Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84']Ktos byl sunia zainteresowany ale chyba cisza:([/QUOTE]

Eh... Ale ja głęboko wierzę, że ten WŁAŚCIWY Człowiek się jeszcze niebawem odezwie.
Ale faktycznie nie wolno zapomnieć o odświeżaniu ogłoszeń!
Szkoda by było, gdyby Saba po raz kolejny została zapomniana...:shake:

Posted

[U][COLOR=red][B]ciotki ALARM !!!! [COLOR=blue]bezdomna sunia urodziła 7 maluchów[/COLOR].POMOCY!!![/B][/COLOR][/U]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w%21%21PILNIE-DT-potrzbna-KASA-%28**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**?p=16229478&posted=1#post16229478"]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-%28**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**?p=16229478&posted=1#post16229478[/URL]

Posted

Za jakiś czas przypomnę o odnowieniu ogłoszeń. Ma w internecie, bylo w metrze. Możemy jeszcze wyróżnić allegro.... Chciałby ktoś pomóc finansowo? Innych pomysłów nie mam....

Posted

Podnoszę dziewczynkę bo żal ściska i znów się człowiek zaczyna wstydzić że jest człowiekiem :-( pamiętam jak miałam 15 lat i nagle z własnego domu przeprowadziliśmy się do bloków. Mieliśmy wtedy dwa psy. Oba kundelki. Jeden przybłęda, drugi schroniskowy. Moi rodzice tez zastanawiali się którego mają wziąć, a którego oddać i wyszło na to że zamieszkały z nami oba.
Jakoś się wspólnie ogarnialiśmy - nawet ze spacerami, bo to one były najtrudniejsze.
Szkoda sunieczko że Ty nie miałaś tyle szczęścia :-( ale jeszcze wszystko przed Tobą.
My 2 lata temu adoptowaliśmy 8-letnią sunie. Dziewczyny nie traćcie nadziei.

Posted

Bardzo przepraszam za offa, ale [B]BARDZO BARDZO PILNIE POTRZEBUJEMY DT DLA SZCZENIAKÓW Z INTERWENCJI [/B]TOZu pod Żmigrodem. [B]Kobieta mordowała tam psy i koty od 30 lat[/B] :( Psy sa bezpieczne, ale ranne, na dziś potrzeba DT dla maluszków chociaż. NIe mamy nic :( Czy ktoś mógłby przygarnąć na DT choć jednego? One są już poogłaszane, być może wkrótce znajdą swoje domy, ale dziś nie mamy nic :(
Na wątku są zdjęcia i film z interwecji sobotniej.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200880-%C5%BBmigr%C3%B3d-Stara-nadal-g%C5%82odzi-i-Morduj******!OCALONE-ALE-RANNE-POM%C3%93%C5%BBCIE.-DT-dla-klusek[/url]

Posted

[quote name='piechcia15']nie mamy kasy na dt i hotele:(a nie sądzę aby uzbierała się cała kwota, bo mamy teraz 2 psy w dt i żaden nie m całej kwoty:( ciężko jest...:([/QUOTE]
Piechcia a macie jakiś hotelik na oku który zgodziłby się ją przyjąć? Ile w ogóle kosztuje miesięczne utrzymanie takiego psiaka w hoteliku???

Posted

[quote name='Agmarek']Piechcia a macie jakiś hotelik na oku który zgodziłby się ją przyjąć? Ile w ogóle kosztuje miesięczne utrzymanie takiego psiaka w hoteliku???[/QUOTE]
Koszt hotelowania suczki tej wielkości to okolica 400zł, zależy w jakim hotelu bo ceny są od 12 do 15zł/doba

Posted

Pytałam kiedyś o hotelik u LILUtosi dla suni z mojego banerka - koszt był ok. 350 zł już oczywiście z karmą niemiecką. Hotelik nie jest daleko, znajduje się w okolicach Strzelina - z Wrocławia to ok. 30 min. jazdy bodajże.
Możecie zapytać, czy ma miejsce, bo wczoraj pojechały do niej 3 szczylki ze Zmigrodzkiego wątku.

Posted

pewnie że zapytać można i zacząć zbierać deklaracje, tylko wiecie czego się boję...Że to będzie jej dożywotnie miejsce:( a kto będzie nam płacił przez 4-5lat??:( a jak po roku czy dwóch zycia w luksusie Saba zostanie bez deklaracji?:( Wiem, że nie można zakładać czarnych scenariuszy, ale boje się ją po raz kolejny zranić:( a nie oszukujmy się, jakie są szanse znalezienia dla niej domu?:(

oczywiście zmieniam tytuł i zaczynamy szukać.

Posted

[quote name='piechcia15']pewnie że zapytać można i zacząć zbierać deklaracje, tylko wiecie czego się boję...Że to będzie jej dożywotnie miejsce:( a kto będzie nam płacił przez 4-5lat??:( a jak po roku czy dwóch zycia w luksusie Saba zostanie bez deklaracji?:( Wiem, że nie można zakładać czarnych scenariuszy, ale boje się ją po raz kolejny zranić:( a nie oszukujmy się, jakie są szanse znalezienia dla niej domu?:(

oczywiście zmieniam tytuł i zaczynamy szukać.[/QUOTE]
Piechcia, ale przecież to jeszcze młody psiak. Staruszek Miś z Wrocławia poszedł do domku niedawno, a miał chyba nieco więcej lat, niż sunia.
Ona ciągle jeszcze żwawo wygląda - spojrzenie, sierść, pysk też nie taki znowu strasznie siwy...
8 lat to połowa życia. Myslę, że jeszcze sporo przed nią.
Ale może wypowiedzą się ciotki, które ją na żywo ogladają, bo ja tylko wirtualnie.
Poza tym jest przecież śliczna :)