Olena84 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ktos byl sunia zainteresowany ale chyba cisza:( Quote
Evelka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Olena84']Ktos byl sunia zainteresowany ale chyba cisza:([/QUOTE] Eh... Ale ja głęboko wierzę, że ten WŁAŚCIWY Człowiek się jeszcze niebawem odezwie. Ale faktycznie nie wolno zapomnieć o odświeżaniu ogłoszeń! Szkoda by było, gdyby Saba po raz kolejny została zapomniana...:shake: Quote
piechcia15 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [U][COLOR=red][B]ciotki ALARM !!!! [COLOR=blue]bezdomna sunia urodziła 7 maluchów[/COLOR].POMOCY!!![/B][/COLOR][/U] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w%21%21PILNIE-DT-potrzbna-KASA-%28**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**?p=16229478&posted=1#post16229478"]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-%28**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**?p=16229478&posted=1#post16229478[/URL] Quote
kasia14 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Za jakiś czas przypomnę o odnowieniu ogłoszeń. Ma w internecie, bylo w metrze. Możemy jeszcze wyróżnić allegro.... Chciałby ktoś pomóc finansowo? Innych pomysłów nie mam.... Quote
mmd Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ja swoich ogłoszeń nie usuwam i nic nie wygaśnie, bo pilnuję. Quote
asia-s Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='mmd']Ja swoich ogłoszeń nie usuwam i nic nie wygaśnie, bo pilnuję.[/QUOTE] Ja tez swoich bede pilnowac zeby nie wygasly Quote
Agmarek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Podnoszę dziewczynkę bo żal ściska i znów się człowiek zaczyna wstydzić że jest człowiekiem :-( pamiętam jak miałam 15 lat i nagle z własnego domu przeprowadziliśmy się do bloków. Mieliśmy wtedy dwa psy. Oba kundelki. Jeden przybłęda, drugi schroniskowy. Moi rodzice tez zastanawiali się którego mają wziąć, a którego oddać i wyszło na to że zamieszkały z nami oba. Jakoś się wspólnie ogarnialiśmy - nawet ze spacerami, bo to one były najtrudniejsze. Szkoda sunieczko że Ty nie miałaś tyle szczęścia :-( ale jeszcze wszystko przed Tobą. My 2 lata temu adoptowaliśmy 8-letnią sunie. Dziewczyny nie traćcie nadziei. Quote
olivetshka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Bardzo przepraszam za offa, ale [B]BARDZO BARDZO PILNIE POTRZEBUJEMY DT DLA SZCZENIAKÓW Z INTERWENCJI [/B]TOZu pod Żmigrodem. [B]Kobieta mordowała tam psy i koty od 30 lat[/B] :( Psy sa bezpieczne, ale ranne, na dziś potrzeba DT dla maluszków chociaż. NIe mamy nic :( Czy ktoś mógłby przygarnąć na DT choć jednego? One są już poogłaszane, być może wkrótce znajdą swoje domy, ale dziś nie mamy nic :( Na wątku są zdjęcia i film z interwecji sobotniej. [url]http://www.dogomania.pl/threads/200880-%C5%BBmigr%C3%B3d-Stara-nadal-g%C5%82odzi-i-Morduj******!OCALONE-ALE-RANNE-POM%C3%93%C5%BBCIE.-DT-dla-klusek[/url] Quote
wiga138 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 trzymam mocno kciuki za sunię !!! Mam ogromna nadzieję, że domek niebawem sie znajdzie !!! Quote
Agmarek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 To może ja tak nieśmiało zapytam...czy nie dałoby rady umieścić suni w jakimś hoteliku? Czy myślałyście w ogóle o tym? :oops: Quote
piechcia15 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 nie mamy kasy na dt i hotele:(a nie sądzę aby uzbierała się cała kwota, bo mamy teraz 2 psy w dt i żaden nie m całej kwoty:( ciężko jest...:( Quote
Agnieszka_K Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 podniosę sunieczkę - niech z góry domku wypatruje! Quote
jezzbel Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Podnoszę taką bidną, o cudnie mądrym pyszczku Sunię..... Quote
Agmarek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='piechcia15']nie mamy kasy na dt i hotele:(a nie sądzę aby uzbierała się cała kwota, bo mamy teraz 2 psy w dt i żaden nie m całej kwoty:( ciężko jest...:([/QUOTE] Piechcia a macie jakiś hotelik na oku który zgodziłby się ją przyjąć? Ile w ogóle kosztuje miesięczne utrzymanie takiego psiaka w hoteliku??? Quote
Jo37 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Zmieńcie tytuł ,że szukamy sponsorów na hotel.Tej suni coś należy się od życia . Quote
kasia14 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Agmarek']Piechcia a macie jakiś hotelik na oku który zgodziłby się ją przyjąć? Ile w ogóle kosztuje miesięczne utrzymanie takiego psiaka w hoteliku???[/QUOTE] Koszt hotelowania suczki tej wielkości to okolica 400zł, zależy w jakim hotelu bo ceny są od 12 do 15zł/doba Quote
Jo37 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Poszukam czegoś tańszego i dobrego. Może zacznijmy zbierać deklaracje. Quote
Onaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A Czarodziejka by jej nie przyjęła, ona chyba taniej ma. I dajcie ją na FB, tam naprawdę można otrzymać pomoc. Quote
olivetshka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Pytałam kiedyś o hotelik u LILUtosi dla suni z mojego banerka - koszt był ok. 350 zł już oczywiście z karmą niemiecką. Hotelik nie jest daleko, znajduje się w okolicach Strzelina - z Wrocławia to ok. 30 min. jazdy bodajże. Możecie zapytać, czy ma miejsce, bo wczoraj pojechały do niej 3 szczylki ze Zmigrodzkiego wątku. Quote
piechcia15 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 pewnie że zapytać można i zacząć zbierać deklaracje, tylko wiecie czego się boję...Że to będzie jej dożywotnie miejsce:( a kto będzie nam płacił przez 4-5lat??:( a jak po roku czy dwóch zycia w luksusie Saba zostanie bez deklaracji?:( Wiem, że nie można zakładać czarnych scenariuszy, ale boje się ją po raz kolejny zranić:( a nie oszukujmy się, jakie są szanse znalezienia dla niej domu?:( oczywiście zmieniam tytuł i zaczynamy szukać. Quote
olivetshka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='piechcia15']pewnie że zapytać można i zacząć zbierać deklaracje, tylko wiecie czego się boję...Że to będzie jej dożywotnie miejsce:( a kto będzie nam płacił przez 4-5lat??:( a jak po roku czy dwóch zycia w luksusie Saba zostanie bez deklaracji?:( Wiem, że nie można zakładać czarnych scenariuszy, ale boje się ją po raz kolejny zranić:( a nie oszukujmy się, jakie są szanse znalezienia dla niej domu?:( oczywiście zmieniam tytuł i zaczynamy szukać.[/QUOTE] Piechcia, ale przecież to jeszcze młody psiak. Staruszek Miś z Wrocławia poszedł do domku niedawno, a miał chyba nieco więcej lat, niż sunia. Ona ciągle jeszcze żwawo wygląda - spojrzenie, sierść, pysk też nie taki znowu strasznie siwy... 8 lat to połowa życia. Myslę, że jeszcze sporo przed nią. Ale może wypowiedzą się ciotki, które ją na żywo ogladają, bo ja tylko wirtualnie. Poza tym jest przecież śliczna :) Quote
Recommended Posts