Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koleżanka szuka dla siebie psiaka.
Ma być jak najbardziej podobny do poprzedniego, czyli mały, czarno-biały, samczyk.
Koniecznie szczeniak.
Pisałyście,że kilka suczek jest w ciąży. Jeśli nie uda się zrobić sterylek aborcyjnych i urodzą miejcie mnie na uwadze.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mtf zalesie']jesli macie pilne sterylki moze napiszcie do zabusia bo ma miejsce gdzie hoteluja po zabiegu-pomoge finansowo jak bedize wam pasowac
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zlotoklos-k-wwy-bezdomna-suka-na-petli-728-zbieramy-na-kojec-pomozcie-140796/index5.html
Z tego co pamiętam (przepraszam jeśli moja skleroza dała o sobie znać:) ) do sterylki jest jeszcze 13 suk także każda pomoc potrzebna.

Posted

[quote name='Ziutka']W czwartek Lisia : Lisia - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO
Pojechała do nowego domku w Grodzisku Maz :lol:

A wczoraj kolejna sunia po sterylce pojechała do Elmirki :
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sochaczew-morelka-przerazony-prawie-jamnik-141396/
:Cool!::bigcool::jumpie::laola::sweetCyb::thumbs::Rose: przepraszam,wiem ,że te emotikonki wnerwiają ale inaczej się tego nie da nazwać.:multi: Jest kontakt z nowym domem Lisi?

Posted

[quote name='sonia&me'] Jest kontakt z nowym domem Lisi?
Oczywiście, że jest :lol:
Wejdź na 6 stronę wątku Lisi, są zdjęcia z nowego domku i Pani Hania się zalogowała i zdaje relacje jak się Lisia miewa :lol:
Wątek Lisi :

http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-malenka-pieknowlosa-lisia-zwyczajnie-szuka-domu-ma-dom-140795/index6.html

A dzisiaj (tfu...tfu...) proszę trzymać kciuki za Ofę :)

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sochaczew-ofa-136900/

http://www.nero.egonet.pl/?29,ofa

No i nasz Nero z mojego podpisu jedzie dzisiaj do nowego domku :)

Posted

O jejku jak się cieszę!!:multi: Powodzienia dla małej,kciuki oczywiście trzymam a losy Nero śledzę:) Bardzo lubię dogi i nawet myślałam o adopcji po cichu.. ale obecnie nie mam miejsca w domu:roll: a nie wygoniłabym biedaka do budy. Mam nadzieję że wrażenia ktoś napisze jestem strasznie ciekawa jak mu się spodoba.:cool3: Także jak będą informacje to daj znać prosze:)

Posted

sonia&me napisał(a):
Także jak będą informacje to daj znać prosze:)

Napewno będą, Luka albo Elmirka coś napiszą - Elmirka wiezie Nera do DS a Luka wiezie Ofę - to zaglądaj na wątki naszych psiaków :mad:

Posted

Ziutka napisał(a):
Napewno będą, Luka albo Elmirka coś napiszą - Elmirka wiezie Nera do DS a Luka wiezie Ofę - to zaglądaj na wątki naszych psiaków :mad:

Cały czas zaglądam:eviltong: bom ciekawa co się dzieje także o to się nie martw:lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
Cały czas zaglądam:eviltong: bom ciekawa co się dzieje także o to się nie martw:lol:

Nero juz w nowym domu :) Wiecie skad pił wodę? Z basenu synka nowej Pani:lol:

No cóż, duzy pies, duza micha:evil_lol:

Posted

[quote name='elmira']Nero juz w nowym domu :) Wiecie skad pił wodę? Z basenu synka nowej Pani:lol:

No cóż, duzy pies, duza micha:evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I Ofa w nowym domku :multi:

Posted

Ofa wróciła do domu.
Pani na odchodne dała Eli karteczkę ze wskazówkami jak postępować z psem - poproszę ją by wam to przekopiowała. Po nie całej dobie wydała opinię o psie i jego zachowaniach. Jednym słowem - pies nie nadaje sie do życia w mieście.
No cóż jak się ma męża, który jedzie do Francji to faktycznie pies ze wsi nie podoła wymogom.

Posted

luka1 napisał(a):
Ofa wróciła do domu.
Pani na odchodne dała Eli karteczkę ze wskazówkami jak postępować z psem - poproszę ją by wam to przekopiowała. Po nie całej dobie wydała opinię o psie i jego zachowaniach. Jednym słowem - pies nie nadaje sie do życia w mieście.
No cóż jak się ma męża, który jedzie do Francji to faktycznie pies ze wsi nie podoła wymogom.

Ona dała wskazowki Eli?!:crazyeye: To babsko jakieś walnięte chyba:shake: Prosimy o kopię w takim razie bom ciekawa. Nie sądziłam że kiedyś to powiem ale cieszę się że Ofa jednak wróciła bo nie byłaby szczęśliwa a tak ma szanse znaleść ten jedyny,naprawde kochający dom. Rozumiem że teraz Ofka jest u Eli? Proszę ją ucałować ode mnie i utulić z całej siły:loveu::calus:

Posted

luka1 napisał(a):
Ofa wróciła do domu.

No to Pani Ela jeszcze zaznała korzysci edukacyjnych:evil_lol:

ŻENUA!!!

Posted

elmira napisał(a):
No to Pani Ela jeszcze zaznała korzysci edukacyjnych:evil_lol:

ŻENUA!!!

Dokładnie:evil_lol: i z drugim też:istne żenua:angryy:
Moja barzo utalentowana znajoma (plastycznie,twirzy takie rzeczy..:crazyeye:) zadeklarowała sie że porobi smycze i obroże. Tak będzie taniej niż kupowac w sklepie a robi naprawde ładne rzeczy. Widziałam co mają jej psy;) Także jak wykąbinuje kase na materiały to będą śliczne rzeczy:cool3:

Posted

Ale niespodzianka :) Fajnie, że Pani sie zalogowała.

Cieszę sie, że moge pomóc.
Pozdrawiam.

edit: Posty skaczą. Mój miał być pod postem Lilek.

Posted

i dziękuję za wszystko, co dla nas i naszych psiaków robicie. Piszę na Dogo pierwszy raz, bo admin dopiero co zakończył moją rejestrację(:multi:), ale teraz będę się już odzywać.Mam nadzieję, że nie będziecie mieli mnie dosyć zbyt szybko.Chcę WAm powiedzieć, że dzięki Wam odzyskujemy spokój i radość z tego,że tyle kochanych duszków wokół nas.Czasami było bardzo ciężko, bo po paru spotkaniach z "Zyczliwymi" przychodziło nam do głowy,że to może my zwariowaliśmy.Ale na szczęście waria:lol:tów jest dużo i to cieszy jak nie wiem co. I wiecie, co mnie uszczęśliwia najbardziej?To wasze kibicowanie psiakom nie tylko o nasze mi chodzi), troska o ich dalsze losy.Dzięki za wszystko. Elmirko,a Tobie nie wiem jak dziękować za Twoją cierpliwość i wyrozumiałość.Ja wiem,że z tymi naszymi jest bardzo ciężko, bo dotąd znały tylko nas, ale Ty masz magiczne zdolności, kobieto.:loveu: A karteczkę z pouczeniami skopiuję, jak tylko mój domowy szef zainstaluje wszystko.Bez pouczeń nie wiem, co robić dalej:-( Myślę, że luka jako osoba, która miała zaszczyt spotkać panią Z., powinna wyjednać jej etat jako konsultantowi do spraw wszelakich.Bo bez jej światłych rad i obserwacji koniec z nami:oops: Serdeczności dla wszystkich
kochanych ludziów i zwierzaków.

Posted

Lilek napisał(a):
i dziękuję za wszystko, co dla nas i naszych psiaków robicie. Piszę na Dogo pierwszy raz, bo admin dopiero co zakończył moją rejestrację(:multi:), ale teraz będę się już odzywać.Mam nadzieję, że nie będziecie mieli mnie dosyć zbyt szybko.Chcę WAm powiedzieć, że dzięki Wam odzyskujemy spokój i radość z tego,że tyle kochanych duszków wokół nas.Czasami było bardzo ciężko, bo po paru spotkaniach z "Zyczliwymi" przychodziło nam do głowy,że to może my zwariowaliśmy.Ale na szczęście waria:lol:tów jest dużo i to cieszy jak nie wiem co. I wiecie, co mnie uszczęśliwia najbardziej?To wasze kibicowanie psiakom nie tylko o nasze mi chodzi), troska o ich dalsze losy.Dzięki za wszystko. Elmirko,a Tobie nie wiem jak dziękować za Twoją cierpliwość i wyrozumiałość.Ja wiem,że z tymi naszymi jest bardzo ciężko, bo dotąd znały tylko nas, ale Ty masz magiczne zdolności, kobieto.:loveu: A karteczkę z pouczeniami skopiuję, jak tylko mój domowy szef zainstaluje wszystko.Bez pouczeń nie wiem, co robić dalej:-( Myślę, że luka jako osoba, która miała zaszczyt spotkać panią Z., powinna wyjednać jej etat jako konsultantowi do spraw wszelakich.Bo bez jej światłych rad i obserwacji koniec z nami:oops: Serdeczności dla wszystkich
kochanych ludziów i zwierzaków.

Niop nie wiem jak inni ale ja w takim razie licze na dokładne relacje jak się wiedzie:cool3:
P.S.Mam 13 kg karmy i troche sprzętu uzbierane :multi: Wiem że to nie dużo ale skoro już się ruszyło to z górki będzie;)

Posted

sonia&me napisał(a):
Niop nie wiem jak inni ale ja w takim razie licze na dokładne relacje jak się wiedzie:cool3:
P.S.Mam 13 kg karmy i troche sprzętu uzbierane :multi: Wiem że to nie dużo ale skoro już się ruszyło to z górki będzie;)

I masz całkowitą rację :) Każda ilość karmy jest potrzebna. Super pomysł z tym wyrobem uprzeży dla psiaków.

A najważniejsze, że chcesz pomóc i pomagasz :)

Posted

elmira napisał(a):
I masz całkowitą rację :) Każda ilość karmy jest potrzebna. Super pomysł z tym wyrobem uprzeży dla psiaków.

A najważniejsze, że chcesz pomóc i pomagasz :)

Dziękuje,w pon. jadę z tą koleżanką do hurtowni (obiecali troszke zejść z ceny:multi:) i będziemy robić.
Strasznie się ciesze że mogę coś zrobić zeby pomóc, nienawidzę być bezradna i patrzeć jakie biedne są te psiaki wszystkie.. Ale wreszcie mogę coś zrobić i siem staram:cool3: