Jump to content
Dogomania

Cudna ma dom!!!! Zamieszka w Cieszynie!!!Cudna sunia odzyskuje wolność!!! Prosimy o wsparcie na utrzymanie suni w hoteliku!!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 10.04.2022 o 10:13, Alaskan malamutte napisał:

Przed chwilką byl telefon o Cudną z Katowic. Dom z ogrodem. Zapytaĺam gdzie sunia będzie mieszkać? Odpowiedź: w piwnicy 😡

Ich poprzedni piesek tam mieszkał 21 lat i bylo mu dobrze...

Może podaj pierwsze i ostatnie cyfry tel, dam na czarną liste na FB. 

Posted
Dnia 10.04.2022 o 10:35, alma591 napisał:

Wizyta umówiona na dzisiaj na godz.17-nastą.Pani zapraszała z psem.

Kciuki mocno zaciskamy!

Posted

Właśnie wróciłam.Wrażenia z wizyty bardzo pozytywne.Państwo sympatyczni,psiolubni.Byłam z moją sunią dużą i kudłatą.Została dokładnie wygłaskana,co uwielbia.Państwo mają też ogród i psy w rodzinie to Cudna będzie mogła się wybiegać.Ogólnie jestem za.

• Like 5
  • Alaskan malamutte changed the title to Cudna ma dom!!!! Zamieszka w Cieszynie!!!Cudna sunia odzyskuje wolność!!! Prosimy o wsparcie na utrzymanie suni w hoteliku!!!
Posted
Dnia 10.04.2022 o 18:54, alma591 napisał:

Właśnie wróciłam.Wrażenia z wizyty bardzo pozytywne.Państwo sympatyczni,psiolubni.Byłam z moją sunią dużą i kudłatą.Została dokładnie wygłaskana,co uwielbia.Państwo mają też ogród i psy w rodzinie to Cudna będzie mogła się wybiegać.Ogólnie jestem za.

Alma, pięknie dziękuję za wizytę!!❤️ Twoja sunia bardzo się podobała państwu!!

IMG-20220410-WA0007.jpg

Posted
Dnia 10.04.2022 o 20:04, Poker napisał:

Super. A coś więcej o rodzinie?

Państwo mieszkają w kamienicy, 70 m na parterze. Oboje pracują, pani ma 50 a pan 52 lata. Oboje aktywni, uwielbiają wycieczki, wyjazdy. Oboje pracują, ale mijają się, sunie nie będzie zostawała długo sama, albo wcale. W razie W jest ciocia, która mieszka obok i zajmie się sunią. 

Pisałam już na poprzedniej stronie i wkleiłam zdjęcia poprzednich pasiaków państwa: Fireneusza ze schroniska w Bielsku Białej i Rozalki, kalekiej suni z Radys. Rozalka to była staruszka, schorowana, była z państwem tylko 5 miesięcy. Państwo bardzo przeżyli jej śmierć.  

Pani Iza z mężem chcą jechać po Cudną w czwartek. Mają 2 tygodnie urlopu aby pobyć z sunią, tzn tydzień pan, tydzień pani. 

Mam obiecane zdjęcia i relacje. 

• Like 5
Posted
Dnia 11.04.2022 o 16:02, Ellig napisał:

Cudna będzie miała piękne Święta 🙂

I my też! :) :) tyle radości, że wystarczy na całe święta dla nas wszystkich :) 

Cudna będzie miała cudny dom :)

• Like 1