Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie dziękujemy Pni Małgosi za wsparcie finansowe :multi: dzięki której będziemy mogły zaszczepić wszystkie 61 psiaków, odrobaczyć i podać sukom zastrzyki hormonalne.

Pani Małgosiu bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

Super wieści !

Ciekawi mnie co państwo robią z taką ilością psich odchodów? Po odrobaczeniu trzeba przez dwa dni zbierać odchody, ponieważ pies wydala wtedy ogromne ilości jaj pasożytów i zaraża całe otoczenie. Szkoda by było gdyby tydzień po odrobaczeniu były znowu zarażone.

Posted

Evra napisał(a):
Super wieści !

Ciekawi mnie co państwo robią z taką ilością psich odchodów? Po odrobaczeniu trzeba przez dwa dni zbierać odchody, ponieważ pies wydala wtedy ogromne ilości jaj pasożytów i zaraża całe otoczenie. Szkoda by było gdyby tydzień po odrobaczeniu były znowu zarażone.

Dołeczek, w dołeczek torba śmieciowa, gówienka do woreczka potem woreczek związać i zakopać :eviltong:.

Posted

[quote name='łolkiee']Dołeczek, w dołeczek torba śmieciowa, gówienka do woreczka potem woreczek związać i zakopać :eviltong:.
I będzie się 3 tysiące lat rozkładać w ziemi:p

Posted

[quote name='luka1']
Dziś Ziutka zrobiła bałagan u Eli i Andrzeja :cool3:, ale jakoś nie mieli nic przeciwko. :evil_lol:
I za zrobienie tego bałaganu bardzo dziękujemy naszej Pani Małgosi i Straży dla Zwierząt, która przekazała nam 500kg eukanuby dla Państwa Trynkusów... i bardzo dziękuje Bartkowi bez którego pomocy ta karma by tam zapewne dzisiaj nie dojechała ;) i sama by na samochód nie weszła :eviltong:

Posted

Wywiesiłam dziś w przedszkolu u synka apel na temat Sochaczewa. W zasadzie skopiowałam potrzeby z pierwszego postu. Przedszkole jest malutkie, więc na ilości hurtowe nie liczę, ale może ktoś coś znajdzie.

Posted

Spinca napisał(a):
Wywiesiłam dziś w przedszkolu u synka apel na temat Sochaczewa. W zasadzie skopiowałam potrzeby z pierwszego postu. Przedszkole jest malutkie, więc na ilości hurtowe nie liczę, ale może ktoś coś znajdzie.

Orane, wielkie dziekowanie :loveu:

Posted

Wy chyba dziś za długo na zewnątrz przebywałyście. To znakomita większość dziękuje WAM Ciotki.
Jutro roześlę ten apel po kolegach z pracy. I tak uważają mnie za wariatkę ;)

Posted

luka1 napisał(a):
Ciotki - czy ktoś jakieś ogłoszenia robi?????
Ja robie allegro ." Kto da wiecej?"

hehe robimy robimy na tych stronkach:
kupiepsa
aleokazja
eoferty.com
dwukropek
pineska
gumtree
pajeczyna
bono-polska
ojej
kupsprzedaj
adopcjapsa

wszystkim psiakom już zrobiłam ogłoszonka:)