terra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Bazarek na hotelik dla Amigo, Saifa i Zoi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/drewniane-kasetki-na-hotelik-dla-mieleckich-psow-do-10-maja-136307/#post12181982 Quote
agusiazet Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kochany Amigo zmiata na pierwszą stronę i pokazuje się cioteczkom! Quote
terra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 I jeszcze jeden bazarek na hotelik dla Amigo, Saifa i Zoji: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kuferek-plecaczek-kosmetyczki-torebka-na-hotelik-dla-mieleckich-psow-136322/#post12183419 Quote
Murka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Z ogłoszeń cisza na razie :-( Filipki proponowały (li? :hmmmm: :oops:), że Amigo może "wskoczyć" na miejsce po Loczku (jutro jedzie). Myślę, że w sytuacji kiedy nie wiadomo jak długo będzie u nas Zoja to jedyne wyjście. Ewentualnie jak Zoja znajdzie dom, to wtedy przyjmiemy psiaka od Filipków (Amigo przejdzie na miejsce Ulki18) :roll: Quote
Filipki Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Murka , jeżeli nie "upchasz" nigdzie "nadprogramowanego" Amigo , to pożyczymy naszego miejsca, ale nie rezygnujemy oczywiście z niego, jedynie rozumiemy sytuacje awaryjne.Jak się coś zwolni to oczywiście Gracja czeka. Ostateczną decyzję pozostawiamy tobie. Quote
Reno2001 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Filipki']Murka , jeżeli nie "upchasz" nigdzie "nadprogramowanego" Amigo , to pożyczymy naszego miejsca, ale nie rezygnujemy oczywiście z niego, jedynie rozumiemy sytuacje awaryjne.Jak się coś zwolni to oczywiście Gracja czeka. Ostateczną decyzję pozostawiamy tobie. Wiem, że to pewnie troszę może i niefortunnie zabrzmi, ale ... Gracja też jest czekoladowa. To będzie 4 taki pies w hoteliku. Jak na razie zainteresowanie jest ... :roll:. Bardzo przepraszam, jesli kogoś dotknęłam tym co napisałam, ale może watro spojrzec na to właśnie z tej strony. Jakoś u nas te brązowe psy póki co nie cieszą się wielkim zaintersowniem. Może warto na razie wziąc jakiegoś innego kontrastowego psa, co by ewentualni zainetresowani mieli wybór? Wiem świetnie jak to brzmi :roll:, wiem!!! Szkoda, że nie mamy wtyki w jakiejś gazecie. Można by było zrobic kącik czekoladowych psów w różnym rozmiarze :loveu:. Quote
agusiazet Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Tola ma jakąś wtykę w gazecie Przyjaciel pies, może warto ją poprosić o pomoc w ogłoszeniach psów hotelikowych? Quote
Ulka18 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ja bym dala ogloszenie w Moim Psie. Jesli by sie jedna psinke czekoladowa oglosilo, to moze wszystkie by znalazly domy. Co Wy na to? Pogadam na ten temat z Reno jak sie spotkamy w schronisku. Quote
Reno2001 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Ulka18']Ja bym dala ogloszenie w Moim Psie. Jesli by sie jedna psinke czekoladowa oglosilo, to moze wszystkie by znalazly domy. Co Wy na to? Pogadam na ten temat z Reno jak sie spotkamy w schronisku. Reno jeszcze jednak wlazła na neta :eviltong:. Jestem w pracy u Jarka i czekam kiedy bedzie mógł wyjść :diabloti:. Ja jestem ZA jak najbardziej!!! Mamy czas do 05.05 na wysłanie ogłoszenia. Quote
Ulka18 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Reno2001 napisał(a):Mamy czas do 05.05 na wysłanie ogłoszenia.JA JESTEM ZA :fadein: Moze przy okazji dom znalazlaby TOLA, MISIA oraz Gracja (ze schroniska). Dalabym na czerwiec ogloszenie. Quote
karolina_g_k Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dziewczyny jak można jeszcze pomóc? Zrobiłam tydzien temu ogłoszenia ale jak czytam nie ma z nich odzewu :-( Finansowo w tym miesiącu napewno juz mi się nie uda. Kiedy Amigo bedzie kastrowany? Quote
Ulka18 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 karolina_g_k napisał(a):Dziewczyny jak można jeszcze pomóc? Zrobiłam tydzien temu ogłoszenia ale jak czytam nie ma z nich odzewu :-( Finansowo w tym miesiącu napewno juz mi się nie uda. Kiedy Amigo bedzie kastrowany? Najwczesniej z pewnoscia za tydzien. Amigo nie byl szczepiony p.wirusowkom i musial dostac surowice (zagrozenie zarażenie od Zoi). Quote
Ra_dunia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Reno2001 napisał(a):Jakoś u nas te brązowe psy póki co nie cieszą się wielkim zaintersowniem. Reno - niestety masz racje. Wszystkie brązowe psiaki siedzą i czekają na domki :( Amisia też strasznie długo czekała i dopiero znalazła dom za granicą. A mi się zawsze wydawało, że ten kolor to taki wyjątkowy i śliczny jest, że co jak co, ale takie psiaki bez problemu domy poznajdują :shake: Pomysł z "czekoladowym" ogłoszeniem super. Jakby trzeba było dorzucić grosik - dajcie znać, cośtam jeszcze wyskrobie... Quote
terra Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Amigo popołudniową porą pokazuje się na początku.. Quote
Murka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Filipki, jasna sprawa, Amigo będzie tylko chwilowo gościł na Waszym miejscu. Zoi się już coś szykuje, myślę, że ona szybko znajdzie dom ;) Macie ochotę zobaczyć naszego bohatera? :cool3: Ostrzegam, zdjęć jest sporo :evil_lol: Quote
Murka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Tutaj mając za plecami wielkopsa Amigo wielce odważny obszczekuje psy za bramą ;) Quote
Murka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Może i Amigo ma krzywe łapki, ale potrafi na nich pięęknie stawać słupka :loveu: Quote
terra Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Cudny Amigo :loveu: W stadzie pieski zachowują się inaczej, a może i wśród psów hoteliku Amgo nabierze pewności i odwagi. Quote
ewatr Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Murka'] Macie ochotę zobaczyć naszego bohatera? :cool3: Ostrzegam, zdjęć jest sporo :evil_lol: http://img150.imageshack.us/img150/8953/amid.jpg Uwielbiam zdjecia psiaków z Hanusia :loveu: jak ona sie cieszy do tych psów :multi: co to znaczy miec porzadne geny dogomaniaków ;):lol: Quote
kaskadaffik Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Śliczny, śliczny jesteś Amiś,a ta Twoja dobroć na buźce to jest fantastyczna, gdzie ten domek tylko?:roll: Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Świetne zdjęcia :loveu: dajcie te zdjęcia do ogłoszeń :) Quote
Ulka18 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Nie wiem czy to ten sam pies, ktory ze spuszczonymi uszami siedzial smutny w boksie. Jest nie do poznania :crazyeye: Niesamowita odmiana. http://img16.imageshack.us/img16/7159/ami18.jpg Quote
anciaahk Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Cudnie Hania się cieszy na widok Amisia :loveu:. A Amigo rzeczywiście nie ten sam.:crazyeye: Quote
Recommended Posts