Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Sabciu dzisiaj wielki dzień, oby okazał się najważniejszy w twoim życiu!
stroisz się już na przybycie gościa?;)

trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie i za dobre serduszko Pani, żeby udało ci się je zdobyć!

I my trzymamy kciuki za spokojną starość Sabci.

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lalalalalala Saba jedzie do stolicy lalalala :loveu::loveu::loveu:
właśnie siedzi w bagażniku i podobno z utęsknieniem patrzy w kierunku bramy schroniska...:placz::placz: a Pani w schronisku była całą 1minutę i nie wytrzymała dłużej bez Saby:)

Saba podbiła serducha i zamieszka teraz w stolicy. Obiecali regularne relacje z życia seniorów :loveu::loveu:

Posted

piechcia15 napisał(a):
lalalalalala Saba jedzie do stolicy lalalala :loveu::loveu::loveu:
właśnie siedzi w bagażniku i podobno z utęsknieniem patrzy w kierunku bramy schroniska...:placz::placz: a Pani w schronisku była całą 1minutę i nie wytrzymała dłużej bez Saby:)

Saba podbiła serducha i zamieszka teraz w stolicy. Obiecali regularne relacje z życia seniorów :loveu::loveu:

WIEDZIAŁAM!!!!! Matulo, jak ja się cieszę, to jedna z lepszych adopcji od długiego czasu, tyle czasu w schronie i jednak ostatecznie dom!:loveu::loveu::multi::multi: Sabciu, powodzenia! Szkoda, że nie mogłam być i się z nią pożegnać, buziak na szczęście! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Dziękuje wszystkim, którzy przybyli na wątek, za deklarację, pomoc w ogłoszeniach, obecność i wsparcie. Dziękuje:loveu:

Posted

Ale super wieści !!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Sabuniu życzę ci ogromu miłości i długich szczęśliwych latek u boku swojej pańci!!!

Hurrraaa !!!

Posted

Tak się cieszę, aż popłakałam sobie ze szczęścia ! SABUSIU KOCHANE SŁONECZKO NIECH TO JEST JUŻ DOMEK NA ZAWSZE !!! Powodzenia i bądź szczęśliwa, a Twojej nowej rodzinie dziękuję i także życzę dużo chwil radości z Sabusią.

Posted

pola53 napisał(a):
Super wiadomość. Ale byłam jakoś dziwnie spokojna o Sabcię. Pani podjęła decyzję i już! :)

No właśnie - ja jakoś też...
A nie mówiłam Wam, że Saba adopcyjna pomimo swego wieku? Ona jeszcze ten błysk w oku miała.
Jeszcze raz samych szczęśliwości, Sabuniu.

Posted

O rany, ale się cieszę!:sweetCyb:
To wspaniała wiadomość!:multi:
Już nie mogę się doczekać domowych zdjęć szczęśliwej i kochanej Saby!:loveu: Bądź szczęśliwa!