Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
nie dość że pytałam to już wcześniej tam wysyłaliśmy ankietę. Coś sie jednak poplątało - sparawa sie wyjasnia.

oby sie udało, bo oni całkiem sporo dawali tej karmy:roll:
napisz jak uda sie wywalczyć.

Posted

kasienka001 napisał(a):
Albo podziękujecie jak jakieś ogłoszenie "wpadnie w oko" jakiemuś super domkowi :lol:

O tym napewno napiszemy :lol:

Posted

[quote name='mtf zalesie']moze tu pomoga cos w sprawie karmy.wplacilam na kojec alfa -czy cos sie dzieje w tej materii bo cisza
Tak, dzieje się...postanowiłyśmy postawić więcej niż jeden kojec dla Alfa, w tej chwili jest przygotowywany teren na postawienie 5 kojcy takich 2,5m na 2,5 ale uprzątamy teren bo krzaki pod same niebo :eek2:

Posted

Ja mam na zbyciu i mogę spróbuje jeszcze jakieś od znajomych psiarzy na pewno coś mają. Obroże i smycze różnych rozmiarów (miałam szczeniaka który rósł od 10 kg do prawie 70:cool3:) grubości itp. Gdzie to można ewentualnie wysłać?

Posted

sonia&me napisał(a):
grubości itp. Gdzie to można ewentualnie wysłać?

Super, bardzo nam pomogą.
Adres do wysyłki:

Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt "NERO"
ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew

i barzdo dziekujemy

Posted

Ok pogadam z ludźmi postaram się zebrać jak najwięcej rzeczy. Mogą być lekko zużyte tak? Zaraz dzwonie do ludzi zeby podawali dalej i przywozili do mnie myśle że coś z tego będzie nie jedna tego typu akcja już się powiodła :p spróbuje jednoczesnie zorganizować akcje na karmę. Tylko sprzęt jednak łatwiej wysłac paczką np. więc nie wiem jak się uda z żarciem ale pomyśle.

Posted

Pisze do kogo się da. Już odezwało się troche ludzi z chęcią pomocy. Kumpela obiecała nawet że poruszy niebo i ziemię:multi: ale chwilowo jest na wyjeździe,wraca we wtorek i zaraz bierzemy się do roboty póki co sama rozpowiadam gdzie da.;)

Posted

[quote name='sonia&me']Ok załatwiam co się da. Dam znać jak idzie póki co wszyscy mówią że pomogą jak potrafią.
Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą pomoc :Rose:
Bardzo dziękujemy :multi:
A jak się karma uzbiera to i transport się może jakoś znajdzie :cool3:

Sonia a skąd jesteś jeśli można zapytać ?