Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']Amigo byl niedawno szczepiony p.wirusowkom i musimy poczekac na kastracje.

Dokładnie ;)

Amigo ma sie wyśmienicie. Bardzo bojowy stał się wobec innych psów... przez siatkę :evil_lol: W bezpośrednim kontakcie jest ok, zaczepki nie szuka. Ale rozdziamał się solidnie. A jaki głos ma :crazyeye: jak pełnowymiarowy owczarek :cool3:
Ma dziwny zwyczaj wnoszenia miski (tylko na jedzenie) do budy. Przedtem przeważnie cała zawartość owej miski
ląduje na podłodze... Ciekawe, że jak miał towarzystwo Toli to nie wyprawiał takich dziwactw. Może tęskni :roll:

Konto Amiga wzbogaciło się o 50 zł od KubyP ;)

Posted

Murka napisał(a):

Ma dziwny zwyczaj wnoszenia miski (tylko na jedzenie) do budy. Przedtem przeważnie cała zawartość owej miski
ląduje na podłodze... Ciekawe, że jak miał towarzystwo Toli to nie wyprawiał takich dziwactw. Może tęskni :roll:

Pewnie to jakies poschroniskowe niegrozne dziwactwo ;)
a moze faktycznie miłośc :eviltong: ?

Posted

Moja Nutka znosiła nasze kapcie lub buty na łożko gdy wychodzilismy z domu.Od kiedy jest Filip,przeszło jej.Jesli wczesniej tego nie robił,to moze faktycznie protest przeciw samotnosci?

Posted

agusiazet napisał(a):
Kochany Amigo maszeruje na pierwszą:) czy wpłynęło 20 zł od Iteanei?

Przyszło!

Dodatkowo konto Amiga wzbogaciło się o 200 zł z pozostałości po hotelowaniu Mai.

Posted

A co podrzucać nie wolno? Przecież to nieszkodliwe!!! Co do transportu, to pisałam, że mogę tylko wesprzeć kasą, nie znam kierowców, bo jestem niezmotoryzowana! Taksówkarze mieleccy nie są chętni do pomocy:( A o domku dla Amiga wiem i bardzo się cieszę!!!

Posted

Mozecie napisac, po co podrzucacie Amigo :crazyeye: Przeciez on za kilka tygodni bedzie juz w swoim domu. Pisalam juz o tym kilka razy na watku, pare stron wczesniej.
Fundacja chcialaby wziac kilka psów wiecej, ale nie beda miec szansy te psy, jesli nie znajdziemy transportu.

Posted

Murka napisał(a):
Planuję w przyszłym tygodniu kastrację Amigo :cool3:
Murko, koniecznie trzeba zrobic wyczyszczenie zębow Amisia z ew. kamienia. Bo oni i tak by robili, nie ma sensu, zeby go drugi raz usypiali. A tak to chlopak bedzie gotowy na tip-top.

PS. czy Amigo ma 2 szczepienia p.wirusowkom, bo tez beda potrzebne.

Posted

Zapomnialam, ze przeciez Karolina zalatwila wplate na ten cel :oops:

Murko, a da sie Amigo zaszczepic 2-gi raz p.wirusowkom? Tydzien po kastracji juz chyba mozna np. przy czipowaniu.

Posted

Tak, pisalam o tym na watku oraz na mieleckim i chyba tez na watku Zoi. Dwukrotne szczepienie p.wirusowkom. Po 'przygodach' z Maniusiem i sheltikiem ze swietlicy wolą dmuchac na zimne.