Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kropka77 napisał(a):

Zamiast sie uczyć przekopałam szafy, i mam dla Was jeszcze małą paczuszkę z psimi szpargałami.

Przewspaniale :multi: :sweetCyb:

Posted

:evil_lol: kasinka001 poczyniła cuda:Rose: i mamy ulotki w formacie A5 (2 ulotki na jednej kartce) i można wydrukować ich więcej:bigcool: jak ktoś by chciał to pisać. We wtorek akcja rusza pełną parą u mnie bo koleżanka wraca która obiecała pomóc a zna mnóstwo zapisionych:dog: w końcu co dwie ludzie to nie jedna:cool3: Czy jest jakieś że tak powiem ograniczenie czasowe,w sensie jak mamy się spieszyć? Myślę że jeszcze w czasie wakacji będzie łatwiej poczarować z tym transportem bo czasu wiadomo więcej:)

Posted

sonia&me napisał(a):
Czy jest jakieś że tak powiem ograniczenie czasowe,w sensie jak mamy się spieszyć? Myślę że jeszcze w czasie wakacji będzie łatwiej poczarować z tym transportem bo czasu wiadomo więcej:)

Nie ma żadnego terminu...więc Kochana zbieraj...zbieraj...zbieraj i jak już będziesz miała pewność, że wszystkich oskubałaś :diabloti: to dawaj znać.

Posted

Ziutka napisał(a):
Nie ma żadnego terminu...więc Kochana zbieraj...zbieraj...zbieraj i jak już będziesz miała pewność, że wszystkich oskubałaś :diabloti: to dawaj znać.

Ołki dołki:p co do skubania to beż obaw:cool3: jak nie marchewką to kijem:mad:
:p

Posted

sonia&me napisał(a):
Ołki dołki:p co do skubania to beż obaw:cool3: jak nie marchewką to kijem:mad:
:p

I tak trzymać :evil_lol: :shiny: :laugh2_2:

Posted

Moja psina też zgodziła się oddac pare rzeczy:loveu: a może jakieś informacje jak tam się teraz psiakom wiedzie? Jestem strasznie ciekawa czy jakieś domki się znalazły itp.:lol:

Posted

To może ja rozszerzę temat.
Kilka psiaków pojechało do domow tymczasowych: wszystkie szczeniaki - Keria ma już domek stały, oraz Amelka i Celcia, wraz z nimi pojechał Bratek - jeszcze czeka na adopcje.
W tym czasie za TM odeszła Karolinka - suczka zachorowała po zabiegu u tamtejszego weta. Niestety nie dało sie jej uratować
Dziś Ela była u naszej wetki z Balbinką. To mała, starsza psina. Pedzące psiska zwaliły ją ze schodów. W wyniku upadku wyskoczyła jej z panewki kość biodrowa. Nie wiadomo czy uda się wstawianie na miejsce, Balbinka bardzo cierpi ale jest dzielna.
Równiż do weta musiała pojechać Klementyna. Ma chore stawy biodrowe. Jakis stan zapalny, ale i ogólnie jakoś słabnie. Zobaczymy może trzeba bedzie badania porobić.
a to zdjęcie Klementyki

A to Balbinka

Posted

Jakie śliczne:mdleje: powodzenia dla psinek i wielkie buziole:calus: tym bardziej stanę na uszach żeby pomóc. Oby się gluty wykurowały. A Karolince szczęścia i dużo zabawek za TM [']

Posted

[quote name='kropka77']Ja juz jestem stara i ślepa..
Strona Fundacji jest dla mnie nie do przebrnięcia.
Jest jakis magiczny sposób na powiększenie czcionki?
A co się dzieje ? :crazyeye:
Czcionka jest taka jak na dogo...
Czy u Ciebie się inaczej wyświetla ? :-o
Czy wchodzisz przez mozille ?

Sonia a u Ciebie dobrze działa strona ?

Posted

[quote name='sonia&me']U mnie wszystko git,czcionkę widze normalnie. Rudolf szłodki :loveu:[/quote]
No u mnie też git...i u znajomych też git więc nie wiem co się dzieje, że u Kropki coś nie tak :shake:

Kropeczko jutro do Ciebie zadzwonię i się umówimy na odbiór klatek, dobrze ? :lol:

Posted

[quote name='Ziutka']No u mnie też git...i u znajomych też git więc nie wiem co się dzieje, że u Kropki coś nie tak :shake:
[/quote]
Abo faktycznie ślepnie:p klateczki widze mykają już:multi:

Posted

[quote name='sonia&me']Abo faktycznie ślepnie:p[/quote]
Tfuuuu...wypluj to :diabloti:
[quote name='sonia&me'] klateczki widze mykają już:multi:[/quote]
No będą mykać :cool3: