luka1 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 zadzwonimy jak tylko się dogadamy "wewnętrznie", ale na pewno dziś zadzwonimy Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 No też właśnie, ja się tu odchudzam i tak mi jadą:placz: tożto straszne :p Quote
Ziutka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 kropka77 napisał(a): Zamiast sie uczyć przekopałam szafy, i mam dla Was jeszcze małą paczuszkę z psimi szpargałami. Przewspaniale :multi: :sweetCyb: Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ziutka napisał(a):Przewspaniale :multi: :sweetCyb: Przewspaniale że się nie uczy? nie ładnie:eviltong: Quote
Ziutka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 sonia&me napisał(a):Przewspaniale że się nie uczy? nie ładnie:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 :evil_lol: kasinka001 poczyniła cuda:Rose: i mamy ulotki w formacie A5 (2 ulotki na jednej kartce) i można wydrukować ich więcej:bigcool: jak ktoś by chciał to pisać. We wtorek akcja rusza pełną parą u mnie bo koleżanka wraca która obiecała pomóc a zna mnóstwo zapisionych:dog: w końcu co dwie ludzie to nie jedna:cool3: Czy jest jakieś że tak powiem ograniczenie czasowe,w sensie jak mamy się spieszyć? Myślę że jeszcze w czasie wakacji będzie łatwiej poczarować z tym transportem bo czasu wiadomo więcej:) Quote
Ziutka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 sonia&me napisał(a): Czy jest jakieś że tak powiem ograniczenie czasowe,w sensie jak mamy się spieszyć? Myślę że jeszcze w czasie wakacji będzie łatwiej poczarować z tym transportem bo czasu wiadomo więcej:) Nie ma żadnego terminu...więc Kochana zbieraj...zbieraj...zbieraj i jak już będziesz miała pewność, że wszystkich oskubałaś :diabloti: to dawaj znać. Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ziutka napisał(a):Nie ma żadnego terminu...więc Kochana zbieraj...zbieraj...zbieraj i jak już będziesz miała pewność, że wszystkich oskubałaś :diabloti: to dawaj znać. Ołki dołki:p co do skubania to beż obaw:cool3: jak nie marchewką to kijem:mad: :p Quote
Ziutka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 sonia&me napisał(a):Ołki dołki:p co do skubania to beż obaw:cool3: jak nie marchewką to kijem:mad: :p I tak trzymać :evil_lol: :shiny: :laugh2_2: Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Moja psina też zgodziła się oddac pare rzeczy:loveu: a może jakieś informacje jak tam się teraz psiakom wiedzie? Jestem strasznie ciekawa czy jakieś domki się znalazły itp.:lol: Quote
Ziutka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Zapraszamy na stronkę naszą : Aktualności - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Kilka psiaków znalazło domki i Pati jest w hotelu a Lisia u Elmirki na DT. Quote
luka1 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 To może ja rozszerzę temat. Kilka psiaków pojechało do domow tymczasowych: wszystkie szczeniaki - Keria ma już domek stały, oraz Amelka i Celcia, wraz z nimi pojechał Bratek - jeszcze czeka na adopcje. W tym czasie za TM odeszła Karolinka - suczka zachorowała po zabiegu u tamtejszego weta. Niestety nie dało sie jej uratować Dziś Ela była u naszej wetki z Balbinką. To mała, starsza psina. Pedzące psiska zwaliły ją ze schodów. W wyniku upadku wyskoczyła jej z panewki kość biodrowa. Nie wiadomo czy uda się wstawianie na miejsce, Balbinka bardzo cierpi ale jest dzielna. Równiż do weta musiała pojechać Klementyna. Ma chore stawy biodrowe. Jakis stan zapalny, ale i ogólnie jakoś słabnie. Zobaczymy może trzeba bedzie badania porobić. a to zdjęcie Klementyki A to Balbinka Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Jakie śliczne:mdleje: powodzenia dla psinek i wielkie buziole:calus: tym bardziej stanę na uszach żeby pomóc. Oby się gluty wykurowały. A Karolince szczęścia i dużo zabawek za TM ['] Quote
kasienka001 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 To super! Ściągam ogłoszenie Keiry a reszcie pisze że są w domu tymczasowym. Quote
kropka77 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ja juz jestem stara i ślepa.. Strona Fundacji jest dla mnie nie do przebrnięcia. Jest jakis magiczny sposób na powiększenie czcionki? Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Możesz sobie skopiować do jakiegoś programu i powiększyć tam ale to chyba tak nieciekawie się będzie czytać :oops: Quote
Ziutka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='kropka77']Ja juz jestem stara i ślepa.. Strona Fundacji jest dla mnie nie do przebrnięcia. Jest jakis magiczny sposób na powiększenie czcionki? A co się dzieje ? :crazyeye: Czcionka jest taka jak na dogo... Czy u Ciebie się inaczej wyświetla ? :-o Czy wchodzisz przez mozille ? Sonia a u Ciebie dobrze działa strona ? Quote
luka1 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 To wam pokażę jeszcze Rudolfa. Fantastyczny pies, troche jamnikowaty i z bardzo fajnymi uchami. Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Ziutka'] Sonia a u Ciebie dobrze działa strona ? U mnie wszystko git,czcionkę widze normalnie. Rudolf szłodki :loveu: Quote
Ziutka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='sonia&me']U mnie wszystko git,czcionkę widze normalnie. Rudolf szłodki :loveu:[/quote] No u mnie też git...i u znajomych też git więc nie wiem co się dzieje, że u Kropki coś nie tak :shake: Kropeczko jutro do Ciebie zadzwonię i się umówimy na odbiór klatek, dobrze ? :lol: Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Ziutka']No u mnie też git...i u znajomych też git więc nie wiem co się dzieje, że u Kropki coś nie tak :shake: [/quote] Abo faktycznie ślepnie:p klateczki widze mykają już:multi: Quote
Ziutka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='sonia&me']Abo faktycznie ślepnie:p[/quote] Tfuuuu...wypluj to :diabloti: [quote name='sonia&me'] klateczki widze mykają już:multi:[/quote] No będą mykać :cool3: Quote
sonia&me Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Ziutka']Tfuuuu...wypluj to :diabloti: [/quote] Dobra już wypluwam chociaz to troche nie ładnie pluć przy ludziach:eviltong: plu plu :lol: Quote
sonia&me Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 papug mi pomaga :evil_lol: musiałam to uwiecznić,przepraszam:) i zeżarł ulotke:roll: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed7a1529254d403c.html P.S mam nadzieję że widać zdjęcie bo coś mi się pokitrało i nie mogę wstawić..ale chyba się udało Quote
Recommended Posts