Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ile macie tych suk do sterylek jeszcze bo od jesieni postaram sie troche w pomoc w ich oplaceniu.mam rowniez pare garow jeszcze z czasow jak ziutka zbierala na chrycnno ale nie moglam sie z nia umowic na zostawienie gdziekolwiek w warszawie.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasa potrzebna ale większy kłopot z tymi sukami , które jadą do sterylizacji jest w ich powrocie. Nie mamy tymczasów aby po zabiegu suki mogły wyzdrowieć.

Posted

[quote name='sodalis']Wątek przejrzałam bardzo powierzchownie, ale widze, że pomoc potrzebna - cieszę się, że to co moim psiakom nie szczególnie pasowało (http://www.dogomania.pl/forum/f938/oddam-ponad-20kg-karmy-brit-adult-large-breed-warszawa-140910/) dzięki Elmirze, która karme odbierze komuś pomoże. Zawsze to lepiej niż tyle jedzonka wyrzucić poprostu.

Jesteś genialna:Rose: każda pomoc jest ważna a wyrzucić to byś spróbowała:mad: :lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
a wyrzucić to byś spróbowała:mad: :lol:

No właśnie nie miałam sumienia jej wyrzucić, a karmić moich psów też nie bardzo nią mogę (delikatniutkie takie do eukanuby przyzwyczajone i nie pozwoliły na sobie zaoszczędzić trochę :angryy: )

Ale nie ma tego złego... dobrze, że się nie zmarnuje. :lol:

Posted

sodalis napisał(a):
No właśnie nie miałam sumienia jej wyrzucić, a karmić moich psów też nie bardzo nią mogę (delikatniutkie takie do eukanuby przyzwyczajone i nie pozwoliły na sobie zaoszczędzić trochę :angryy: )

Ale nie ma tego złego... dobrze, że się nie zmarnuje. :lol:

Rozpieściłaś gady:evil_lol: moje zeżrą wszystko:cool1: nawet marketowe :p

Posted

sodalis napisał(a):
No fakt trochę rozpuszczone są. A jak chciałam na nich oszczędzić to Esia zrobiła rzadką kupe na dywan :crazyeye::crazyeye:
I tak oto psy wychowują właściciela - wytłumaczyły mi bardzo dobitnie co będą jadły i że kombinować mi nie wolno. :angryy::angryy:

To, co zaoszczędzisz na jedzeniu, wydasz potem na środki do prania dywanów ;)

Posted

sonia&me napisał(a):
Rozpieściłaś gady:evil_lol:

No fakt trochę rozpuszczone są. A jak chciałam na nich oszczędzić to Esia zrobiła rzadką kupe na dywan :crazyeye::crazyeye:
I tak oto psy wychowują właściciela - wytłumaczyły mi bardzo dobitnie co będą jadły i że kombinować mi nie wolno. :angryy::angryy:

Posted

kropka77 napisał(a):
Tylko,że one są tak duże po rozłożeniu, że w mało które auto wejdą z psiakiem w srodku..

Faktycznie duże. Ale dalej podtrzymuję, że się przydadzą. Chociażby do izolowania psów od siebie.

A jakie wymiary ma taka klatka po złożeniu?

I Skierniewice to tez nie problem ;)

Posted

Od dawna chcę je oddać, szukałam tylko jakiejś akcji blisko siebie- są bardzo ciężkie, przesyłka wyniosłaby majątek.
Są nowe- jedna uzywana przez miesiąc, druga jeszcze w kartonie.
Kupiłam je, jak mój Gamoń trafił do nas- bałam się trochę o koty, jak wychodzimy z domu.
Pierwsza okazała się za duża do mojego mieszkania ( największy rozmiar w handlu), druga szybko okazała się zbędna.
Mam też trochę psiego "sprzętu".
Jestem ze Skierniewic.

Posted

Kropka, kropeczka kochana - jesli ci te klatki nie potrzbne to my je po czerwonym dywanie nosić bedziemy. Często nie ma gdzie psiaka przetrzymac, robienie barykad nie zawsze jest możliwe. Mów tylko kiegdy, gdzie a już ich i kłopotu z nimi nie masz.

Sodalis - my wszystko jemy i nie grymasimy. Mamy otwarte brzuszki na każdy rodzaj jedzonka.

Posted

[quote name='kropka77']Wymiary..
Ciężko teraz będzie mi je podać.
Jedna to napewno największy rozmiar jaki jest w sprzedaż, druga numer albo dwa mniejsza.
Po złożeniu sa takie sprytne walizeczki z nich.
Tylko ciężkie. Cos mi sie kojarzy,że 21 i 17kg.

Nie wiem, czy wejdą mi france do auta. Jutro zrobie przymiarkę.
Jeśli tak, to +- 7 lipca mogę Wam podrzucić.
Do tego czasu nie bardzo mam chwilę na wycieczki..
Ale jeśli Wy macie transport- zapraszam. Wieczorami.

Toż to słodki ciężar:lol:

Dobrze, że sie tak sprytnie składają:multi: Łatwiej bedzie przewieżć.

Ale szczegóły, to już Luka, bo ona tu rządzi ;):evil_lol:

Posted

Wymiary..
Ciężko teraz będzie mi je podać.
Jedna to napewno największy rozmiar jaki jest w sprzedaży, druga numer albo dwa mniejsza.
Po złożeniu sa takie sprytne walizeczki z nich.
Tylko ciężkie. Cos mi sie kojarzy,że 21 i 17kg.

Nie wiem, czy wejdą mi france do auta. Jutro zrobie przymiarkę.
Jeśli tak, to +- 7 lipca mogę Wam podrzucić.
Do tego czasu nie bardzo mam chwilę na wycieczki..
Ale jeśli Wy macie transport- zapraszam. Wieczorami.

Posted

Skierniewice - to za miedzą. Mały pryszcz - ludzie w kosmos latają. Zaraz jak się Ziutka obudzi to o transporcie pogada i na pewno nie bedziesz miała klateczek. :loveu:

Posted

Płakac za nimi nie będę...

Dobrze,że się komuś przydadzą.
Tak sobie dumam i do transportu potrzebne będzie chyba coś w typie Renault Kangoo.
Dam jutro dokładne wymiary- dziś mąż z jedynymi kluczami do piwnicy baluje z kumplami..

Posted

Widzę że akcja z klatkami już poszła;) bardzo się cieszę:multi: ja tu cały czas czaruję:p jutro cały dzień w stajni jestem więc dużo ludzi się przewinie,nie omieszkam żadnego ominąć:cool1: jak co to będę grozić:mad: :cool3:

Posted

Dziewczyny (wszystkie :loveu:) jesteście WIELKIE :multi:
Nie wiem jak mam Wam dziękować :oops:
Jak dziękować za klatki, karmę, zbiórkę smyczy i innych darów, pomoc finansową...DZIĘKUJE raz jeszcze i klateczki napewno odbierzemy :cool3:
I Poznań też zaliczymy napewno :diabloti:
Elmirko dziękuje za odbiór karmy z Warszawy :lol:
Nie mam słów.... :multi:

Posted

troche ostatnio przytyłam, ale zaraz "Wielka" ?
Chyba wpadnę w kompleksy..

Zamiast sie uczyć przekopałam szafy, i mam dla Was jeszcze małą paczuszkę z psimi szpargałami.
Czekam na telefon.