halcia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kochana słodka czekoladko,bedzie dobrze,teraz dopiero wszystko przeczytałam chociaz wiedziałam co sie stało....:shake: Quote
Ulka18 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Juz sie znalazla osoba, ktora pokochala Amigo. Nasi rodacy mieli szanse, 3 lata psisko czekalo w schronisku na dom i NIC. Temat: Amigo Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: Wt Maja 5 2009, 9:59 pm Do: [email protected] Aga, Dein brauner Liebling Amigo darf im Juni mit nach Deutschland kommen :-) LG, Simone Quote
yoko100 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ulka18 napisał(a):Juz sie znalazla osoba, ktora pokochala Amigo. Nasi rodacy mieli szanse, 3 lata psisko czekalo w schronisku na dom i NIC. Amigo pojedzie do Niemiec?Ale sie Amisiowi poszczescilo:):)::multi: Super Quote
ewatr Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ulka18 napisał(a):Juz sie znalazla osoba, ktora pokochala Amigo. Nasi rodacy mieli szanse, 3 lata psisko czekalo w schronisku na dom i NIC. Ja tam nie chce obrazac naszych rodaków ;) ale nie wiedza co traca ... Super ze sie ktos zakochał w Amisku tak jak my :loveu: Quote
Ulka18 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jesli wszyscy wyraza zgode, to moze jechac. No chyba, ze do konca maja znajdzie dom tutaj. Ja bym jednak byla za adopcja poprzez Fundacje, poniewaz wtedy mamy wiadomosci i zdjecia, a u nas to jak kamien w wode. Poza tym tam nikt sie nie oburza na kilka wizyt poadopcyjnych. Quote
halcia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 No i super,przynajmniej,tak długo nie bedzie czekał,na pewno przezył krótki pobyt w domu. Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Super informacja :) Rozumiem, że Amiś pojedzie już do domku stałego? Quote
agusiazet Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 No i znowu naszego psa doceniła zagranica!!! Ale jestem pewna, że Amisiowi obojętne kto go pokocha, byle pokochał na zawsze! Quote
Ulka18 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Podeslalam w 3 czesciach 22 psiaki ze schroniska oraz psy z hoteliku. Mam nadzieje, ze oprocz Amigo pojada jeszcze inne. Odpisali tak :evil_lol: Temat: Kandidaten Teil 2 Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: Pn Maja 4 2009, 9:20 pm Do: 'Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu' Es ist zum Verrücktwerden. Da ist einer schöner wie der andere Aga, man wir werden sie alle mal onlinenehmen. Melissa möchte ja im September die kleine Renia nehmen. Quote
Reno2001 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Wiedziałam, że tak będzie ;). TAM wiedzą co dobre :eviltong:. Quote
terra Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cudowna wiadomość, chociaż nie jestem znowu tak bardzo zdziwiona. To piękny i o dobrym charakterze pies. :loveu: Dobrze, że domek go odnalazł.:loveu: Quote
Ulka18 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ale psisko uchachane :loveu: Wydaje mi sie, ze Amigo nieco schudl. Murko, czy juz mozna szczepic Amigo? Nie pamietam czy juz minal ten okres karencji po surowicy czy nie :oops: Wiem, ze pytalas czy jestesmy za, a my orzeklysmy, ze tak. Quote
yoko100 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Takiego piesa jak Amigo sama bym chciała mieć:loveu: Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ewatr napisał(a):Ja tam nie chce obrazac naszych rodaków ;) ale nie wiedza co traca ... Super ze sie ktos zakochał w Amisku tak jak my :loveu: Bardzo bardzo super :loveu: Quote
kaskadaffik Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Amisiu głupie te ludzie u nas, że Cię nie chcieli:mad: Tylko żałować teraz mogą, ja Cię poznałam i sama bym też takiego Psiaka chciała, gdybym tylko mogła zabrać:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 kaskadaffik napisał(a):Amisiu głupie te ludzie u nas, że Cię nie chcieli:mad: Tylko żałować teraz mogą, ja Cię poznałam i sama bym też takiego Psiaka chciała, gdybym tylko mogła zabrać:loveu::loveu::loveu: Oj głupie głupie... :flop: :hand: Quote
Ulka18 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Murko, czyli Amigo moze jechac do naszych sasiadow? Zdazymy ze szczepieniami i kastracja do 5-6 tygodni? Quote
Murka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kastracja będzie w przyszłym tygodniu, więc powinniśmy się wyrobić ;) Quote
halcia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 A Ty potem po nocach koszmarów nie masz?:eviltong:Tyle jajek do wyrzucenia:evil_lol: Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 halcia napisał(a):A Ty potem po nocach koszmarów nie masz?:eviltong:Tyle jajek do wyrzucenia:evil_lol: Cioteczki, Wam już całkiem odbija :evil_lol: Quote
Murka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 halcia napisał(a):A Ty potem po nocach koszmarów nie masz?:eviltong:Tyle jajek do wyrzucenia:evil_lol: No co Ty, ja koszmary? :crazyeye: przecież ja sadystka jestem :diabloti: Quote
Reno2001 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Czego to się można na forum dowiedziec :diabloti:!! Quote
Ulka18 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Murko, musimy zdazyc ze wszystkim do 13.6. :cool3: Naciskam jeszcze mocno na Saifa i Misienke. Rufi juz jest na ich stronie, wiec mysle, ze komus sie spodoba. Quote
Recommended Posts