Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam serdeczna prośbę, poinformowano mnie,że macie dziewczyny niezłe rozeznanie wśód okolicznych hycli a ja szukam takiej małej sunieczki, ktora 4.05, 2009 uciekla przez okno z nowego domu na Zoliborzu. Jest możliwe,że przemieszcza sie w Waszym kierunku.... Zwróćcie,proszę, uwagę, przy okazji.... To Pepega..

Posted

gagata napisał(a):
Zwróćcie,proszę, uwagę, przy okazji.... To Pepega..

Gagatko cały czas śledzę losy Pepegi...i cały czas mam na uwadze jej zaginięcie...

Posted

Dzisiaj pojechałyśmy z Luką po Mysia i zawiozłyśmy ostatnie :placz: zapasy karmy :-(
Serdecznie dziękujemy Marcie za przekazanie kocyków, poduszek i kołderek dla psiaków :loveu:

Posted

jeśli ktoś słyszał gdzie można zdobyć żareło - prosimy o cynk :placz:. To co maja w przytulisku starczy na kilka dni, a pózniej trzeba wracać do śruty :crazyeye:

Posted

luka1 napisał(a):
jeśli ktoś słyszał gdzie można zdobyć żareło - prosimy o cynk :placz:. To co maja w przytulisku starczy na kilka dni, a pózniej trzeba wracać do śruty :crazyeye:

Kiedyś dla Wegrowa dostawaliśmy co jakiś czas gratis suchą karmę,trzeba tylko bylo wypełnić ankiete i samemu to odebrać, zapomniałam nazwe tego stowarzyszenia, ale spytajcie Olge132 ona to koordynowała.

Posted

Ziutka, nie mam czasu na bieganie po watku przeslij mi fotki i dane, albo tekst ogloszen i zrobie dwom psiakom all( sorry ze tylko tyle, ale mam limit na ogloszenia:oops:, a inne czekaja, nie robie ladnych all wiec jesli macie kogos, kto je zrobi ... U mnie prosto, konkretnie, ale malo medialnie, daje po prostu miejsce na koncie)

Posted

[quote name='Erazm'] przeslij mi fotki i dane, albo tekst ogloszen i zrobie dwom psiakom all
Beatko...wybieraj : Do adopcji - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO (każdy z nich jest do pilnych ogłoszeń)

Dzisiaj na sterylizację pojechała Pati :
Elmirko bardzo Ci dziękuje za przewiezienie Pati na sterylizację!!!
Jestem Ci po stokroć wdzięczna - BARDZO MI POMOGŁAŚ...(jak zawsze można na Tobie polegać)

http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-pati-136896/

a jutro jedzie do hotelu do Konstancina na góra półtora tygodnia aż jej się ranka po sterylizacji nie zagoi - proszę cioteczki o ogłoszenia dla niej, może uda nam się znaleźć dla niej domek w tym czasie i nie będzie musiała wracać już do Iłowa :shake:

Posted

Ziutka, cała przyjemność po mojej stronie :) Ja ze swojej strony dziekuję Oli.

A tu więźniarka.

Zdjęcia nedzne, bo pstrykane na szybko, przy słabym oswietleniu. Pati jest śliczna. Biedna bardzo sie zestresowała. Zastosowała metodę biernego protestu...Po prostu zaparła się po osiołkowemu i koniec:roll:

Opiekunowie Pati, Państwo Trynkusowie bardzo potrzebuja pomocy. Ładować sunie do auta pomagał nam Pan. Widac po nim, że niedomaga, choć dzielnie targał sukę. Widać, że te psy są kochane. Uważam, że nie ma sensu wnikać w przyczyny tak wielkiego zapsienia, ale starac sie pomóc i psom, i ludziom.

Posted

włąśnie miałam telefon, jest alarm. szukam pomocy w wawie i okolichach, więc tutaj piszę:
cześć,
sąsiedzi z bloku obok biją sunię (tzn tylko facet, on bije tez i swoją żonę), wczoraj sunia tak wyła, że sąsiedzi wezwali policję, ale w międzyczasie ludzie wyszli z sunią. dziś toz będzie suczkę odbierał, ale moga ją tylko odwieźć na paluch. pilnie tymczas dla małej! jest b. szczupła (wręcz chuda), do kolan, gładkowłosa. przygarnęli ją jakieś 2 miesiące temu być może z palucha własnie, ale tak tylko podejrzewam. ja wyjeżdżam dziś o 17 na zamojszczyznę i wracam w sobote wieczorem, mogę tylko na telefony (507 47 62 39). rozgłaszam temat bezwątkowo, bo nie ma czasu, a i zdjęć nie mam.
pomyślcie, może będziecie mieć jakis pomysł.
sunia całe dnie lata samopas, wczoraj moja karmicielka kotów ją karmiła, a jak ją zaprowadziła do właściceli, to sunia schowała sie za nią skulona ze strachu. biedne, drobne dziecko.

plisss, pomysły!

Posted

nadal bardzo potrzebujemy informacji o nadwyżkach pokarmowych. Jeśli ktoś słyszał że się komuś przelewa - dajcie cynk, my tam będziemy.
Brzuchy puste, magazynek pusty, kieszeń pusta - Czarna dziura totalna!!!!

Posted

[quote name='luka1']nadal bardzo potrzebujemy informacji o nadwyżkach pokarmowych. Jeśli ktoś słyszał że się komuś przelewa - dajcie cynk, my tam będziemy.
Brzuchy puste, magazynek pusty, kieszeń pusta - Czarna dziura totalna!!!!
Czarno to widzę:shake::shake:

Posted

enia napisał(a):
Kiedyś dla Wegrowa dostawaliśmy co jakiś czas gratis suchą karmę,trzeba tylko bylo wypełnić ankiete i samemu to odebrać, zapomniałam nazwe tego stowarzyszenia, ale spytajcie Olge132 ona to koordynowała.

Ktoś pytał jak to zrobić?