kropka77 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Koleżanka szuka dla siebie psiaka. Ma być jak najbardziej podobny do poprzedniego, czyli mały, czarno-biały, samczyk. Koniecznie szczeniak. Pisałyście,że kilka suczek jest w ciąży. Jeśli nie uda się zrobić sterylek aborcyjnych i urodzą miejcie mnie na uwadze. Quote
mtf zalesie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jesli macie pilne sterylki moze napiszcie do zabusia bo ma miejsce gdzie hoteluja po zabiegu-pomoge finansowo jak bedize wam pasowac http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zlotoklos-k-wwy-bezdomna-suka-na-petli-728-zbieramy-na-kojec-pomozcie-140796/index5.html Quote
sonia&me Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='mtf zalesie']jesli macie pilne sterylki moze napiszcie do zabusia bo ma miejsce gdzie hoteluja po zabiegu-pomoge finansowo jak bedize wam pasowac http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zlotoklos-k-wwy-bezdomna-suka-na-petli-728-zbieramy-na-kojec-pomozcie-140796/index5.html Z tego co pamiętam (przepraszam jeśli moja skleroza dała o sobie znać:) ) do sterylki jest jeszcze 13 suk także każda pomoc potrzebna. Quote
Ziutka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 W czwartek Lisia : Lisia - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Pojechała do nowego domku w Grodzisku Maz :lol: A wczoraj kolejna sunia po sterylce pojechała do Elmirki : http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sochaczew-morelka-przerazony-prawie-jamnik-141396/ Quote
sonia&me Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Ziutka']W czwartek Lisia : Lisia - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Pojechała do nowego domku w Grodzisku Maz :lol: A wczoraj kolejna sunia po sterylce pojechała do Elmirki : http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sochaczew-morelka-przerazony-prawie-jamnik-141396/ :Cool!::bigcool::jumpie::laola::sweetCyb::thumbs::Rose: przepraszam,wiem ,że te emotikonki wnerwiają ale inaczej się tego nie da nazwać.:multi: Jest kontakt z nowym domem Lisi? Quote
Ziutka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='sonia&me'] Jest kontakt z nowym domem Lisi? Oczywiście, że jest :lol: Wejdź na 6 stronę wątku Lisi, są zdjęcia z nowego domku i Pani Hania się zalogowała i zdaje relacje jak się Lisia miewa :lol: Wątek Lisi : http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-malenka-pieknowlosa-lisia-zwyczajnie-szuka-domu-ma-dom-140795/index6.html A dzisiaj (tfu...tfu...) proszę trzymać kciuki za Ofę :) http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sochaczew-ofa-136900/ http://www.nero.egonet.pl/?29,ofa No i nasz Nero z mojego podpisu jedzie dzisiaj do nowego domku :) Quote
sonia&me Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 O jejku jak się cieszę!!:multi: Powodzienia dla małej,kciuki oczywiście trzymam a losy Nero śledzę:) Bardzo lubię dogi i nawet myślałam o adopcji po cichu.. ale obecnie nie mam miejsca w domu:roll: a nie wygoniłabym biedaka do budy. Mam nadzieję że wrażenia ktoś napisze jestem strasznie ciekawa jak mu się spodoba.:cool3: Także jak będą informacje to daj znać prosze:) Quote
Ziutka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 sonia&me napisał(a):Także jak będą informacje to daj znać prosze:) Napewno będą, Luka albo Elmirka coś napiszą - Elmirka wiezie Nera do DS a Luka wiezie Ofę - to zaglądaj na wątki naszych psiaków :mad: Quote
sonia&me Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ziutka napisał(a):Napewno będą, Luka albo Elmirka coś napiszą - Elmirka wiezie Nera do DS a Luka wiezie Ofę - to zaglądaj na wątki naszych psiaków :mad: Cały czas zaglądam:eviltong: bom ciekawa co się dzieje także o to się nie martw:lol: Quote
elmira Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 sonia&me napisał(a):Cały czas zaglądam:eviltong: bom ciekawa co się dzieje także o to się nie martw:lol: Nero juz w nowym domu :) Wiecie skad pił wodę? Z basenu synka nowej Pani:lol: No cóż, duzy pies, duza micha:evil_lol: Quote
luka1 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 uf, wróciłam z Warszawy. Ofa została w nowym domku. Quote
Ziutka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='elmira']Nero juz w nowym domu :) Wiecie skad pił wodę? Z basenu synka nowej Pani:lol: No cóż, duzy pies, duza micha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Ofa w nowym domku :multi: Quote
sonia&me Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Tyle dobrych wiadomośći:multi::multi::multi: Luka opowiadaj jak poszło:) Quote
luka1 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Ofa wróciła do domu. Pani na odchodne dała Eli karteczkę ze wskazówkami jak postępować z psem - poproszę ją by wam to przekopiowała. Po nie całej dobie wydała opinię o psie i jego zachowaniach. Jednym słowem - pies nie nadaje sie do życia w mieście. No cóż jak się ma męża, który jedzie do Francji to faktycznie pies ze wsi nie podoła wymogom. Quote
sonia&me Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 luka1 napisał(a):Ofa wróciła do domu. Pani na odchodne dała Eli karteczkę ze wskazówkami jak postępować z psem - poproszę ją by wam to przekopiowała. Po nie całej dobie wydała opinię o psie i jego zachowaniach. Jednym słowem - pies nie nadaje sie do życia w mieście. No cóż jak się ma męża, który jedzie do Francji to faktycznie pies ze wsi nie podoła wymogom. Ona dała wskazowki Eli?!:crazyeye: To babsko jakieś walnięte chyba:shake: Prosimy o kopię w takim razie bom ciekawa. Nie sądziłam że kiedyś to powiem ale cieszę się że Ofa jednak wróciła bo nie byłaby szczęśliwa a tak ma szanse znaleść ten jedyny,naprawde kochający dom. Rozumiem że teraz Ofka jest u Eli? Proszę ją ucałować ode mnie i utulić z całej siły:loveu::calus: Quote
elmira Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 luka1 napisał(a):Ofa wróciła do domu. Pani na odchodne dała Eli karteczkę ze wskazówkami jak postępować z psem - poproszę ją by wam to przekopiowała. Po nie całej dobie wydała opinię o psie i jego zachowaniach. Jednym słowem - pies nie nadaje sie do życia w mieście. No cóż jak się ma męża, który jedzie do Francji to faktycznie pies ze wsi nie podoła wymogom. No to Pani Ela jeszcze zaznała korzysci edukacyjnych:evil_lol: ŻENUA!!! Quote
sonia&me Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 elmira napisał(a):No to Pani Ela jeszcze zaznała korzysci edukacyjnych:evil_lol: ŻENUA!!! Dokładnie:evil_lol: i z drugim też:istne żenua:angryy: Moja barzo utalentowana znajoma (plastycznie,twirzy takie rzeczy..:crazyeye:) zadeklarowała sie że porobi smycze i obroże. Tak będzie taniej niż kupowac w sklepie a robi naprawde ładne rzeczy. Widziałam co mają jej psy;) Także jak wykąbinuje kase na materiały to będą śliczne rzeczy:cool3: Quote
elmira Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ale niespodzianka :) Fajnie, że Pani sie zalogowała. Cieszę sie, że moge pomóc. Pozdrawiam. edit: Posty skaczą. Mój miał być pod postem Lilek. Quote
Lilek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 i dziękuję za wszystko, co dla nas i naszych psiaków robicie. Piszę na Dogo pierwszy raz, bo admin dopiero co zakończył moją rejestrację(:multi:), ale teraz będę się już odzywać.Mam nadzieję, że nie będziecie mieli mnie dosyć zbyt szybko.Chcę WAm powiedzieć, że dzięki Wam odzyskujemy spokój i radość z tego,że tyle kochanych duszków wokół nas.Czasami było bardzo ciężko, bo po paru spotkaniach z "Zyczliwymi" przychodziło nam do głowy,że to może my zwariowaliśmy.Ale na szczęście waria:lol:tów jest dużo i to cieszy jak nie wiem co. I wiecie, co mnie uszczęśliwia najbardziej?To wasze kibicowanie psiakom nie tylko o nasze mi chodzi), troska o ich dalsze losy.Dzięki za wszystko. Elmirko,a Tobie nie wiem jak dziękować za Twoją cierpliwość i wyrozumiałość.Ja wiem,że z tymi naszymi jest bardzo ciężko, bo dotąd znały tylko nas, ale Ty masz magiczne zdolności, kobieto.:loveu: A karteczkę z pouczeniami skopiuję, jak tylko mój domowy szef zainstaluje wszystko.Bez pouczeń nie wiem, co robić dalej:-( Myślę, że luka jako osoba, która miała zaszczyt spotkać panią Z., powinna wyjednać jej etat jako konsultantowi do spraw wszelakich.Bo bez jej światłych rad i obserwacji koniec z nami:oops: Serdeczności dla wszystkich kochanych ludziów i zwierzaków. Quote
anetek100 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ale miła niepsodzianka witamy serdecznie:)dziękuję za tak wielkie serduszko Państwa wobec tych bezbronnych istot.. Quote
luka1 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 A Lilek - nareszcie sie udało :lol:, no widzisz - moc jest z nami i technika tyż:eviltong: Quote
sonia&me Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Lilek napisał(a):i dziękuję za wszystko, co dla nas i naszych psiaków robicie. Piszę na Dogo pierwszy raz, bo admin dopiero co zakończył moją rejestrację(:multi:), ale teraz będę się już odzywać.Mam nadzieję, że nie będziecie mieli mnie dosyć zbyt szybko.Chcę WAm powiedzieć, że dzięki Wam odzyskujemy spokój i radość z tego,że tyle kochanych duszków wokół nas.Czasami było bardzo ciężko, bo po paru spotkaniach z "Zyczliwymi" przychodziło nam do głowy,że to może my zwariowaliśmy.Ale na szczęście waria:lol:tów jest dużo i to cieszy jak nie wiem co. I wiecie, co mnie uszczęśliwia najbardziej?To wasze kibicowanie psiakom nie tylko o nasze mi chodzi), troska o ich dalsze losy.Dzięki za wszystko. Elmirko,a Tobie nie wiem jak dziękować za Twoją cierpliwość i wyrozumiałość.Ja wiem,że z tymi naszymi jest bardzo ciężko, bo dotąd znały tylko nas, ale Ty masz magiczne zdolności, kobieto.:loveu: A karteczkę z pouczeniami skopiuję, jak tylko mój domowy szef zainstaluje wszystko.Bez pouczeń nie wiem, co robić dalej:-( Myślę, że luka jako osoba, która miała zaszczyt spotkać panią Z., powinna wyjednać jej etat jako konsultantowi do spraw wszelakich.Bo bez jej światłych rad i obserwacji koniec z nami:oops: Serdeczności dla wszystkich kochanych ludziów i zwierzaków. Niop nie wiem jak inni ale ja w takim razie licze na dokładne relacje jak się wiedzie:cool3: P.S.Mam 13 kg karmy i troche sprzętu uzbierane :multi: Wiem że to nie dużo ale skoro już się ruszyło to z górki będzie;) Quote
elmira Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 sonia&me napisał(a):Niop nie wiem jak inni ale ja w takim razie licze na dokładne relacje jak się wiedzie:cool3: P.S.Mam 13 kg karmy i troche sprzętu uzbierane :multi: Wiem że to nie dużo ale skoro już się ruszyło to z górki będzie;) I masz całkowitą rację :) Każda ilość karmy jest potrzebna. Super pomysł z tym wyrobem uprzeży dla psiaków. A najważniejsze, że chcesz pomóc i pomagasz :) Quote
sonia&me Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 elmira napisał(a):I masz całkowitą rację :) Każda ilość karmy jest potrzebna. Super pomysł z tym wyrobem uprzeży dla psiaków. A najważniejsze, że chcesz pomóc i pomagasz :) Dziękuje,w pon. jadę z tą koleżanką do hurtowni (obiecali troszke zejść z ceny:multi:) i będziemy robić. Strasznie się ciesze że mogę coś zrobić zeby pomóc, nienawidzę być bezradna i patrzeć jakie biedne są te psiaki wszystkie.. Ale wreszcie mogę coś zrobić i siem staram:cool3: Quote
gagata Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dzisiaj ma być o 21.15 w TVP 1 u Jaworowicz w "Sprawie dla reportera" o znęcaniu, wyrzucaniu zwierząt itp. podajcie dalej ! Quote
Recommended Posts