Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z ogłoszeń cisza na razie :-(

Filipki proponowały (li? :hmmmm: :oops:), że Amigo może "wskoczyć" na miejsce po Loczku (jutro jedzie). Myślę, że w sytuacji kiedy nie wiadomo jak długo będzie u nas Zoja to jedyne wyjście. Ewentualnie jak Zoja znajdzie dom, to wtedy przyjmiemy psiaka od Filipków (Amigo przejdzie na miejsce Ulki18) :roll:

Posted

Murka , jeżeli nie "upchasz" nigdzie "nadprogramowanego" Amigo , to pożyczymy naszego miejsca, ale nie rezygnujemy oczywiście z niego, jedynie rozumiemy sytuacje awaryjne.Jak się coś zwolni to oczywiście Gracja czeka. Ostateczną decyzję pozostawiamy tobie.

Posted

[quote name='Filipki']Murka , jeżeli nie "upchasz" nigdzie "nadprogramowanego" Amigo , to pożyczymy naszego miejsca, ale nie rezygnujemy oczywiście z niego, jedynie rozumiemy sytuacje awaryjne.Jak się coś zwolni to oczywiście Gracja czeka. Ostateczną decyzję pozostawiamy tobie.

Wiem, że to pewnie troszę może i niefortunnie zabrzmi, ale ... Gracja też jest czekoladowa. To będzie 4 taki pies w hoteliku. Jak na razie zainteresowanie jest ... :roll:. Bardzo przepraszam, jesli kogoś dotknęłam tym co napisałam, ale może watro spojrzec na to właśnie z tej strony. Jakoś u nas te brązowe psy póki co nie cieszą się wielkim zaintersowniem. Może warto na razie wziąc jakiegoś innego kontrastowego psa, co by ewentualni zainetresowani mieli wybór?
Wiem świetnie jak to brzmi :roll:, wiem!!!

Szkoda, że nie mamy wtyki w jakiejś gazecie. Można by było zrobic kącik czekoladowych psów w różnym rozmiarze :loveu:.

Posted

Ja bym dala ogloszenie w Moim Psie. Jesli by sie jedna psinke czekoladowa oglosilo, to moze wszystkie by znalazly domy. Co Wy na to? Pogadam na ten temat z Reno jak sie spotkamy w schronisku.

Posted

[quote name='Ulka18']Ja bym dala ogloszenie w Moim Psie. Jesli by sie jedna psinke czekoladowa oglosilo, to moze wszystkie by znalazly domy. Co Wy na to? Pogadam na ten temat z Reno jak sie spotkamy w schronisku.

Reno jeszcze jednak wlazła na neta :eviltong:. Jestem w pracy u Jarka i czekam kiedy bedzie mógł wyjść :diabloti:.
Ja jestem ZA jak najbardziej!!!

Mamy czas do 05.05 na wysłanie ogłoszenia.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Mamy czas do 05.05 na wysłanie ogłoszenia.
JA JESTEM ZA :fadein: Moze przy okazji dom znalazlaby TOLA, MISIA oraz Gracja (ze schroniska). Dalabym na czerwiec ogloszenie.

Posted

Dziewczyny jak można jeszcze pomóc?
Zrobiłam tydzien temu ogłoszenia ale jak czytam nie ma z nich odzewu :-(
Finansowo w tym miesiącu napewno juz mi się nie uda.
Kiedy Amigo bedzie kastrowany?

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Dziewczyny jak można jeszcze pomóc?
Zrobiłam tydzien temu ogłoszenia ale jak czytam nie ma z nich odzewu :-(
Finansowo w tym miesiącu napewno juz mi się nie uda.
Kiedy Amigo bedzie kastrowany?

Najwczesniej z pewnoscia za tydzien. Amigo nie byl szczepiony p.wirusowkom i musial dostac surowice (zagrozenie zarażenie od Zoi).

Posted

Reno2001 napisał(a):
Jakoś u nas te brązowe psy póki co nie cieszą się wielkim zaintersowniem.

Reno - niestety masz racje. Wszystkie brązowe psiaki siedzą i czekają na domki :( Amisia też strasznie długo czekała i dopiero znalazła dom za granicą. A mi się zawsze wydawało, że ten kolor to taki wyjątkowy i śliczny jest, że co jak co, ale takie psiaki bez problemu domy poznajdują :shake:

Pomysł z "czekoladowym" ogłoszeniem super. Jakby trzeba było dorzucić grosik - dajcie znać, cośtam jeszcze wyskrobie...

Posted

Filipki, jasna sprawa, Amigo będzie tylko chwilowo gościł na Waszym miejscu. Zoi się już coś szykuje, myślę, że ona szybko znajdzie dom ;)

Macie ochotę zobaczyć naszego bohatera? :cool3:
Ostrzegam, zdjęć jest sporo :evil_lol: