sonia&me Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Melduję się. Ja przeżyłam ale z trudem. U nas straszna nawałnica była a ja akurat na koniu.. i normalnie nas zwiewało:crazyeye: więc biegiem do stajni. Troche szkód jest ale żyjemy;) A co do domków to super:multi: takie życie trza się rozstawac niestety. Życzę psiakom wspaniałego domku:loveu: Quote
Lilek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 O matko, Soniu, a koniś?Nie przeraził się tym wariactwem niebiańskim?Biedak!Dobrze, że się wam nic nie stało.:multi:A w ogóle jakiego masz konika?I jak ma na imię?Wymiziaj go po chrapkach od ciotki Lilka.Ja też kiedyś trochę, a nawet całkiem nieźle jeździłam, ale dawne to czasy.Ino miłość do koni mi została.Są cudowne i nie rozumiem, jak można patrzeć na nie choćby, nie mówiąc o innych rzeczach, jak na mięcho.:angryy: Quote
luka1 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 No pojechały. Wszystko dobrze - sama osobiście wsadziłam psiaki wraz z kocykiem i reczniczkami. Psiaki juz spały. Balbina nawet sie rozłożyła na poduszce i nie chciała wstać. A teraz pokażę wam jakiego dzis psiaka uratowałam . Rano jechałam - leżał na poboczu, po południu -lezał na poboczu i wieczorem tam był. Nie mogłam zostawic go bez pomocy. Zabrałam do domu i umyłam i teraz schnie. Quote
Lilek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 No i właśnie.Cała Luczka.Cała ona.Nawet pluszowego piesia ratuje.I pamiętaj<Luczko, prać można, ino wirować nie.:evil_lol: Wiecie co, ta kobieta jeste niemożliwo-niesamowita.I dlatego ją lubię.Jak nie wiem co.O!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 to nie takie śmieszne - pewna kobieta opowiadała mi jak wyprała kotusia - i odwirowała. Kotus nie przeżył. Quote
sonia&me Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 O matko biedak. Ja mam konia wielkopolskiego (podobno:roll: dokładnie nie wiem co to:lol:) ma na imie Malta. W zasadzie nie jest moją własnością ale razem pracujemy,może niedługo zawody:cool3: i strasznie ją kocham. Ogólnie się nią opiekuję:p A oto ona: P1010128.JPG | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl W derce bo zimno było ale chrapki widać;) jutro oczywiście wymiziam i ucałuje. O nawałnice przezyła nadzwyczaj dobrze-ona ma taki spokoj ducha ze czasem się zastanawiam czy to koń faktycznie.. xD Quote
luka1 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 anetek100 napisał(a):konik i nowy podopieczny:p Luki miodzio:) Zdjęcia robione były gdy pies był cały mokry - zobaczysz jak bedzie wyczesany :cool3: (on szuka DS) Quote
sonia&me Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Według życzenia Maltucha wygłaskana i ucałowana. Dzisiaj byłam z nią w takim fajnym parku i sobie pobiegała:loveu: A tego pieska to mogę przygarnąć chetnie:p Jest przesłodki i myśle ze moją kanapą by nie pogardził:cool3: W końcu taki pluszak piechotą nie chodzi:evil_lol: Quote
Lilek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Lukaaaa, przecież on ma już DS.A jakby nie miał, to ja się w kolejce ustawiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Albo licytację zrobić.Kto wygra przetarg,to piesio jego:diabloti: A w ogóle to jestem pewna, że Luka nie popuści.I Mambusia będzie miała konkurencję.:lol: Quote
sonia&me Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 To jest świetny pomysł. Licitacja pod hasłem "Pomóż pomagając,daj dom pluszakowi":evil_lol:(nigdy nie byłam dobra w składaniu tekstów:roll:) Ja bym się chętnie dołączyła bo strasznie mi się psisko podoba:cool3: tylko wyczesany obowiązkowo:eviltong: Quote
Lilek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Soniu, tylko jakbyś wygrała licytację, to błagam, nie zakładaj mu kokardki na grzyweczkę ani na usiki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej, a imię dla znajdka?Na ulicy (W RYNSZTOKU-sama widziałam!) znaleziony, to może by Ulicznik?:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sonia&me Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Bez obaw ja preferuje bardziej agresywny styl:diabloti: No jak z rynsztoka uratowany to uważam że Ulicznik może być:loveu: Quote
luka1 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Piesio dochodzi do siebie. Schnie po intensywnym myciu, na słoneczku. Co prawda nie bardzo sie domył, ale to dlatego, że upaprany był znacznie - po całym dniu w rynsztoku :shake:. Quote
łolkiee Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 szukamy domku dla piesia... a ma o jakieś imię? Quote
Lilek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Łolkiee, toć już tłumaczyłam, że nie szukamy, bo u Luczki DS ma jak nie wiem co.:lol: A imię proponowałam Ulicznik.Chyba że Luka stwierdzi u niej suniostwo:roll:.No, Ulicznica to chyba nieee.Za dwuznaczne.:diabloti: Quote
sonia&me Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Lilek napisał(a):Łolkiee, toć już tłumaczyłam, że nie szukamy, bo u Luczki DS ma jak nie wiem co.:lol: A imię proponowałam Ulicznik.Chyba że Luka stwierdzi u niej suniostwo:roll:.No, Ulicznica to chyba nieee.Za dwuznaczne.:diabloti: No właśnie,to dobrze:evil_lol: Quote
Lilek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Soniuś, a ze względu na ostrzejsze preferencje strojowe to Ulicznica nie pasowałaby ci?:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sonia&me Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No mnie to może nie,jestem zawsze w 100% ubrana:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 To nie jest suka, bo Norca by ją pożarła. Dziś rano podobno Norcia ściągnęła psinkę i z nią spała. Psina dochodzi już do siebie, tylko słabo sie doprał:-o Quote
Lilek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No, to gut, Lukuś i Sonieczko.Dobra nasza.Uliczniczek może być:lol:.A przy okazji powiedz Norce, żeby nie była taka dla suków. Swoją droga świetny test-Norka nie zeziarła, znaczy sie pies.:multi::lol: Quote
Lilek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Luczko, czy są już jakieś wieści na temat dziewczyn?:roll: Quote
luka1 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 a do skrzyneczki prosze zaglądnąć - napisała liścik :eviltong: Quote
Recommended Posts