a):Oleńko, super, że tu jesteś :loveu: dziekujemy za cafeanimala :loveu: Nie ma za co dziewczynki :loveu::loveu:to ja dziekuje za zalozenie watku Kajtenkowi i za to ,że tu u niego jesteście :loveu: Quote
__Lara Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ola la napisał(a):Nie ma za co dziewczynki :loveu::loveu:to ja dziekuje za zalozenie watku Kajtenkowi i za to ,że tu u niego jesteście :loveu: :lol: Kajetanku, mocno trzymamy kciuki żebyś się komuś spodobał :lol: Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 __Lara napisał(a)::lol: Kajetanku, mocno trzymamy kciuki żebyś się komuś spodobał :lol: dokladnie!wręcz zgniatamy kciuki:evil_lol: a co tam! Quote
Ola la Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kajtenku i o tej późnej porze mysle o Tobie maluchu:loveu: Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kajetanku.... piękna psinko, mocno ściskamy kciuki! Quote
Ola la Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kajtenku dzis oblepilam pieknymi plakatami z Twoja podobizna i pieknym tekstem cala swoja okolice;) a towarzyszyla mi niezmordowana Bounty;) Kajtek przy biedronkach.,Lidlu ...ba Kajtek na drzewie i latarniach ;) Quote
__Lara Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ola la napisał(a):Kajtenku dzis oblepilam pieknymi plakatami z Twoja podobizna i pieknym tekstem cala swoja okolice;) a towarzyszyla mi niezmordowana Bounty;) Kajtek przy biedronkach.,Lidlu ...ba Kajtek na drzewie i latarniach ;) O jaaaa, super Oleńko :loveu: ja może pójdę w Twoje ślady i zrobię podobnie w mojej okolicy :cool3: Quote
Ola la Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 __Lara napisał(a):O jaaaa, super Oleńko :loveu: ja może pójdę w Twoje ślady i zrobię podobnie w mojej okolicy :cool3: Wiekszosc ogloszen pozrywana juz :angry: co za ludzie no. Ale Larus nie przejmuj sie tym i tez porozwieszaj bejbe;) Quote
__Lara Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ola la napisał(a):Wiekszosc ogloszen pozrywana juz :angry: co za ludzie no. Ale Larus nie przejmuj sie tym i tez porozwieszaj bejbe;) :angryy::angryy::mad::mad::mad: U mnie przedwczoraj podobnie - rozwieszałam plakaty innego psa i o akcji w SCC, i jak TZ wracał do domu to zauważył, że już ktoś je zakleił jakimiś innymi plakatami :mad: idzie się wściec... ale próbować zawsze trzeba ;) Kajetanku, trzymaj się piesku!!! Quote
martka1982 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kajetan od jakiegoś czasu mieszka w kociarni i bez problemów się tam zaaklimatyzował. Maluszek jest drobniutki i chudziutki - przy jedzeniu trzeba go dopilnować - miseczka musi być pod samym pyszczkiem,żeby czuł jedzonko. Natussiaa zadała mi kilka ciekawych pytań na pw np czy Kajetan jest bojaźliwy - nie jest. Nie boi się wychodzenia na spacer, tego,że jest w nowym miejscu, nie ma nic przeciwko braniu na ręce itp - jest bardzo łagodny i spokojny. Gdy się go bierze na ręce, to sobie na nich spokojnie siedzi i wydaje się, jakby był naprawdę przyzwyczajony do bliskiego kontaktu z człowiekiem. Trzymam kciuki za maluszka! To są pełne namiary na schronisko, w którym przebywa Kajetan: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul.Gajowa 7A 62- 510 Konin tel. 63 243 80 38 p. Marta 513 252 632 p.Ania 513 434 407 mail: [email protected] Quote
__Lara Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 martka, super, że dodałaś jakieś nowe info o Kajetanku :) dołączę do jego allegro :) Quote
martka1982 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 W schronisku w Koninie nie usypia się zwierząt:) Napisałabym wcześniej ale nie miałam pojęcia,że Kajetan ma tutaj swój wątek. Trafiłam tutaj, bo zobaczyłam u kogoś banerek - zupełny przypadek. Dodam jeszcze,że Kajetanek w ogóle nie szczeka - jest bardzo cichutki i naprawdę nikomu nie wadzi. Nagram filmik ze spaceru, to go poznacie trochę bliżej:) Quote
Ola la Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 nio dzieki martka za nowe info!:loveu:ciagle mysle o Kajtku/Kajetanku.Jutro wywiesze jego plakacik na tablicy na akcji w SIlesii;) Jak to dobrze,ze ktoś sie o niego troszczy tam.....ja sie balam ,ze on tam ledwo zyje i ,ze jeszcze może go uśpią bo niemłody i niewidomy:shake: także super wieści:loveu: Quote
__Lara Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Kajetanku, kochana psino! :loveu: dobrze, że masz przynajmniej spacerki :loveu: Quote
Recommended Posts