pola53 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Sabciu dzisiaj wielki dzień, oby okazał się najważniejszy w twoim życiu! stroisz się już na przybycie gościa?;) trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie i za dobre serduszko Pani, żeby udało ci się je zdobyć! I my trzymamy kciuki za spokojną starość Sabci. Quote
Agnieszka_K Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 dalej czekamy:) oby nasze nerwy nie poszły na marne Quote
Cleo2008 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ciagle zagladam i mysle ze to juz moze TA wiadomosc... Quote
Monday Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ludziska,....ja ciężarna, denerwować mi sie nie wolno!!!:evil_lol: Może by ktoś mógł coś napisać... Quote
piechcia15 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 lalalalalala Saba jedzie do stolicy lalalala :loveu::loveu::loveu: właśnie siedzi w bagażniku i podobno z utęsknieniem patrzy w kierunku bramy schroniska...:placz::placz: a Pani w schronisku była całą 1minutę i nie wytrzymała dłużej bez Saby:) Saba podbiła serducha i zamieszka teraz w stolicy. Obiecali regularne relacje z życia seniorów :loveu::loveu: Quote
kasia14 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 piechcia15 napisał(a):lalalalalala Saba jedzie do stolicy lalalala :loveu::loveu::loveu: właśnie siedzi w bagażniku i podobno z utęsknieniem patrzy w kierunku bramy schroniska...:placz::placz: a Pani w schronisku była całą 1minutę i nie wytrzymała dłużej bez Saby:) Saba podbiła serducha i zamieszka teraz w stolicy. Obiecali regularne relacje z życia seniorów :loveu::loveu: WIEDZIAŁAM!!!!! Matulo, jak ja się cieszę, to jedna z lepszych adopcji od długiego czasu, tyle czasu w schronie i jednak ostatecznie dom!:loveu::loveu::multi::multi: Sabciu, powodzenia! Szkoda, że nie mogłam być i się z nią pożegnać, buziak na szczęście! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Dziękuje wszystkim, którzy przybyli na wątek, za deklarację, pomoc w ogłoszeniach, obecność i wsparcie. Dziękuje:loveu: Quote
Agnieszka_K Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: jeee!!!!!!! cuuudownie!!!! jak się cieszę!!!!!! stolica wita Sabę!!!:):):) cuuudnie:loveu::loveu::loveu::loveu: wiedziałam - czułam to, że się uda :D Quote
Livka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ale super wieści !!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Sabuniu życzę ci ogromu miłości i długich szczęśliwych latek u boku swojej pańci!!! Hurrraaa !!! Quote
Iljova Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Tak się cieszę, aż popłakałam sobie ze szczęścia ! SABUSIU KOCHANE SŁONECZKO NIECH TO JEST JUŻ DOMEK NA ZAWSZE !!! Powodzenia i bądź szczęśliwa, a Twojej nowej rodzinie dziękuję i także życzę dużo chwil radości z Sabusią. Quote
olivetshka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :) Ależ cudowne wieści! Duzo szczęścia Sabci życzę i mnóstwo pięknych chwil. Pozdejmuję ogłoszenia wieczorkiem :) Wspaniale! :) Quote
modliszka84 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kacha - gratulacje!!! Miałaś dobrą ręke :) bierz się za kolejnego teraz :):) Quote
Cleo2008 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 No to super. A teraz przyziemnie: kogo mamy w stolicy do odwiedzin? I zdjec? CZy jest to w planach? Quote
pola53 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Super wiadomość. Ale byłam jakoś dziwnie spokojna o Sabcię. Pani podjęła decyzję i już! :) Quote
olivetshka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 pola53 napisał(a):Super wiadomość. Ale byłam jakoś dziwnie spokojna o Sabcię. Pani podjęła decyzję i już! :) No właśnie - ja jakoś też... A nie mówiłam Wam, że Saba adopcyjna pomimo swego wieku? Ona jeszcze ten błysk w oku miała. Jeszcze raz samych szczęśliwości, Sabuniu. Quote
Monday Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :) :) :) WSPANIALE !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale się cieszę... Quote
Atomowka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Sabulec suczko kochana powodzenia w nowych włościach :) Quote
piechcia15 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Saba zamieszka teraz na Ursynowie:) a pani wypatrzyła ją tu na wątku:) za co bardzo dziękujemy i zapraszamy tutaj juz oficjalnie:) Quote
Evelka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 O rany, ale się cieszę!:sweetCyb: To wspaniała wiadomość!:multi: Już nie mogę się doczekać domowych zdjęć szczęśliwej i kochanej Saby!:loveu: Bądź szczęśliwa! Quote
winter7 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dołączam się do buziaków dla Sabuni :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts