Ulka18 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Reno2001 napisał(a):To może od razu napisac o tym do Fundacji? Akurat u Amigo nie powinno byc żadnych wirusowych niespodzianek. On swoje w schronie odsiedział :roll:. Tak, musze napisac, zeby wyjsc jak nalezy. Murko, czy w ksiazeczce zdrowia jest data podania surowicy? Podaj prosze i date szczepienia. A w schronisku na co byl Amigo szczepiony, mial chyba jakies zaswiadczenie. Napisz prosze po kolei z datami. Dzieki. Quote
Murka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wścieklizna w schronisku 11.04.2009. Surowica 19.04.2009 (w książeczce nie ma, mogę wpisać). Wirusówki u nas 11.05.2009. Quote
kaskadaffik Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Murka']Raczej się nie wyrobimy z drugim szczepieniem :shake: Przyszło 10 zł kaskadaffik (bazarek agusizet). Aga na poprzedniej sytronie Murka pisała;) Amiś trzymaj się chłopie już niedługo domek:loveu: Quote
agusiazet Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 kaskadaffik napisał(a):Aga na poprzedniej sytronie Murka pisała;) Amiś trzymaj się chłopie już niedługo domek:loveu: Dzięki:) Nie doczytałam! Quote
Ulka18 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 To dobrze. Wszystko ladnie sie wygoi przed wyjazdem. Quote
karolina_g_k Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A ja tak z czystej ciekawości... czy "niedoszli właściciele" wpłacili w końcu coś dla Amisia?:diabloti: Quote
Ulka18 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Chyba nie, bo Murka by zaraz napisala na watku. Ja takiej informacji nie widzialam. Karolina, a Ty jeszcze wierzysz, ze są ludzie honorowi ? Tamta wplata wystarczyla tylko na paliwo na podwojny transport Amigo. Quote
Murka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Państwo z Warszawy nic nie wpłacili :shake: I nie odzywają się, a zapowiadali się pytać jak tam Amigo :roll: karolina, proszę podaj mi na PW dane do faktury za zabieg Amiga ;) Quote
karolina_g_k Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ulka ujmę to tak bardzo chce wierzyć...:roll: Murka nie potrzebuje faktury tylko jakies poświadczenie, że pieniazki dotarły ;) a dane to te z przelewu Quote
Murka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ktoś tu prosił żeby pokazać czekoladka :cool3: No to proszę: Tu robimy wykopaliska archeologiczne :p A tu pomagamy przy pracach remontowych Quote
Ulka18 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Prosze jaki zdolny pies, i dolek pod fundament wykopie i wiertartke przytrzyma :lol: Fenomalny pomocnik :p PS. Pojawilo sie wcięcie w pasie, widac ruch robi swoje :cool3: Quote
Murka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wcięcie faktycznie ma, ale po tych wygibusach jakie robi, podskokach, brykaniu to się nie dziwię :lol: Właśnie Amigo jest w trakcie zabiegu... Bardzo sie wystraszył pakowania do samochodu, pewnie myślał, że kolejna przeprowadzka... Podczas jazdy ślinił się na potęgę, aż się spienił ze stresu :-( Quote
agusiazet Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Amigo wygląda pięknie i tak się błyszczy!!! A stres - biedak może myślał, że wraca do schronu:( Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło ok, bo to aż trzy w jednym miało być!!! Quote
Reno2001 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Mureczko, przed TYM wyjzdem koniecznie dajcie mu aviomarin. Nie tak chodzi o ewentualne niespodzianki ;) jak o to, by troszkę chłopak poczuł się senny. Quote
Ulka18 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Albo nawet 2 Aviomariny, no i nic do jedzenia ;) Lepiej, zeby podróz przeszedl spokojnie, przespal ja niz sie stresowal. Chociaz stres na pewno bedzie, tego nie unikniemy. A jak sie czuje czekoladowy po zabiegu? Quote
izzie1983 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Mam nadzieję, że ta cisza na wątku źle nie wróży. Quote
agusiazet Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 izzie1983 napisał(a):Mam nadzieję, że ta cisza na wątku źle nie wróży. No, też tak myślę! Quote
Murka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wszystko ok. Tylko okazało się, że Amigo był wnentrem i już się coś tam zaczynało dziać... więc kastracja była w dobrej chwili :razz: Amigo nie bardzo jest zachwycony kołnierzem :shake: Koszty to jedynie 10 zł - 1/3 kosztów dojazdu do lecznicy, bo należność za zabieg (150 zł) została zapłacona bezpośrednio do lecznicy przez karolinę_g_k :loveu: Quote
Recommended Posts