Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduję się. Ja przeżyłam ale z trudem. U nas straszna nawałnica była a ja akurat na koniu.. i normalnie nas zwiewało:crazyeye: więc biegiem do stajni. Troche szkód jest ale żyjemy;) A co do domków to super:multi: takie życie trza się rozstawac niestety. Życzę psiakom wspaniałego domku:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko, Soniu, a koniś?Nie przeraził się tym wariactwem niebiańskim?Biedak!Dobrze, że się wam nic nie stało.:multi:A w ogóle jakiego masz konika?I jak ma na imię?Wymiziaj go po chrapkach od ciotki Lilka.Ja też kiedyś trochę, a nawet całkiem nieźle jeździłam, ale dawne to czasy.Ino miłość do koni mi została.Są cudowne i nie rozumiem, jak można patrzeć na nie choćby, nie mówiąc o innych rzeczach, jak na mięcho.:angryy:

Posted

No pojechały. Wszystko dobrze - sama osobiście wsadziłam psiaki wraz z kocykiem i reczniczkami. Psiaki juz spały. Balbina nawet sie rozłożyła na poduszce i nie chciała wstać.
A teraz pokażę wam jakiego dzis psiaka uratowałam . Rano jechałam - leżał na poboczu, po południu -lezał na poboczu i wieczorem tam był. Nie mogłam zostawic go bez pomocy. Zabrałam do domu i umyłam i teraz schnie.

Posted

No i właśnie.Cała Luczka.Cała ona.Nawet pluszowego piesia ratuje.I pamiętaj<Luczko, prać można, ino wirować nie.:evil_lol: Wiecie co, ta kobieta jeste niemożliwo-niesamowita.I dlatego ją lubię.Jak nie wiem co.O!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

O matko biedak. Ja mam konia wielkopolskiego (podobno:roll: dokładnie nie wiem co to:lol:) ma na imie Malta. W zasadzie nie jest moją własnością ale razem pracujemy,może niedługo zawody:cool3: i strasznie ją kocham. Ogólnie się nią opiekuję:p A oto ona:
P1010128.JPG | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
W derce bo zimno było ale chrapki widać;) jutro oczywiście wymiziam i ucałuje.
O nawałnice przezyła nadzwyczaj dobrze-ona ma taki spokoj ducha ze czasem się zastanawiam czy to koń faktycznie.. xD

Posted

anetek100 napisał(a):
konik i nowy podopieczny:p Luki miodzio:)

Zdjęcia robione były gdy pies był cały mokry - zobaczysz jak bedzie wyczesany :cool3: (on szuka DS)

Posted

Według życzenia Maltucha wygłaskana i ucałowana. Dzisiaj byłam z nią w takim fajnym parku i sobie pobiegała:loveu: A tego pieska to mogę przygarnąć chetnie:p
Jest przesłodki i myśle ze moją kanapą by nie pogardził:cool3: W końcu taki pluszak piechotą nie chodzi:evil_lol:

Posted

Lukaaaa, przecież on ma już DS.A jakby nie miał, to ja się w kolejce ustawiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Albo licytację zrobić.Kto wygra przetarg,to piesio jego:diabloti:
A w ogóle to jestem pewna, że Luka nie popuści.I Mambusia będzie miała konkurencję.:lol:

Posted

To jest świetny pomysł. Licitacja pod hasłem "Pomóż pomagając,daj dom pluszakowi":evil_lol:(nigdy nie byłam dobra w składaniu tekstów:roll:) Ja bym się chętnie dołączyła bo strasznie mi się psisko podoba:cool3: tylko wyczesany obowiązkowo:eviltong:

Posted

Soniu, tylko jakbyś wygrała licytację, to błagam, nie zakładaj mu kokardki na grzyweczkę ani na usiki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej, a imię dla znajdka?Na ulicy (W RYNSZTOKU-sama widziałam!) znaleziony, to może by Ulicznik?:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Piesio dochodzi do siebie. Schnie po intensywnym myciu, na słoneczku. Co prawda nie bardzo sie domył, ale to dlatego, że upaprany był znacznie - po całym dniu w rynsztoku :shake:.

Posted

Łolkiee, toć już tłumaczyłam, że nie szukamy, bo u Luczki DS ma jak nie wiem co.:lol: A imię proponowałam Ulicznik.Chyba że Luka stwierdzi u niej suniostwo:roll:.No, Ulicznica to chyba nieee.Za dwuznaczne.:diabloti:

Posted

Lilek napisał(a):
Łolkiee, toć już tłumaczyłam, że nie szukamy, bo u Luczki DS ma jak nie wiem co.:lol: A imię proponowałam Ulicznik.Chyba że Luka stwierdzi u niej suniostwo:roll:.No, Ulicznica to chyba nieee.Za dwuznaczne.:diabloti:

No właśnie,to dobrze:evil_lol:

Posted

Soniuś, a ze względu na ostrzejsze preferencje strojowe to Ulicznica nie pasowałaby ci?:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To nie jest suka, bo Norca by ją pożarła. Dziś rano podobno Norcia ściągnęła psinkę i z nią spała. Psina dochodzi już do siebie, tylko słabo sie doprał:-o

Posted

No, to gut, Lukuś i Sonieczko.Dobra nasza.Uliczniczek może być:lol:.A przy okazji powiedz Norce, żeby nie była taka dla suków. Swoją droga świetny test-Norka nie zeziarła, znaczy sie pies.:multi::lol: