kasienka001 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Papug nadzoruje czy równo wycinasz :razz: Quote
elmira Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Superowy papug :) Mam juz karmę od sodalis, której bardzo dziekuję! Quote
sonia&me Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='kasienka001']Papug nadzoruje czy równo wycinasz :razz:[/quote] Tak,kontrola jakości:cool3: Quote
sonia&me Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='elmira']Superowy papug :) Mam juz karmę od sodalis, której bardzo dziekuję! Dziękuje:loveu: Smacznego psiakom!!:multi: Quote
luka1 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Patrzę jakich psiaków jeszcze nie znacie. Może uda mi sie pokazać. Ale komputer cos ostatnio sie na mnie gniew i ciężko mi z nim współpracować. A więc tak: To jest RUDA - [COLOR=red]NIE DO ADOPCJI[/COLOR] [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/9315/mg6719x.jpg[/IMG] staruszka,ale wszędzie sie pcha i strasznie się złości gdy sie głaszcze innego psa a nie ją. Zazdrośnica, ale strasznie miła. Gutek ( z Gawinem) zwany Mutantem [IMG]http://img200.imageshack.us/img200/6245/mg6569x.jpg[/IMG] ma ok. 5 -6 lat. mieszka na schodach w swojej niby budce. [COLOR=red][COLOR=black]Rudolf[/COLOR] - NIE DO ADOPCJI[/COLOR] [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/19/mg6574x.jpg[/IMG] duży, staruszek. Od lat żyje w tym domu i jest "najukochańszym stworzeniem pod słońcem" Quote
luka1 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Zula - [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3305/mg6637x.jpg[/IMG] starsza, nerwowa psina. miź charta - produkt wiejskie pseudo. Morelka [IMG]http://img524.imageshack.us/img524/7637/mg6678x.jpg[/IMG] ok. 3 letnia sunia, jamnikowata bardzo miła i wesoła, Jonka [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/7149/mg6775x.jpg[/IMG] Jonka to taki ratlerek. Malutka delikatna ma ok.5 lat oczekując na jakikolwiek ruch ze strony komputera , moja cierpliwość się skończyła. Reszte psiaków pokażę jak zgadnę o co mu chodzi że nie chodzi. Quote
elmira Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 :lol:O cie choroba. To faktycznie taki mały popromienniak. Ale przynajmniej nie ma problemu z gryzieniem. Jedzenia oczywiscie. edit: to miało byc pod postem Luki ;) Quote
kropka77 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 dziewczyny! ratunku! Zgubiliśmy klucze od piwnicy! Na szczęście jest tam tylko miniaturowa kłudeczka. Jak wiecie, nie ma mnie i męża cały dzionek w domu, wracamy wieczorem. Jeśli ten Wasz kolega mógłby wziąć z soba jakieś narzędzie do zdjęcia kłódki, byłoby super. Mój mąz niestety wraca jeszcze później niz ja, nie ma mi kto tego zrobić. Będę najwcześniej kole 21- mam nadzieje że nie za późno.. Czcionke na stronie fundacji mam mniej więcej 1 mm. Wchodziłam normalnie, przez linka w poście którejś z Was. Teraz spadam do pracy- ogród czeka.. Quote
żabusia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czy jest gdzieś zestawienie ile już sterylek zostało przeprowadzonych a ile jeszcze czeka. Quote
luka1 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 do sterylizacji jest jeszcze 13 suk, dwie czy trzy sa nie sterylizowane ale i ch stan raczej nie pozwala narazie na zabieg. Trzy suki zostały wysterylizowane. Quote
luka1 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 [quote name='kropka77']dziewczyny! ratunku! Zgubiliśmy klucze od piwnicy! Na szczęście jest tam tylko miniaturowa kłudeczka. Jak wiecie, nie ma mnie i męża cały dzionek w domu, wracamy wieczorem. Jeśli ten Wasz kolega mógłby wziąć z soba jakieś narzędzie do zdjęcia kłódki, byłoby super. Mój mąz niestety wraca jeszcze później niz ja, nie ma mi kto tego zrobić. Będę najwcześniej kole 21- mam nadzieje że nie za późno.. quote] Spoko, wszystko potrafimy otworzyc, spodziewaj się dziś włamania. :evil_lol: Quote
sonia&me Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 luka daj znać prosze jak poszło włamanie:cool3: Quote
kropka77 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 A nie Luka, tylko ja dam znać! Skok na piwnice powiódł sie w 110%. Przy małej pomocy sąsiada.. Transport wyruszył już do miejsca przeznaczenia. Quote
sonia&me Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 kropka77 napisał(a):A nie Luka, tylko ja dam znać! Skok na piwnice powiódł sie w 110%. Przy małej pomocy sąsiada.. Transport wyruszył już do miejsca przeznaczenia. Oki:p cieszę się strasznie:multi::multi::multi::multi::multi: super że się udało:loveu: u mnie wszeklie słupy ogłoszeniowe w ulotkach(jakże pięknych;)):evil_lol: myśle że ktoś chetny do pomocy się znajdzie. Narazie gadam z kim można i nawet moja mama rozmawia ze znajomymi także pare tygodni i będzie ciężarówka potrzebna:cool3:mam nadzieję:mad: Quote
sonia&me Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Mam bardzo dobre wieści!! cała stajnia obklejona plakatami:p kilka osób obiecało ze przyniesie co może reszta ze poszuka i na pewno rozpowie dalej:multi: już mamy krok do przodu:cool3: Quote
Ziutka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 sonia&me napisał(a):Mam bardzo dobre wieści!! cała stajnia obklejona plakatami:p kilka osób obiecało ze przyniesie co może reszta ze poszuka i na pewno rozpowie dalej:multi: już mamy krok do przodu:cool3: Dzięki Kochanieńka :multi: :loveu: :Rose::calus::buzi: Quote
Ziutka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 sonia&me napisał(a):Och ile tej miłości:loveu: to tym bardziej biorę się do roboty;) Bierz się Kochana bierz :cool3: chociaż już i tak mega roboty odwaliłaś :loveu: Kropeczko bardzo ale to bardzo dziękujemy za klatki :multi: Quote
sonia&me Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ziutka napisał(a):Dzięki Kochanieńka :multi: :loveu: :Rose::calus::buzi: Och ile tej miłości:loveu: to tym bardziej biorę się do roboty;) Quote
sonia&me Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ziutka napisał(a):Bierz się Kochana bierz :cool3: chociaż już i tak mega roboty odwaliłaś :loveu: Jeszcze nic nie zrobiłam. Ja mogę kupić karme (10-15kg na więcej mnie nie stać chwilowo) i mam troche rzeczy po moich maleństwach:cool3: postaram się też kupić troche jakiś misek itp. Zobaczymy jak z kasą wyjdzie. Chce kupić też jedzonko dla psiaków w stajni bo nam się taka bidula oszczeniła (5 raz!!! a właściciel nie wiedzi problemu:angryy: ale już została podkradziona:diabloti: i zabrana do weta który radzi na chorobę skórną także może i sterylka da rade) a jest bardzo osłabiona już przez nieodpowiedznie karmienie(resztki,chleb)i problemy ze skórą a co dopiero ze szczeniakami..Także troche jeśli się nie obrazicie też funduszy poświęce na te bąble. Sory za zmiane tematu:oops: ale tak jakoś samo mi się napisało..:evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 sonia&me napisał(a):Także troche jeśli się nie obrazicie też funduszy poświęce na te bąble. Jakie obrazicie ? No coś Ty ? :mad: I KONIECZNIE sterylkę zrobić tej suni :roll: Quote
sonia&me Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ziutka napisał(a):Jakie obrazicie ? No coś Ty ? :mad: I KONIECZNIE sterylkę zrobić tej suni :roll: No to kamień z serca:) staram się coś wyczarować ze sterylką. Właściciel jest tylko od mówienia że to jego pies i się nie tykać a reszte robimy my.. Także może się udać..Zrobimy jakąś zrzutkę.. Quote
Recommended Posts