mtf zalesie Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ile macie tych suk do sterylek jeszcze bo od jesieni postaram sie troche w pomoc w ich oplaceniu.mam rowniez pare garow jeszcze z czasow jak ziutka zbierala na chrycnno ale nie moglam sie z nia umowic na zostawienie gdziekolwiek w warszawie. Quote
luka1 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Kasa potrzebna ale większy kłopot z tymi sukami , które jadą do sterylizacji jest w ich powrocie. Nie mamy tymczasów aby po zabiegu suki mogły wyzdrowieć. Quote
sonia&me Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='kasienka001']możesz do mnie wysłać na [email protected] polik word, to spróbuję je przerobić tak żeby były 2 ulotki na jednej kartce. Dzięki wielkie zaraz prześlę maila. Quote
sonia&me Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Aha!! z tego co pamiętam w wordzie ta ulotka nie ma adresu dopisanego(na dole,adres fundacji) także trza by dopisać :cool3: Quote
elmira Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='sodalis']Wątek przejrzałam bardzo powierzchownie, ale widze, że pomoc potrzebna - cieszę się, że to co moim psiakom nie szczególnie pasowało (http://www.dogomania.pl/forum/f938/oddam-ponad-20kg-karmy-brit-adult-large-breed-warszawa-140910/) dzięki Elmirze, która karme odbierze komuś pomoże. Zawsze to lepiej niż tyle jedzonka wyrzucić poprostu. Bardzo, bardzo dziekuję:multi: Quote
sodalis Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Wątek przejrzałam bardzo powierzchownie, ale widze, że pomoc potrzebna - cieszę się, że to co moim psiakom nie szczególnie pasowało (http://www.dogomania.pl/forum/f938/oddam-ponad-20kg-karmy-brit-adult-large-breed-warszawa-140910/) dzięki Elmirze, która karme odbierze komuś pomoże. Zawsze to lepiej niż tyle jedzonka wyrzucić poprostu. Quote
sonia&me Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='sodalis']Wątek przejrzałam bardzo powierzchownie, ale widze, że pomoc potrzebna - cieszę się, że to co moim psiakom nie szczególnie pasowało (http://www.dogomania.pl/forum/f938/oddam-ponad-20kg-karmy-brit-adult-large-breed-warszawa-140910/) dzięki Elmirze, która karme odbierze komuś pomoże. Zawsze to lepiej niż tyle jedzonka wyrzucić poprostu. Jesteś genialna:Rose: każda pomoc jest ważna a wyrzucić to byś spróbowała:mad: :lol: Quote
sodalis Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 sonia&me napisał(a):a wyrzucić to byś spróbowała:mad: :lol: No właśnie nie miałam sumienia jej wyrzucić, a karmić moich psów też nie bardzo nią mogę (delikatniutkie takie do eukanuby przyzwyczajone i nie pozwoliły na sobie zaoszczędzić trochę :angryy: ) Ale nie ma tego złego... dobrze, że się nie zmarnuje. :lol: Quote
kropka77 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A nie potrzebujecie może dużych klatek? Mam 2 mniej więcej takie: www.allegro.pl/item662789335_super_klatka_dla_psa_dog_iv_bis_24h.html Quote
sonia&me Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 sodalis napisał(a):No właśnie nie miałam sumienia jej wyrzucić, a karmić moich psów też nie bardzo nią mogę (delikatniutkie takie do eukanuby przyzwyczajone i nie pozwoliły na sobie zaoszczędzić trochę :angryy: ) Ale nie ma tego złego... dobrze, że się nie zmarnuje. :lol: Rozpieściłaś gady:evil_lol: moje zeżrą wszystko:cool1: nawet marketowe :p Quote
elmira Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='kropka77']A nie potrzebujecie może dużych klatek? Mam 2 mniej więcej takie: www.allegro.pl/item662789335_super_klatka_dla_psa_dog_iv_bis_24h.html Na pewno były by przydatne. Pieski są wozone na zabiegi, do DT. A nie są za bardzo przyzwyczajone do tego, więc taka klatka to jedyny sposób na zapewnienie im bezpieczenstwa. A chcesz oddac takie klatki? Quote
elmira Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 sodalis napisał(a):No fakt trochę rozpuszczone są. A jak chciałam na nich oszczędzić to Esia zrobiła rzadką kupe na dywan :crazyeye::crazyeye: I tak oto psy wychowują właściciela - wytłumaczyły mi bardzo dobitnie co będą jadły i że kombinować mi nie wolno. :angryy::angryy: To, co zaoszczędzisz na jedzeniu, wydasz potem na środki do prania dywanów ;) Quote
sodalis Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 sonia&me napisał(a):Rozpieściłaś gady:evil_lol: No fakt trochę rozpuszczone są. A jak chciałam na nich oszczędzić to Esia zrobiła rzadką kupe na dywan :crazyeye::crazyeye: I tak oto psy wychowują właściciela - wytłumaczyły mi bardzo dobitnie co będą jadły i że kombinować mi nie wolno. :angryy::angryy: Quote
elmira Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 kropka77 napisał(a):Tylko,że one są tak duże po rozłożeniu, że w mało które auto wejdą z psiakiem w srodku.. Faktycznie duże. Ale dalej podtrzymuję, że się przydadzą. Chociażby do izolowania psów od siebie. A jakie wymiary ma taka klatka po złożeniu? I Skierniewice to tez nie problem ;) Quote
kropka77 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Od dawna chcę je oddać, szukałam tylko jakiejś akcji blisko siebie- są bardzo ciężkie, przesyłka wyniosłaby majątek. Są nowe- jedna uzywana przez miesiąc, druga jeszcze w kartonie. Kupiłam je, jak mój Gamoń trafił do nas- bałam się trochę o koty, jak wychodzimy z domu. Pierwsza okazała się za duża do mojego mieszkania ( największy rozmiar w handlu), druga szybko okazała się zbędna. Mam też trochę psiego "sprzętu". Jestem ze Skierniewic. Quote
kropka77 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Tylko,że one są tak duże po rozłożeniu, że w mało które auto wejdą z psiakiem w srodku.. Quote
luka1 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Kropka, kropeczka kochana - jesli ci te klatki nie potrzbne to my je po czerwonym dywanie nosić bedziemy. Często nie ma gdzie psiaka przetrzymac, robienie barykad nie zawsze jest możliwe. Mów tylko kiegdy, gdzie a już ich i kłopotu z nimi nie masz. Sodalis - my wszystko jemy i nie grymasimy. Mamy otwarte brzuszki na każdy rodzaj jedzonka. Quote
elmira Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='kropka77']Wymiary.. Ciężko teraz będzie mi je podać. Jedna to napewno największy rozmiar jaki jest w sprzedaż, druga numer albo dwa mniejsza. Po złożeniu sa takie sprytne walizeczki z nich. Tylko ciężkie. Cos mi sie kojarzy,że 21 i 17kg. Nie wiem, czy wejdą mi france do auta. Jutro zrobie przymiarkę. Jeśli tak, to +- 7 lipca mogę Wam podrzucić. Do tego czasu nie bardzo mam chwilę na wycieczki.. Ale jeśli Wy macie transport- zapraszam. Wieczorami. Toż to słodki ciężar:lol: Dobrze, że sie tak sprytnie składają:multi: Łatwiej bedzie przewieżć. Ale szczegóły, to już Luka, bo ona tu rządzi ;):evil_lol: Quote
kropka77 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Wymiary.. Ciężko teraz będzie mi je podać. Jedna to napewno największy rozmiar jaki jest w sprzedaży, druga numer albo dwa mniejsza. Po złożeniu sa takie sprytne walizeczki z nich. Tylko ciężkie. Cos mi sie kojarzy,że 21 i 17kg. Nie wiem, czy wejdą mi france do auta. Jutro zrobie przymiarkę. Jeśli tak, to +- 7 lipca mogę Wam podrzucić. Do tego czasu nie bardzo mam chwilę na wycieczki.. Ale jeśli Wy macie transport- zapraszam. Wieczorami. Quote
luka1 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Skierniewice - to za miedzą. Mały pryszcz - ludzie w kosmos latają. Zaraz jak się Ziutka obudzi to o transporcie pogada i na pewno nie bedziesz miała klateczek. :loveu: Quote
kropka77 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Płakac za nimi nie będę... Dobrze,że się komuś przydadzą. Tak sobie dumam i do transportu potrzebne będzie chyba coś w typie Renault Kangoo. Dam jutro dokładne wymiary- dziś mąż z jedynymi kluczami do piwnicy baluje z kumplami.. Quote
kropka77 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Spadam do nauki. Wysyłam na PW numer telefonu do siebie. Miłego wieczoru! Quote
sonia&me Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Widzę że akcja z klatkami już poszła;) bardzo się cieszę:multi: ja tu cały czas czaruję:p jutro cały dzień w stajni jestem więc dużo ludzi się przewinie,nie omieszkam żadnego ominąć:cool1: jak co to będę grozić:mad: :cool3: Quote
Ziutka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dziewczyny (wszystkie :loveu:) jesteście WIELKIE :multi: Nie wiem jak mam Wam dziękować :oops: Jak dziękować za klatki, karmę, zbiórkę smyczy i innych darów, pomoc finansową...DZIĘKUJE raz jeszcze i klateczki napewno odbierzemy :cool3: I Poznań też zaliczymy napewno :diabloti: Elmirko dziękuje za odbiór karmy z Warszawy :lol: Nie mam słów.... :multi: Quote
kropka77 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 troche ostatnio przytyłam, ale zaraz "Wielka" ? Chyba wpadnę w kompleksy.. Zamiast sie uczyć przekopałam szafy, i mam dla Was jeszcze małą paczuszkę z psimi szpargałami. Czekam na telefon. Quote
Recommended Posts