Poker Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Tianku, a zdradzisz jaką cyferkę masz z przodu tzn. w dacie urodzenia, bo zabrzmiało dwuznacznie 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted December 31, 2022 Author Share Posted December 31, 2022 Zdradzę i mam też dla Was niespodziankę 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jo37 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Zapraszamy..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 💙 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted January 1, 2023 Author Share Posted January 1, 2023 Zakończony Dajcie mi chwile na dojscie do siebie po dzisiejszej nocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Zapraszamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ona03 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Nie ma odpoczynku, dwa torciki i dwie kawy poproszę 🤩 Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe 🌺🌹🌷 i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted January 1, 2023 Author Share Posted January 1, 2023 Dnia 1.01.2023 o 15:50, ona03 napisał: Nie ma odpoczynku, dwa torciki i dwie kawy poproszę 🤩 Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe 🌺🌹🌷 i wszystkiego dobrego w Nowym Roku jaka miła niespodzianka 🙂 baardzo dziękuję 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 Kochani @guccio @agat21 @Jo37 @Nesiowata @Poker @Tola @malagos @bakusiowa @Nadziejka @dwbem @uxmal @ona03 tak jak obiecałam mam dla Was niespodziankę 🙂 wśród wszystkich osób które złożyły mi życzenia urodzinowe zrobiłam losowanie niespodzianki 🙂 (mam nadzieję że nie zrobiłam wtopy i nikogo nie pominęłam 😮) musicie mi uwierzyć na słowo że losowanie było uczciwe 🙂 losowanie wygrała @bakusiowa 🙂 gratuluję 🙂 w ramach nagrody mam dla Ciebie do wyboru jedną z trzech pozycji 🙂 1. Książka Natura 2000 na Podkarpaciu wydana przez RDOŚ w Rzeszowie - opisy i informacje ze zdjęciami wszystkich obszarów Natura 2000 w woj. podkarpackim lub 2. książeczka "Poezja pięciu parków" Tom II - zbiór wierszy przyrodniczych (dzieci i dorośli) jakie brały udział w konkursach organizowanych przez Zespół Parków Krajobrazowych w Przemyślu lub 3. papierowa mapa obszarów Natura 2000 w całej Polsce Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszytskie wpłaty tutaj i na zrzutce 🙂 to były naprawdę miłe urodziny 🙂 no i na koniec oto moja nowa cyfra z przodu 🙂 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guccio Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Przelewam-ten sam bank. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Piękne lata 40 tka piękne jesccze mlodosci Tiankuniu Ja poprosze malenkiego torcika jesli mozna wspolnie zjemy za 3 zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Dnia 2.01.2023 o 08:51, Tianku napisał: Kochani @guccio @agat21 @Jo37 @Nesiowata @Poker @Tola @malagos @bakusiowa @Nadziejka @dwbem @uxmal @ona03 tak jak obiecałam mam dla Was niespodziankę 🙂 wśród wszystkich osób które złożyły mi życzenia urodzinowe zrobiłam losowanie niespodzianki 🙂 (mam nadzieję że nie zrobiłam wtopy i nikogo nie pominęłam 😮) musicie mi uwierzyć na słowo że losowanie było uczciwe 🙂 losowanie wygrała @bakusiowa 🙂 gratuluję 🙂 w ramach nagrody mam dla Ciebie do wyboru jedną z trzech pozycji 🙂 1. Książka Natura 2000 na Podkarpaciu wydana przez RDOŚ w Rzeszowie - opisy i informacje ze zdjęciami wszystkich obszarów Natura 2000 w woj. podkarpackim lub 2. książeczka "Poezja pięciu parków" Tom II - zbiór wierszy przyrodniczych (dzieci i dorośli) jakie brały udział w konkursach organizowanych przez Zespół Parków Krajobrazowych w Przemyślu lub 3. papierowa mapa obszarów Natura 2000 w całej Polsce Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszytskie wpłaty tutaj i na zrzutce 🙂 to były naprawdę miłe urodziny 🙂 no i na koniec oto moja nowa cyfra z przodu 🙂 Ewidentnie pomyliłaś tę pierwszą cyfrę! Nikt Ci nie uwierzy 😄 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Dnia 2.01.2023 o 09:36, agat21 napisał: Ewidentnie pomyliłaś tę pierwszą cyfrę! Nikt Ci nie uwierzy 😄 No właśnie. Dla nas masz nadal najwyżej 30. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Przelew wysłany, popołudniu będzie u Ciebie na koncie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 Dnia 2.01.2023 o 09:36, agat21 napisał: Ewidentnie pomyliłaś tę pierwszą cyfrę! Nikt Ci nie uwierzy 😄 Dnia 2.01.2023 o 09:54, Poker napisał: No właśnie. Dla nas masz nadal najwyżej 30. i tego się trzymajmy haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 Dnia 2.01.2023 o 09:33, Nadziejka napisał: Piękne lata 40 tka piękne jesccze mlodosci Tiankuniu Ja poprosze malenkiego torcika jesli mozna wspolnie zjemy za 3 zl dardzo dziękuję Nadziejko 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbem Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Przelew zrobiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Przelew zrobiony. Bardzo się cieszę że wylosowałam nagrodę. Gdybym miała wybrać to byłaby poz.1. Jednak przekazuję nagrodę na następny bazarek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uxmal Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 No to jeszcze raz Wszystkiego najlepszego i gratuluję wygranej bakusiowej 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted January 3, 2023 Author Share Posted January 3, 2023 Dnia 2.01.2023 o 14:52, bakusiowa napisał: Przelew zrobiony. Bardzo się cieszę że wylosowałam nagrodę. Gdybym miała wybrać to byłaby poz.1. Jednak przekazuję nagrodę na następny bazarek. może być też nagrodą w kolejnym bazarku cegiełkowym dla Szczebrzeszyniaków proszę przypomnij mi jak ruszy kolejny 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Na konto fundacji wpłynęło 109 zł , pięknie dziękuję ♥️🌹🌹🌹♥️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tianku Posted January 9, 2023 Author Share Posted January 9, 2023 Dnia 8.01.2023 o 19:15, Tola napisał: Na konto fundacji wpłynęło 109 zł , pięknie dziękuję ♥️🌹🌹🌹♥️ dziękuję za potwierdzenie 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Do mnie też wpłata 109 zł dotarła, dziękuję 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 🍀🍀🍀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts