Murka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dowiem się i dam znać ;) Kastracja będzie za ok. trzy tygodnie, bo faktycznie lepiej teraz zaszczepić. Quote
Ulka18 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Czyli na pewno zdazymy, gdyby sie tutaj zaden dom nie znalazl przed wymaganym terminem przygotowaniado wyjazdu. Quote
Murka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Amigo dostał w prezencie po Rudim, który pojechał do domu 66 zł oraz 15 kg karmy (póki się nie skończy dobę hotelową Amigo liczymy 8zł). Quote
Ulka18 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Super :klacz: To trzeba Halci za karme dziekowac? Quote
Reno2001 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 No to fajnie, że Amiguś został wzbogacony :cool3:. Tearz tylko domek :eviltong:. Quote
Ulka18 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Z tych postow Terra, Radunia i Reno wynika, ze Amigo ma szukac domu tutaj. Nie ma zgody na jego wyjazd za miesiac do DE? Quote
Reno2001 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Ulka18 napisał(a):Z tych postow Terra, Radunia i Reno wynika, ze Amigo ma szukac domu tutaj. Nie ma zgody na jego wyjazd za miesiac do DE? Aga, zgoda jak najbardziej jest :p. Tak mi się chyba z rozpędu napisało :oops:. Quote
Ulka18 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Bo juz sie przestraszylam, ze cos sie zmienilo w ustaleniach :oops: Gdyby tak bylo, to musialabym napisac do Niemiec ;) Quote
Reno2001 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Ulka18 napisał(a):Bo juz sie przestraszylam, ze cos sie zmienilo w ustaleniach :oops: Gdyby tak bylo, to musialabym napisac do Niemiec ;) No coś Ty!! Ganiam po tych wątkach ostatnio jedynie raz dziennie przed południem, to potem gubię się nieco :razz:. Quote
Ulka18 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ewus, nie da sie nie zauwazyc, ze niestety jestes rzadziej na dogo :roll: Co mnie martwi, bo bez Ciebie jakos tak jest bez pary i energii :wink: Quote
Ulka18 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Raduniu, Amigo jest na 100% zaklepany przez Fundacje, mam namiary na dom, w ktorym bedzie mieszkal. Ale gdyby jakims cudem znalazl sie ktos tutaj, to jakos podsuniemy innego psa na miejsce Amigo :wink: Tyle cudeniek na stronie, oni sami by chcieli wziac wszystkie, ale sie nie da :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ulka18 napisał(a):Czyli na pewno zdazymy, gdyby sie tutaj zaden dom nie znalazl przed wymaganym terminem przygotowaniado wyjazdu. Bo ktoś wspomniał o domku tutaj... :roll::eviltong: To w końcu jak? Może jeśli domek tutaj Amiś by znalazł to na jego miejsce mógłby trafić jakiś inny psiak? Czy Amiś już jest zaklepany przez fundację? :cool3: Quote
agusiazet Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ja tam nic nie wyczytałam na wątku, że ktoś chce Amiga w Polsce, więc musi jechać do Niemiec, bo potrzebuje swojego domu i człowieka do kochania a Ulka18 na pewno bez problemu znajdzie inną kandydaturę na jego sponsorowane miejsce:) Quote
Ulka18 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Amigo bedzie mieszkal u Larysy bokserki. Mam jej zdjecia wczorajsze, wkleje wieczorem na watku ogolnym. Temat: Betreff: Re: Amigo Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: Śr Maja 6 2009, 1:25 pm Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu er geht zu Laryssa :-) Quote
Ra_dunia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 No i super! Mi nie chodziło że ktoś chce Amiga w Polsce - tylko o to, że z postu Ulki wywnioskowałam, że można nadal szukać domku tutaj :) Ale skoro Amigo jest już zaklepany to po prostu :multi: Quote
agusiazet Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Raduniu, gdyby Amigo znalazł dom w Polsce, jakiś inny psiak pojechałby do Niemiec, bo czekololadek w mieleckim schronie masa:( Quote
halcia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ostatnio to nawet "niedzwiedz brunatny":cool3:tylko pregowany w boksie 54.Podkopał i mocno przechylił bude:lol: Quote
kaskadaffik Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 O to ślicznie że Amiś będzie z mielecką siostrzyczka mieszkał:multi:już niedługo miziaku i do domku:loveu: Quote
Ulka18 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 halcia napisał(a):Ostatnio to nawet "niedzwiedz brunatny":cool3:tylko pregowany w boksie 54. Podkopał i mocno przechylił bude:lol: Jest jeszcze jedna czekoladowa suczka w schronie, identyko Gracja. Byla w boksach prawych-lewych, nie wiem czy ktoras z nas pstryknela jej zdjecia, albo chociaz numer boksu, zeby jej zrobic zdjecia na strone. Quote
Murka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 karolina_g_k napisał(a):Tak od Marty M. :) Czyli dotarły i do Ciebie i do Pani weterynarz tak? Do lecznicy też już wpłata dotarła! Quote
agusiazet Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ulka18 napisał(a):Jest jeszcze jedna czekoladowa suczka w schronie, identyko Gracja. Byla w boksach prawych-lewych, nie wiem czy ktoras z nas pstryknela jej zdjecia, albo chociaz numer boksu, zeby jej zrobic zdjecia na strone. Jest, ma piękne jasne oczy i jest straszną przylepką. Ale zdjęcie mam byle jakie zaraz poszukam ! Na przeciwko boksu z czarnym kudłatym psem, który jedzie do Niemiec, numer dla mnie nieznany:( Quote
agusiazet Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Czy to o tą śliczną panienkę Ci chodzi? Straszna przylepa z niej!!! Mało mnie nie zalizała na śmierć za tych krat! Może by ją wziął do hoteliku w Brzyściu, tylko trzeba kasę uzbierać i chętnych do płacenia! A to już problem, ale na prawdę ładna z niej suczka i bardzo pro ludzka. Roboczo nazwałam ją Emi! Quote
Recommended Posts