Alaskan malamutte Posted May 18 Share Posted May 18 Po raz kolejny, wspólnie z Aska7 postanowiłyśmy pomóc kudłaczowi z zamojskiego schroniska. Tak naprawdę nic o nim nie wiemy. Ważne, że kudłacz, z dredami, kołtunami..Idą upały. Wiemy doskonale, że psy z dłuższą zaniedbaną sierścią cierpią podwójnie.. Najprawdopodobniej w następnym tygodniu nasz "kudłacz" może opuścić schronisko i wyruszyć do hoteliku p. Anety (tam, gdzie była Cudna). Koszt utrzymania to 13zł doba + wet + SPA. Bardzo prosimy o wsparcie i aktywność pod każdą postacią!! Bazarki mile widziane!! Oto i bohater tego wątku: Ogłoszenia Kudłacza: 1. Alaskan malamutte - Katowice Cudny, puchaty pies do adopcji. Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl 2. Ellig Kraków: Piękny psiak do adopcji! Kraków Stare Miasto • OLX.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 18 Author Share Posted May 18 Formy pomocy: Deklaracje stałe: 1. Magda Ł-H -40zł (do końca grudnia)❤️wpłacone: VI, 2.Alma591 - 20zł ❤️wpłacone: VI, Deklaracje jednorazowe: 1. P. Ula -50zł wpłacone 2. Nesiowata -20 zł wpłacone Inne formy pomocy: 1.Bazarki Aska7 -175zł -wpłacone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 18 Author Share Posted May 18 Skarbnik : Alaskan malamutte WPŁATY: 1. P. Ula -50zł -18.05.2022r 2. Nesiowata -20zł -21.05.22r 3. Alma591 -20zl -30.05.2022r 4.Ellig -40zł -30.05.2022r 5. Agat21 - 400zł (bazarek imienny) -02.06.2022r 6. Magda Ł-H - 40zł -07.06.2022r 7.Aska7 (bazarek) -175zł -17.06.2022r STAN KONTA; 745,00zł na 17.06.2022r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 18 Author Share Posted May 18 Moja znajoma z osiedla, Ula, właścicielka suni Mani, przekazała 50zł dla kudłacza. Bardzo dziękujemy!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aska7 Posted May 18 Share Posted May 18 Jestem : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 18 Author Share Posted May 18 Dnia 18.05.2022 o 21:12, Aska7 napisał: Jestem : ) Nie może być inaczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 18 Author Share Posted May 18 Najpiękniej jak umiemy, prosimy Agat21 o bazarek imienny dla kudłacza!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 18 Share Posted May 18 Dnia 18.05.2022 o 21:21, Alaskan malamutte napisał: Najpiękniej jak umiemy, prosimy Agat21 o bazarek imienny dla kudłacza!! Zrobię oczywiście 🙂 Cieszę się, że mogę chociaż tak pomóc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted May 19 Share Posted May 19 Witam farciarza - powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted May 19 Share Posted May 19 Super, ze pies zacznie nowe życie 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted May 19 Share Posted May 19 Ale wiadomość 😀 Bardzo się cieszę, że kolejny psiak lada dzień odczuje wielką ulgę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted May 19 Share Posted May 19 Dnia 19.05.2022 o 08:13, Ewa Marta napisał: Ale wiadomość 😀 Bardzo się cieszę, że kolejny psiak lada dzień odczuje wielką ulgę. I ja się cieszę, choć to radość przez łzy, bo przed oczami te, które tam zostać muszą 😞 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limonka80 Posted May 19 Share Posted May 19 Nie stać mnie już na deklarację stałą, ale wpłacę dla szczęściarza 50 zł na dobry początek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 19 Share Posted May 19 Dnia 19.05.2022 o 13:27, limonka80 napisał: Nie stać mnie już na deklarację stałą, ale wpłacę dla szczęściarza 50 zł na dobry początek. Dawaj na imienny! 🙂 Zaraz podrzucę link do imiennego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 19 Share Posted May 19 IMIENNY Serdecznie zapraszam na bazarek imienny dla psiaczka 🙂 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limonka80 Posted May 19 Share Posted May 19 Byłam, myślę 😏 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aska7 Posted May 19 Share Posted May 19 Dnia 19.05.2022 o 13:32, agat21 napisał: IMIENNY Serdecznie zapraszam na bazarek imienny dla psiaczka 🙂 😘 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted May 19 Share Posted May 19 Kto jeszcze zajrzy do Kudłaczka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted May 19 Share Posted May 19 Zajrzałam na bazarek 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted May 20 Share Posted May 20 Piękny kudłacz, taki dostojny. Wiadomo w jakim jest wieku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 20 Author Share Posted May 20 Dnia 19.05.2022 o 22:21, Poker napisał: Zajrzałam na bazarek 🙂 Witamy serdecznie!💞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 20 Author Share Posted May 20 Dnia 20.05.2022 o 07:37, Onaa napisał: Piękny kudłacz, taki dostojny. Wiadomo w jakim jest wieku ? Witamy Renatko 💖 Na temat kudłacza nic nie wiemy. Tola będzie go rezerwować, wtedy dowiemy się coś więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted May 20 Share Posted May 20 Dnia 20.05.2022 o 10:22, Alaskan malamutte napisał: Witamy Renatko 💖 Na temat kudłacza nic nie wiemy. Tola będzie go rezerwować, wtedy dowiemy się coś więcej. Kudłacz zarezerwowany. Dzisiaj schronisko opuszczał biały piesek z rudą łatką na oku, przy okazji zajrzałam do kudłacza, bo wyszedł na parę chwil z budynku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted May 20 Share Posted May 20 Puchaty był w schronisku z bratem, brat parę miesięcy temu został wydany, a Puchaty bardzo to przeżył, stał się bardziej wycofany. Wieczorem wrzucę zdjęcia obu psów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 20 Author Share Posted May 20 Dnia 20.05.2022 o 12:35, Tola napisał: Puchaty był w schronisku z bratem, brat parę miesięcy temu został wydany, a Puchaty bardzo to przeżył, stał się bardziej wycofany. Wieczorem wrzucę zdjęcia obu psów. Tolu, wiesz może w jakim jest mniej więcej wieku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts