Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gagata napisał(a):
...Poki co, ja deklaruje wpłatę 130 zł na jedną sterylkę, na więcej chwilowo mnie nie stac,dajcie tylko znac kiedy i komu wpłacic..
Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji...;)

Też trzymam kciuki i też zobowiązuje się wpłacic na jedna sterylkę - 150 zł. Proszę o info na gg, gdy będzie akcja - sterylizacja.
Może nie od rzeczy byłoby pomyślec także i o potrzebach Państwa ?
A może też jakieś wyposażenie dla psiaków typu miski, koce, ręczniki ?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przychylam się do zdania gagaty - przede wszystkim trzeba ciachnąć sunie w wysokiej ciąży, potem stopniowo kolejne. Jak wygląda wasz fundusz sterylkowy na dzień dzisiejszy? Czy umówiłyście się już z jakimś wetem, że zrobi po kosztach?
Jak to dobrze, że państwo się do Was zgłosili, naprawdę :( Postaram się pomóc.

Posted

Mam pytanie - mam do oddania w pełni sprawną zmywarkę. ( noo może jakąś uszczelkę wężu dopływowym możnaby zmienić)
Działa jak najbardziej, owszem ma kilka lat. Jest niestety mała ( dlatego wymieniam) - połowka takiej tradycyjnyej.

Może by się przydała?

Posted

luka1 napisał(a):
Oczywiście się przyda - zaklepujemy :lol:
Powiedz tylko kiedy, jak i gdzie i już nie masz kłopotu.

Ja mieszkam w okolicach Zegrza - kurde w piątek byłam w Sochaczewie - ciemna masa nie pomyślałam.
Luka....wiesz co? Wybiera sie do mnie Gusia ( gdzieś tak koło środy ) - wygodniej by Ci było zabrać z Wawy? To jest małe powinno wleźć do bagażnika ( tz. ma ze 40 cm szerokości, ale na wysokość małe)

Posted

Neigh napisał(a):

Może by się przydała?

Aga pewnie, że się przyda....wszystko jest tam potrzebne, niepotrzebne ubrania, garnki, pościel, koce...no wszystko jak leci :roll:

Posted

luka1 napisał(a):
Z Warszawy mamy transport - tylko adresik, kiedy i juz resztę załatwia Ziutka ( :evil_lol: silna jest)

A ja mam kuchnie gazową tylko nie wiem czy ma dysze na ziemny czy z butli...
Jak by się przydała to jest do dyspozycji

Posted

Mam jeszcze jakieś poduszki......Lampę chyba. No dobra zmoblizowałyście mnie - robię porządki "u myszy". Czyli w miejscu, gdzie wstawia się rzeczy dobre jeszcze - a nuż przydasie. Nazywa się "u myszy", bo kiedyś tam mieszkały......ale wytrułam:oops:

Posted

beka napisał(a):
A ja mam kuchnie gazową tylko nie wiem czy ma dysze na ziemny czy z butli...
Jak by się przydała to jest do dyspozycji

Pewnie, że się przyda...wszystko się przyda :cool3:

Neigh...buszuj...buszuj i dawaj wsio co masz :diabloti: tylko pamiętaj, że na chwilę obecną to nie dysponujemy TIR-em :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']Pewnie, że się przyda...wszystko się przyda :cool3:

Neigh...buszuj...buszuj i dawaj wsio co masz :diabloti: tylko pamiętaj, że na chwilę obecną to nie dysponujemy TIR-em :eviltong:
Przecież luka nam tu pisała że silna jesteś :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='A&S']Przecież luka nam tu pisała że silna jesteś :evil_lol::evil_lol:
Hmm... :hmmmm: w sumie jak trzeba będzie to i TIR się znajdzie :diabloti:

Ada...gdyby nie Twój awatar to bym nie wiedziała, że to Ty :mad: wymyśliłaś sobie jakieś A&S :eviltong: i weź człowieku traf ktoś Ty :obrazic:

Posted

Ziutka napisał(a):
Hmm... :hmmmm: w sumie jak trzeba będzie to i TIR się znajdzie :diabloti: Ada...gdyby nie Twój awatar to bym nie wiedziała, że to Ty :mad: wymyśliłaś sobie jakieś A&S :eviltong: i weź człowieku traf ktoś Ty :obrazic:

A no traf widzisz, zmieniam tożsamość :evil_lol:. Jestem notowana za kradzież komóry taty na wyróznianie alegratki dla psiurków :evil_lol:.

Jakieś fotki i nowe infromacje są?

Posted

A&S napisał(a):

Jakieś fotki i nowe infromacje są?

Jutro ciocia Luka ma pojechać z synem robić zdjęcia...Michał ma porządny aparat więc zdjęcia napewno wyjdą super :lol: i trzeba będzie się brać za ogłaszanie psiaków :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']Jutro ciocia Luka ma pojechać z synem robić zdjęcia...Michał ma porządny aparat więc zdjęcia napewno wyjdą super :lol: i trzeba będzie się brać za ogłaszanie psiaków :roll:
No to macie pierwszego ochotnika, tajemniczego ASa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A&S napisał(a):
No to macie pierwszego ochotnika, tajemniczego ASa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wspaniale :multi:

Dziękujemy " tajemniczy ASie " :eviltong:

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

anetek100 napisał(a):
ja też podtrzymuję swoją chęć robienia ogłoszeń..czekam tylko na fotki,jakieś info,kontakt...no i do dzieła:)

Dzięki Anetek :loveu: :multi:

Posted

Ziutka napisał(a):
Wspaniale :multi:

Dziękujemy " tajemniczy ASie " :eviltong:

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tajemniczy AS podnosi z samego ranka (albo południa - nie wiem dla mnie to ranek :evil_lol:) wątek :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
a ja właśnie wróciłam od Państwa. Zdjęcia są - będę zakładać poszczególnym psom wątki.
Wiecie co, to są jednak niesamowici ludzie. Nie ma w nich odrobiny zakłamanie, bardzo otwarci i niesamowicie skromni a przecież mają takie wielkie złote serca.
Nie chcieli mówić gdy zapytałam co im potrzeba - choć gołym okiem widać że potrzeby maja wielkie.
Brakuje wszystkiego - od strony medycznej dla psów szczepionek, środków owadobójczych, już nie wspominam o sterylizacji bo to jest poz zaiegiem finansów Państwa.
Potrzebne są stare ubrania na posłania dla psiaków, fotele i krzesła - do spania dla zwierzaków.
obroże, miski .............................................................................

i co jeszcze może przyjść do głowy.
O jedzeniu nie mówię bo to jest podstawa - potrzeby sa ogromne.

luka faktycznie. Posłuchaj już organizowałam zbiórkę darów dla psów. Czy orientujesz się w cenach paczek, bo mogę zorganizxować ponownie zbiórkę, ale też i dla tych biednych ludzi...
A i jak założysz wątki to podrzuć mi linka bo przecież jestem ASem od ogłoszeń :lol:.

Posted

a ja właśnie wróciłam od Państwa. Zdjęcia są - będę zakładać poszczególnym psom wątki.
Wiecie co, to są jednak niesamowici ludzie. Nie ma w nich odrobiny zakłamanie, bardzo otwarci i niesamowicie skromni a przecież mają takie wielkie złote serca.
Nie chcieli mówić gdy zapytałam co im potrzeba - choć gołym okiem widać że potrzeby maja wielkie.
Brakuje wszystkiego - od strony medycznej dla psów szczepionek, środków owadobójczych, już nie wspominam o sterylizacji bo to jest poz zaiegiem finansów Państwa.
Potrzebne są stare ubrania na posłania dla psiaków, fotele i krzesła - do spania dla zwierzaków.
obroże, miski .............................................................................

i co jeszcze może przyjść do głowy.
O jedzeniu nie mówię bo to jest podstawa - potrzeby sa ogromne.